Ontdek je Human Design type ~ download de gratis checklist

GRATIS FLOWSHEET Ontdek jouw beste keuze met Human Design

Weet hoe je beste keuzes maakt waardoor je gaat doen wat je van binnen voelt zonder hard te werken.

Mijn naam is Marleen Kooi en ik werk met ondernemende vrouwen die hun passie willen volgen zonder gedoe of gezweef, maar vastlopen in de struggle van hard werken en twijfelen. Ze verlangen naar:

  • beweging vanuit hun natuurlijke flow.
  • bevrijding van gedoe en struggle.
  • boost om in vrijheid dat te doen waar ze naar verlangen.

Ik heb ontdekt dat Human Design helderheid geeft in talenten, uitdagingen en mogelijkheden. Human Design gaat ervan uit dat iedereen uniek is en geeft op basis van  geboortegegevens een blauwdruk. Met mijn blauwdruk in de hand, heb ik de kennis, vertrouwen en gerichte actie om het leven te (be)leven zoals het voor mij is bedoeld. Dit wens ik ook voor jou!

De meest gestelde vraag die ik krijg is: hoe dan? Daarom heb ik, speciaal voor jou een gratis flowsheet gemaakt.

Dit is wat de flowsheet Human Design je brengt:

  • Jouw natuurlijke flow waardoor je voorbij gaat aan de struggle van hard werken.
  • De reden waarom je die nu nog niet ervaart en hoe je voorbij je grootste afleiding komt.
  • En hoe je krachtige keuzes maakt die je brengen waar je naar verlangt.

En dan natuurlijk wel afgestemd op jou! Want zelfkennis is de sleutel naar geluk. Klik op de button en beantwoord de 3 vragen. En ontvang een afgestemde flowsheet binnen 10 minuten in je mailbox.

Human Design flowsheet g
Human Design flowsheet g
Afb Marleen 1000 px x 1000 px_5

Even voorstellen Mijn naam is Marleen Kooi

Ik neem je mee naar Maart 2019. Ik had al vele mooie stappen gezet in mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling. En toch had ik het idee dat ik een puzzelstuk miste. Ik kwam een oproep tegen op social media: wie wil een Human Design basisprofiel ontvangen? Het bericht trok mijn aandacht. Mijn hoofd dacht: wat is dat dan en wat moet je ermee? En mijn gevoel zei: jaaa. Ik luisterde naar mijn gevoel en startte een ontdekkingsreis naar de mooiste persoon in mijn leven: mezelf!.

Ik ontdekte dat Human Design ervan uit gaat dat iedereen uniek is. En toch praktische handvaten geeft om leiderschap te nemen. Op basis van je geboortegegevens krijg je een blauwdruk van jezelf. Met je natuurlijke talenten, uitdagingen en mogelijkheden. Deze zijn aangeboren en kun je moeiteloos benutten. Echter hangt er vaak een waas omheen van patronen die we gedurende het leven ons eigen hebben gemaakt. Totdat je op een punt komt, dit werkt niet meer.

Ruim 2 jaar verder heb ik deze flowsheet gemaakt speciaal voor jou. Waardoor jij weet hoe jij de keuze maakt waardoor je gaat doen wat je van binnen voelt. Beantwoord de 3 vragen en ontvang jouw persoonlijke en afgestemde flowsheet in je mailbox.