Beter ademen ~ Marleen Kooi

Creëer in 10 minuten een levensstijl waarmee je dát uit je leven haalt waar je naar verlangt.

Zodat je elke dag meer rust, helderheid en flow ervaart!

Speciaal voor vrouwen die behoefte hebben aan ontspanning en vernieuwde energie.

Je wilt meer plezier en passie in je leven maar wordt door je emoties en je omgeving afgeleidt.

Creëer in 10 minuten per dag blijvend succes.

Waardoor je gaat genieten zoals het bedoeld is voor jou.

Speciaal voor vrouwen die behoefte hebben aan ontspanning en vernieuwde energie.

Je wilt meer plezier en passie in je leven maar wordt door je emoties en je omgeving afgeleidt.

Creëer in 10 minuten per dag blijvend succes.

Waardoor je gaat genieten zoals het bedoeld is voor jou.

Herken je dit?

 • Een hoofd die overloopt
 • Altijd klaar staan voor anderen
 • Emoties die alle kanten op gaan
 • Weinig zelfvertrouwen in specifieke situaties
 • Niet lekker in je vel zitten
 • Uitgeput 's avonds op de bank

Is dit wat je eigenlijk wilt?

 • Rust in je hoofd en lichaam.
 • Een balans in tijd voor jezelf én anderen
 • Controle over emoties
 • Vol zelfvertrouwen
 • Lekker in je vel voelen
 • Nog energie over voor een gezellige avond

Hey, mijn naam is Marleen Kooi,

Afb Marleen 1000 px x 1000 px_1

Mijn hoofd liep regelmatig over waardoor ik het overzicht en focus soms miste. En ook mijn emoties had ik niet (altijd) onder controle. Ik kende al diverse ademoefeningen die maar kort resultaat gaven. Gedurende de dag deed ik de oefening nogmaals om mijn hoofd weer rustig te krijgen. Dit moet toch veel makkelijker en effectiever kunnen vond ik en ging op zoek naar een methode die me blijvend resultaat zou geven.

In december 2017 volgde ik mijn eerste Beter ademen® training bij grondlegger drs. Marleen van den Hout. En wat was ik verbaasd over het snelle effect. Met Beter ademen® ging ik veel dieper dan ik bij yoga, mindfulness en meditatie gewend was. Het veranderde mijn natuurlijke adempatroon waardoor ik het positieve effect al met 10 minuten de hele dag ervaarde.

Ik werd uitgeruster wakker, had gedurende de dag veel meer energie en mijn hoofd voelde lekker fris. Ik had veel meer overzicht en tijdens onverwachte situaties bleef ik de regie houden. En als bonus had ik nog energie over voor sporten of andere gezellige dingen.

Ik ging het ook steeds meer toepassen bij mijn klanten en die waren net zo enthousiast. Om een bredere basis te krijgen, heb ik in 2019 de opleiding tot ademtrainer Beter ademen® afgerond.

Naast het Beter ademen® traject bied ik ook een membership. Waarbij we 3x per week live gaan samen ademen via een online verbinding. Zo hebben we beide een stok achter de deur om ook daadwerkelijk elke dag een moment voor onszelf te nemen. Wel zo fijn om deze nieuwe leefstijl te behouden.

“If you want to conquer the anxiety of life, live in the moment, live in the breath.”

~ Amit Ray

Hoe zou het zijn dat je een leefpatroon creëert die je de rust, helderheid en flow brengt?

Heb je behoefte aan ontspanning en vernieuwde energie? Gaan je emoties alle kanten op? Wil je meer passie en plezier in je leven?

Met ademruimte krijg je inzicht hoe adem jouw levensritme beïnvloed. Het helpt je bewuster om te gaan met je omgeving of lastige situaties.

Zo leer je bijvoorbeeld in drukke en chaotische situaties, stress doorbreken en je hoofd leeg te maken. Het is een weg naar geluk, heldere keuzes en nieuwe mogelijkheden.

Alles is er op gericht dat je goed in je vel zit en voldoende energie hebt voor de dingen die je graag doet. Want op die manier haal je tenslotte het beste uit jezelf naar boven.

Tijdens het membership gaan we samen ademen met gelijkgestemden. Naast de LIVE ademmomenten krijg je toegang tot het online platform met diverse ademoefeningen, inzicht video's, inspiratie podcasts . Maandelijks wordt deze gevuld o.b.v. de vragen en verzoeken uit de groep.

Het is ook mogelijk om individuele sessie's te boeken. Een Beter ademen® traject bestaat naast het kwartaal membership ook uit 3x een 1-op1 ademsessie.

Afb Marleen 1000 px x 1000 px_2

Mijn grootste inzicht 

Ontving ik tijdens een verdiepingsdag over Beter ademen. Ik had grondlegger van de methode Beter ademen, Marleen van den Hout, al een paar gehoord het gaspedaal en het rempedaal. En dat je dit kan reguleren met je adem. Mijn hoofd snapte dit nog niet. Totdat ik het in mijn lichaam voelde. Ik voelde mijn lichaam rustig worden alsof ik op mijn rug op een luchbed op een kabbeld meer lag te dobberen. Ik voelde een zachte verwarmende energie door mijn lichaam trekken. En het gevoel in mijn benen

Enthousiaste reacties van klanten ...

Angela ~ 27 jaar

Ik slaap veel rustiger, waardoor ik me ontspannen voel in mijn hoofd en lijf. Ook heb ik betere controle over mijn emoties. En dan was ook wel nodig nadat ik volgens mijn huisarts tegen een burn-out aan zat.

Heerlijk om elke dag te starten met de oefening van 10 minuten. En doordat ze zo makkelijk zijn, zijn ze makkelijk vol te houden.

Richard ~ 37 jaar

Na een periode van stress & paniekaanvallen was mijn lichaam en hoofd uitgeput. Ik was het vertrouwen in mijn lichaam kwijt. Daardoor zat ik meer thuis als dat ik wilde.

Door de ademoefeningen is mijn hoofd tot rust, geniet ik meer en ben ik vrolijker. Dank je wel!

Gerda ~ 44 jaar

In mijn relatie voelde ik me niet meer happy. En ook het vinden van een nieuwe baan ging niet fijn.

Door elke ochtend 10 minuten bewust te ademen is mijn leven veranderd. Mijn relatie gaat veel beter, ik voel me vrolijker en ik ben vast besloten ander werk te zoeken.

Praktisch op een rij:

Zo ziet het Beter ademen® traject eruit:

 • 3x per week live ademen via online verbinding
 • Ingesproken ademoefeningen om thuis te doen.
 • 1-op-1 coaching of via online training
 • Online platform met video's en blogs voor inspiratie en tips.

Dit is interessant voor:

 • Iedereen die op een gemakkelijke en snelle manier rust wil ervaren in hun drukke bestaan
 • Als twijfel, afleiding en controle je belemmeren om te doen wat je graag wilt doen

Daarom zou je dit moeten doen:

 • Omdat je meer energie, helderheid en plezier verdient.
 • Omdat je bereid bent 10 minuten per dag aan me-time wenst.
 • Omdat je jouw adem altijd tot je beschikking hebt. Je kunt het dus altijd toepassen.

Yess, ik wil meer rust, flow en energie!

Deze enthousiaste dames hebben een Beter ademen® workshop gevolgd

Marlieke, 41 jaar

Mijn onzekerheid zorgde ervoor dat ik thuis en op mijn werk me te veel liet leiden door anderen.

Ik was daar klaar mee. Ik communiceer nu duidelijker, geef mijn grenzen beter aan en voel me veel gelukkiger. En dat met 5- 10 minuten oefenen per ochtend. Zo bijzonder om te ervaren.

Anneke ~  62 jaar

De workshop is helder, goed opgezet en prettig gegeven door Marleen.

De oefeningen zijn goed te doen, omdat ze maar 5- 10 minuten per dag duren. Een mooi begin van de dag.

smartmockups_kcf03x2d.png
Mock-up-flow-guide-Design.png
Projector-profiel-mock-up.png

Veel gestelde vragen:

Er is genoeg te vinden over Human Design, waarom zou ik dan geld investeren in een traject.

Het klopt dat er veel te vinden is over Human Design op het internet. En er zijn diverse boeken over geschreven. Waarom zou je dan investeren in een traject. Goede vraag. Omdat weten wie je bent, nog niet leven en ondernemen vanuit je ware natuur is. Het gaat over toepassen van de Human Design kennis.

Dit is een stap die je niet leert uit een boek of met informatie op het internet. Weet dat de trajecten die ik aanbied bij mijn klanten hun al meer tijd en geld hebben opgeleverd in hun leven en business dan dat ze in dit traject hebben geïnvesteerd. Door hun motivatie en nieuwsgierigheid hebben zij mooie stappen gemaakt en blijven zij zichzelf verder ontwikkelen. Dit wil jij toch ook?

Kost het niet heel veel tijd? Wat tijd is schaars.

Tijd kun je maar 1x investeren. En daarom wil je dus ook dat dingen gaan werken. Human Design kan snel dingen veranderen in je leven op een positieve manier.

Jouw inzet is hierbij de sleutel. Want ga jij toepassen wat bij je past en je handleiding volgen dan gaat Human Design je enorm veel tijd en geld besparen.

Waarom zou ik geld investeren in een gebruiksaanwijzing over mezelf?

Weten wie je van nature echt ben is super waardevol. Het geef je het goud in handen voor een gelukkig leven en succesvolle business.

Naast het weten gaat het ook over het toepassen. En dat is waar ik je graag in meeneem. Leven vanuit jouw unieke Human Design gaat over stappen zetten en belemmerende patronen doorbreken. En dit is waar ik een specialist in ben.

Daarom adviseer ik altijd om een (aantal) coach sessies te boeken om je kennis in praktijk toe te passen.

Kan ik Human Design als investering in mijn business opvoeren?

Jaaa, je kan je Human Design opvoeren in je administratie als coaching. Het geeft je de tools om je business verder te laten groeien.

Wat als het het profiel niet blijkt te kloppen?

Human Design is specifiek en klopt altijd. Het is immers op basis van de door jou aangeleverde geboortegegevens. Dat gaat om je geboortedatum, -plaats en -tijdstip. Wees dus correct in het aanleveren van je gegevens. Mocht uiteindelijk blijken dat de geboortegegevens die je hebt aangeleverd niet kloppen. Dan ontvang je tegen meerprijs een aangepast profiel.

Ik weet wie ik ben alleen in praktijk gaat het anders.

Deze vraag krijg ik vaak tijdens een intake gesprek. Daarom bied ik naast Human Design profielen ook coaching aan. Tijdens de coach calls gaan we dieper in om te leven en ondernemen vanuit je ware natuur. Weet dat dit een proces is waarin je telkens nieuwe inzichten krijgt om andere (natuurlijk aanvoelde) stappen gaat zetten.

Ik werk niet met trucjes of succesmethodes die instant succes geven. Ik werk niet me een one size fits all methode. Het draait voor mij om inzicht krijgen in wie je van nature echt bent om vervolgens vanuit je unieke flow stappen te zetten die bij jou passen. En dat is voor iedereen uniek. Daarom werk ik intuïtief en afgestemd op jouw verlangens. In al mijn programma's, trainingen en coaching zit mijn volle toewijding.  Wees je bewust dat niets op deze pagina of mijn berichten dan ook resultaten beloven of garanderen. De successen van mijn aanbod zijn ook afhankelijk van jouw toewijding, inzet en verlangens. Je kan immers ook geen marathon lopen met alleen nieuwe schoenen. Unlock your true nature and do what ligths you up!