Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Activeer pauwer: ontketen je Human Design

5-weekse online training voor méér flow, krachtige keuzes en bewuste actie.
Yess, ik wil mijn pauwer ontketenen
“Wauw, ik snap nu waarom ik altijd zo’n worsteling en onzekerheid heb ervaren in mijn leven. Ik begrijp mezelf nu veel beter en kan met open armen omarmen wat er gaat komen in mijn leven”
“Dankzij deze training werd me meteen duidelijk hoe ik meer van het doen naar flow mag gaan. En met de kennis over Human Design werd het me meteen duidelijk hoe het bij mij werkt. “
Wat een herkenning in mezelf, echt bijzonder. En ook het besef dat ik in het dagelijks leven me teveel door anderen laat leiden. Ik weet nu hoe ik meer vanuit mijn ware natuur kan leven met meer gemak en succes. Bedankt!”

Je verlangt naar flow, joy & pauwer.

Je hebt al veel gedaan en geprobeerd, en de ene keer ben je meer succesvol dan de andere.

Je bent van nature enthousiast en werkt hard, maar je loopt ook vast in het gedoe die op je pad komt. 

Keuzes bepalen je richting. Dat weet je intussen wel, maar in praktijk blijf je soms hangen in twijfel of compromis.

De ene keer kom je in actie en dank je: “oeps, en je geeft het op”. Wat je achteraf dat knagende gevoel geeft.

Je hebt een innerlijke drive, je ziet kansen en ook uitdagingen. De ene keer gaat het in flow de andere keer is het hollen en stilstaan.

Je vraagt je regelmatig af: “wat is mijn natuurlijke manier van doen?” ” hoe blijf ik gedurende de dag in mijn eigen flow”. “Hoe maak ik krachtige keuzes die me brengen waar ik naar verlang?”

 

Je loopt vast in de struggle van hard werken en verlangt naar heldere stappen.

Keuzes vallen anders uit dan verwacht en je blijft hangen in twijfel en compromis.

De afleiding van de mind en de omgeving zorgen ervoor dat de dag anders loopt dan je wilt.

Ik hoor je! Het is soms best een struggle en gedoe.

Vind je eigen sleutel naar méér flow, joy en pauwer.

Hoe zou het zijn dat je op een dag wakker wordt en je creatieve energie stroomt voluit. Je wordt uitgerust wakker en na een moment voor jezelf ga je enthousiast aan de slag.

Het stroomt in je leven en de tijd van inhouden, aanpassen aan anderen en weerstand lijkt voorbij. Je bepaalt je eigen agenda, houdt focus en ervaart meer flow en joy.

Je maakt krachtige keuzes en in praktijk is het resultaat nog mooier dan je vooraf had durven denken.

Uitdagingen en afleiding  kom je nog tegen, maar je blijft gedurende de dag afgestemd op jezelf.  Er is me-time, family-time en ruimte voor je business. Je volgt je innerlijke drive en weet intuïtief wanneer je wel en wanneer niet in actie komt.

Je kent je eigen pauwer en voelt je vrij om je eigen weg te gaan. Yess, dit is waar je al een tijdje naar verlangt.

Dare to live the life you’ve always wanted

Wie is Marleen Kooi?

Mijn naam is Marleen Kooi en het is mijn intentie om vrouwelijke ondernemers te empauweren hun eigen pad te lopen en het (vaak onbewuste) patroon dat hun klein houdt te doorbreken.

Ruim drie jaar geleden kwam Human Design op mijn pad. Ik las mijn basisprofiel met verbazing. Het was alsof ik een gebruiksaanwijzing las over mezelf. Ik herken de talenten en mogelijkheden. En om eerlijk te zijn ook de valkuilen en uitdagingen. Ik liep regelmatig vast in de struggle, hield me in en maakt keuzes die anders uitvielen dan ik wilde.

Dankzij Human Design weet ik beter wie ik ben, wat mijn ware natuur is en hoe mijn levens- en businesspad loopt. Met deze wijsheid maak ik krachtige keuzes, stel ik heldere grenzen en toon ik meer leiderschap.

Elke dag ervaar ik nieuwe dingen over mezelf. Mijn leven en business stroomt weer, ik durf te vertrouwen op mijn innerlijke drive en maak keuzes die in praktijk mooier uitvallen dan ik vooraf had gedacht. En dit wens ik ook voor jou. Daarom heb ik speciaal voor jou deze 5-weekse online training: activeer pauwer ontwikkeld. Klik op de button en ontvang direct toegang tot je persoonlijke Human Design profiel.

Activeer your pauwer, maar hoe?

Je wilt het anders, maar hoe?

Je hebt al veel geprobeerd en gedaan en toch blijf je zoeken naar je gouden sleutel. Het is het elke keer net niet. Je kijkt naar anderen, blijft hangen in twijfel en compromis in de situatie. Je verlangt naar helderheid in wie je van nature echt bent zodat je je eigen weg kunt gaan, maar hoe? Human Design kan je daar helderheid in brengen op basis van je geboortegegevens.

Wat is Human Design

Human Design is een vrij ‘nieuw’ systeem. Het is een holistische tool en brengt oude en moderne wetenschappen bij elkaar, zoals: astrologie, I-ching, Kabbalah, Kwantum mechanica en Astronomie.

Human Design geeft op basis van je geboortegegevens een persoonlijke blauwdruk van je talenten, uitdagingen en mogelijkheden. Met dit blauwdruk in de hand ken je je natuurlijke manier van doen, keuze strategie en ontketen je jouw natuurlijke pauwer.

Waarom is Human Design krachtig

Met Human Design krijg je helderheid in je aangeboren patronen oftewel je natuurlijke talenten, uitdagingen en mogelijkheden. Deze geven je de natuurlijke flow en kun je eindeloos benutten. Echter hangt er vaak een waas omheen van patronen die we gedurende het leven ons eigen hebben gemaakt. Totdat we op een punt komen, “dit werkt niet meer voor mij!”En dan is het tijd om je Human Design te ontdekken.

Ontketen je ware natuur

Jouw ware natuur is wie je van nature bent. Het geeft je het gevoel van flow, joy en pauwer. De basis van je Human Design is je type, strategie en autoriteit. Dit geeft je antwoord op de vragen op de vragen:

  • Wat is mijn natuurlijke manier van doen?
  • Wanneer kom ik wel in actie en wanneer niet?
  • Hoe maak ik krachtige keuzes?

“Het heeft mij de inzichten en bevestiging gegeven die ik nu echt nodig heb. Het is me nu eindelijk duidelijk wat en hoe ik dingen in mijn leven mag doen. Ik weet steeds beter vanuit respons nieuwe kansen aan te trekken. Ik kan beter omgaan met mijn emoties. En luister naar mijn eigen stem en laat deze veel beter en krachtiger spreken.
Marjolein Broch

“Het is zo fijn om eindelijk te begrijpen dat welke cursus je ook volgt, welke verandering je ook wilt doorvoeren, het zal geen blijvend succes zijn als het niet daadwerkelijk bij je past. Nu ik weet waar mijn kracht ligt en ook waar in beïnvloedbaar ben, ben ik beter is staat te kijken wat echt bij mij past en wat succesvol is voor de lange termijn. Geen quick-fix meer, maar blijvend resultaat!”
Silvia Wiggers

“Marleen weet treffend de hoofdzaken aan te geven die als een rode draad door je leven lopen. En in een afgestemd gesprek, met volop ruimte voor creativiteit, komen we samen tot alledaagse en langere termijn do’s & don’ts om krachtig verder te kunnen gaan op mijn pad. Heel verhelderend en motiverend!”
Bianca Lubberts

Great things never came from comfortzones

Start Nu met online training

Online training

€ 55,- ex. BTW

Training met 1 klik afgestemd op jouw Human Design profiel.

E-book Human Design type, strategie en autoriteit.

2 uur aan audio & video over Human Design, bewust-zijn en vrouwelijke leiderschap.

2 uur aan audio & video

2 uur aan Q&A video's gerubriceerd per vraag.

E-book met vragen voor praktische toepasbaarheid in je leven.

Start nu 'Activeer pauwer'

Helderheid in je Human Design, bewustzijn en vrouwelijke leiderschap.

E-book over je Human Design type, strategie en autoriteit met audio van 45 minuten.

Ondersteunende video’s en audio’s en werkboek om het praktisch toe te passen.

Waar en hoe volg ik deze training?

Deze training is online en staat op mijn online leeromgeving. Je krijgt na betaling direct toegang door middel van unieke inloggegevens. Je kunt deze training volgen op elk gewenst moment en plek. Je hebt alleen een laptop/telefoon nodig en een internet verbinding

Hoelang duurt deze training?
Blijf ik toegang houden na 5 weken?

Ja, je blijft toegang houden tot deze training na de 5 weken. De training blijft op de online leeromgeving staan zolang deze online staat en eventuele update worden gratis toegevoegd.

Hoe zit het coaching?

Dit is een online training zonder losse coaching. Mocht je behoefte hebben aan verdieping, maak dan een clarity call. Dan bespreken we in 30 minuten jouw mogelijkheden.

Waarom betaal ik BTW

Ik richt mij vooral op vrouwelijke onderneemsters. Aangezien deze training een positief effect heeft je hun (business)groei, kun je deze kosten opvoeren in je administratie. Ben je particulier, dan kun je ook deze training aanschaffen. Echter betaal je dan los de BTW.

Is verdieping ook mogelijk?

Ja, het is mogelijk om je verder te verdiepen in Human Design. Er is een businesstraject waarbij je een deepdive neemt in je Human Design en je Gene Keys. Ook is het mogelijk om een 1-op-1 traject te volgen. Neem voor meer info contact op via mail (info@marleenkooi.nl) of het contactformulier.