Catalyze

Bold moves to liberate your wild side
Yess, uncage me!

“Ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Marleen, je hebt me geactiveerd. Mijn energie stroomt voluit en ik maak mooie stappen.”  Tiziana Romagnoli

“Human Design is complex en tegelijk een bron van herkenning. De inzichten houden mij op het pad om mijn eigen koers te varen.” Karin Weening

Ik heb meer waarde en helderheid ontvangen dan in een persoonlijk profiel die ik eerder bij iemand anders had. Want een kracht zit er in.” 

Ontdek je drie bevrijdende sleutels a.d.v. Human Design:

Sleutel

Fire up your inner drive

Hoe breng je de energie naar je innerlijke vuur?

Sleutel

Feal the fear and do it anyway

Wat als je durft te voelen wat de angst je wil zeggen én toch kiest voor je verlangen?

Sleutel

Take a leap of faith

Wat als je het lef hebt het toch te doen én vertrouwd dat het mooier wordt dan je nu met je hoofd kunt bedenken.

Don’t wait but initiate, spark & catalyze

Meet Marleen Kooi

Ik ben een emotionele Generator 5/2, 39|38 / 51|57. Mogelijk zegt  deze Human Design ’taal’ nu nog weinig. Dus een korte voorstelronde aan de hand van mijn Human Design.

In het dagelijkse leven volg ik mijn innerlijke vuur & intuïtie. Mijn emoties geven mij de mooiste beleving. Ik heb daarbij mijn eigen tijd, ruimte en ritme nodig om helderheid te ervaren in mijn keuzes en grenzen.

De sleutel 39 is de bevrijder van de bold & wild feminine. Deze bevrijdende energie maakt het pad vrij voor andere vrouwen om meer vanuit de pure versie van hun wilde kant te leven en te ondernemen.

 

Deze bold woman gingen je voor:

“Marleen is heerlijk recht door zee en neemt je mee aan de hand van herkenbare anekdotes.

Ze kijk, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken bij mensen.

Triggerend, maar super leerzaam. En als je er open voor staat, kan je er meteen actie op ondernemen.”

Ela Grooteman

“Bedankt Marleen, ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Je hebt me geactiveerd. De tijd erna vallen nog zoveel kwartjes en ontstaat er geínspireerde actie. 

Ik voel zoveel berusting en energie om mijn ideeën uit te werken en heb het volle vertrouwen dat dit voor mij gaat werken. Dank je wel voor wat je doet, hiermee weet ik ook wat ik te doen.”

Tiziana Romagnoli

“Human Design is complex, maar een bron van herkenning. Ik zie, lees en voel dat alles klopt.

De inzichten houden mij op het pad om mijn eigen koers te varen.

Ik duik het onderzoek weer in, ga ervaren, toepassen en de flow verder uitbreiden. Dit kan ik iedereen aanbevelen.”

Karin Weening

“Nogmaals mijn complimenten voor je geweldige programma! Ik weet niet precies wat er gebeurt, maar mijn leven is zo in beweging en het is allemaal goed!

Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.”

Rian Sevenhuijsen

Samenwerken met Marleen

Wil je met me (samen)werken dan kan dat op 2 manieren: met het Uncage membership of het Liberate 1-1 mentorship. Ik zal kort wat vertellen over de beide samenwerkingen.

In de ‘Uncage membership’ ga je op hét bevrijdende avontuur die je de sleutel brengt naar ease, joy & freedom. Je kunt dit membership volgen in je eigen ritme, tempo en diepgang. Het is compleet afgestemd op jou door gepersonaliseerde audio’s en de keuze voor je eigen modules. Een must-do voor de bold (Manifesting) Generators die het verschil willen maken.

Het ‘Liberate mentorship’ is voor de bold visionair, trailblazer en game changer die voelt dat ze wil losbreken uit haar gouden kooi. Je hebt al een business opgebouwd en merkt dat het ‘knelt’ op dit moment. Je verlangt naar bevrijding en wil dit 1-1 met mij doen.

Om te kijken wat het beste past, kunnen we een kennismakingsgesprek inplannen. Dat doe je door op de rode knop te klikken en een afspraak rechtstreeks in mijn agenda in te plannen.