Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

9 september is de lancering van the Wild Woman entrepreneur.

Gene Keys: geef de Wild woman entrepreneur in jou de vrijheid

Being wild betekent jezelf zijn met beide benen op de grond.means being authentically you. It means being free in who you truly are. It means living your Soul Purpose on this Earth.Krijg helderheid in dat deel in je Gene Keys naar jouw magnetische aantrekkingskracht en zet je moneyflow on fire.

“Wauw, mijn moneyflow is on fire”

“Meer emotionele balans in mijn dagelijks leven.”

“De moed voelen om concrete stappen te zetten”.

Vrijheid is één van je kernwaarden in het ondernemerschap en heeft voor jou een specifieke betekenis. Het is een gevoel die je van binnen ervaart en mogelijk ook al kunt omzetten in woorden en acties om je business te laten groeien. Wat ik vaak hoor van vrouwelijke ondernemers is dat wanneer het uitdagend voelt ze onbewust overschakelen naar handelen zoals het ‘zou moeten’ of zoals ‘verwacht wordt’.  Achteraf balen ze hiervan. Ze hebben al zulke mooie stappen gezet in persoonlijke ontwikkeling en toch vallen ze soms terug op oude diepgewortelde patronen. Weet dat je niet de enige bent en wees mild voor jezelf als je toch weer in die valkuil stapt. Hoe zou het voor je zijn dat je jouw persoonlijke sleutel naar vrijheid in handen hebt zodat je dit patroon kunt doorbreken? Je ontdekt jouw persoonlijke antwoord in ‘The Key’ gebaseerd op de Gene Keys (en wordt ook wel gezien als het zusje van Human Design).

‘The Key’ is speciaal voor vrouwelijke ondernemers die los willen breken van hoe het ‘zou moeten’ en  de vrijheid willen om hun eigen pad te maken. Ze voelen de ‘roep’ van Gene Keys als tool om hun vrouwelijke ontembare kracht meer de vrijheid willen geven. The Key is compleet in het Nederlands met video’s, e-books, audio’s én de uitgewerkte 64 Gene Keys in zowel woord als audio.  Dit laatste maakt ‘The Keys’ uniek, waardevol en praktisch toepasbaar.  Je kunt namelijk heel specifieke aan de slag met je eigen pad naar vrijheid en voldoening. Wil je meer verdieping dan kun je ook kiezen voor een 1-op-1 call.

   

  Voel jij ook een ja op deze vragen?

  Sleutel

  Wil je krachtige keuzes maken en blijven staan wanneer het uitdagend voelt?

  Sleutel

  Wil de deur openen naar oneindige mogelijkheden die voldoening brengen?

  Sleutel

  Wil je (meer) vrijheid ervaren in je business op je eigen voorwaarden?

  “Met Gene Keys heb je jouw persoonlijke sleutel in handen om de vrijheid te vinden waar je naar zoekt.

  Wat is Gene Keys en hoe werkt het?

  Gene Keys is een krachtige transformatieve tool die helderheid geeft in de zoektocht naar meer bewustzijn, voldoening en vrijheid. Je kunt het inzetten voor persoonlijke – en ondernemersgroei om antwoorden krijgen op levensvragen of als katalysator in je businessgroei. Gene Keys kent 64 sleutels naar vrijheid die elke hun eigen specifieke uitdaging, gave en bevrijdende energie kennen. In ‘The Key’ krijg jij inzicht welke sleutels voor jou van toepassing zijn. Je hebt hiermee jouw persoonlijke sleutel in handen om de vrijheid, innerlijke vrede en voldoening te vinden waar je naar zoekt.

  De Gene Keys werkt op basis van je geboortegegevens en hierdoor krijg je een energetische weergave van wie jij van nature echt bent. De specifieke Gene Keys uit jouw chart tonen je de bevrijding van je natuurlijke gaves, je uitdagingen én de vrijheid om ongetemd jezelf te zijn. In de diepere laag van jouw specifieke Gene Key vind je het bewustzijn van diepgewortelde patronen die zorgen voor een onbalans in je leven, vervelende gevoelens en emoties die je kunnen overspoelen. Wanneer je meer helderheid heb in deze patronen, kun je ze stap voor stap doorbreken. 

  Heeft Gene Keys een connectie met Human Design?

  Ja, er is een connectie tussen Gene Keys en Human Design en ook een groot verschil. Ik neem je mee in een korte toelichting. De connectie met Human Design is dat beide tools werken op basis van je geboortegegevens. Hierdoor krijg je een unieke blauwprint, die je kunt inzetten als routekaart op je levens- en business avontuur. Vaak wordt Gene Keys gezien als een verdieping of aanvulling op je Human Design chart. Echter hoef je geen voorkennis te hebben over Human Design om te kunnen starten met je Gene Keys avontuur. Het verschil tussen Gene Keys en Human Design zit in het resultaat dat je eruit haalt. Human Design gaat voornamelijk over hoe je van nature denkt, voelt en handelt (de mannelijke ‘doe’ energie). Gene Keys tonen je de sleutels om in vrijheid volledig ongetemd jezelf te zijn en dát aan te trekken waar je naar verlangt (de vrouwelijke ‘ontvangst’ energie).

  Je ervaart dat je:

  • Jezelf klein houdt door je soms te verbergen.
  • Vastloopt in harde en energievragende keuzes.
  • Je in allerlei bochten wringt om niet afgewezen te worden.
  • Het uitdagend vindt om te blijven staan voor wat je voelt.
  • Bij weerstand en uitdagingen vervelende gevoelens ervaart.

  Zo kan het ook:

  • Lef om krachtige keuzes te maken.
  • Intitiatief nemen om je grenzen verleggen.
  • Je eigen tempo en ritme bepalen..
  • De moed om te blijven staan voor wat je denkt en voelt.
  • Daadkracht om je vuur te laten branden.

  Waarom kiezen voor The Key?

   

  Sleutel

  Helderheid in je 4 belangrijkste sleutels

  De Key is compleet in het Nederlands met video’s, e-books en audio. Daarbij krijg je toegang tot de specifieke inhoud over jouw persoonlijke sleutels. Deze is uiteraard ook in het Nederlands.

  Sleutel

  Met één klik afgestemd op jou

  Door de extra toevoeging voeg je met één klik je persoonlijke Gene Keys toe. Hierdoor kun je op een simpele, tijdsbesparende en effectieve manier in je sleutel naar vrijheid duiken.

  Sleutel

  Uniek: Nederlands uitgewerkte Gene Keys sleutel

  Heel concreet en praktisch is jouw persoonlijke sleutel uitgewerkt in de vorm van een Nederlands ingesproken audio, overzicht met de kern van de Gene Keys en een uitgebreide geschreven toelichting. Dit is uniek in Nederland.

  Sleutel

  Volgen in eigen tijd en tempo

  Je kunt deze online training volgen in je eigen tijd, tempo én op de plek waar jij je fijn en comfortabel voelt. Kies je voor een aanvullende 1-1 sessie of workshop dan kun je deze binnen 6 maanden na start nog inplannen.

  Waarom NU kiezen voor The Key?

  Het is nu meer dan ooit de tijd om je unieke vrouwelijke vuur te laten branden en de vrijheid te creëeren om je eigen keuzes te maken. Gene Keys is een vuurstarter voor onze vrouwelijke kracht. We bouwen voort op de verandering die onze moeders en oma’s in werking hebben gezet. Ik geloof oprecht dat wij deze verandering mogen doorzetten voor onze kinderen en kleinkinderen. Je hoeft dit niet alleen te doen. Alleen ga je sneller, maar met de kracht van een sisterhood sta je krachtiger. Daarom krijg je in The Keys ook toegang tot de Wild Woman Sisterhood voor inspiratie, support en verbinding. Je gaat een nieuwe realiteit van vrijheid en voldoening voor jezelf creëeren. De innerlijke drang die jij nu voelt in je onderbuik is jouw startsein om te starten met The Key.

  Wat levert het je op:

   

  Sleutel

  Je weet hoe je de deur open zet naar vrijheid, voldoening en succes.

  Sleutel

  Je kent je unieke sleutel om je eigen keuzes te maken ongeacht wat je omgeving hiervan vindt.

  Sleutel

  Je ziet deuren openen naar gave mogelijkheden en je weet exact welke kans jij wilt pakken.

  Sleutel

  Je voelt meer innerlijke vrede wanneer uitdagingen op je pad komen.

  Sleutel

  Je durft meer van jezelf te laten zien en trekt beter passende klanten aan.

  Deze vrouwen gingen je voor:

  “Marleen is heerlijk recht door zee en neemt je mee aan de hand van herkenbare anekdotes. Ze kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken bij mensen.

  Confronterend, maar super leerzaam. En als je er open voor staat, kan je er meteen actie op ondernemen.”

  Ela Grooteman

  “Nogmaals mijn complimenten voor je geweldige programma! Ik weet niet precies wat er gebeurt, maar mijn leven is zo in beweging en het is allemaal goed!

  Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.”

  Rian Sevenhuijsen

  Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

  Debby Rummens

  Meet Marleen Kooi

  Gene Keys kwam in 2019 op mijn pad en het bleek een vuurstarter te zijn voor mijn vrouwelijke ontembare kracht. In een periode van een aantal maanden volgde er een reeks van transformaties. Tot het moment dat alles veranderde in mijn leven en mijn business. Ik voelde diep van binnen dat er ‘andere’ vrouw aan het ontwaken was. Een wilde ontembare vrouw die wilde dansen met blote voeten en haar eigen keuzes wilde maken ongeacht wat haar omgeving daarvan vond.  Dit moment is niet te beschrijven met woorden. Wel zie ik het op een eigen unieke manier terug bij de vrouwen die ik begeleid tijdens hun Gene Keys avontuur.

  Mijn vier eerste Gene Keys zijn de 39, 38, 51 en 57. In het kort is dit waar ze voor staan. De sleutel 39 is de bevrijder van de wilde ontembare vrouw. De sleutel 38 is warrior die vecht (met gelijkgestemden) voor dat wat ze belangrijk vindt. Vanuit sleutel 57 voel en zie ik feilloos waar anderen zich (vaak onbewust) inhouden en hoe ze dit op een zachte manier kunnen doorbreken.  De sleutel 51 zorgt voor opschudding en opwinding in mijn leven. Want ik ben hier op aarde om een nieuwe beweging te creëeren waarbij vrouwen losbreken uit de gouden kooi van zoals het hoort.

  In The Key ga jij jouw sleutel ontdekken op het pad naar vrijheid. Het is aan de ene kant een transformatieve training en aan de andere kant heel praktisch en aards. Voel jij de roep om je te verdiepen in jouw persoonlijke Gene Keys, start vandaag nog met ‘The Key’

  Start jouw Gene Keys avontuur naar vrijheid

  Sleutel

  1-op-1 call: ontdek je activatiereeks en ontvouw het 'gouden' pad naar vrijheid en breek los van hoe het 'zou' moeten.

  Je activatiereeks is het eerste deel van het ‘gouden pad’ van Gene Keys. Met behulp van je activatiereeks leer je hoe jij jezelf en je business steeds opnieuw kunt activeren om te groeien en vooral om te bloeien. Deze reeks bestaat uit vier Gene Keys: Life’s Work, Evolution, Radiance en Purpose.

  Elke sleutel staat voor een specifiek thema:

  • Life’s Work: je levensmissie – en jouw sleutel naar bold moves.
  • Evolution: je grootste uitdaging – en jouw sleutel naar je feminine warrior
  • Radiance: je grootste doorbraak – en jouw sleutel naar je innerlijke vuur
  • Purpose: wie je echt bent – en jouw sleutel naar je wild side.

  Deze activatiereeks bevrijdt je brandende vuur, die niets of niemand kan dimmen. Je blijft met beide benen op de grond staan bij de uitdagingen die je tegenkomt en je weet hoe je kansen kunt pakken die nog mooier worden dan je vooraf had verwacht.

  Naast een persoonlijke profiel ontvang je vier gepersonaliseerde audio’s voor verdieping van jouw Gene Keys sleutels én 6x 1-op-1 calls met Marleen. De 1-op-1 calls zijn een combinatie van verdieping in je Gene Keys, transformatief coachen en hypnose zodat jij jouw diepgewortelde patronen blijvend kan doorbreken. 

  Ja, ik wil de wild entrepreneur bevrijden

  4 maanden 1-op-1 traject

  € 1997- ex. BTW

  of betaal in 4x € 555,-

  Sleutel

  4 x 1-op-1 call met Marleen t.w.v. € 247,-

  4x 1-op-1 call van 1,5 uur om de verdieping in te gaan van jouw Gene Keys

  Sleutel

  2 x hypnose of transformatiesessie t.w.v. € 347,-

  2x een hypnose of transformatieve sessie van 2 – 2,5 uur om diepgewortelde patronen te doorbreken.

  Sleutel

  Gene Keys profiel t.w.v. € 297,-

  Ontvang een persoonlijke Gene Keys profiel met uitwerking van je vier belangrijkste Gene Keys van ong. 80 pagina’s.

  Sleutel

  4 audio's over de Gene Keys t.w.v. € 44,-

  Ga de diepte in jouw Life’s Work, Evolution, Radiance en Purpose en ontdek jouw persoonlijke sleutel.

  Sleutel

  Verbindend ademen bundel t.w.v. € 97,-

  Krijg toegang tot de bundel verbindend ademen met de workshop ‘de kracht van ademen’, de 11-daagse ademtraining en diverse ademoefingen op basis van thema om de dag te starten.

  Sleutel

  BONUS: gedrukt gepersonaliseerd boek t.w.v. € 97,-

  Betaal in 1x en ontvang een gedrukt en gepersonaliseerd exemplaar van jouw Gene Keys profiel van ongeveer 80 pagina’s.

  “Wanneer stop jij met je in allerlei bochten te wringen

  omdat je niet afgewezen wilt worden.”

  Voor wie is dit interessant

  Dit programma is interessant voor vrouwelijke ondernemers die zowel in hun leven als business willen losbreken van hoe het ‘zou moeten’ en hun eigen keuzes willen bepalen.

  Is dit interessant voor mij?

  Je voelt een ja, ook al voelt het uitdagend. Dan is deze training interessant voor jou. Mocht je twijfelen, neem dan vrijblijvend contact op met Marleen en ontdek of er een match is.

  Hoe lang duurt de training?

  Het is een online training die je in je eigen tempo kunt volgen. De ene deelnemer doorloopt de training in een aantal weken en de ander in een aantal maanden. Wel krijg ik van iedere deelnemers terug dat ze de training vaker terugkijken en elke keer weer nieuwe dingen ontdekken.

  Wat levert de training me op?

  Het programma brengt je helderheid in jouw sleutel naar vrijheid aan de hand van je Gene Keys profiel. Met deze sleutel in handen doorbreek jij diepgewortelde patronen die je klein houden. Je ervaart de vijheid om je eigen keuzes te bepalen.

  Hoelang houd ik toegang?

  Je houd onbeperkt toegang tot de modules zolang het online staat en mijn bedrijf actief is.

  Kan ik ook 1-1 werken met Marleen?

  Ja, het is mogelijk om een 1-1 call  te plannen om die diepere laag samen op te zoeken. Ook is het mogelijk om een 1-1 traject te boeken. Dit doe ik in de vorm van Uncage waarbij we een serie Gene Keys gaat duiken. Wil je meer weten? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met Marleen. Voordat we het traject starten is er altijd een intakegesprek om te kijken of er een klik is. Je kunt deze call rechtstreeks inplannen via mijn agenda.

  Kan ik ook een losse 1-1 sessie boeken?

  Ja, het is mogelijk om in combinatie met de online training ‘The Key’ 1x een 1-1 te boeken. Wil je meer verdieping in de vorm van een 1-1 traject dan adviseer ik te kiezen voor het Uncage traject waarbij je dan meerdere Gene Keys gaat ontdekken.

  Hoeveel vrouwen gingen me voor?

  De afgelopen vijf jaar gingen ruim 400 vrouwen je voor. Al deze vrouwen ervaren een vernieuwde en bevrijdende versie van hun wilde ontembare kant.