Jouw eigenwijze voor meer impact en voldoening

Activeer en bevrijd de pauwervrouw

 • Ontdek je ware natuur
 • Vol vertrouwen met je talenten, uitdagingen en mogelijkheden
 • Vanuit vrouwelijke leiderschap je leven en business creëeren.

“Be fearless in the pursuit what sets your soul on fire”

~ Marleen Kooi

Herken je dit?

Onzeker over jezelf en wat je te doen hebt

Twijfelen over keuzes

Het idee dat je je telkens moet aanpassen

Teveel je best doen

Jezelf niet goed genoeg vinden

Je herkent patronen en komt niet verder

Is dit wat je wil?

Vertrouwen op je intuitie

Krachtige keuzes maken

Duidelijke grenzen stellen

Weten wie je van nature écht bent

Moed om voor je verlangens te kiezen

Helderheid in de stap die je verder brengt

Marleen Kooi

Hi, mijn naam is Marleen Kooi

en ik ben Pauwervrouw in business. Ik trigger vrouwen om voorbij de afleiding te gaan en hun eigen pad te lopen. Ik neem je mee op reis zodat jij vanuit vertrouwen je eigen pad gaat bewandelen. Je ervaart succes en toch knaagt er wat. Je hebt het idee dat je onbewust toch teveel bezig bent met mensen en dingen om je heen. Je loopt met vragen rond zoals: wie ben ik als ik mijn maskers afzet. Dat vind ik een dappere vraag. En dit is de vraag die de aanleiding was om mijn bedrijf Pauwervrouwen in business 5 jaar geleden te starten.

Ik werk met de beide benen op de grond en mijn hoofd in de wolken. Ik geloof dat ik mijn eigen pad naar mijn verlangens mag lopen. En dit is wat mijn diepste wens voor jou is.

Ik werk veel met Human Design (weten wie je van nature bent) en Gene Keys (hoe je als vrouw vanuit je ware potentie leeft). Sinds 2016 ben ik Touch of Matrix® coach, en sinds 2019 Beter Ademen® coach. En dit alles in combinatie met mijn levenservaring en intuitie maakt mijn werkwijze uniek.

Bevrijd de pauwervrouw die in jouw zit verborgen

We hebben allemaal een pauwervrouw in ons verborgen. Al zijn er momenten dat we de verbinding kwijt lijken te zijn. Dat is vaak het moment waarop we zoekende zijn en om ons heen gaan kijken of dat we ons juist gaan inhouden.

En dat raakt me. Want wij vrouwen zijn super krachtig, wijs en aantrekkelijk. Daarom is het mijn missie om vrouwen helderheid te geven in hun unieke talenten, uitdagingen en mogelijkheden. Zodat je jouw leven en business vanuit eigenheid kan creëeren.

 

We starten met een inzichtssessie waarbij ik je meeneem in jouw persoonlijke handleiding aan de hand van jouw Human Design profiel. Human Design gaat ervan uit dat iedereen uniek is en jouw profiel reken je uit o.b.v. jouw geboortegegevens.
Wil je meer verdieping dan kun je kiezen voor:
- activeer de pauwervrouw en zoomen we in op een specifiek thema uit jouw leven of business. We plannen daarvoor 2 extra coachcalls.
- bevrijd de pauwervrouw en dan maken we een deepdive. We plannen daarvoor 4 extra coachcalls

Bevrijd de pauwervrouw in jezelf is een unieke reis. Iedereen is uniek, heeft haar eigen talenten en gaven en haar eigen 'ding' te doen op aarde. Vaak weten we dit onbewust wel. Alleen hebben we nog niet de moed om hier volledig op te vertrouwen. Daarom loop ik graag een stukje met je mee op jouw levenspad. Om de pauwervrouw die in jouw verborgen zit te bevrijden.

Wil je met me kennismaken om te kijken of er een klik is?

Via de knop kun je rechtstreeks in mijn agenda een afspraak maken voor een moment die jou het beste uitkomt. Wel zo handig. Het is gratis en verplicht je verder tot niks. Gewoon omdat het fijn is af en toe je verhaal te delen.

S

Wie ben je werkelijk? Wat maakt jou uniek? Hoe kun je je leven leiden op een manier die bij jou past? Human Design gaat ervan uit dat je talenten en mogelijkheden al vastliggen op het moment dat je geboren wordt.

Dit is waar de activatie van de pauwervrouw begint. De reis naar wie je werkelijk bent zodat jij je verlangens gaat volgen.

 

Hiervoor reik ik je de nieuwe inzichten aan. Samen ontdekken we hoe jij vanuit verzachting en vertrouwen dé stap kunt zetten die je verder brengt. Zodat jij vol moed jouw unieke pad loopt.

Vraag je je soms af of je 'eigen' leven leeft?  Vraag dan vandaag nog je gratis pauwersessie aan, en ontvang nieuwe inzichten en overzicht

Inzicht, activeer en bevrijd de pauwervrouw:

Gaat over

 • Een reis over jouw unieke pad
 • En die is voor weer iedereen anders
 • Weten wie je van nature bent
 • Het pad naar je verlangs vrijmaken
 • Leven vol vertrouwen, verzachting, verbinding
 • Geluk, liefde en succes omarmen

Pauwersessie:

 • Afgestemde sessie van 90 minuten waarbij we ingaan op jouw thema.
 • Persoonlijk basis Human Design profiel van 14 pagina's.
 • Uitgebreide omschrijving van jouw Human Design type van 15 pagina's en een podcast van 60 minuten.
 • Investering in jezelf van € 197,00 (excl. btw).

Activeer de pauwervrouw

 • 3 x 1-op-1 coachcalls
 • Persoonlijk basis Human Design profiel van 28 pagina's.
 • Uitgebreide omschrijving van jouw Human Design type van 15 pagina's en een podcast van 60 minuten.
 • Investering in jezelf van € 497,00 (excl. btw).

Bevrijd de pauwervrouw:

 • 5 x 1-op-1 coachcalls
 • Persoonlijk basis Human Design profiel van 34 pagina's.
 • Uitgebreide omschrijving van jouw Human Design type van 15 pagina's en een podcast van 60 minuten.
 • Ruimte om tussen de calls vragen en inzichten te delen.
 • 3 maanden toegang tot Beter ademen membership (t.w.v. € 79,-)
 • Investering in jezelf van € 1111,00 (excl. btw).

Wil je weten of er een klik is?

Klik op de button en maak gratis en vrijblijvend een afspraak met me. Dan kunnen we kennismaken en kijken of er een klik is.

Enthousiaste reacties van klanten ...

Marjolein, 27 jaar

Wauw, wat een inzichten en bevestiging ontvangen. Het is me nu veel duidelijker wat en hoe ik dingen in mijn leven mag doen. Ik heb weer een duidelijke richting.

Anouk, 37 jaar

Ik zie weer de mogelijkheden in mijn business. Ideeën die al een tijdje op de planken lagen, ontvouwen zich in rap tempo.

Martine, 44 jaar

Zoveel herkenning. En ik weet nu ook waarom ik vast blijf zitten in dezelfde patronen. Dank je wel, Marleen. Ik voel me veel rustiger nu ik beter weet wie ik van nature ben.