Business activatie traject ~ Marleen Kooi

Ondernemen vanuit een natuurlijke beweging

Activeer je business vanuit je persoonlijke Human Design

Voor meer plezier, impact en voldoening

Ondernemen vanuit een natuurlijke beweging

Activeer je business vanuit je persoonlijke Human Design

Voor meer plezier, impact en voldoening

HERKEN JE DIT?

 • Je laat niet alles van jezelf zien omdat je niet weet wat je talent, boodschap en mogelijkheden zijn
 • Je hebt idee dat je hard moet werken om voldoende klanten aan te trekken
 • Je gaat alle kanten op omdat je niet weet wat echt bij je past
 • Je laat je afleiden van jouw pad en mist de flow, regie en focus
 • Je mist een krachtige boodschap waardoor je te weinig impact maakt

JE BENT HIER ECHT NIET ALLEEN IN!

Dat is wat ik bijna dagelijks hoor van vrouwen. Vrouwen die middenin het leven staan en toch voelen: 'er is meer mogelijk, maar wat?'

Daarom heb ik speciaal voor jou deze praktische 5 stappen training ontwikkelt over Human Design. Je kunt deze thuis achter je computer of via je telefoon volgen. Met audio en video's die je stap voor stap verder helpen.

Human Design geeft inzicht in jouw unieke talenten, uitdagingen en mogelijkheden. Hiermee creëer je jouw unieke route naar meer geluk & voldoening. Je Human Design profiel bereken je op basis van je geboortegegevens en is dus voor iedereen uniek. Net als jij dus!

HOE ZOU HET ZIJN DAT JE VANUIT EEN NATUURLIJKE BEWEGING JOUW BUSINESS ACTIVEERT

BEN JE KLAAR OM JOUW BUSINESS TE ACTIVEREN VANUIT HUMAN DESIGN Dan is het dit traject echt iets voor jou!

Unfold your true nature breed

In 3 of 5 stappen krijg jij inzicht in wat wél werkt voor jou.

Beeldscherm mockup
Mock up print print versie
Mock up invulbare versie
Marjolein Broch

"Het heeft mij de inzichten en bevestiging gegeven die ik nu echt nodig heb. Het is me nu eindelijk duidelijk wat en hoe ik dingen in mijn leven mag doen. Ik weet steeds beter vanuit respons nieuwe kansen aan te trekken. Ik kan beter omgaan met mijn emoties. En luister naar mijn eigen stem en laat deze veel beter en krachtiger spreken."

Marjolein Broch / Ademtrainer

Silvia Wiggers

"Het is zo fijn om eindelijk te begrijpen dat welke cursus je ook volgt, welke verandering je ook wilt doorvoeren, het zal geen blijvend succes zijn als het niet daadwerkelijk bij je past. Nu ik weet waar mijn kracht ligt en ook waar in beïnvloedbaar ben, ben ik beter is staat te kijken wat echt bij mij past en wat succesvol is voor de lange termijn. Geen quick-fix meer, maar blijvend resultaat!"

Silvia Wiggers / Kinder Coach

Marleen Kooi

Even Voorstellen Mijn naam is Marleen Kooi,

Sinds 5 jaar coach ik vrouwen die meer vanuit eigenheid willen leven en ondernemen. Het valt me op dat veel vrouwen zoekende zijn in wat nou echt bij hun past. Ze weten niet wat hun talenten, uitdagingen en mogelijkheden zijn. En kijken daardoor naar anderen, houden zich in of voelen zich schuldig. Dit kan anders. Vanuit Human Design kun je een persoonlijke handleiding ontvangen op basis van je geboortegegevens. Human Design gaat ervan uit dat iedereen uniek is. Jij dus ook!

Human Design geeft mij het inzicht, het vertrouwen en de route om volledig mezelf te zijn in mijn leven én mijn business. Mijn kennis en ervaring heb ik gestopt in deze praktische training die je vanuit huis kunt volgen op een moment die voor jou het beste uitkomt.

Je maakt je eigen roadmap aan de hand van: 

 • VIDEO'S

  In 5 video's ontdek jij stap voor stap jouw ware nature en creëer je een basis om jouw unieke roadmap te maken.

 • AUDIO'S

  Ontvang 6 audio's die je kunt beluisteren als je op de bank zit, tijdens het wandelen of zoals ik doe: tijdens het schoonmaken.

 • HUMAN DESIGN BASIS PROFIEL

  Je ontvangt op basis van je geboortegegevens een Human Design basis profiel. Hierin vind je jouw unieke sleutel naar succes.

 • FLOWGUIDE (evt. gedrukte versie)

  Aan de hand van de flowguide van 12 pagina's ga jij daadwerkelijk jouw unieke route uitstippelen. Je creëert een roadmap die je brengt waar je echt wilt zijn.

HIERBIJ GA IK JE HELPEN...

(Human) Design your life

Maak in 5 praktische stappen jouw unieke route naar geluk & voldoening.

Je ontvangt diverse video's, audio's, tips en een Human Design basisprofiel. Dit alles ga jij verwerken in het bijgeleverde flowguide zodat jij jouw unieke route daadwerkelijk kunt creëeren.

De 5 stappen uit de training op een rij:

 • Je ontdekt jouw unieke flow, uitdagingen en mogelijkheden
 • Je ontdek hoe je de beste keuzes maakt.
 • Je ontdekt wat jou het meeste afleidt
 • Je ontdekt je unieke talenten en hoe je deze succesvol inzet.
 • Je creëert jouw unieke route naar geluk & voldoening
Marleen Kooi
"Deze praktische training geeft je de hands-on tips, tools & motivatie om daadwerkelijk de stap te zetten waar je al een tijdje naar verlangt.

Marleen Kooi ~ Coach ~ Human Design 

Ilja van Noort

"Eerste stap om echt inzicht te krijgen in wat voor persoon je bent en hoe je dit kunt inzetten in je privé en zakelijk leven. Ik vond het zeer leerzaam en mijn nieuwsgierigheid is gewekt. "

Ilja van Noord / Voeding &  Lifestyle coach

Anouk Kral blog

"Ik zie nu weer de mogelijkheden in mijn business. Ideeën die al een tijdje op de planken lagen, ontvouwen zich in rap tempo"

Anouk Kral / Brand Activator

ZET VANDAAG DÉ STAP DIE JE DICHTERBIJ JE VERLANGENS BRENGT!

HDYL m1
HDYL M2
HDYL M3
HDYL M4
HDYL M5
HDYL M5
 • Human Design basis profiel van 13 pagina's
 • Je ontdek jouw unieke flow zodat je rust en energie behoudt om dat te doen waar je naar verlangt
 • Je ontdek waar je wordt afgeleidt waardoor je de focus kunt houden op dat wat echt belangrijk is voor jou
 • Je ontdek hoe keuzes maakt die je daadwerkelijk verder brengen
 • Je kent de sleutel naar succes voor je droomleven of droombusiness
 • Je ontdekt je unieke talenten, uitdagingen en mogelijkheden zodat je jezelf kunt zijn in alles

Kies vanaf nu voor jezelf geen € 97,-.

Slechts € 47,-

Betalingen.png

STAP VANDAAG IN EN KRIJG OOK...

BONUS

BONUS MODULE Moeiteloos manifesteren vanuit Human Design

Als bonus krijg je deze waardevolle training erbij. Je ontdekt welke van de 8 manifesteerroutes jou moeiteloos dichterbij jouw dromen brengen.

(t.w.v € 47,-)

Marleen schrijft

HAD JIJ DEZE VRAAG OOK?

Ontvang ik ook coaching of begeleiding?

Deze praktische training neemt je stap voor stap in jouw persoonlijke Human Design. Gezien de extreem lage prijs zit er geen persoonlijke coaching bij. Wel is mogelijk om eventueel een pauwersessie te boeken of een verdiepingstraject. Mocht je daar behoefte aan hebben dan kun je vooraf of tijdens de training contact met me opnemen.

Waarom betaal ik ook nog de BTW?

Ik richt mij vooral op vrouwelijke onderneemsters. Aangezien deze training een positief effect heeft op hun businessgroei, kunnen ze de kosten voor deze training opvoeren in hun administratie en bereken ik dus los de BTW. Ben je particulier, dan kun je ook deze training aanschaffen. Echter betaal je dan los de BTW.

Waar en hoe volg ik deze training?

Deze training is online en staat op mijn online platform. Je krijgt na betaling toegang door middel van unieke inloggegevens. Je kunt deze training volgen op elk gewenst moment en plek. Je hebt alleen een laptop/telefoon nodig en een wifi/internet verbinding.

Hoelang duurt deze training?

Deze training bestaat uit 5 lessen en kun je in je eigen tempo volgen. Sommige mensen vinden het fijn om elke dag een les te volgen en anderen elke week. Weet dat het leven en ondernemen vanuit je Human Design tijd en energie nodig heeft. Gun jezelf dit. Het is namelijk het meest waardevolle cadeau wat jij jezelf kunt geven.

Maak NU gebruik van dit aantrekkelijk aanbod!

Kies vanaf nu voor jezelf geen € 97,-.

Slechts € 47,-

Betalingen.png
Ik werk niet met trucjes of succesmethodes die instant succes geven. Ik werk niet me een one size fits all methode. Het draait voor mij om inzicht krijgen in wie je van nature echt bent om vervolgens vanuit je unieke flow stappen te zetten die bij jou passen. En dat is voor iedereen uniek. Daarom werk ik intuïtief en afgestemd op jouw verlangens. In al mijn programma's, trainingen en coaching zit mijn volle toewijding.  Wees je bewust dat niets op deze pagina of mijn berichten dan ook resultaten beloven of garanderen. De successen van mijn aanbod zijn ook afhankelijk van jouw toewijding, inzet en verlangens. Je kan immers ook geen marathon lopen met alleen nieuwe schoenen. Unlock your true nature and do what ligths you up!