Helderheid in je Human Design

 • Concreet, interactief en praktisch.
 • Focus op je persoonlijke chart.
 • Gericht op ondernemerschap.
 • Basis, verdieping en complete bundels.
 • Toegang tot Sisterhood voor support

“Ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Marleen, je hebt me geactiveerd. Mijn energie stroomt voluit en ik maak mooie stappen.”  

“Human Design is complex en tegelijk een bron van herkenning. De inzichten houden mij op het pad om mijn eigen koers te varen.” 

“Wat een kracht in deze masterclass. Ik heb meer waarde en helderheid ontvangen dan ooit eerder in een persoonlijk profiel.” 

Krijg helderheid in je meest pure versie met Human Design

Ervaar vrijheid en voldoening in het ondernemerschap

Human Design is een hands-on tool die inzicht geeft in je natuurlijke kwaliteiten, unieke kansen en hoogste potentieel. Het spiegelt glashelder wat je uniek maakt zonder na te hoeven denken hoe ‘het hoort’ of wat anderen van je verwachten. Je krijgt in één oogopslag duidelijkheid in je meest pure versie voor een eenvoudiger, vrijer en succesvoller leven.  

Human Design werkt op basis van je geboortemoment en brengt oude wijsheden en moderne wetenschappen op een praktische manier samen. Het geeft helderheid in je unieke en vurige persoonlijkheid met alle specifieke kansen en mogelijkheden in die het ondernemerschap je kan bieden. 

Op deze pagina start jouw persoonlijke Human Design avontuur. Ben je nog niet zo bekend met Human Design, start dan bij het begin. Wil je een stap verder dan zijn er vier complete bundels. Een basis-, verdiepings-, coach- of businessbundel. Klik op de buttons waar jij een ja op voelt en lees meer info over de inhoud.

 

Mijn naam is Marleen Kooi en ik breng helderheid in je meeste pure versie die je vrijheid en voldoening geeft in het ondernemerschap. Dit is een one-size-fits-you aanpak. Gericht op wie je bent, je behoeftes en verlangens.

Sinds 2019 combineer ik Human Design met leiderschapsontwikkeling. Zodat je heel gericht kunt werken en direct resultaat ervaart. Mijn klanten gaan veel sneller door hun transformatieproces en hun moneyflow gaat weer stromen.

Startbundel

€ 47,-

Ontdek alles wat je wilt weten om3 video’s (van 10 min.) over basis Human Design en toepassing in werk en ondernemerschap + toelichting type, strategie en autoriteit (15 min).

Human Design wordt steeds bekender en daarmee groeit ook de grote hoeveelheid informatie op bijvoorbeeld het internet en in boeken. Maar wat kun je exact met Human Design in werksituaties of in het ondernemerschap? Hoe kun je bijvoorbeeld kansen creëeren en succesvol (zonder  te duwen) omzetten in businessgroei. Dat is een vraag die ik vaak krijg. Daarom is er speciaal voor jou een kennismakingspakket. Wil je concreet weten hoe jij Human Design kan toepassen in je werksituatie of het ondernemerschap? Wil praktisch en gericht aan de slag afgestemd op je Human Design type, strategie en autoriteit? Zodat je weet welke volgende stap wel een businessgroei brengt.  Start vandaag nog met het Human Design kennismakingspakket.

Wat levert het je op?:

 • Inzicht in hoe Human Design voor je kan werken (10 min).
 • Hoe je jouw chart gratis aanvraagt en ‘leest’ (10 min).
 • Hoe je Human Design inzet als katalysator voor je business (video van 10 min).
 • Helderheid in je kern kwaliteiten (type), hoe je beweging maakt in je werk (strategie) en hoe je beste keuzes maakt (autoriteit) (hand-out).
 • Jouw type, strategie en autoriteit uitgewerkt met aanvullende audio (15 min).

Deze bold woman gingen je voor:

“Marleen is heerlijk recht door zee en neemt je mee aan de hand van herkenbare anekdotes.

Ze kijk, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken bij mensen.

Triggerend, maar super leerzaam. En als je er open voor staat, kan je er meteen actie op ondernemen.”

Ela Grooteman

“Bedankt Marleen, ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Je hebt me geactiveerd. De tijd erna vallen nog zoveel kwartjes en ontstaat er geínspireerde actie. 

Ik voel zoveel berusting en energie om mijn ideeën uit te werken en heb het volle vertrouwen dat dit voor mij gaat werken. Dank je wel voor wat je doet, hiermee weet ik ook wat ik te doen.”

Tiziana Romagnoli

“Human Design is complex, maar een bron van herkenning. Ik zie, lees en voel dat alles klopt. De inzichten houden mij op het pad om mijn eigen koers te varen.

Ik duik het onderzoek weer in, ga ervaren, toepassen en de flow verder uitbreiden. Dit kan ik iedereen aanbevelen.”

Karin Weening

4 complete bundels:

Krijg helderheid in de verdieping van je type, strategie, autoriteit, centrums, profiel, definition, kanalen en poorten. Kies uit de basis-, verdiepings-, coach- businessbundel. Klik op de button van jouw keuze voor meer info of aankoop.

Krijg een persoonlijk Human Design profiel in de vorm van een e-book aangevuld met vooraf ingesproken audio’s, video’s en werkboeken. Hierin ga je praktisch aan de slag in je werk en ondernemerschap. Dit geeft je concrete handvaten om meer kansen en mogelijkheden te creëeren voor groei.

Krijg naast een persoonlijk profiel toegang tot vijf waardevolle thema masterclasses. Hierin leg je de link tussen specifieke delen uit je Human Design profiel én de interactie met je omgeving. Dit geeft je concrete handvaten, heldere stappen en de vrijheid om jezelf te zijn in een steeds veranderende wereld.

Zet Human Design in als aanvullende coachtool om je klanten eenvoudiger en sneller te helpen door hun transformatieproces. Je gaat de link ontdekken tussen je natuurlijke talenten, je expertise en je ideale klant. Dit geeft je meer groei en succes als coach, leider of kennisexpert.

Basisbundel

€ 197,- (€ 38,- korting)

Ontdek stapsgewijs de verdieping van je type, centrum, profiel en kanalen en weet hoe je het om kunt zetten in concrete stappen om je business te laten groeien.

Je start met de basis: je type, strategie en autoriteit. Dit geeft je helderheid in je (keuze)strategie, drijfveren en natuurlijke flow. Daarna ga je stap voor stap verder met je Human Design avontuur langs je centrums, profiel, definition en je kanalen. Je eindigt bij het punt om je groei potentie helder te krijgen en dit om te zetten in concrete stappen om meer en beter passende klanten aan te trekken. Wil je praktisch aan de slag met Human Design en meer leiderschap in het ondernemerschap. In de basisbundel ga je in je eigen tempo aan de slag, stem je de inhoud van het programma af op jouw persoonlijke chart en krijg je toegang tot de sisterhood voor vragen, inspiratie en support.

Wat ontvang je?:

 • 5 korte audio’s die je stapsgewijs meenemen in je Human Design chart.
 • 5 e-books over je type, strategie, autoriteit centrums, profiel, definition en kanalen.
 • Aanvullende audio’s en hand-outs afgestemd op jouw persoonlijke chart.
 • Praktische tips en werkboeken om daadwerkelijk je inzichten om te zetten in concrete stappen.
 • 2,5 maand (om de week) een inspiratiemail die je weer een stap verder brengt.
 • Onbeperkt lidmaatschap van sisterhood voor vragen, inspiratie en support.

Wat levert het je op?:

 • Inzicht in hoe Human Design in het ondernemerschap voor je kan werken.
 • Helderheid in je meest pure versie.
 • Stapsgewijs verdieping in de Human Design wijsheid.
 • Vrijheid in het ondernemerschap om je eigen pad te maken.
 • Voldoening in het aantrekken van meer klanten.

Verdiepingsbundel

€ 297,- (€ 88,- korting)

Ontdek de verdieping in je Human Design en creëer een gezonde interactie met je omgeving. Weet hoe je beter passende klanten aantrekt die je vrijheid en voldoening geven.

Human Design wordt steeds populairder onder vrouwelijke ondernemers. Dat is begrijpelijk omdat het heel concreet helderheid geeft in je gaves, kansen en mogelijkheden.  Alleen is er intussen zo veel (gratis) te vinden op het internet dat het kan voelen als een doolhof aan informatie. Wil je concreet weten hoe jij Human Design kan toepassen in je werk als vrouwelijke ondernemer of als carrière vrouw? Wil praktisch en gericht aan de slag afgestemd op jouw persoonlijke Human Design chart? Start vandaag nog met het Human Design kennismakingspakket.

Wat ontvang je?:

 • Alles uit de basisbundel in de vorm van 5 modules (audio, e-book, hand-out en werkboek).
 • Aanvullende audio’s afgestemd op jouw persoonlijke chart.
 • 5 masterclasses waarbij je helderheid krijgt hoe je een gezonde interactie krijgt met je omgeving.
 • 5 maanden (om de week) een inspiratiemail die je weer een stap verder brengt.
 • Onbeperkt lidmaatschap van sisterhood voor vragen en support.

Wat levert het je op?:

 • Inzicht in hoe Human Design in het ondernemerschap voor je kan werken.
 • Helderheid hoe je krachtig kan meebewegen in de flow.
 • Concrete stappen in je groeiproces.
 • Vrijheid in het ondernemerschap om je eigen pad te maken.
 • Makkelijker klanten aantrekken die direct ja zeggen op je aanbod.

Coachbundel

€ 555,- (€ 180,- korting)

Ontdek hoe je jouw expertise, je natuurlijke talenten en de wijsheid van Human Design kunt bundelen tot een krachtige tool.

Human Design wordt steeds populairder onder vrouwelijke ondernemers. Dat is begrijpelijk omdat het heel concreet helderheid geeft in je gaves, kansen en mogelijkheden.  Alleen is er intussen zo veel (gratis) te vinden op het internet dat het kan voelen als een doolhof aan informatie. Wil je concreet weten hoe jij Human Design kan toepassen in je werk als vrouwelijke ondernemer of als carrière vrouw? Wil praktisch en gericht aan de slag afgestemd op jouw persoonlijke Human Design chart? Start vandaag nog met het Human Design kennismakingspakket.

Wat ontvang je?:

 • Alles uit de verdiepingsbundel in de vorm van 5 modules en 5 masterclasses.
 • Aanvullende audio’s afgestemd op jouw persoonlijke chart.
 • Toegang tot het complete (Nederlandstalige) Human Design database.
 • 7 maanden (om de week) een inspiratiemail die je weer een stap verder brengt.
 • Onbeperkt lidmaatschap van sisterhood voor vragen en support.

Wat levert het je op?:

 • Inzicht in hoe Human Design voor je kan werken als aanvullende coachtool.
 • Hoe je in een oogopslag de groeipotentie ziet van je klant.
 • Heldere stappen om je klant door dit groeiproces heen te helpen.
 • Meer en beter betalende klanten die voldoening brengen.
 • De vrijheid om je business te runnen zoals het voor jou werkt.

Businessbundel

€ 777,- (€ 261,- korting)

Ontdek hoe je Human Design kunt inzetten als een katalysator voor je business.l.

Human Design wordt steeds populairder onder vrouwelijke ondernemers. Dat is begrijpelijk omdat het heel concreet helderheid geeft in je gaves, kansen en mogelijkheden.  Alleen is er intussen zo veel (gratis) te vinden op het internet dat het kan voelen als een doolhof aan informatie. Wil je concreet weten hoe jij Human Design kan toepassen in je werk als vrouwelijke ondernemer of als carrière vrouw? Wil praktisch en gericht aan de slag afgestemd op jouw persoonlijke Human Design chart? Start vandaag nog met het Human Design kennismakingspakket.

Wat ontvang je?:

 • Alles uit de verdiepingsbundel in de vorm van 5 modules en 5 masterclasses.
 • Aanvullende audio’s afgestemd op jouw persoonlijke chart.
 • Toegang tot het complete (Nederlandstalige) Human Design database.
 • 8 maanden (om de week) een inspiratiemail die je weer een stap verder brengt.
 • Onbeperkt lidmaatschap van sisterhood voor vragen en support.

Wat levert het je op?:

 • Inzicht in hoe Human Design voor je kan werken als aanvullende coachtool.
 • Hoe je in een oogopslag de groeipotentie ziet van je klant.
 • Heldere stappen om je klant door dit groeiproces heen te helpen.
 • Meer en beter betalende klanten die voldoening brengen.
 • De vrijheid om je business te runnen zoals het voor jou werkt.

Deze bold woman gingen je voor:

“Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog niet afgelopen.

Ik mag nog meer stappen gaan zetten om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen”.

Debby Rummens

“Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig.

Ik ben een Manifesting Generator, dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in en flow.”

Margreet Elting - Bloemsma

“Dit traject was een eye opener, waarbij je je eigen snelheid kan bepalen.

Ik heb er veel van geleerd. Het traject heeft me als persoon verrijkt en ook mijn business en aanbod.

Marleen is betrokken. Ze legt soms de vinger op de zere plek, maar is ook in staat je de ruimte te geven die je nodig hebt om door het proces heen te gaan. Daarnaast inspireert zij me om een laag dieper te graven.”

Angelique Jansen

Losse onderdelen uit Human Design programma

Klik op de button voor meer info en/of aankoop.

Human Design is geen snelweg naar succes, maar een one-size-fits-you avontuur. Om je hierbij op een praktische manier op weg te helpen kun je toegang krijgen tot specifieke delen uit het uitgebreide Human Design programma. Wanneer je aan het begin van je Human Design reis staat, start je met het eerste deel over je type, strategie en autoriteit. Wanneer je verlangt naar meer verdieping kun je verder gaan met je centrums, twee cijfers uit je profiel of mogelijk met je kanalen. Voel waar jij op dit moment behoefte aan hebt, maak je keuzes en klik op de button voor een beknopte omschrijving of koop het specifieke onderdeel.

Na betaling krijg je direct toegang tot dit specifieke deel uit het programma. Door een speciale toevoeging kun je eenvoudig de inhoud van het programma aanpassen aan je persoonlijke chart. Zo krijg je dus toegang tot dat deel over jouw Human Design type of jouw ingekleurde centrums. Kies je voor het coach gedeelte dan krijg je uiteraard toegang tot alle informatie over dat specifieke onderdeel. Klik op onderstaande button en ga automatisch naar dat deel waar jij je nu in wilt verdiepen.

Hoelang houd ik toegang?

Je houdt toegang tot de training of masterclass zolang deze online staat. En dat gaat nog heel lang duren.

Krijg ik ook toegang tot updates?

Ja, mocht deze training inhoudelijk ge-update worden dan krijg jij automatisch toegang tot deze nieuwe content.

Kan ik ook in delen betalen?

Het is mogelijk om de bundels in 3 termijnen te betalen. Je vindt deze optie wanneer je op de betaalknop klikt. Het is niet mogelijk om de losse onderdelen of het basispakket in termijnen te betalen.

Is 1-1 ook mogelijk?

Het is mogelijk om een verdiepende call te boeken. Je gaat dan de diepte in op een specifiek thema of vraag die speelt in je leven of business. Je vindt deze optie wanneer je op de betaalknop klikt. Het is ook mogelijk om een traject of programma te volgen. Wil je hier meer over weten, maak dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met Marleen

Wat als ik meer verdieping wil?

Het is mogelijk om verder te duiken in je Human Design en Gene Keys profiel. Als je voelt dat het tijd is voor een deep dive, neem dan vrijblijvend contact op met Marleen.

Hoeveel vrouwen gingen me voor?

De afgelopen vvijf jaar gingen ruim 300 vrouwen je voor. Al deze vrouwen ervaren een vernieuwde en bevrijdende versie. Allemaal op hun eigen manier.