Aanbod ~ Marleen Kooi ~ Boost je business voor meer pit & passie

AANBOD

Kies wat jouw aandacht trekt!

Afgestemd traject, online programma of teamworkshop

Pauwervrouwen programma (2)

Pauwervrouwen training

Dit online programma is speciaal voor de vrouwelijke professional met pit en passie die vastloopt in de struggle van hard werken. Je kunt dit programma op elk gewenst moment en duurt 4 maanden. Je ontvangt naast de 5 online modules ook een uitnodiging tot 8 coachcalls. Tijdens deze coachcalls gaan we de verdieping in. Klik verder voor meer info.

Afb Marleen 1000 px x 1000 px_8

Pauwervrouwen in business programma

Dit online programma is speciaal voor intuitieve ambitieuze onderneemster die voelt dat er meer mogelijk is in haar business maar vastloopt in de: hoe werkt dit voor mij. In 6 maanden ga jij een krachtige basis bouwen waarmee je moeiteloos de leukste klanten aantrekt. En je de ruimte en energie geeft om te groeien en te bloeien. Klik verder voor meer info.

Pauwervrouwen in business (6)

Teamworkshop: samen-werken voor een beter resultaat

Deze teamworkshop is speciaal voor bedrijven die persoonlijke- en bedrijfsgroei belangrijk vinden. Kennis is waardevol wanneer je weet hoe je het kunt toepassen. Het centrale thema van deze interactieve workshop is: samenwerken met passie en plezier zonder gedoe voor meer resultaat. Deze workshop kan een opmaat zijn naar een afgestemd traject. Bel of mail vrijblijvend voor de mogelijkheden.

13

Afgestemd 1-op-1 of groepstraject

Wanneer doorgaan zoals het nu gaat geen optie meer is. Omdat je tijd, energie en geld tekort komt. Dan is nu het moment om terug te gaan naar de basis. Maar wat is die basis? Wat zijn je talenten, uitdagingen en mogelijkheden? En hoe creëer je een gezond balans tussen doen en gevoel? Maak vrijblijvend een afspraak voor de mogelijkheden.