14 dagen Beter ademen® voor helderheid & flow ~ Marleen Kooi

Voor vrouwen die verlangen naar meer ontspanning & energie

In 14 dagen bewuster ademen waardoor je het leefplezier creëert waar je naar verlangt.

Voor meer rust, regie en flow.

Voor vrouwen die verlangen naar meer ontspanning & energie

In 14 dagen bewuster ademen waardoor je het leefplezier creëert waar je naar verlangt.

Voor meer rust, regie en flow.

HERKEN JE DIT?

 • Je zit niet lekker in je vel en bent snel prikkelaar
 • Je hoofd loopt over en mist focus.

 • Onverwachte situatie leiden je te vaak af.
 • Je emoties gaan alle kanten op en overspoelen je soms
 • Je hebt weinig zelfvertrouwen in bepaalde situaties

JE BENT HIER ECHT NIET ALLEEN IN!

HOE ZOU HET ZIJN DAT JE JOUW GEDACHTEN TOT RUST BRENGT EN WEER DE REGIE HEBT IN JE LEVEN?

Dat is wat ik vaak hoor van vrouwen. Vrouwen die middenin het leven staan en het idee hebben dat ze alle ballen hoog moeten houden. Diep van binnen hebben ze het verlangen om alle ballen te laten vallen en zich terug te trekken op een rustige plek. Daar kan Beter ademen® je bij helpen.

De manier waarop je ademt zegt veel over jou leefplezier. Verander je adem en verander je leven. Je hebt al blijvend resultaat met 10 minuten per dag. En je adem heb je altijd tot je beschikking, dus makkelijk er snel toepasbaar.

De kracht van Beter ademen® is dat het je natuurlijke adempatroon weer terugbrengt. Je ademt langer uit dan je gewend bent. Waardoor je als het ware het rempedaal van je leven intrapt. Je lichaam en systeem komt tot rust. Gedurende ons leven gaan we onbewust sneller en hoger ademen. Om nog gauw de trein te kunnen halen of om een taak af te ronden of omdat we ons opgejaagd voelen.

Speciaal voor jou heb ik deze praktische 14 daagse online training ontwikkeld. Aan de hand van audio's en video's van maximaal 10 minuten breng je jouw adem stap voor stap tot rust. En dus ook jouw leefpatroon. Hierdoor ervaar je meer leefplezier.

HOE ZOU HET ZIJN DAT JE JOUW GEDACHTEN TOT RUST BRENGT EN WEER DE REGIE HEBT IN JE LEVEN?

Ben je klaar met de stroom aan gedachten, je opgejaagd voelen of de stuiterende emoties? Dan is Beter ademen® online training echt iets voor jou!

Unfold your true nature breed

In 14 praktische stappen breng je jouw hoofd tot rust en kijk je weer met open vizier naar je leven. Elke dag ontvang je een ademoefening van 10 minuten met ondersteunende video's. En komt je er niet uit? Dan adem ik graag een keer met je mee voor nieuwe inzichten.

Beeldscherm mockup
Mock up print print versie
Mock up invulbare versie

"Ik slaap veel rustiger, waardoor ik me ontspannen voel in mijn hoofd en lijf. Ook heb ik betere controle over mijn emoties. En dan was ook wel nodig nadat ik volgens mijn huisarts tegen een burn-out aan zat. Heerlijk om elke dag te starten met de oefening van 10 minuten. En doordat ze zo makkelijk zijn, zijn ze makkelijk vol te houden."

Angela ~ 27 jaar

"In mijn relatie voelde ik me niet meer happy. En ook het vinden van een nieuwe baan ging niet fijn. Door elke ochtend 10 minuten bewust te ademen is mijn leven veranderd. Mijn relatie gaat veel beter, ik voel me vrolijker en ik ben vast besloten ander werk te zoeken."

Gerda ~ 44 jaar

Marleen Kooi

Even Voorstellen Mijn naam is Marleen Kooi,

In 2017 kwam Beter ademen® op mijn pad. Ik had al een aantal keren de workshop voorbij zien komen en vond het 'niet nodig'. Ik had geen ademproblemen, ik deed immers aan yoga en mindfulness. Totdat ik vastliep op mijn werk en thuis liep het ook niet zo fijn. Ik merkte dat ik de regie en het overzicht kwijt was.

Beter ademen® brengt mij in 5-10 minuten per dag de helderheid, flow en regie die ik nodig heb. Het begon met mezelf het waard vinden om elke dag 5 -10 minuten per dag voor mezelf te nemen. En een stok achter de deur om ook daadwerkelijk elke dag te starten met een ademoefening. Daarom heb ik speciaal voor jou deze 14 daagse ademtraining ontwikkeld.

Je ontvangt elke morgen van mij een ademoefening die we stap voor stap verder uitbreiden. Zodat jij in 10 minuten per dag jouw natuurlijke adempatroon weer terug krijgt. En je krijgt toegang tot diverse video's en blogs ter ondersteuning en met tips. En kom je er niet helemaal uit? Dan kunnen we altijd samen een ademsessie inplanne.

Je doorloopt de Beter ademen® online training aan de hand van: 

 • VIDEO's

  Video's over de achtergrond van Beter ademen® en hoe je jouw adem vertraagt en naar beneden brengt.

 • AUDIO'S

  Ontvang 90 minuten aan audio's die je kunt beluisteren op een moment die voor jou uitkomt. Als je op de bank zit, tijdens het wandelen of zoals ik doe: tijdens het schoonmaken.

 • Online workshop

  Ontdek in 50 minuten de kracht van ademen in de online workshop. Je ontdekt aan de hand van praktisch en leuke oefeningen hoe jijzelf je adem kunt sturen.

Dit ga je leren:

Beter ademen® 14-daagse online training

Ga in 14 dagen bewuster ademen voor meer rust, regie en flow

Je ontvangt 14 audio's van 10 minuten, om dagelijks te starten met een ademoefening. En je ontvangt diverse video's ter ondersteuning met aanvullende informatie en tios.

 • Je ontdekt de kracht van ademen
 • Je ontdek hoe je beter om kunt gaan met onverwachte situaties.
 • Je ontdekt wat jou het meeste afleidt
 • Je ontdekt je unieke talenten en hoe je deze succesvol inzet.
 • Je creëert jouw unieke route naar geluk & voldoening
Marleen Kooi
"Deze praktische training geeft je de hands-on tips, tools & motivatie om daadwerkelijk de stap te zetten waar je al een tijdje naar verlangt.

Marleen Kooi ~ Beter ademen®

"Na een periode van stress & paniekaanvallen was mijn lichaam en hoofd uitgeput. Ik was het vertrouwen in mijn lichaam kwijt. Daardoor zat ik meer thuis als dat ik wilde. Door de ademoefeningen is mijn hoofd tot rust, geniet ik meer en ben ik vrolijker. Dank je wel!"

Richard ~ 37 jaar

"Mijn onzekerheid zorgde ervoor dat ik thuis en op mijn werk me te veel liet leiden door anderen. Ik was daar klaar mee. Ik communiceer nu duidelijker, geef mijn grenzen beter aan en voel me veel gelukkiger. En dat met 5- 10 minuten oefenen per ochtend. Zo bijzonder om te ervaren."

Marlieke ~ 41 jaar

ZET VANDAAG DÉ STAP DIE JE DICHTERBIJ JE VERLANGENS BRENGT!

HDYL m1
HDYL M2
HDYL M3
HDYL M4
HDYL M5
 • Je ontdekt je eigenheid die je brengt waar je naar verlangt
 • Je ontdek jouw unieke flow zodat je rust en energie behoudt om dat te doen waar je naar verlangt
 • Je ontdek waar je wordt afgeleidt waardoor je de focus kunt houden op dat wat echt belangrijk is voor jou
 • Je ontdek hoe keuzes maakt die je daadwerkelijk verder brengen
 • Je kent de sleutel naar succes voor je droomleven of droombusiness
 • Je ontdekt je unieke talenten, uitdagingen en mogelijkheden zodat je jezelf kunt zijn in alles

Kies vanaf nu voor jezelf geen € 47,-.

Slechts € 27,-

Betalingen.png

STAP VANDAAG IN EN KRIJG OOK...

BONUS

BONUS Masterclass: adem je passie

In deze live masterclass van 90 minuten neem ik je mee in de 5 stappen om jouw passie te ademen. Er is ruimte voor 3 'hot seats' zodat je jouw vraag live kunt stellen.

(t.w.v € 47,-)

Marleen schrijft

HAD JIJ DEZE VRAAG OOK?

Ontvang ik ook coaching of begeleiding?

Deze praktische training neemt je stap voor stap in de methode Beter ademen®. Gezien de extreem lage prijs zit er geen persoonlijke coaching bij. Wel is mogelijk om eventueel een pauwersessie te boeken of een verdiepingstraject. Mocht je daar behoefte aan hebben dan kun je vooraf of tijdens de training contact met me opnemen.

Waarom betaal ik ook nog de BTW?

Ik richt mij vooral op vrouwelijke onderneemsters. Aangezien deze training een positief effect heeft op hun businessgroei, kunnen ze de kosten voor deze training opvoeren in hun administratie en bereken ik dus los de BTW. Ben je particulier, dan kun je ook deze training aanschaffen. Echter betaal je dan los de BTW.

Waar en hoe volg ik deze training?

Deze training is online en staat op mijn online platform. Je krijgt na betaling toegang door middel van unieke inloggegevens. Je kunt deze training volgen op elk gewenst moment en plek. Je hebt alleen een laptop/telefoon nodig en een wifi/internet verbinding.

Hoelang duurt deze training?

Deze training bestaat uit 14 ademoefeningen. Elke morgen rond 7.00 uur ontvang je van mij een ademoefening in je mailbox. Ook ontvang je inspiratie en tips om gemotiveerd te blijven om elke dag 10 minuten voor jezelf te nemen.

Maak NU gebruik van dit aantrekkelijk aanbod!

Kies vanaf nu voor jezelf geen € 47,-.

Slechts € 27,-

Betalingen.png
Ik werk niet met trucjes of succesmethodes die instant succes geven. Ik werk niet me een one size fits all methode. Het draait voor mij om inzicht krijgen in wie je van nature echt bent om vervolgens vanuit je unieke flow stappen te zetten die bij jou passen. En dat is voor iedereen uniek. Daarom werk ik intuïtief en afgestemd op jouw verlangens. In al mijn programma's, trainingen en coaching zit mijn volle toewijding.  Wees je bewust dat niets op deze pagina of mijn berichten dan ook resultaten beloven of garanderen. De successen van mijn aanbod zijn ook afhankelijk van jouw toewijding, inzet en verlangens. Je kan immers ook geen marathon lopen met alleen nieuwe schoenen. Unlock your true nature and do what ligths you up!