Wild woman Sisterhood

Gratis membership voor meer verbinding, vuur en vrijheid.

“Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.” ~ Rian Sevenhuijsen

Marleen kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken. Triggerend, maar super leerzaam.” ~ Ela Grooteman

“Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt je leven kan veranderen”  ~ Debby Rummens

Wil je in een supportende omgeving meer je wilde kant de vrijheid geven?

Je verlangt al een tijdje om meer vanuit  je wilde kant . Je bent nieuwsgierig en hebt al het één en ander gedaan en geprobeerd. Je vind het spannend, want hoe zal je omgeving reageren op die wilde kant met haar crazy ideeen?

zodat je meer de vrijheid heb om je innerlijke vuur te laten branden, kan best uitdagend voelen

Met je blauwdruk in de hand weet je hoe je van nature handelt, doet en denkt zonder de invloed van je omgeving. Het maakt dat je meer easygoing leeft en bold moves maakt om je grenzen te verleggen. Je ervaart weer het vuur, de vrijheid en de vervulling in je leven én je business.  

Heb je het gevoel dat je:

  • Jezelf klein houdt door je soms te verbergen.
  • Vastloopt in triggerende emoties en gevoelens.
  • Je in allerlei bochten wringt om niet afgewezen te worden.
  • Het uitdagend vindt om te blijven staan voor wat je voelt.
  • Bij weerstand en uitdagingen vervelende gevoelens ervaart.

Heb je behoefte aan:

  • Een veilige omgeving waar jij  jezelf laten kan zijn.
  • Online en offline samen zijn met gelijkgestemden.
  • Je verhaal delen en elkaar supporten.
  • Gratis deelname aan maandelijkse activiteiten.
  • Jezelf zijn met al je rauwe randen.

Verlang je naar een supportende en empowerende omgeving waarin jij je pure en rauwe kant kan laten zien?

Deze wilde vrouwen gingen je voor:

“Marleen is heerlijk recht door zee en neemt je mee aan de hand van herkenbare anekdotes. Ze kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken bij mensen.

Confronterend, maar super leerzaam. En als je er open voor staat, kan je er meteen actie op ondernemen.”

Ela Grooteman

“Nogmaals mijn complimenten voor je geweldige programma! Ik weet niet precies wat er gebeurt, maar mijn leven is zo in beweging en het is allemaal goed!

Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.”

Rian Sevenhuijsen

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

Debby Rummens

Gratis Wild Woman Membership

 

Sleutel

Wild woman sisterhood

Samen verbinden, delen en helen met wilde vrouwen op een online platform waarbij je de vrijheid hebt om jezelf te zijn.

Sleutel

Bevrijdende inspiratie

Ontvang wekelijks inspiratie, korte video’s of een podcast om meer van je pure versie van je wilde kant te ontdekken.

Sleutel

Gratis workshops

Maandelijkse zijn er online workshops waar jij je gratis kunt aanmelden. Bijvoorbeeld over je innerlijke vuur, vrouwelijke energie, Human Design, adem of sensualiteit.

Sleutel

Vurige verhalen

Elk kwartaal is er een online samenzijn rond het virtuele haardvuur. Een plek om je aan op te warmen omdat je eigen vuurtje op de waakvlam staat. Of juist om je verhaal te delen omdat het vuur uit je oren vliegt. Of omdat je behoefte hebt om te verbinden met gelijkgestemden.

Sleutel

Korting op masterclasses, trainingen of live dagen

Je krijgt als wild woman member korting op masterclasses of trainingen. En je krijgt al eerste de uitnodiging naar live dagen mét een extra aantrekkelijkse korting.

Meet Marleen Kooi

Hey mijn naam is Marleen Kooi, founder van de wild woman sisterhood. Een online en offline plek voor vrouwelijke ondernemers om te verbinden, te delen en te helen. Dit online platform biedt je een plek waar jij de vrijheid hebt om je pure versie met al haar rauwe randen te laten zien.

De wild woman sisterhood is supportent, inspirerent en empowerent om meer vanuit je wilde ontembare kant te leven en te ondernemen. De energie op de wereld is aan het verschuiven. We zijn aan het bouwen van een nieuwe wereld en daar hebben we vrouwen voor nodig. Vrouwen zijn van nature ontembaar, alleen hebben we ons de afgelopen honderden jaren meer laten temmen.

Het is tijd om weer terug te gaan naar onze meest pure versie met al haar rauwe randen. Laat de wild woman sisterhood een uitnodiging zijn om aan te sluiten en je wilde ontembare kant meer de ruimte geven.

Deze vrouwen gingen je voor:

“Bedankt Marleen, ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Je hebt me geactiveerd. De tijd erna vallen nog zoveel kwartjes en ontstaat er geínspireerde actie. Whoehoe. Ik voel zoveel berusting en energie om mijn ideeën uit te werken en heb het volle vertrouwen dat dit voor mij gaat werken. Dank je wel voor wat je doet, hiermee weet ik ook wat ik te doen.”

Tiziana Romagnoli

“Mijn grootste uitdaging was dat mijn business het ene moment relaxed liep en het andere moment als hard werken voelde. Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

Margreeth Elting - Bloemsma

“Human Design en Gene Keys is een bron van herkenning. Ik zie, lees en voel dat het klopt. Het helpt mij om mijn eigen
koers te varen.

Toen de mogelijkheid zich voordeed om met Marleen te werken, voelde ik een enorme stroomstoot aan energie. Ja, hier ging ik voor!”

Karin Weening

Voor wie is dit interessant

Dit programma is interessant voor (Manifesting) Generator die bevrijding willen van hun bold en wilde kant.

Is dit interessant voor mij?

Je voelt een ja, ook al voelt het uitdagend. Dan is dit programma interessant voor jou. Mocht je twijfelen, neem dan vrijblijvend contact op met Marleen en ontdek of er een match is.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma bestaat uit een online training, persoonlijk profiel én een 1-1 sessie. Het is eventueel ook mogelijk om voor meerdere sessie’s te gaan (dit kan ook achteraf).

Wat levert het programma me op?

Het programma brengt je de helderheid en energie om je bold en wilde kant te bevrijden. Jouw unieke versie wordt glashelder wanneer jij in de diepere lagen van je Human Design en Gene Keys duikt. Beide tool werken op basis van geboortegegevens en geven een unieke blauwprint van wie je van nature al bent.

Hoelang houd ik toegang tot de modules

Je houd onbeperkt toegang tot de modules uit het Uncage programma. Zolang het Uncage programma online staat kun jij vol toewijding aan de slag.

Wat als ik nog weinig tot niets weet over Human Design?

Wanneer je je voelt aangetrokken tot het ontdekken van Human Design, maar twijfelt of een deep dive voor nu wel handig is, heb ik een tip voor je. Start met het membership en ontdek meer over de basis en verdieping van je Human Design.  Tap in je autoriteit en voel een ja of nee. (onderbuikgevoel of emotionele helderheid).

Wat als ik al heel veel weet over Human Design?

Ja, juist dan is dit programma interessant. Je gaat de diepte in met je Human Design profiel én je gaat aan de slag met je Gene Keys profiel. Je ontdekt elke keer dat je hiermee aan de slag gaat weer nieuwe lagen in jezelf. Zelfs na ruim 3 jaar ontdek ik nog nieuwe dingen over mezelf. Daarbij is kennis pas waardevol wanneer je het ook gaat toepassen.

Kan ik ook 1-1 werken binnen Uncage?

Ja, het is mogelijk binnen het Empower traject 1-1 sessie’s erbij te boeken. Kies voordelig de sessie’s vooraf of boek ze eventueel later bij via de online leeromgeving.

Hoeveel vrouwen gingen me voor?

De afgelopen vier jaar gingen ruim 300 vrouwen je voor. Al deze vrouwen ervaren een vernieuwde en bevrijdende versie.

Kan ik ook een call krijgen met Marleen?

Ja, het is mogelijk om vooraf een 1-1 call aan te vragen wanneer je twijfels of vragen hebt. Je kunt deze call rechtstreeks inplannen via mijn agenda.