Businessflow Expeditie

Laat je business groeien en bloeien op een manier die écht bij je past.

Yesss, dat wil ik!

 

 

“Vulnerability is not winning or losing; it's having the courage to show up and be seen when we have no control over the outcome.”

Brené Brown

Ben je klaar met:

 • je best doen om klanten aan te trekken
 • jezelf verliezen in je business
 • kiezen tussen je gezin en een succesvolle business
 • jezelf niet goed genoeg vinden
 • alles zelf willen doen
 • te veel geven?

Wil je:

 • een bloeiend bedrijf die bij je past
 • plezier en fun in je business
 • voldoening & vrijheid
 • je passie volgen
 • krachtige keuzes maken
 • heldere grenzen stellen
 • op stand 'ontvangen' staan?
Marleen Kooi 4_portret

Hi, mijn naam is Marleen Kooi

Een bloeiende business die bij je past gaat niet over een strakke marketing. Dat heb ik ervaren na ruim 15 jaar werkzaam te zijn in de marketing. Mijn bedrijf ging op en neer,  mijn energie ook. Totdat ik me meer ging vertrouwen op mijn eigenheid en eigenwijsheid.
Dit was een pad met hobbels en kuilen en jaaa ook muren. Want ja, naast alle momenten was het ook tijd om oude patronen te doorbreken en te stoppen met me laten door wat anderen zeggen en mijn onzekerheid.
Dit is ook wat ik voor jou wens. Je bent ambitieus en je hebt een verlangen. Het is jouw missie om de wereld een stukje mooier te maken. Met de Business Expeditie bouw jij een solide basis voor je business zodat het pad vrij ligt voor groei en bloei zoals het bij je past.

Hoe ziet het Businessflow traject eruit?

 • We hebben een korte telefonische intake om te kijken of er een klik is
 • We starten met een breakout sessie. Waarin we een startpunt vastzetten. Waar wil jij heen groeien? En aan de hand van jouw Human Design profiel gaan we hier naartoe werken.
 • Vandaar uit plannen we de coachsessies.
 • Je krijgt toegang tot de online omgeving met podcast, werkboeken en video's

Voor wie interessant?

Voor ambitieuze bewuste vrouwen die:

 • passie hebben voor wat ze doen
 • een richting in willen die beter bij hun past
 • die bereid zijn een andere stap te zetten (ook al voelt dat spannend)
 • die eigenwijs zijn om naar zichzelf te kijken

Waarom ik coaching afwissel met online training?

Ik heb gemerkt dat deze afwisseling een nog beter resultaat geeft. In de coachsessie gaan we diepte in en in de online omgeving vind je podcasts en werkboeken waar je mee aan de slag kunt gaan in je eigen tijd.

Jij bent uniek en daarmee ook jouw reis. De route bepalen we vooraf en indien nodig passen we deze tussendoor aan.

Enhousiaste reacties van klanten ...

Ingrid ten Damme, Intensa

Het lijkt wel te bruisen. Veel ideetjes gekregen die ik rustig wil uitwerken dus is het wel fijn dat ik deze maand daar mij rustig op kan focussen.

Ik wil nog even kwijt dat ik jouw manier van praten heerlijk vind. Rustig en duidelijk een hele fijne energie geef jij mee, daar wilde ik jou nog voor bedanken. Je hebt echt een heel mooi programma gemaakt waar veel mensen zich inspireert zullen raken. Top Marleen.

Frea Siebring, Edelstenen De wilde engel

Onze Hippie Markt leek in de aanloop zeer succesvol. Echter viel het aantal bezoekers erg tegen. Dit wilde we bij de 2 e versie anders. Daarom hebben we de hulp ingeschakeld van Marleen.

Samen met Marleen hebben we een inspiratiesessie neergezet. Tijdens de middag hebben we de energie bepaald die bij ons past en staps gewijs werd het een succesvol event.

De vele bezoekers (Wauw) waren zeer enthousiast. En wij als organisatie zijn super trots. Dank je wel Marleen, voor de inzichten en het bepalen van de juiste energie.

 

Patricia, 38 jaar

Ik zat op een punt in mijn leven dat ik niet wist wat ik precies wilde met mijn bedrijf. Ik had een droom en een missie. En door de combi met een opgroeiende dochter is het voor moeilijk om mijn aandacht te verdelen. Mijn bedrijf krijgt af en toe klanten en ik voel me er niet meer fijn bij.

Na een coachtraject met Marleen heb ik weer een duidelijke focus in mijn bedrijf. Ik weet wat mijn stappen zijn en die zijn kleiner en makkelijk bereikbaar. En het effect is groots. Mijn bedrijf is meer zichtbaar, ik heb meer voldoening en ik ben er toch voor mijn dochter. Dank je wel, Marleen

Zo gaat jouw business weer groeien en bloeien

Business breakout van 90 minuten a.h.v. je Human Design profiel en 2 coachsessies.

Hierdoor weet je wat de stappen zijn om vanuit je essentie jouw bedrijf te laten groeien.

€ 347,-

In 3 maanden krijg jij weer de groei in je business

We starten met een gratis Business Blikopener om te kijken of er een klik is. Voelen we beide een dikke JAAAA dan plannen we een breakout sessie

In een breakout sessie neem ik je in 90 minuten mee in je Human Design profiel.

Daarna plannen we 6 coach calls en krijg je toegang tot het online platform met de  8 modules van de Businessflow expeditie. Deze bestaan uit podcasts, werkboeken, leesboeken en video's.

€ 1111,-

In 8 maanden ga jij next level in je business.

We starten met een gratis Business Blikopener om te kijken of er een klik is. Voelen we beide een dikke JAAAA dan plannen we een breakout sessie

In een breakout sessie neem ik je in 90 minuten mee in je Human Design profiel.

Daarna plannen we 16 coach calls en krijg je toegang tot het online platform met de modules van de Businessflow expeditie. Deze bestaan uit podcasts, werkboeken, leesboeken en video's.

Tussendoor is er ruimte om me vragen te stellen over dingen die op dat moment spelen in je business en in je leven. Want ja, uit ervaring weet ik dat next level met je business gaan ook gaat over next level gaan in je privéleven.

€ 3333,-

Praktische gegevens:

 • Op elke gewenst moment kun je starten met een coachtraject
 • Persoonlijke aandacht en verdieping voor jouw verlangens en mogelijkheden
 • Breakout van 90 minuten a.d.h. Human Design profiel.
 • Toegang tot online Business Expeditie met podcasts, werkboeken, leesboeken en video's
 • Get in Businessflow is voor de ondernemers die vanuit eigenheid weer beweging willen in hun business. Naast de breakout van 90 minuten plannen we nog 2 coach sessies.
 • Businessflow Expeditie is voor de (ervaren) ondernemer die bereid is de reis naar binnen te maken. Zodat er ruimte is om volledig in bloei te gaan. Naast de breakout van 90 minuten plannen we nog 8 coachsessies.
 • Businessflow Expeditie intensive is voor de ondernemer die klaar is next level te gaan. Naast de breakout van 90 minuten plannen we nog 16 coachsessies en is er de mogelijkheid om tussendoor vragen te stellen.

Neem contact met me op voor een gratis blikopener sessie zodat we kunnen zien of er een klik is.

De pauw staat voor gevoeligheid, zelfvertrouwen, kleurrijk, leiderschap, innerlijke schoonheid, sierlijk en helend

De pauwer quote:

Het leven gaat aan jou voorbij. Het is nu tijd om je levensweg weer op te nemen en je lot te volgen. Wees niet bang, ik ben bij je. Met iedere stap die je maakt komt je levensvreugde en licht weer een beetje terug.

Be clear minded cirkel

Veel gestelde vragen

Kan ik het coachtraject opnemen in mijn boekhouding

Ja, dat kan. Wanneer je ondernemer bent kun je het coachtraject opnemen in je boekhouding. Door de coaching zal je onderneming gaan groeien. Het is dus een waardevolle investering in jezelf en je onderneming.

Hoelang duurt een coachtraject
Geef je garantie over resultaat