Human Design activatie

Bevrijd je pure versie met al haar rauwe randen
Yess, liberate me!

“Ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Marleen, je hebt me geactiveerd. Mijn energie stroomt voluit en ik maak mooie stappen.”  Tiziana Romagnoli

“De fun en de sexyness stromen weer in mijn leven en business. Yess, ik trek nu de leukste klanten aan op mijn nieuwste aanbod.” Anouk Kral

“Wat een herkenning en het besef wat me werkelijk klein houdt .  De beer is los en voel me bevrijd om mijn eigen ding te doen.” Debby Rummens

Bevrijding vanuit Human Design

Human Design is op je pad gekomen en mogelijk ken je jouw type & strategie Je bent nieuwsgierig en leest over strategie, autoriteit,  centrums en profielen, maar komt er niet uit met de info op het internet.

Je kunt Human Design zien als een blauwdruk met persoonlijke handleiding. Het haalt de ruis weg van dat wat je onbewust klein houdt. Het brengt bevrijding en geeft handvatten in hoe je van nature handelt, doet en denkt. 

Je verlangt naar meer passie, joy & pleasure in je dagelijks leven en je wilt:

 • weten hoe je jezelf kunt bevrijden van constant hard werken en een gezond balans creëert tussen je werk, gezin en me-time.
 • jezelf zijn met al jouw prachtige rauwe randen en schaamteloos met opgeheven hoofd je eigen pad lopen.
 • weten hoe je vanuit passie nieuwe creaties neerzet die zorgen voor een gezonde moneyflow.

  Generator adventures membership

  Puur jezelf zijn met al je rauwe randen, hoe doe je dat?

  Human Design gaat ervan uit dat iedereen uniek is en toch kijken we onbewust naar een ander om succesvol te zijn. Dit raakt me, want weten wat wie je bent voorkomt blijven hangen in pushen en veilige keuzes die energie, tijd en geld kosten.

  Wanneer je weet wat je natuurlijke talenten, uitdagingen en mogelijkheden zijn, lost de ruis op en ontstaat de pure versie van jezelf met al haar mooie en rauwe randen. Deze versie brengt je de vrijheid en voldoening waar je naar verlangt.

  Met je blauwdruk in de hand weet je hoe je van nature handelt, doet en denkt. Het is spot on en brengt bevrijding van dat wat je nu klein houdt. Human Design brengt je meer passie, joy & pleasure in je dagelijkse leven.

  In deze praktische training krijg met één druk op de knop helderheid in je persoonlijke Human Design. Letterlijk valt de ruis weg en kun je de focus leggen op jezelf. Het is ook mogelijk om een losse activatiesessie te boeken voor een persoonlijke afstemming met Marleen. Je kunt dan inzoomen op een specifieke vraag of thema en naderhand krijg je de opname om nog eens terug te luisteren.

  Enthousiaste verhalen van deelnemers:

  “Bedankt Marleen, ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Je hebt me geactiveerd. De tijd erna vallen nog zoveel kwartjes en ontstaat er geínspireerde actie. Whoehoe. Ik voel zoveel berusting en energie om mijn ideeën uit te werken en heb het volle vertrouwen dat dit voor mij gaat werken. Dank je wel voor wat je doet, hiermee weet ik ook wat ik te doen.”

  Tiziana Romagnoli

  “Mijn grootste uitdaging was dat mijn business het ene moment relaxed liep en het andere moment als hard werken voelde. Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

  Margreeth Elting - Bloemsma

  Wauw, voelen zonder nadenken en zien waar het heen gaat. En durven vertrouwen dat de juist creatieve flow kan ontstaan. Intussen is die lichtheid, frisheid en speelse sparkle weer helemaal terug, en stromen de fun en de sexyness weer in mijn leven en business. Ik merk hoe ik hierdoor moeiteloos klanten kan aantrekken en kan helpen. En dat is heerlijk. Dat gun ik iedereen.”

  Anouk Kral

  Waarom deze training anders is:

  • Met één druk op de knop zie je alleen de inhoud die is afgestemd op jouw persoonlijke profiel. Bye bye ruis. 
  • Je krijgt direct toegang tot de diverse modules met afgestemde video’s en audio’s. Hello clarity.
  • Je krijgt hands-on handvatten aan de hand van e-books en werkboeken. Hello activatie.
  • Je krijgt toegang tot de masterclass ‘connecting the dots’. Hello inspired action.
  • Je krijgt toegang tot de workshops: ‘unleash pauwer’ en ’taking the lead’. Hello libertion.
  • Je krijgt toegang tot 4 uur aan Q&A opnames.
  • Je bent live aanwezig bij de online workshop ‘uncage’ op maandag 10/10.

   Liberated Generator

   Meet Marleen Kooi?

   Ik ben een emotionele Generator 5/2.  Emoties en onderbuik gevoel zijn een belangrijke motor in mijn leven en business. Hoe meer ik mijn emoties toelaat en naar mijn onderbuik luister, hoe meer mijn business stroomt. Dit was best spannend in het begin.

   Als kind was ik geleerd dat emoties niet voluit geuit mochten worden en dat ik vooral verstandige keuzes moest maken. Deze oude overtuigingen zorgden ervoor dat ik mijn rauwe randje niet liet zien en mijn passie niet volluit volgende. Dit zag ik ook terug in mijn business.Ik voelde me soms letterlijk in een kooi vastzitten. Best grappig als je weet dat mijn achternaam Kooi is.

   Ruim drie jaar geleden kwam Human Design vanuit respons op mijn pad. Een belangrijk keerpunt in mijn business en de start van een bijzonder avontuur om meer passie en bevrijding te ervaren. 

   In deze praktische Human Design training ontdek jij de basis uit je persoonlijke profiel. Met één klik op de knop zie en hoor je de afgestemde inhoud. Wil je dat ik met je meekijk, meedenk of meevoel over een specifiek thema? Boek er dan een persoonlijke activatiesessie bij voor nog meer bevrijding.

   Follow your passion and let the adventure unfold. 

   “Verhelderend en super krachtig. Ik weet nu hoe ik tijdens lanceringen en de dagelijkse werkzaamheden beter afgestemd kan blijven op mijn eigen energie.”

   Ellen Daenen

   “Mijn purposel is helder!!! Ik weet wat ik te doen heb op aarde, waar ik echt voldoening van krijg. Ik heb nu de focus op wat ik wil bereiken, waar ik echt gelukkig van word. Vanuit de rust die ik nu heb, ben ik veel productiever. En durf ik ook mijn vrouwelijke kant te laten zien. Ik durf zichtbaar te zijn, omdat ik nu weet wie ik ben en wat ik moeiteloos kan bieden. Door het afstemmen op mijzelf ben ik weer mijzelf geworden!”

   Silvia Wiggers

   Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

   Debby Rummens

   Adventure is waiting for you!

   Start NU met activeren

   Activatietraining

   € 47,- ex. BTW

   Sleutel

   Module over wat je allemaal kunt met Human Design

   Sleutel

   E-book + audio over je type, strategie & autoriteit.

   Sleutel

   2,5 uur aan video en audio afgestemd op jouw Human Design profiel.

   Sleutel

   Toegang tot module 1 - 3 met o.a. e-books en werkboeken.

   Sleutel

   4 uur aan Q&A materiaal voor korte vragen.

   Module overzicht:

   Module 1: handelen vanuit passie

   Deze module gaat in op je type, strategie en autoriteit. Je ontdekt hoe je energie en passie van nature stroomt. Het geeft je inzicht hoe deuren kunnen openen die voorheen gesloten bleven. 

   Module 2: talenten krachtig inzetten

   Deze module gaat in op je centrums. In de open centrums zit je energielekken en maken je tegelijk compassievol naar de wereld. In je ingekleurde centrums zitten je talenten om consistent en consequent te bouwen en te werken. Wanneer je weet hoe je centrums werken, ga je geïnspireerde actie ondernemen.

   Module 3: je eigen pad maken

   Deze module gaat in op je profiel. Het is aan de ene kant je persoonlijkheid en geeft je de helderheid hoe je eigen pad kunt lopen. En aan de andere kant hoe anderen jou echt zien. Deze module geeft een grote doorbraak in om in vrijheid je eigen pad te blijven lopen.

   Conneting the dots

   In deze masterclass van 90 minuten ontdek je hoe de diverse onderdelen uit je Human Design profiel in elkaar klikken. Een must om te volgen wanneer je vanuit je persoonlijke Human Design profiel wil leven.  

   LIVE Uncage Xperience

   Tijdens deze Xperience ontdek je jouw Generator vibe uncaged. Je ontdek hoe je vanuit pure passie & pleasure je met al je rauwe randen de leukste klanten aantrekt. Deze activatie geeft je elke keer de vibe om te knallen in je business.

   Krijg ik direct toegang tot de training?
   Hoelang houd ik toegang tot de training?
   Waarom zou ik een persoonlijke activatiesessie boeken?

   Juist als je vragen hebt is dit een bevrijdende stap. Je krijgt specifief en afgestemd antwoord op het thema dat nu speelt in je leven of business. Marleen kijkt met je mee en samen duiken jullie de verdieping in aan de hand van je persoonlijke profiel.

   Wat als ik nog weinig tot niets weet over Human Design?

   Deze training is een fijne kennismaking met Human Design met achtergrond info over Human Design, praktische handvatten om het in te zetten in je leven. Voel je enthousiasme en nieuwsgierigheid dan is dit echt wat voor jou.

   Wat als ik al heel veel weet over Human Design?

   Wanneer je al meer weten over de verdieping van je Human Design is mijn advies te kiezen voor een verdiepend traject. Bijvoorbeeld voor een half jaar Uncage traject (ook 1-op-1) of de Mastermind Liberate.

   Voor welke types is dit interessant?

   Deze training is interessant voor alle types met een emotionele, sacrale of miltautoriteit.

   Hoe zit het met updates van de training?

   Je krijgt ook toegang tot eventuele updates van de training.

   Is verdieping ook mogelijk?

   Ja, het is mogelijk om je verder te verdiepen in Human Design. Je kunt dit 1-op-1 doen of in de mastermind. Naast Human Design werk ik ook met Gene Keys, lichaamswerk en schaduwwerk. Neem voor meer info contact op via mail (info@marleenkooi.nl) of het contactformulier.