Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

‘Uncage the early bird’ t/m 18 december en  start 22 januari 2024.  

 • Coachtraject voor € 444,- € 197,- + 2 masterclasses direct in je mailbox.
 • 1-1 empowerment € 888,- € 497,- 2 masterclasses direct in je mailbox.

Empower your Design

Wakker het vuur weer aan voor meer vrijheid en voldoening in je leven en werk.

“Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.” ~ Rian Sevenhuijsen

Marleen kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken. Triggerend, maar super leerzaam.” ~ Ela Grooteman

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt je leven kan veranderen”  ~ Debby Rummens

Empower your Design is een mini-traject die alles overstijgt op het gebied van empowerment trainingen en trajecten. Het is een combinatie van Human Design en zelf-empowerment. De sleutel om het vuur weer aan te wakkeren zit namelijk in jou. Op dit moment is het mogelijk nog niet helder voor je omdat er een waas aan aangeleerde patronen, aannames en overtuigingen omheen hangt. Dat is ok, het is jouw mest voor je innerlijke vuur om weer de voldoening en vrijheid te kunnen ervaren in je leven en werk.

Empower your design gaat je helderheid, kracht en moed brengen om je vuur weer te laten branden. Zodat jij krachtige keuzes gaat maken en je grenzen gaat verleggen zoals het voor jou goed voelt. Je kunt dit mini-traject volgen als. ‘doe het zelf training’, coaching of met 1-1 call.

Uitgangspunten zijn:

 • Je kunt pas weer in contact komen met dat vuurtje binnen in wanneer je jouw mind loslaat en het lef hebt om (alle) gevoelens en emoties een kans geeft om er te zijn. Zet geen stap achteruit als je iets voelt wat je niet fijn vindt. Dat gevoel is er niet voor niets. Het wil gevoeld worden. En het beste wat je kunt doen, is daaraan toegeven. Omarm, erken en voel alles. Het goede, slechte, en alles ertussenin. 
 • Je kunt pas krachtige keuzes maken en grenzen verleggen als je jezelf toestemming geeft om vol overgave in het leven te springen. Niet roekeloos maar doelgericht. Wanneer jij een ja voelt en daarvoor gaat, ga jij grenzen verleggen. Je merkt dat de omgeving zich aan jouw behoeften en verlangens gaat aanpassen.

 

Voel jij ook een ja op deze vragen?

Sleutel

Wil je weer in contact komen met dat vuurtje binnenin?

Wanneer jij ja durft te zeggen, je mind loslaat en al je gevoelens een kans geeft om er te zijn, gaat er een wereld aan mogelijkheden voor je open. Durf je vuur te volgen en ontdek je puurste versie met al haar rauwe randen.
Sleutel

Wil je krachtige keuzes maken en grenzen verleggen?

Geef jezelf toestemming om vol overgave in het leven te springen. Niet roekeloos, maar doelgericht. Wanneer jij een ja voelt en daarvoor gaat, ga jij grenzen verleggen. Je merkt dat de omgeving zich gaat aanpassen aan jouw behoeften en verlangens.
Sleutel

Wil je initiatief nemen en vrijheid ervaren in je business?

Ben jij er klaar voor om te ontdekken wat dit betekent? Besteed dan eens aandacht aan al je verwachtingen, aannames en overtuigingen. Ben je je er bewust van hoeveel impact ze hebben op hoe jij in je leven staat? Neem initiatief vanuit je passie en ervaar de vrijheid en vervulling in je leven.

Durf jij jezelf toestemming te geven om je puurste versie met al haar rauwe randen te laten zien?

Human Design als empowerent tool, hoe doe je dat?

Human Design gaat ervan uit dat iedereen uniek is en toch kijken we onbewust naar een ander om succesvol te zijn. Dit raakt me, want weten wie je bent voorkomt vooruitduwen en veilige keuzes die energie, tijd en geld kosten. Wanneer je weet wat je natuurlijke talenten, uitdagingen en mogelijkheden zijn, krijg je een betere interactie met je jezelf én je omgeving. Jouw pure versie met al haar mooie en rauwe randen wordt helder en krijgt de ruimte om zichzelf te zijn. Deze versie brengt je de vrijheid en voldoening waar je naar verlangt.

Met je blauwdruk in de hand weet je hoe je van nature handelt, doet en denkt zonder de invloed van je omgeving. Het maakt dat je meer easygoing leeft en krachtige keuzes maakt om je grenzen te verleggen. Je ervaart weer het vuur, de vrijheid en de vervulling in je business.  

Vraag jij je dit ook af?

Als initiëren niet je natuurlijke strategie is:

 • Hoe maak je dan krachtige keuzes en verleg je je grenzen?
 • Hoe werkt respons, wanneer je weinig reacties ontvangt?
 • Hoe neem je initiatief op je gepassioneerde ideeën?
 • Hoe voorkom je opgeven wanneer respons uitblijft?
 • Hoe bereik je nieuwe klanten en houd je ze aangehaakt bij je plannen?

  Heb je het gevoel dat je:

  • Jezelf klein houdt door je soms te verbergen.
  • Vastloopt in harde en energievragende keuzes.
  • Je in allerlei bochten wringt om niet afgewezen te worden.
  • Het uitdagend vindt om te blijven staan voor wat je voelt.
  • Bij weerstand en uitdagingen vervelende gevoelens ervaart.

  Heb je behoefte aan:

  • Lef om meer initiatief te nemen. 
  • Krachtige keuzes die je grenzen verleggen.
  • In (bijna) alles jezelf laten zien met al je rauwe randen.
  • De moed om te blijven staan voor wat je denkt en voelt.
  • Daadkracht om je vuur te laten branden.

  Wanneer stop jij met je in allerlei bochten te wringen

  omdat je niet afgewezen wilt worden.

  Deze wilde vrouwen gingen je voor:

  “Marleen is heerlijk recht door zee en neemt je mee aan de hand van herkenbare anekdotes. Ze kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken bij mensen.

  Confronterend, maar super leerzaam. En als je er open voor staat, kan je er meteen actie op ondernemen.”

  Ela Grooteman

  “Nogmaals mijn complimenten voor je geweldige programma! Ik weet niet precies wat er gebeurt, maar mijn leven is zo in beweging en het is allemaal goed!

  Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.”

  Rian Sevenhuijsen

  Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

  Debby Rummens

  Meet Marleen Kooi

  Ik ben een emotionele Generator 5/2, 39|38 / 51|57. Mogelijk zegt je deze ‘Human Design’ taal nu nog weinig. Dus een korte voorstelronde. 

  In het dagelijkse leven volg ik mijn innerlijke vuur & intuïtie. Mijn emoties geven mij de mooiste beleving. Ik heb daarbij mijn eigen tijd, ruimte en ritme nodig om helderheid, vrijheid & bevrijding te ervaren.

  De sleutel 39 is de bevrijder van de bold & wild feminine. De sleutel 38 is warrior die vecht voor wat ze belangrijk vindt. Vanuit sleutel 57 voel en zie ik feilloos waar anderen zich (vaak onbewust) inhouden en hoe ze dit op een zachte manier kunnen doorbreken. 

  Mijn missie is ‘vrouwen begeleiden om hun wilde kant te bevrijden zodat ze in vertrouwen hun innerlijke vuur gaan volgen’. Ik weet als geen ander dat dit gepaard gaat met  grenzen verleggen, uitdagingen én de moed om kansen te nemen.

  Het is mijn verlangen om de komende tijd jouw wingwoman te zijn zodat jij de pure versie van je wilde kant kan bevrijden. Een avontuur die jij in je eigen tempo, ritme en diepgang mag volgen met een community van (Manifesting) Generators.

  3 opties om te empoweren:

  Sleutel

  Helderheid in je meest pure versie door verdieping in je Human Design t.w.v. €197,-

  Dit is een ‘do it yourself’ programma. Een ontdekkingsreis in je persoonlijke Human Design waarbij je stap voor stap een laag dieper gaat.

  Je vult je geboortegegevens in en met één klik open je de audio’s en video’s die passen bij jouw chart. In je eigen tempo doorloop je de modules met e-books, video, audio’s en werkboek. 

  Sleutel

  Empowerment van je pure versie met al haar rauwe randen met coaching t.w.v. € 444,-

  Dit is een traject van 3 maanden. Je gaat in je eigen tempo en tijd aan de slag met de modules.

  Je kunt 2x per maand jouw vraag inbrengen in de Q&A coachcall en ontvangt een afgestemd antwoord. Tussendoor kun jij je vragen, inzichten delen in de community voor een verbinding met gelijkgestemde empowerde vrouwen.

   

  Sleutel

  Bevrijding van je meest pure versie met al haar rauwe randen met 1-1 calls t.w.v. € 888,-

  Dit is een 1-1 empower traject waarbij je de diepte ingaat om oude patronen die je niet meer dienen te doorbreken. Je vliegt uit met vernieuwde energie, een heldere richting en een haalbaar doel.

  Het traject is afgestemd op jou. Naast 3 contactmomenten ontvang je ook een verdiepend Human Design profiel in je mailbox ontvangt.

  Time to empower yourself

  Doe het zelf

  € 197,- ex. BTW

  of betaal in 2x en betaal € 111,- korting.

  Sleutel

  Human Design

  Uitleg over de Human Design tool, hoe je jouw chart leest en hoe je deze praktisch kunt toepassen.

  Sleutel

  Basisprofiel

  Ontvang een basisprofiel met een toelichting en audio over je type, strategie en autoriteit.

  Sleutel

  Verdiepend profiel

  Ontvang een verdiepend profiel met je een toelichting over je centrums, kanalen en poorten.

  Sleutel

  Audio van 2 uur

  Een vooraf ingesproken audio van 2 uur over jouw verdiepend profiel.

  Sleutel

  BONUS: 4 uur aan Q&A

  Je krijgt toegang tot 4 uur aan Q&A materiaal met specifieke vragen.

  Coachtraject

  € 444,- ex. BTW

  of betaal in 2x en betaal € 247,- korting.

  Sleutel

  Human Design

  Uitleg over de Human Design tool, hoe je jouw chart leest en hoe je deze praktisch kunt toepassen.

  Sleutel

  Basisprofiel

  Ontvang een basisprofiel met een toelichting over je type, strategie en autoriteit.

  Sleutel

  Verdiepend profiel

  Ontvang een verdiepend profiel met je een toelichting over je centrums, kanalen en poorten.

  Sleutel

  Audio van 2 uur

  Een vooraf ingesproken audio van 2 uur over jouw verdiepend profiel.

  Sleutel

  3 maanden Q&A coaching

  2x per maand kun je jouw vraag indienen en krijg je een afgestemd antwoord.

  Sleutel

  BONUS 1: community

  Krijg toegang tot de community voor support, inspiratie en verbinding.

  Sleutel

  BONUS 2: 1-1 call

  Afsluitende 1-1 call van maximaal 20 minuten.

  1-1 empower

  € 888,- ex. BTW

  of betaal in 2x en betaal € 488,- korting.

  Sleutel

  Human Design

  Uitleg over de Human Design tool, hoe je jouw chart leest en hoe je deze praktisch kunt toepassen.

  Sleutel

  Basisprofiel

  Ontvang een basisprofiel met een toelichting over je type, strategie en autoriteit.

  Sleutel

  Verdiepend profiel

  Ontvang een verdiepend profiel met je een toelichting over je centrums, kanalen en poorten.

  Sleutel

  Audio van 2 uur

  Een vooraf ingesproken audio van 2 uur over jouw verdiepend profiel.

  Sleutel

  Intake

  Intake om je thema helder te krijgen die we in de 1-1 gaan bespreken.

  Sleutel

  1x 1-1 call van 1,5 - 2 uur

  Samen met Marleen duik je de diepte in op jouw specifieke thema.

  Sleutel

  Afsluitende 1-1 call

  Om je mini-traject af te sluiten krijg je een extra 1-1 call van maximaal 20 minuten.

  Sleutel

  BONUS 1: community

  Krijg toegang tot de community voor support, inspiratie en verbinding.

  Sleutel

  BONUS 2: Persoonlijk profiel

  Krijg een verdiepend Human Design profiel van t.w.v.€ 297,-

  Voor wie is dit interessant

  Dit programma is interessant voor (Manifesting) Generator die bevrijding willen van hun bold en wilde kant.

  Is dit interessant voor mij?

  Je voelt een ja, ook al voelt het uitdagend. Dan is dit programma interessant voor jou. Mocht je twijfelen, neem dan vrijblijvend contact op met Marleen en ontdek of er een match is.

  Hoe lang duurt het programma?

  Het programma bestaat uit een online training, persoonlijk profiel én een 1-1 sessie. Het is eventueel ook mogelijk om voor meerdere sessie’s te gaan (dit kan ook achteraf).

  Wat levert het programma me op?

  Het programma brengt je de helderheid en energie om je bold en wilde kant te bevrijden. Jouw unieke versie wordt glashelder wanneer jij in de diepere lagen van je Human Design en Gene Keys duikt. Beide tool werken op basis van geboortegegevens en geven een unieke blauwprint van wie je van nature al bent.

  Hoelang houd ik toegang tot de modules

  Je houd onbeperkt toegang tot de modules uit het Uncage programma. Zolang het Uncage programma online staat kun jij vol toewijding aan de slag.

  Wat als ik nog weinig tot niets weet over Human Design?

  Wanneer je je voelt aangetrokken tot het ontdekken van Human Design, maar twijfelt of een deep dive voor nu wel handig is, heb ik een tip voor je. Start met het membership en ontdek meer over de basis en verdieping van je Human Design.  Tap in je autoriteit en voel een ja of nee. (onderbuikgevoel of emotionele helderheid).

  Wat als ik al heel veel weet over Human Design?

  Ja, juist dan is dit programma interessant. Je gaat de diepte in met je Human Design profiel én je gaat aan de slag met je Gene Keys profiel. Je ontdekt elke keer dat je hiermee aan de slag gaat weer nieuwe lagen in jezelf. Zelfs na ruim 3 jaar ontdek ik nog nieuwe dingen over mezelf. Daarbij is kennis pas waardevol wanneer je het ook gaat toepassen.

  Kan ik ook 1-1 werken met Marleen?

  Ja, het is mogelijk binnen het Empower traject 1-1 sessie’s erbij te boeken. Kies voordelig de sessie’s vooraf of boek ze eventueel later bij via de online leeromgeving.

  Hoeveel vrouwen gingen me voor?

  De afgelopen vier jaar gingen ruim 300 vrouwen je voor. Al deze vrouwen ervaren een vernieuwde en bevrijdende versie.

  Kan ik ook een kennismakingscall krijgen met Marleen?

  Ja, het is mogelijk om vooraf een 1-1 call aan te vragen wanneer je twijfels of vragen hebt. Je kunt deze call rechtstreeks inplannen via mijn agenda.

  Your mind is keeping you caged

  Your body will set you free

  It’s time to uncage yourself

  Pursue what sets your soul on fire