Wil je vrijblijvend ervaren wat The Wild Woman Entrepreneur voor je kan betekenen, plan gratis een clarity call met Marleen.  Starten met dit mentorship kan op elk gewenst moment.

Gene Keys: jouw sleutel naar expressie geven aan wie je werkelijk bent

Wild Woman Entrepreneur is het bevrijdende mentorship voor ondernemers die hun sleutel naar zelfbevrijding helder en concreet willen hebben.

“Ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Marleen, je hebt me aangezet. Ik durf nu krachtige stappen te zetten.”  Tiziana Romagnoli

“Marleen kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken. Triggerend, maar super leerzaam.” ~ Ela Grooteman

“Wat een herkenning en het besef wat me werkelijk klein houdt . De beer is los en voel me bevrijd om mijn eigen ding te doen.” Debby Rummens

De wild woman entrepreneur in jou

Sleutel

Handelt onafhankelijk van haar omgeving en is tegelijk in liefdevolle verbinding.

Sleutel

Ervaart diepgaande gevoelens en emoties en kan gepassioneerd liefhebben.

Sleutel

Durft expressie  te geven aan haar eigenheid ongeacht wat anderen van haar vinden.

Sleutel

Weet dat de soms donkere momenten een portaal zijn naar bevrijding van een nieuw deel van haar wilde kant.

Sleutel

Verlangt ernaar om zichzelf op de diepere laag te kunnen openen en hier ook te ontvangen. 

Being wild gaat over de vrijheid om jezelf te zijn


Dit pad naar vrijheid bevrijdt jouw ontembare kant en geeft je het lef om expressie te geven aan wie je werkelijk bent. Je spreekt je innerlijke waarheid en handelt met een open hart. Jouw magnetische aantrekkingskracht trekt feilloos aan waar je naar verlangt. 

Je kent de momenten dat jij voelt dat je energie op slot en dit uit zich ook in je business.  zit en daarmee ook jouw energie om zichtbaar te zijn en nieuwe klanten aan te trekken. gedrevenheid, passie en onderbuikgevoel zijn de drijfveren in je business. Wanneer je in je high vibes zit, voel je je ‘on fire’ en ervaar je ease, joy & freedom. Je zet vol toewijding stappen die je de vrijheid geven om grenzen te verleggen. Je gaat op een zachte doch krachtige manier om met de uitdagingen en je blijft staan voor waar je in gelooft.

What if your wild side sets your moneyflow on fire. Dit is de vibe die je wilt vasthouden in je leven en business. Maar je kent ook de terugtrekkende beweging van volluit gaan en dat ene maar niet doet. Dat zijn de momenten dat jij vanuit je gouden kooi verlangend naar buiten kijkt.  Je gedachten, gevoel en gedrag gaan alle kanten op. Het triggert weerstand, ongewenste emoties en frustratie. De vraag is: ‘hoe doorbreek je dit patroon van terugkerende uitdagingen?’ Waar vind je jouw persoonlijke sleutel en bevrijd je jouw ontembare kant?

Bevrijding gaat over de diepere laag aanraken.  De laag waar je in ’the rush of the day’ het liefst ver van weg blijft omdat het emoties triggert op ongewenste momenten. Deze laag kent twee gezichten. Het is namelijk ook jouw sleutel tot bevrijding. Hoe meer je weer in contact komt met je gevoelens en emoties hoe meer je de ruimte en vrijheid ervaart. Het is tijd om los te breken en je ‘wings of liberation’ te gebruiken om uit te vliegen.

Sleutel

De vrijheid om mee te bewegen met je 'wild side'

Being wild gaat over ‘being yourself’. Jouw wilde kant met al haar pure en rauwe randen mag jij leren omarmen.

Sleutel

Je openen voor je magnetische aantrekkingskracht

Helderheid in wat je ‘in de onderstoom’ vasthoudt, geeft de openheid om te kunnen ontvangen waar je naar verlangt. 

Sleutel

Het lef om expressie te geven aan wat je belichaamt

De wijsheid van je lichaam en emoties brengen je de vrijheid om volledig jezelf te zijn.

Gene Keys is het bevrijdende avontuur van

wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent.

Gene Keys: jouw sleutel naar innerlijke vrijheid

Gene Keys is een krachtige transformatieve tool die helderheid geeft in de zoektocht naar meer bewustzijn, voldoening en vrijheid. Je kunt het inzetten voor persoonlijke – en ondernemersgroei. Gene Keys kent 64 sleutels naar bevrijding die elke hun eigen specifieke uitdaging, gave en bevrijdende energie kennen. In jouw persoonlijke profiel krijg jij inzicht welke sleutels voor jou van toepassing zijn. Je hebt hiermee jouw persoonlijke sleutel in handen om de vrijheid, innerlijke vrede en voldoening te vinden waar je naar zoekt.

De Gene Keys werkt op basis van je geboortegegevens en hierdoor krijg je een energetische weergave van wie jij van nature echt bent. De specifieke Gene Keys uit jouw chart tonen je de bevrijding van je natuurlijke gaves, je uitdagingen én de vrijheid om ongetemd jezelf te zijn. In de diepere laag van jouw specifieke Gene Key vind je het bewustzijn van diepgewortelde patronen die zorgen voor een onbalans in je leven, vervelende gevoelens en emoties die je kunnen overspoelen. Wanneer je meer helderheid heb in deze patronen, kun je ze stap voor stap doorbreken.

Uncage is geen snelweg met quickfixes voor instant succes.

Het is een bevrijdend avontuur over landwegen met grenzeloze mogelijkheden en opwindende uitzichten.

Het is jouw persoonlijke avontuur om de puurste versie van je wilde kant te bevrijden.

Heb je het gevoel dat je:

  • Jezelf klein houdt door je bold en wilde kant soms te verbergen.
  • Vastloopt in harde en energievragende bold moves.
  • Hysterische kant soms jouw wilde kant overschaduwd.
  • Het uitdagend vindt om te blijven staan voor wat je voelt.
  • Bij weerstand en uitdagingen vervelende gevoelens ervaart of afgebrand voelt.

Heb je behoefte aan:

  • Lef om je bold en wilde kant meer de vrijheid geven.
  • Vertrouwen om easygoing bold moves te maken.
  • Joy om te dansen met het leven vanuit je wilde kant.
  • Ease om te blijven staan voor wat je denkt en voelt.
  • Daadkracht om je vuur te laten branden bij weerstand en uitdagingen.

It is time to liberate the wild woman entrepreneur in you

 

Sleutel

Met één klik afgestemd op je persoonlijke profiel

Door de extra toevoeging aan het programma voeg je met één klik je persoonlijke profiel toe. Hierdoor kan je op een simpele, tijdsbesparende en effectieve manier in je Human Design en Gene Keys duiken.

Sleutel

1-1 werken aan jouw specifieke thema

Het programma is zo opgebouwd dat het de deelnemers het gevoel geeft dat ze 1-1 met Marleen werken met de focus op hun specifieke thema. Hierdoor haal jij het maximale uit dit gepersonaliseerde programma. 

Sleutel

Binge watchen in eigen tijd en tempo

Je kunt de 6 modules binge watchen in je eigen tijd en tempo. Kies je eigen ritme om in korte tijd te versnellen of te vertragen en ruimte te geven aan je bevrijdende proces.

Sleutel

Kies je eigen route en bestemming

Je kiest je eigen route door de diverse bonuslessen. De bonussen geven toegang tot aanvullende of verdiepende audio’s of video’s. Bijvoorbeeld extra Human Design toelichting of audio’s over je Gene Keys.

Sleutel

Sleutels en wild cards voor extra verdieping

In het programma spaar je sleutels en wild cards. Deze geven toegang tot aanvullende trainingen of verdiepende 1-1 coaching. Bijvoorbeeld trainingen over vrouwelijke kracht, de kracht van je eigen adem of een krachtig businesspotentieel.

Deze wilde vrouwen gingen je voor:

“Marleen is heerlijk recht door zee en neemt je mee aan de hand van herkenbare anekdotes. Ze kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken bij mensen.

Confronterend, maar super leerzaam. En als je er open voor staat, kan je er meteen actie op ondernemen.”

Ela Grooteman

“Nogmaals mijn complimenten voor je geweldige programma! Ik weet niet precies wat er gebeurt, maar mijn leven is zo in beweging en het is allemaal goed!

Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.”

Rian Sevenhuijsen

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

Debby Rummens

Meet Marleen Kooi

Gene Keys was ruim 5 jaar geleden mijn spiegel dat ik niet leefde vanuit wat ik diep van binnen voelde. Mijn ‘being wild’ vibe had zich met een been vastgezet in haar gouden kooi en het andere been zakte weg in emoties die op sommige momenten me overspoelden. Ik voelde me letterlijk Ik ben een emotionele Generator 5/2, 39|38 / 51|57. Mogelijk zegt je deze ‘Gene Keys termen’ nu nog weinig. Dus een korte voorstelronde. 

 

Mijn motto ‘being wild is being yourself’ is ‘vrouwen begeleiden om hun wilde kant te bevrijden zodat ze in vertrouwen hun innerlijke vuur gaan volgen’. Ik weet als geen ander dat dit gepaard gaat met  grenzen verleggen, uitdagingen én de moed om kansen te nemen.

Het is mijn verlangen om de komende tijd jouw wingwoman te zijn zodat jij de pure versie van je wilde kant kan bevrijden. Een avontuur die jij in je eigen tempo, ritme en diepgang mag volgen. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Het is mijn levenswerk om de wilde kant te bevrijden van vrouwelijke ondernemers. Die pure ontembare versie met al haar rauwe randen. Ik werk exclusief voor (Manifesting) Generators, de bouwers en creator van de nieuwe wereld.

Mijn visie is dat je je mag bevrijden uit de kooi waarin jij jezelf heb vastgezet. We zijn teveel bezig met de buitenwereld dat we vergeten zijn dat de sleutel van dat wat ons vasthoudt in onszelf zit.

Ik sta bekend om mijn intuïtieve & triggerende manier van coachen. Ik (door)leef mijn missie en kijk mijn schaduwen en triggers aan. Tsja, dit gaat met de nodige hobbels, bobbels en tranen. Uit ervaring weet ik dat dit proces simpeler, zachter en krachtiger gaat met je Human Design & Gene keys profiel in de hand.

Welke sleutel zeg jij ja tegen?

Sleutel

4 maanden mentorship: activatiereeks van Gene Keys

De activatiereeks is het eerste deel van het ‘gouden pad’ van Gene Keys. Met behulp van je activatiereeks leer je hoe jij jezelf en je business steeds opnieuw kunt activeren om te groeien en vooral om te bloeien. Deze reeks bestaat uit vier Gene Keys: Life’s Work, Evolution, Radiance en Purpose.

Elke Gene Keys sleutel staat voor een specifiek thema:

Life’s Work: je levensmissie – en jouw sleutel naar bold moves.
Evolution: je grootste uitdaging – en jouw sleutel naar je feminine warrior
Radiance: je grootste doorbraak – en jouw sleutel naar je innerlijke vuur
Purpose: wie je echt bent – en jouw sleutel naar je wild side.

De activatiereeks bevrijdt je brandende vuur, die niets of niemand kan dimmen. Je blijft met beide benen op de grond staan bij de uitdagingen die je tegenkomt en je weet hoe je kansen kunt pakken die nog mooier worden dan je vooraf had verwacht.

Naast een persoonlijke profiel ontvang je vier gepersonaliseerde audio’s voor verdieping van jouw Gene Keys sleutels én 4 x 1-op-1 calls met Marleen. De 1-op-1 calls zijn een combinatie van verdieping in je Gene Keys, transformatief coachen en hypnose zodat jij jouw diepgewortelde patronen blijvend kan doorbreken.

Sleutel

9 maanden mentorship: pad naar bevrijding van Gene Keys

Het pad van bevrijding is een combinatie van de activatiereeks en het pad naar zelfbevrijding van Gene Keys. Met behulp van het pad naar bevrijding leer je hoe je expressie kunt geven aan dat wat je belichaamt. Het is een intensieve reis door je binnenwereld, losbreken van oude ‘kindsdelen’ en expressie geven aan die volwassen versie in jouw: de wild woman entrepreneur. 

Elke Gene Keys sleutel staat voor een specifiek thema. Naast de activatiereeks ga je aan de slag met deze thema’s.

Purpose: jouw sleutel naar je liefdevolle kant – je ontdekt hoe je met open hart nieuwe (klant) relaties verwelkomt.
Attraction: jouw sleutel naar  magnetische aantrekkingskracht – je ontdekt hoe overvloed manifesteert in je business.
SQ: jouw sleutel naar eigenwaarde en zelfvertrouwen – je ontdek hoe je jouw zelfbeeld als vrouw versterkt.
Pearl: de sleutel naar impact maken –  je ontdekt je innerlijke parel waarmee je aantrekt wat je verlangt. 
Brand: de sleutel naar zelfexpressie – je ontdekt je innerlijke waarheid waarmee je jouw ideale klant aantrekt.

Naast een persoonlijke profiel ontvang je negen gepersonaliseerde audio’s voor verdieping van jouw Gene Keys sleutels én 9x 1-op-1 calls met Marleen. De 1-op-1 calls zijn een combinatie van verdieping in je Gene Keys, transformatief coachen en hypnose zodat jij jouw diepgewortelde patronen blijvend kan doorbreken.

Time to uncage yourself

Binnen het Uncage programma is ruimte om je eigen tempo, ritme & diepgang te kiezen. Naast de 10 Uncage modules kun je zelf een keuze maken uit diverse losse trainingen. Bijvoorbeeld vrouwelijke leiderschap, bevrijdende hypnoses of ademtraining. Hierdoor krijg je een afgestemd programma op wat jij nodig hebt ’to uncage yourself’.

Je krijgt toegang tot Q&A’s voor jou korte vragen zodat jij direct weer verder kunt. Daarnaast ga je maandelijks de verdieping in tijdens de maandcall. Je brengt je eigen vraag of thema is en je krijgt persoonlijke coaching van Marleen. 

4 maanden mentorship

€ 1999,- ex. BTW

of betaal in termijnen.

Sleutel

Intake

Aan de hand van de intake krijg je helderheid in je actuele thema, je huidige situatie en de nieuwe realiteit die jij voor jezelf en je business wilt neerzetten. 

Sleutel

Persoonlijk Gene Keys profiel

Krijg een uitgewerkt persoonlijke profiel met de vier sleutels uit je activatiereeks. 

Sleutel

4 audio's over jouw persoonlijke sleutels

Ontdek de bevrijdende werking van jouw Gene Keys aan de hand van een verdiepende audio met praktische tips om patronen te doorbreken.

Sleutel

4 x 1-op-1 call van 1,5 uur

Tijdens deze call gaan we in op een specifiek thema/vraagstuk im combinatie met jouw Gene Keys.

Sleutel

2 x bevrijdende hypnose sessie

Om een nieuw deel van de Wild Woman Entrepreneur in jou te openen krijg je 2x een bevrijdende hypnose sessie.

Sleutel

Verbindende adembundel

In de praktische workshop ‘de kracht van adem’ ontdek jij hoe je je hoofd weer verbind met de rest van je lichaam. Daarnaast krijg je toegang tot een bundel van diverse ademoefeningen voor dagelijks gebruik.

Sleutel

BONUS 1: 24/7 toegang Wild Woman community

Krijg onbeperkt toegang tot de Wild Woman Sisterhood voor support, om vragen te stellen of  inspiratie. 

Sleutel

BONUS 2: 24/7 toegang tot Voxer coaching.

Krijg wekelijks toegang tot Voxer coaching (soort what’s app) tijdens het traject. Je kunt tussen de sessie’s door je vragen stellen, inspiratie of een moment van extra support. 

Sleutel

BONUS 3: persoonlijk Gene Keys boek in je brievenbus

Je ontvangt een persoonlijk ‘Wild Woman Entrepreneur boek’ in je brievenbus. Zodat je off-line aan de slag kunt met jouw persoonlijke reis.

9 maanden mentorship

€ 4444,- ex. BTW

of betaal in termijnen

Sleutel

Intake

Aan de hand van de intake krijg je helderheid in je actuele thema, je huidige situatie en de nieuwe realiteit die jij voor jezelf en je business wilt neerzetten. 

Sleutel

Persoonlijk Gene Keys profiel

Krijg een uitgewerkt persoonlijke profiel met de negen sleutels uit jouw pad naar bevrijding.

Sleutel

9 audio's over jouw persoonlijke sleutels

Ontdek de bevrijdende werking van jouw Gene Keys aan de hand van een verdiepende audio met praktische tips om patronen te doorbreken.

Sleutel

9 x 1-op-1 call van 1,5 uur

Tijdens deze call gaan we in op een specifiek thema/vraagstuk im combinatie met jouw Gene Keys.

Sleutel

4 x bevrijdende hypnose sessie

Om een nieuw deel van de Wild Woman Entrepreneur in jou te openen krijg je 2x een bevrijdende hypnose sessie.

Sleutel

Verbindende adembundel

In de praktische workshop ‘de kracht van adem’ ontdek jij hoe je je hoofd weer verbind met de rest van je lichaam. Daarnaast krijg je toegang tot een bundel van diverse ademoefeningen voor dagelijks gebruik.

Sleutel

Live dag

Tijdens deze live dag wordt je ondergedompeld in jouw ultieme Wild Woman Entrepreneur deel. 

Sleutel

BONUS 1: 24/7 toegang Wild Woman community

Krijg onbeperkt toegang tot de Wild Woman Sisterhood voor support, om vragen te stellen of  inspiratie. 

Sleutel

BONUS 2: 24/7 toegang tot Voxer coaching.

Krijg wekelijks toegang tot Voxer coaching (soort what’s app) tijdens het traject. Je kunt tussen de sessie’s door je vragen stellen, inspiratie of een moment van extra support. 

Sleutel

BONUS 3: persoonlijk Gene Keys boek in je brievenbus

Je ontvangt een persoonlijk ‘Wild Woman Entrepreneur boek’ in je brievenbus. Zodat je off-line aan de slag kunt met jouw persoonlijke reis.

Voel je de roep om uit te breken uit je gouden kooi?

Laten we dan persoonlijk kennismaken. Je kunt vrijblijvend een afspraak met mij (Marleen) inplannen. Via de rode knop ga je rechtstreeks naar mijn agenda en plan je een moment die ook voor jou goed uitkomt.  Is een persoonlijk gesprek een stap te snel voor je, dan kun je ook een vraag stellen via het contactformulier. Je krijgt dan via de mail een antwoord. Ik kijk er naar uit om jouw verhaal te horen en je meer je persoonlijk te vertellen over hoe je kunt losbreken uit je gouden kooi.

Deze wilde vrouwen gingen je voor:

“Bedankt Marleen, ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Je hebt me geactiveerd. De tijd erna vallen nog zoveel kwartjes en ontstaat er geínspireerde actie. Whoehoe. Ik voel zoveel berusting en energie om mijn ideeën uit te werken en heb het volle vertrouwen dat dit voor mij gaat werken. Dank je wel voor wat je doet, hiermee weet ik ook wat ik te doen.”

Tiziana Romagnoli

“Mijn grootste uitdaging was dat mijn business het ene moment relaxed liep en het andere moment als hard werken voelde. Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

Margreeth Elting - Bloemsma

Wauw, voelen zonder nadenken en zien waar het heen gaat. En durven vertrouwen dat de juist creatieve flow kan ontstaan. Intussen is die lichtheid, frisheid en speelse sparkle weer helemaal terug, en stromen de fun en de sexyness weer in mijn leven en business. Ik merk hoe ik hierdoor moeiteloos klanten kan aantrekken en kan helpen. En dat is heerlijk. Dat gun ik iedereen.”

Anouk Kral

Your mind is keeping you caged

Your body will set you free

It’s time to uncage yourself

Pursue what sets your soul on fire

Voor wie is dit interessant

Dit programma is interessant voor (Manifesting) Generator die bevrijding willen van hun bold en wilde kant.

Is dit programma interessant voor mij?

Je voelt een ja, ook al voelt het uitdagend. Dan is dit programma interessant voor jou. Mocht je twijfelen, neem dan vrijblijvend contact op met Marleen en ontdek of er een match is.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt een 8 maanden. Je blijft onbeperkt toegang houden tot het programma. Na 8 maanden kun je eventueel verlengen en krijg je toegang tot deel 2 en aanvullende coaching.

Wat levert het programma me op?

Het programma brengt je de helderheid en energie om je bold en wilde kant te bevrijden. Jouw unieke versie wordt glashelder wanneer jij in de diepere lagen van je Human Design en Gene Keys duikt. Beide tool werken op basis van geboortegegevens en geven een unieke blauwprint van wie je van nature al bent.

Hoelang houd ik toegang tot de modules

Je houd onbeperkt toegang tot de modules uit het Uncage programma. Zolang het Uncage programma online staat kun jij vol toewijding aan de slag.

Kan ik ook in delen betalen?

Ja, je kunt ook 4 of 8 delen betalen. Kies wat voor jou het beste past.

Kan ik ook een call krijgen met Marleen?

Ja, het is mogelijk om vooraf een 1-1 call aan te vragen wanneer je twijfels of vragen hebt. Je kunt deze call rechtstreeks inplannen via mijn agenda.

Wat als ik nog weinig tot niets weet over Human Design?

Wanneer je je voelt aangetrokken tot het ontdekken van Human Design, maar twijfelt of een deep dive voor nu wel handig is, heb ik een tip voor je. Start met het membership en ontdek meer over de basis en verdieping van je Human Design.  Tap in je autoriteit en voel een ja of nee. (onderbuikgevoel of emotionele helderheid).

Wat als ik al heel veel weet over Human Design?

Ja, juist dan is dit programma interessant. Je gaat de diepte in met je Human Design profiel én je gaat aan de slag met je Gene Keys profiel. Je ontdekt elke keer dat je hiermee aan de slag gaat weer nieuwe lagen in jezelf. Zelfs na ruim 3 jaar ontdek ik nog nieuwe dingen over mezelf. Daarbij is kennis pas waardevol wanneer je het ook gaat toepassen.

Kan ik ook 1-1 werken binnen Uncage?

Ja, het is mogelijk om binnen het membership 1-1 sessie’s te boeken. Je plant deze zelf in in een online boekingssysteem.  Je kunt dit los of in een bundel aanschaffen. Het is ook mogelijk om een 1-1 live dag te boeken.

Ik heb al zo weinig tijd, is dit programma wel handig.

Dat kan je zelf het beste beantwoorden. Soms is het nooit het goede moment maar als je tot hier gekomen bent is dat wellicht niet voor niets?

Het kan zijn dat je weerstand ervaart op met jezelf aan de slag te gaan. Iedereen heeft dit soort momenten. De vraag is: ‘laat jij je leider door je onzekerheid’ of ‘kies je voor jezelf’.

Komt er een opname van de coachsessies?

Ja, je alle coachcalls worden opgenomen en worden binnen 24 uur toegevoegd aan de online omgeving.

Hoeveel vrouwen gingen me voor?

De afgelopen vier jaar gingen ruim 300 vrouwen je voor. Al deze vrouwen ervaren een vernieuwde en bevrijdende versie.