Business Flow

Laat je business bloeien op een manier die écht bij je past.

 

 

“Vulnerability is not winning or losing; it's having the courage to show up and be seen when we have no control over the outcome.”

Brené Brown

Ben je klaar met:

 • je best doen om klanten aan te trekken
 • jezelf verliezen in je business
 • kiezen tussen je gezin en een succesvolle business
 • jezelf niet goed genoeg vinden
 • alles zelf willen doen
 • te veel geven?

Wil je:

 • een bloeiend bedrijf die bij je past
 • ondernemen vanuit flow
 • balans tussen jezelf, je gezin & je business
 • je pasie volgen
 • vertrouwen op je intuïtie
 •  op stand 'ontvangen' staan?
Marleen Kooi 3

Hi, mijn naam is Marleen Kooi

Een bloeiende business die bij je past gaat niet over een strakke marketing. Dat heb ik ervaren na 20 jaar werkzaam te zijn in de marketing. Mijn bedrijf ging op en neer,  mijn energie ook. Totdat ik zonder business coach verder ging. Ik ging me verdiepen in mijn missie, mijn talenten en kwam ik aanraking met Human Design & Gene keys. Human Design bewijst dat iedereen is geboren met een uniek ontwerp. En Gene Keys geeft de vrouwelijk energie weer.
Dit zorgde dat ik een blauwdruk kreeg van mezelf, mijn levensmissie en hoe ik mijn business mocht gaan doen. Mijn bedrijf viel als een puzzle in elkaar. Het antwoord was zo simpel terwijl ik me liet verleiden tot allerlei marketingtrucjes die bij mij voor kort succes zorgden.
Ik gooide mijn business om. Of eigenlijk ik ging doen waarvoor ik hier op aarde ben. Ik leef en onderneem vanuit mijn missie. Ik geef ambitieuze bewuste vrouwen inzicht in dat wat ze hier te doen hebben. Stap voor stap meer helderheid, flow & voldoening.

Hoe ziet een coachingtraject eruit?

 • We starten met een kennismakingsgesprek om te kijken of er een klik is
 • We plannen een intakegesprek van 1,5 uur waarbij we een startpunt vaststellen en jouw wensen in kaart brengen.
 • Je krijgt van mij een Human Design profiel o.b.v. je geboortedatum, plaats en tijdstip. Het geeft inzicht in specifieke en gedetailleerde kennis over jezelf met betrekking tot de persoonlijkheidsstructuur, kwetsbaarheden, talenten (kanalen) en sterke punten (ingekleurde centra) en waar je mogelijk geconditioneerd bent geraakt (witte of open centra)
 • Vandaar uit plannen we de individuele coachsessie's eventueel aangevuld met een ademworkshop en verdiepingsweekend.

Waarom ik coaching afwissel met workshops?

Ik heb gemerkt dat deze afwisseling een diepgaand resultaat geeft. In de groepsprocessen vind je de herkenbaarheid en doorbreek je patronen met de bijzondere energie.

Tijdens de coachsessie's bespreken we indien gewenst verder in, in dat wat er speelt. Elk traject is uniek.

Voor wie interessant?

 • Voor ambitieuze bewuste vrouwen die een bloeiende business willen die bij hun past
 • En bereid om hiervoor de reis naar binnen te maken

Enhousiaste reacties van klanten ...

Ingrid ten Damme, Intensa

Het lijkt wel te bruisen. Veel ideetjes gekregen die ik rustig wil uitwerken dus is het wel fijn dat ik deze maand daar mij rustig op kan focussen.

Ik wil nog even kwijt dat ik jouw manier van praten heerlijk vind. Rustig en duidelijk een hele fijne energie geef jij mee, daar wilde ik jou nog voor bedanken. Je hebt echt een heel mooi programma gemaakt waar veel mensen zich inspireert zullen raken. Top Marleen.

Frea Siebring, Edelstenen De wilde engel

Onze Hippie Markt leek in de aanloop zeer succesvol. Echter viel het aantal bezoekers erg tegen. Dit wilde we bij de 2 e versie anders. Daarom hebben we de hulp ingeschakeld van Marleen.

Samen met Marleen hebben we een inspiratiesessie neergezet. Tijdens de middag hebben we de energie bepaald die bij ons past en staps gewijs werd het een succesvol event.

De vele bezoekers (Wauw) waren zeer enthousiast. En wij als organisatie zijn super trots. Dank je wel Marleen, voor de inzichten en het bepalen van de juiste energie.

 

Patricia, 38 jaar

Ik zat op een punt in mijn leven dat ik niet wist wat ik precies wilde met mijn bedrijf. Ik had een droom en een missie. En door de combi met een opgroeiende dochter is het voor moeilijk om mijn aandacht te verdelen. Mijn bedrijf krijgt af en toe klanten en ik voel me er niet meer fijn bij.

Na een coachtraject met Marleen heb ik weer een duidelijke focus in mijn bedrijf. Ik weet wat mijn stappen zijn en die zijn kleiner en makkelijk bereikbaar. En het effect is groots. Mijn bedrijf is meer zichtbaar, ik heb meer voldoening en ik ben er toch voor mijn dochter. Dank je wel, Marleen

Zo kun je de flow (weer) in je business krijgen:

Business expeditie ~ ready for take-off
€ 347,-

Een businessprofiel Human Design die laat zien hoe uniek je bent. Het is o.b.v. je geboortemoment.

Hierdoor weet je wat de stapen zijn om vanuit je essentie jouw bedrijf te laten groeien.

1x 1,5 uur om het profiel uitgebreid te bespreken + 1 x 45 minuten om verder in te gaan op het profiel en dat wat je tegenkomt.

€ 347,-
Business expeditie ~ fly high
€ 1111,-

3 maanden groei & bloei voor jouw business

Je ontvangt een Human Design profiel o.b.v. je geboortemoment.

In 3 maanden plannen we 6 coachgesprekken voor verdieping en weet jij hoe je jouw unieke bedrijf kan laten bloeien.

Je krijgt toegang tot de 8 online modules met video, podcast en werkboeken om je bedrijf te laten groeien zoals het bij je past.

€ 1111,-
Business expeditie ~ fly sky high
€ 2247,-

6 maanden kijk ik met je mee in je business

Je ontvangt een Human Design profiel o.b.v. je geboortemoment.

In 6 maanden plannen we 12 coachsessies en is er ruimte om tussendoor vragen te stellen.

Je krijgt toegang tot de 8 online modules met video, podcast en werkboeken om je bedrijf te laten groeien zoals het bij je past.

€ 2247,-

Praktische gegevens:

 • Op elke gewenst moment kun je starten met een coachtraject
 • Persoonlijke aandacht
 • Toegang tot online Business Expeditie met 8 online modules over meer flow in je business (zoals klantenflow, moneyflow, contentflow & marketingflow)
 • Een uitgebreid Human Design profiel die laat zien hoe uniek je bent. Het geeft inzicht in specifieke en gedetailleerde kennis over jezelf met betrekking tot de persoonlijkheidsstructuur, kwetsbaarheden, talenten (kanalen) en sterke punten (ingekleurde centra) en waar je mogelijk geconditioneerd bent geraakt (witte of open centra)

Neem contact met me op voor een gratis blikopener sessie zodat we kunnen zien of er een klik is.

Het verhaal van de pauw en Be clear minded

De pauw staat voor gevoeligheid, zelfvertrouwen, kleurrijk, leiderschap, innerlijke schoonheid, sierlijk en helend

Boodschap pauw:

Het leven gaat aan jou voorbij. Het is nu tijd om je levensweg weer op te nemen en je lot te volgen. Wees niet bang, ik ben bij je. Met iedere stap die je maakt komt je levensvreugde en licht weer een beetje terug.

Be clear minded cirkel

Veel gestelde vragen

Kan ik het coachtraject opnemen in mijn boekhouding

Ja, dat kan. Wanneer je ondernemer bent kun je het coachtraject opnemen in je boekhouding. Door de coaching zal je onderneming gaan groeien. Het is dus een waardevolle investering in jezelf en je onderneming.

Hoelang duurt een coachtraject
Geef je garantie over resultaat