Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

8 augustus is de lancering van ‘The Key’. Jouw persoonlijke sleutel naar vrijheid om je eigen pad te maken.

Gene Keys: helderheid in je energievreters en talenten 

Ontdek eenvoudig jouw persoonlijke sleutel naar vrij uit je eigen pad te maken.

“Uitdagend, verhelderend en het zet de deur open naar vrijheid.”

“Meer emotionele balans in mijn dagelijks leven.”

“De moed voelen om concrete stappen te zetten”.

Vrijheid is één van je kernwaarden in het ondernemerschap en heeft voor jou een specifieke betekenis. Het is een gevoel die je van binnen ervaart en mogelijk ook al kunt omzetten in woorden en acties om je business te laten groeien. Wat ik vaak hoor van vrouwelijke ondernemers is dat wanneer het uitdagend voelt ze onbewust overschakelen naar handelen zoals het ‘zou moeten’ of zoals ‘verwacht wordt’.  Achteraf balen ze hiervan. Ze hebben al zulke mooie stappen gezet in persoonlijke ontwikkeling en toch vallen ze soms terug op oude patronen. Weet dat je niet de enige bent en wees mild voor jezelf als je toch weer in die valkuil stapt. Hoe zou het voor je zijn dat je helderheid hebt in je talenten, energievreters en easy-going mogelijkheden zodat je dit patroon kunt doorbreken? Je ontdekt jouw persoonlijke talenten en bevrijdende sleutels in ‘The Key’ gebaseerd op de Gene Keys.

‘The Key’ is speciaal voor vrouwelijke ondernemers die los willen breken van hoe het ‘zou moeten’ en  de vrijheid willen om hun eigen pad te maken. Ze voelen de ‘roep’ van Gene Keys als tool om hun vrouwelijke ontembare kracht meer de vrijheid willen geven. The Key is compleet in het Nederlands met video’s, e-books, audio’s én de uitgewerkte 64 Gene Keys in zowel woord als audio.  Dit laatste maakt ‘The Keys’ uniek, waardevol en praktisch toepasbaar.  Je kunt namelijk heel specifieke aan de slag met je eigen pad naar vrijheid en voldoening. Wil je meer verdieping dan kun je ook kiezen voor een 1-op-1 call.

   

  Voel jij ook een ja op deze vragen?

  Sleutel

  Wil je helderheid in je energievreters en talenten?

  Sleutel

  Wil je krachtige keuzes maken die licht aanvoelen?

  Sleutel

  Wil je (meer) vrijheid en vervulling in je business?

  “Met Gene Keys heb je jouw persoonlijke sleutel in handen om de vrijheid te vinden waar je naar zoekt.

  Wat is Gene Keys en hoe werkt het?

  Gene Keys is een krachtige transformatieve tool die helderheid geeft in de zoektocht naar meer bewustzijn in wie je bent en komt brengen op de wereld. Je kunt het inzetten voor persoonlijke – en ondernemersgroei. Gene Keys kent 64 sleutels  die elke hun eigen specifieke talent kennen. In ‘The Key’ krijg jij inzicht welke sleutels voor jou van toepassing zijn en hoe je deze praktisch kunt toepassen. 

  De Gene Keys werkt op basis van je geboortegegevens en hierdoor krijg je een energetische weergave van wie jij van nature echt bent. De specifieke Gene Keys uit jouw chart tonen je natuurlijke gaves, je uitdagingen én de bevrijding om jezelf te zijn. In de diepere laag van jouw specifieke Gene Key vind je het bewustzijn van diepgewortelde patronen die zorgen voor een onbalans in je leven, vervelende gevoelens en emoties die je kunnen overspoelen. Wanneer je meer helderheid heb in deze patronen, kun je ze stap voor stap doorbreken. 

  Heeft Gene Keys een connectie met Human Design?

  Ja, er is een connectie tussen Gene Keys en Human Design en ook een groot verschil. Ik neem je mee in een korte toelichting. De connectie met Human Design is dat beide tools werken op basis van je geboortegegevens. Hierdoor krijg je een unieke blauwprint, die je kunt inzetten als routekaart op je levens- en business avontuur. Vaak wordt Gene Keys gezien als een verdieping of aanvulling op je Human Design chart. Echter hoef je geen voorkennis te hebben over Human Design om te kunnen starten met je Gene Keys avontuur. Het verschil tussen Gene Keys en Human Design zit in het resultaat dat je eruit haalt. Human Design gaat voornamelijk over hoe je van nature denkt, voelt en handelt (de mannelijke ‘doe’ energie). Gene Keys tonen je de sleutels om in vrijheid jouw pure versie te zijn en dát kunt aantrekken waar je naar verlangt (de vrouwelijke ‘ontvangst’ energie).

  Je ervaart dat je:

  • Jezelf klein houdt door je soms te verbergen.
  • Vastloopt in harde en energievragende keuzes.
  • Je in allerlei bochten wringt om niet afgewezen te worden.
  • Het uitdagend vindt om te blijven staan voor wat je voelt.
  • Bij weerstand en uitdagingen vervelende gevoelens ervaart.

  Zo kan het ook:

  • Inzicht in je talenten.
  • Lef hebben om krachtige keuzes te maken.
  • Je eigen tempo en ritme leren te volgen.
  • De moed te blijven staan voor wat je denkt en voelt.
  • Daadkracht om je talenten in te zetten.

  Waarom kiezen voor The Key?

   

  Sleutel

  Helderheid in je 4 belangrijkste sleutels

  De Key is compleet in het Nederlands met video’s, e-books en audio. Daarbij krijg je toegang tot de specifieke inhoud over jouw persoonlijke sleutels met hun kerneigenschappen en talen. Deze is uiteraard ook in het Nederlands.

  Sleutel

  Met één klik afgestemd op jou

  Door de extra toevoeging voeg je met één klik je persoonlijke Gene Keys toe. Hierdoor kun je op een simpele, tijdsbesparende en effectieve manier in je sleutel naar vrijheid duiken.

  Sleutel

  Uniek: Nederlands uitgewerkte Gene Keys sleutel

  Heel concreet en praktisch is jouw persoonlijke sleutel uitgewerkt in de vorm van een Nederlands ingesproken audio, overzicht met de kern van de Gene Keys en een uitgebreide geschreven toelichting. Dit is uniek in Nederland.

  Sleutel

  Volgen in eigen tijd en tempo

  Je kunt deze online training volgen in je eigen tijd, tempo én op de plek waar jij je fijn en comfortabel voelt. Kies je voor een aanvullende 1-1 sessie of workshop dan kun je deze binnen 6 maanden na start nog inplannen.

  Waarom NU kiezen voor The Key?

  Het is nu meer dan ooit de tijd om je unieke vrouwelijke vuur te laten branden en de vrijheid te creëeren om je eigen keuzes te maken. Gene Keys is een vuurstarter voor onze vrouwelijke kracht. We bouwen voort op de verandering die onze moeders en oma’s in werking hebben gezet. Ik geloof oprecht dat wij deze verandering mogen doorzetten voor onze kinderen en kleinkinderen. Je hoeft dit niet alleen te doen. Alleen ga je sneller, maar met de kracht van een sisterhood sta je krachtiger. Daarom krijg je in The Keys ook toegang tot de Wild Woman Sisterhood voor inspiratie, support en verbinding. Je gaat een nieuwe realiteit van vrijheid en voldoening voor jezelf creëeren. De innerlijke drang die jij nu voelt in je onderbuik is jouw startsein om te starten met The Key.

  Wat levert het je op:

   

  Sleutel

  Helderheid in je natuurlijke gaves en talenten.

  Sleutel

  De daadkracht om keuzes te maken ongeacht wat je omgeving hiervan vindt.

  Sleutel

  Weten hoe je de deur ontgrendelt naar vrijheid en voldoening.

  Sleutel

  Innerlijke vrede wanneer uitdagingen op je pad komen.

  Sleutel

  Je trekt eenvoudiger beter passende klanten aan.

  Deze vrouwen gingen je voor:

  “Marleen is heerlijk recht door zee en neemt je mee aan de hand van herkenbare anekdotes. Ze kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken bij mensen.

  Confronterend, maar super leerzaam. En als je er open voor staat, kan je er meteen actie op ondernemen.”

  Ela Grooteman

  “Nogmaals mijn complimenten voor je geweldige programma! Ik weet niet precies wat er gebeurt, maar mijn leven is zo in beweging en het is allemaal goed!

  Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.”

  Rian Sevenhuijsen

  Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

  Debby Rummens

  Meet Marleen Kooi

  Gene Keys kwam in 2019 op mijn pad en het bleek een vuurstarter te zijn voor mijn vrouwelijke ontembare kracht. In een periode van een aantal maanden volgde er een reeks van transformaties. Tot het moment dat alles veranderde in mijn leven en mijn business. Ik voelde diep van binnen dat er ‘andere’ vrouw aan het ontwaken was. Een wilde ontembare vrouw die wilde dansen met blote voeten en haar eigen keuzes wilde maken ongeacht wat haar omgeving daarvan vond.  Dit moment is niet te beschrijven met woorden. Wel zie ik het op een eigen unieke manier terug bij de vrouwen die ik begeleid tijdens hun Gene Keys avontuur.

  Mijn vier eerste Gene Keys zijn de 39, 38, 51 en 57. In het kort is dit waar ze voor staan. De sleutel 39 is de bevrijder van de wilde ontembare vrouw. De sleutel 38 is warrior die vecht (met gelijkgestemden) voor dat wat ze belangrijk vindt. Vanuit sleutel 57 voel en zie ik feilloos waar anderen zich (vaak onbewust) inhouden en hoe ze dit op een zachte manier kunnen doorbreken.  De sleutel 51 zorgt voor opschudding en opwinding in mijn leven. Want ik ben hier op aarde om een nieuwe beweging te creëeren waarbij vrouwen losbreken uit de gouden kooi van zoals het hoort.

  In The Key ga jij jouw sleutel ontdekken op het pad naar vrijheid. Het is aan de ene kant een transformatieve training en aan de andere kant heel praktisch en aards. Voel jij de roep om je te verdiepen in jouw persoonlijke Gene Keys, start vandaag nog met ‘The Key’

  Start jouw Gene Keys avontuur naar vrijheid

  Sleutel

  Startbundel: ontdek je Life's Work en ontgrendel de sleutel naar de vrijheid om je eigen pad te bepalen.

  Je Life’s Work is de eerste sleutel uit je Gene Keys chart. Deze sleutel gaat over je ‘wat’ in het leven. Het is jouw levenswerk, je masterpiece en je levensmissie (lees ook business-missie).

  Je levenswerk kan je zien in verschillende vormen:

  • Het gaat over je daadwerkelijke werk, dat door de buitenwereld gezien wordt.
  • Het is wat jij op aarde te doen hebt.
  • Het is datgene wat ervoor zorgt dat je krachtige stappen gaat zetten.
  • Het is datgene wat jouw bold feminine wakker maakt.

  Deze Life’s Work sleutel bevrijd dát deel in jou dat (daad)krachtige en geïnspireerde actie onderneemt. Met haar bold moves creëert ze in vrijheid haar eigen pad. Ze hoeft zich niet (langer) aan te passen aan haar omgeving of te kiezen voor het gebaande pad. Nope, zij bepaalt haar eigen koers, tempo en ritme, in het moment. Deze stoere manier van zijn kent ook een zachte kant die vol compassie en tederheid is naar haarzelf en haar omgeving.

  Je kunt ‘The Key startbundel’ volgen als online programma waarbij je de inhoudt met één klik afgestemd op jouw persoonlijke Gene Keys profiel en aan de slag gaat met jouw unieke sleutel naar vrijheid. 

   

  Sleutel

  Activatiebundel: ontvouw het 'gouden' pad naar vrijheid en krijg helderheid in je activatiereeks.

  Je activatiereeks is het eerste deel van het ‘gouden pad’ van Gene Keys. Met behulp van je activatiereeks leer je hoe jij jezelf en je business steeds opnieuw kunt activeren om te groeien en vooral om te bloeien. Deze reeks bestaat uit vier Gene Keys: Life’s Work, Evolution, Radiance en Purpose.

  Elke sleutel staat voor een specifiek thema:

  • Life’s Work: je levensmissie – en hoe jij jezelf presenteert aan de wereld.
  • Evolution: je grootste uitdaging – en de enige echte uitdaging in je leven.
  • Radiance: je grootste doorbraak – die je keer op keer succes brengt in je business.
  • Purpose: wie je echt bent – en hoe je uiting geeft aan je missie.

  Deze activatiereeks bevrijdt je brandende vuur, die niets of niemand kan dimmen. Je blijft met beide benen op de grond staan bij de uitdagingen die je tegenkomt en je weet hoe je kansen kunt pakken die nog mooier worden dan je vooraf had verwacht.

  Je kunt ‘The Keys activatiebundel’ volgen als online programma waarbij je de inhoudt met één klik afgestemd op jouw persoonlijke activatiereeks en aan de slag gaat met jou eerste vier Gene Keys sleutels. 

  Sleutel

  1op1 activatiebundel: ga de diepte in met een persoonlijk profiel, ingesproken audio en 1-op-1 call.

  Samen met Marleen duik je in jouw persoonlijke activatiereeks, het eerste deel van het ‘gouden pad’ van Gene Keys. Je krijgt inzicht in een specifiek thema uit je business en met de wijsheid van jouw Gene Keys ontdek je hoe jij jezelf en je business keer op keer kunt activeren om te volledige bloei te komen.

  De activatiereeks van Gene Keys kent vier specifieke thema’s:

  • Life’s Work: je levensmissie – en hoe jij jezelf presenteert aan de wereld.
  • Evolution: je grootste uitdaging – en de enige echte uitdaging in je leven.
  • Radiance: je grootste doorbraak – die je keer op keer succes brengt in je business.
  • Purpose: wie je echt bent – en hoe je uiting geeft aan je missie.

  Na de intake krijg jij een persoonlijke Gene Keys activatieprofiel in je mailbox met een persoonlijke audio van Marleen. Kies je voor betaling in 1x dan ontvang je ook een gedrukt exemplaar in je brievenbus. Wanneer jij alles hebt doorgelezen en de eerste stappen naar vrijheid hebt gezet, plan je de 1-op-1 met Marleen. Tijdens deze bevrijdende sessie doorbreek je oude patronen en krijg je helder wat jouw persoonlijke sleutel naar vrijheid is en hoe je deze keer op keer kunt toepassen.

  Waar voel jij een ja op?

  The Key startbundel

  € 77,- ex. BTW

  of betaal in 2x  € 47,-

  Sleutel

  Masterclass: ontvouw jouw pad naar vrijheid

  Ontdek in 20 min hoe de activatiereeks jouw pad naar vrijheid ontvouwt.

  Sleutel

  E-book Life's Work

  Ontdek hoe je op een eenvoudige manier kunt omgaan met de uitdagingen en het belemmerende patroon doorbreekt.

  Sleutel

  Gene Key in Nederlands

  Ontvang een compleet uitgewerkte persoonlijke sleutel in het Nederlands (sheet met audio).

  Sleutel

  BONUS: Wild Woman sisterhood

  Krijg toegang tot het online platform van de wild woman sisterhood voor support, inspiratie en verbinding. 

  Sleutel

  1-op-1 call voor verdieping

  Wil je samen met Marleen de diepte in, boek 1-op-1 call en krijg 30 min als bonus voor € 247,-. Dus 2 uur i.p.v. 1,5 uur.

  The Key activatiebundel

  € 197- ex. BTW

  of betaal in 2x € 107,-

  Sleutel

  Masterclass: ontvouw jouw pad naar vrijheid

  Ontdek in 20 min hoe de activatiereeks jouw pad naar vrijheid ontvouwt.

  Sleutel

  4 E-book over Gene Keys

  Ontdek jouw Life’s Work, Evolution, Radiance en Purpose en hoe deze Gene Keys als catalysator werken om het lef te hebben om jezelf te zijn.

  Sleutel

  4 audio's over de Gene Keys

  Ga de diepte in jouw Life’s Work, Evolution, Radiance en Purpose en ontdek jouw persoonlijke sleutel.

  Sleutel

  Gene Key in Nederlands

  Ontvang een compleet uitgewerkte persoonlijke sleutel in het Nederlands (sheet met audio).

  Sleutel

  BONUS: Wild Woman sisterhood

  Krijg toegang tot het online platform van de wild woman sisterhood voor support, inspiratie en verbinding. 

  The Key 1-op-1 activatiebundel

  € 555- ex. BTW

  of betaal in 2x € 297-

  Sleutel

  Intake

  Tijdens de intake kun jij jouw verlangen/behoeftes kwijt en krijg je inzicht in het thema die voor nu belangrijk is voor jou om los te breken.

  Sleutel

  Persoonlijke profiel

  Ontvang een uitgewerkt persoonlijke profiel in je mailbox in de vorm van een e-book.

  Sleutel

  Persoonlijke audio

  Ontvang een persoonlijke audio waarin jouw Gene Keys samensmelten met het thema die nu voor jou belangrijk is.
  Sleutel

  1-op-1 call van 1,5 uur

  Ga samen met Marleen de diepte in op jouw Gene Keys én een (door jou gekozen) thema.

  Sleutel

  BONUS: gedrukt expemplaar

  Betaal je in 1x dan ontvang je als bonus een gedrukt exemplaar van jouw uitgewerkte Gene Keys profiel.

  Sleutel

  Masterclass: ontvouw jouw pad naar vrijheid

  Ontdek in 20 min hoe de activatiereeks jouw pad naar vrijheid ontvouwt.

  Sleutel

  4 E-book over Gene Keys

  Ontdek jouw Life’s Work, Evolution, Radiance en Purpose en hoe deze Gene Keys als catalysator werken om het lef te hebben om jezelf te zijn.

  Sleutel

  Gene Key in Nederlands

  Ontvang een compleet uitgewerkte persoonlijke sleutel in het Nederlands (sheet met audio).

  Sleutel

  BONUS: Wild Woman sisterhood

  Krijg toegang tot het online platform van de wild woman sisterhood voor support, inspiratie en verbinding. 

  “Wanneer stop jij met je in allerlei bochten te wringen

  omdat je niet afgewezen wilt worden.”

  Voor wie is dit interessant

  Dit programma is interessant voor vrouwelijke ondernemers die zowel in hun leven als business willen losbreken van hoe het ‘zou moeten’ en hun eigen keuzes willen bepalen.

  Is dit interessant voor mij?

  Je voelt een ja, ook al voelt het uitdagend. Dan is deze training interessant voor jou. Mocht je twijfelen, neem dan vrijblijvend contact op met Marleen en ontdek of er een match is.

  Hoe lang duurt de training?

  Het is een online training die je in je eigen tempo kunt volgen. De ene deelnemer doorloopt de training in een aantal weken en de ander in een aantal maanden. Wel krijg ik van iedere deelnemers terug dat ze de training vaker terugkijken en elke keer weer nieuwe dingen ontdekken.

  Wat levert de training me op?

  Het programma brengt je helderheid in jouw sleutel naar vrijheid aan de hand van je Gene Keys profiel. Met deze sleutel in handen doorbreek jij diepgewortelde patronen die je klein houden. Je ervaart de vijheid om je eigen keuzes te bepalen.

  Hoelang houd ik toegang?

  Je houd onbeperkt toegang tot de modules. Eventuele updates worden automatisch toegevoegd aan het programma en krijg jij dus ook toegang toe.

  Kan ik ook 1-1 werken met Marleen?

  Ja, het is mogelijk om een 1-1 call  te plannen om die diepere laag samen op te zoeken. Je kunt kiezen uit de 1-op-1 activatiebundel waarbij je een persoonlijk profiel met audio ontvangt voordat je de 1-op-1 call plant met Marleen. Wil je een traject? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met Marleen om te kijken of de Wild Woman Entrepreneur iets voor je is.. Voordat we het traject starten is er altijd een intakegesprek om te kijken of er een klik is. Je kunt deze call rechtstreeks inplannen via mijn agenda.

  Kan ik ook een losse 1-1 sessie boeken?

  Ja, het is mogelijk om in combinatie met de online training ‘The Key’ 1x een 1-1 te boeken. Deze is zeer waardevol om samen de diepere lagen van je profiel helder te krijgen en oude patronen te doorbreken.

  Hoeveel vrouwen gingen me voor?

  De afgelopen vijf jaar gingen ruim 400 vrouwen je voor. Al deze vrouwen ervaren een vernieuwde en bevrijdende versie van hun wilde ontembare kant.