Selecteer een pagina

Coaching

Leven en ondernemen op eigenwijze

Wil je inzicht in de mogelijkheden die voor jou zijn weggelegd?

Wil je meer zelfvertrouwen en moed om stappen te zetten?

Stappen die voor jou goed voelen!

Hoe zou het zijn dat je dagelijks rust en overzicht ervaart?

Dat je focus en energie hebt zodat jij als persoon gaat groeien?

En volledig kunt vertrouwen op je intuïtie?

Mijn naam is Marleen Kooi. Ik zie vaak vrouwen (en ook mannen) struggelen om dingen voor elkaar te krijgen. Ze hebben het gevoel alle ballen hoog te moeten houden tussen gezin, onderneming en zichzelf.

De afgelopen jaren heb ik meer dan 200 mensen begeleid om de rust en regie in hun leven of onderneming terug te pakken.

Jouw ademhaling is hierin een belangrijke schakel. De manier waarom je ademt bepaalt o.a. hoeveel onrust en ongemak je ervaart in je leven. Het mooie hiervan is dat je door je adem ook instant rust en regie kunt ervaren. vandaar dat ik werk met een ademworkshop.

Tijdens de coachsessies krijg je inzicht in dat wat je tegenhoudt waardoor de weg vrij komt om een nieuwe afslag te nemen. Er ontstaat als het ware een heling op je belemmeringen, schaduwen en valkuilen. Na 1 sessie ervaar je al meer vrijheid en ruimte en energie.

Voel je je onzeker en loopt het leven niet zoals je wilt?

Heb je het idee dat je alle balen hoog moet houden en heb je geen tijd voor jouw eigen dingen?

Voel je je moe en onrustig? Of word je ‘s nachts wel eens wakker?

Overkomen jouw dingen die je liever anders had gewild?

Maak een afspraak voor een gratis Blikopener sessie t.w.v. €44,-.

Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden. Mijn ervaring is dat er meer mogelijk is dan dat je op dit moment denkt.

Met mijn unieke manier van werken kom ik snel tot de kern van dat wat je tegenhoudt echt voor jezelf te kiezen.

Door hier Touch of Matrix en de Beter Ademen methode (BAM) aan toe te voegen ontstaat magie.

Zet de volgende stap door je aan te melden voor een blikopenersessie.

Dit is wat klanten zeggen over coaching:

“Ik zat op een punt in mijn leven dat ik niet wist wat ik precies wilde. Ik merkte dat ik steeds meer moeite had om belangrijke beslissingen te maken. En ik was meer bezig met anderen naar de zin maken als dat ik aan mezelf dacht. Door Marleen heb ik weer rust in mijn hoofd en kan ik beslissingen maken vanuit mijn hart. Ik kom beter voor mezelf op en kan meer genieten.”

Vrouw | 44 jaar

“Door drukte en chaos in mijn hoofd had ik moeite me te concentreren. Daarnaast laat ik de controle over de dagelijkse dingen ook moeilijk los. Dit alles heeft mij uiteindelijk bij Marleen gebracht. En wat is dit is een down to earth behandeling die voor iedereen toegankelijk is. Ik kan het iedereen aanraden!”

Man | 41 jaar

“Na een ongeluk heb ik meerdere operaties gehad en slikte ik dagelijks pijnstillers. Ik was beperkt in mijn doen en laten en vroeg mezelf af of dit niet anders kon. Ik heb een afspraak gemaakt bij Marleen en was verbaasd over het resultaat. Ik voel me veel beter, heb meer energie en de pijnstillers heb ik de deur uit gedaan”.

Vrouw | 43 jaar

 

Lees de ervaringen van klanten:

Ik heb Marleen haar hulp ingeroepen i.v.m. stressklachten. Ze heeft me een aantal ademhalingstechnieken geleerd. Het was heel prettig om deze samen met haar te oefenen. Ik pas de oefeningen dagelijks toe. Het helpt me om te ontspannen en beter te slapen. Mijn ademhaling is inmiddels weer normaal en ik heb minder lichamelijke klachten.

Hennie Jonker

Het lijkt wel te bruisen. Veel ideetjes gekregen die ik rustig wil uitwerken dus is het wel fijn dat ik deze maand daar mij rustig op kan focussen.
Ik wil nog even kwijt dat ik jouw manier van praten heerlijk vind. Rustig en duidelijk een hele fijne energie geef jij mee, daar wilde ik jou nog voor bedanken. Je hebt echt een heel mooi programma gemaakt waar veel mensen zich inspireert zullen raken. Top Marleen.

Ingrid ten Damme

Het bezoekersaantal van ons eerste evenement viel ons tegen. In de aanloop van het tweede evenement hebben we samen gewerkt met Marleen. Zij zorgen voor vernieuwde inzichten en energie. We zagen in dat we met onze mindset de energie kunnen sturen. Het tweede evenement was een succes met enhousiaste standhouders en bezoekers. Dank je wel Marleen, voor je ideeen, je energie en de motiverende woorden.

Frea Siebring

Eigenaar & Access Consciousness Facilitator, Edelsteencentrum De wilde engel

In december 2018 heb ik meegedaan aan de workshop van dromen naar daden. Ik kijk terug op een bijzonder boeiende workshop, deskundig begeleid door Marleen.

Met verschillende coachings technieken, o.a. die van TOM, ben ik me bewust geworden van enkele thema’s in mijn leven waar ik vanaf wil, en wat ik daarvoor in de plaats wil. Deze workshop was een krachtige methode om aan de slag te gaan met veranderingen/wensen in mijn leven. Ik ben er dagelijks mee bezig, en kan de workshop van harte aan bevelen.

Eisse Drewes

Pin It on Pinterest