Ontdek de Pauwervrouw 5-weekse ~ Marleen Kooi
MAAK GEBRUIK VAN DE EARLY BIRD PRIJS EN KRIJG € 100,- KORTING!

Start vandaag met de Human Design training + persoonlijk basisprofiel.

Ontdek in 3 stappen de beste keuzes voor jou waardoor je moeiteloos gaat doen wat je van binnen voelt.

Voor meer flow, focus & verbinding.

Start vandaag met de Human Design training + persoonlijk basisprofiel.

Ontdek in 3 stappen de beste keuzes voor jou waardoor je moeiteloos gaat doen wat je van binnen voelt.

Voor meer flow, focus & verbinding.

Is dit wat je nu ervaart?:

 • Je bent moe van het pushen en hard werken.

 • Je keuzes vallen soms anders uit dan je had verwacht.

 • Je loopt vast in de struggle van proberen en doen.

 • Je wil aandacht voor jezelf zonder een ander tekort te doen.

 • Je ziet mogelijkheden en ook beren op de weg.

Hoe zou het voor je zijn dat je gerichte actie neemt om meer je passie te volgen?

"Ik voel dat er meer mogelijk is, maar hoe kom ik moeiteloos daar waar ik wil zijn?"

Dit is wat ik bijna dagelijks hoor van ondernemende vrouwen. Wanneer ik hun spreek valt het me op dat ze gewend zijn hard te werken en alle ballen hoog te houden. Ze leven vooral vanuit de 'doe' energie. Hierin kennen ze hun successen, maar ook de struggles. Diep van binnen voelen ze: er is meer mogelijk.

Veel vrouwen die ik spreek komen het beste tot hun recht door meer vanuit flow, vertrouwen en overgave te leven. De sleutel ligt in een balans creëeren tussen doen en gevoel die fijn voelt voor jou. Waardoor je in vertrouwen gerichte acties koppelt aan je verlangens. "Maar hoe dan?" Dat is de vraag die ik het meest krijg.

Ontdek jouw gouden sleutel

Jouw unieke sleutel vind je in jouw Human Design profiel. Human Design gaat ervan uit dat iedereen unieke is en brengt je jouw persoonlijke blauwdruk. Het geeft praktische handvaten om de hoofdrol in je leven en business te nemen. Zonder gedoe of gezweef.

Waarom is Human Design zo krachtig?

Met Human Design krijg je helderheid in je aangeboren patronen oftewel je natuurlijke talenten, uitdagingen en mogelijkheden. Deze geven je de natuurlijke flow en kun je moeiteloos en eindeloos benutten. Echter hangt er vaak een waas omheen van patronen die we gedurende het leven ons eigen hebben gemaakt. Totdat we op een punt komen, "dit werkt niet meer voor mij!"

Wil je dit anders? En ben je bereid een andere stap te zetten?

Dan heb ik speciaal voor jou de 6-weekse gecreëerd. Waarin je vernieuwde inspiratie, inzichten en energie ervaart. Zodat jij:

 • moeiteloos vertrouwt op je eigenwijsheid en vrouwelijke kracht.
 • krachtige keuzes maakt die je brengen waar je naar verlangt.
 • heldere grenzen zet voor jezelf en in verbinding blijft met je omgeving.

Dit programma is opgebouwd uit 5 modules met audio en flowbook. Je kunt dus vanaf je favoritie plek, met je oortjes in luisteren naar de audio's. Om vervolgens jouw eigen flow uit te werken in het werkboek. Daarom noem ik het werkboek een flowbook. Juist in deze tijd is het belangrijk dat we me-time bewust inplannen. Deze training ondersteund je hierbij om dit op een manier te doen die bij jou past.

Durf te dromen en dans mee met het leven!

Ben je klaar met de struggle en het gedoe van hard werken? Dan is 'Design je Pauwervrouw' echt wat voor jou!

We starten 19 juli met de 1e editie. Samen met 25 vrouwen. Omdat het een creatieversie is, is er volop ruimte voor jou behoeften en verlangens. Tijdens de Q&A coachcalls zijn er hotseats waarbij je 'on the spot' wordt gecoacht.

Dit ga jij ervaren:

 • Inzicht in wat wél werkt voor jou.
 • Inspiratie om je eigen weg te volgen.
 • Intentie om daar te komen waar je wilt zijn.

Zodat je vanuit je eigen flow gerichte actie neemt om jouw verlangens uit te laten komen.

Aan de hand van:

 • Jouw persoonlijke Human Design profiel.
 • 6 audio's die je stap voor stap verder brengen in Human Design en vrouwelijke kracht.
 • 3 visualisaties die een nieuw balans creëeren.
 • 3 Q&A coachcalls voor antwoord op je vragen.

Wanneer je de pauwervrouw in je jezelf hebt ontdekt, dan:

 • Vertrouw jij moeiteloos op je eigenwijsheid en vrouwelijke kracht.
 • Maak je krachtige keuzes die dat brengen waar je naar verlangt.
 • Zet je heldere grenzen voor jezelf en blijf je in verbinding met je omgeving.

Lees de enthousiaste woorden van klanten:

1

"Mijn grootste uitdaging was om mijn speelse sparkle niet te verliezen, door te veel overdenken en in mijn hoofd te gaan zitten. Mijn grootste inzicht is: voelen zonder nadenken en zien waar het heen gaat. En daarop kunnen vertrouwen, dat er dan juist creatieve flow kan ontstaan. Intussen is die lichtheid, frisheid en speelse sparkle weer helemaal terug, en stromen de fun en de sexyness weer in mijn leven en business. Ik merk hoe ik hierdoor moeiteloos klanten kan aantrekken en kan helpen. En dat is heerlijk. Dat gun ik iedereen.”

Anouk Kral /Brand activator

2

“ Mijn grootste uitdaging was dat mijn business het ene moment relaxed liep en het andere moment als hard werken voelde. Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

Margreet Elting - Bloemsma / De belevingsexpert

Afb Marleen 1000 px x 1000 px_1

Pit & passie zonder gedoe of gezweef Mijn naam is Marleen Kooi.

Ik werk met ondernemende vrouwen die hun passie willen volgen zonder gedoe of gezweef, maar vastlopen in de struggle van hard werken. Ik ontdekte in maart 2019 dat Human Design moeiteloos helderheid geeft in mijn talenten, uitdagingen en mogelijkheden. Waardoor ik heel precies wist wat ik te doen heb om meer mijn passie te volgen met beide benen op de grond. Want alleen met beide benen op de grond kom je daadwerkelijk vooruit in het leven. Ik ontdekte de magische pauwervrouw die al in mij verborgen ligt. Deze vrouwelijke energie met haar eigenwijsheid, intuïtie en zachte kracht.En dit is precies waar deze 5-weekse training over gaat.

In deze 5-weekse training ontdek jij de pauwervrouw die al in jou verborgen zit. Je leert te vertrouwen op je eigenwijsheid en hoe je meer vanuit je vrouwelijke kracht kunt leven.Je ontdekt hoe je voor jezelf een gezond balans creêert en die is voor iedereen anders. Met je persoonlijke Human Design profiel in de hand, heb je een heldere en inspirerende routeplan voor jouw meest magische leven. Samen met een groep intuïtieve ondernemende vrouwen maken we deze reis. En ik ben jouw reisleider en begeleidt je op jouw unieke pad

'Durf te dromen en dans mee met het leven!'

Zie je het al voor je? In een relaxte stoel, buiten in de natuur of je vakantieplek met je oortjes in een inspirerende audio beluisteren. Om bewust tijd voor jezelf te nemen. Juist nu! Met je persoonlijke blauwdruk bij de hand en een schrijfboekje om je inzichten in op te schrijven.  Na 5 weken durf jij te vertrouwen op je vrouwelijke kracht. Weet jij hoe je krachtige keuzes maakt. En zet je heldere grenzen zonder de verbinding te verliezen. Het lijkt me super gaaf als ik jou bij die reis mag begeleiden. En kijk eens bij toelichting van de vriendinnenactie waarbij je een vriendin of zus gratis mag uitnodigen mee te reizen deze 5 weken.

Vriendinnenactie 1=2

Delen = vermenigvuldigen, dat is waar ik oprecht in geloof. Daarom heb ik een vriendinnenactie gekoppeld aan deze training. Kort gezegd houdt het in: wanneer jij de training koopt, kun je gratis en voor niets een vriendin uitnodigen om ook mee te doen. Ze krijgt dan ook een persoonlijk Human Design profiel en toegang tot de 5 module en de coachcalls.

Het is mijn missie dat vrouwen met meer pit en passie dat doen waar ze blij van worden. Daarom gun ik jou en je vriendin dit ook. Welke vriendin denk je nu aan die deze training goed kan gebruiken op dit moment? Na aanmelding ontvang je een mail waarin je de gegevens van jouw vriendin invult. Zo krijgen jullie samen toegang tot alles wat bij de training hoort.

Ademworkshop training

HIER GA IK JE BIJ HELPEN...

MODULE #1

Doen en voelen wat je echt wilt

Je ontdekt meer over de basis in Human Design:  jouw type en strategie. Hierin vind je jouw gouden sleutel van doen en voelen wat je echt wil.

 • Wat is jouw natuurlijke flow?
 • Wat is je pauwerstopper? En je pauwerbooster?
 • Wanneer kom je wel in actie? En wanneer niet?
 • Hoe creëer je een gezond balans tussen doen en voelen?

MODULE #2

Met lef en vertrouwen de volgende stap zetten

In deze module ontdek jij jouw Human Design profiel. Dit is jouw natuurlijke manier hoe jij jouw pad bewandeld. Hierin vind je jouw gouden sleutel van lef en vertrouwen.

 • Hoe maak je keuzes die verder brengen?
 • Wat is je grootste afleider op dit moment?
 • Welk talent geeft je het vertrouwen?
 • Hoe creëer je een gezond balans tussen lef en vertrouwen?

MODULE #3

Focus en flow om je eigen pad te lopen

In deze module ontdek jij jouw Human Design centrums. Dit geeft je inzicht in je natuurlijke talenten en je afleidingen. Hierin vind je jouw gouden sleutel van focus en flow.

 • Hoe vind je jouw eigen pad?
 • Hoe blijf je op je eigen pad?
 • Hoe ga je van verwarring naar helderheid?
 • Hoe creëer je een gezond balans tussen focus en flow?

BEN JIJ KLAAR OM DAT TE DOEN WAAR JE NAAR VERLANGT?

Afb Marleen 1000 px x 1000 px_9
Beeldscherm mockup
5
Mock up invulbare versie
Mock up print print versie

EN WIL JE EEN ANDERE STAP ZETTEN?

 • Persoonlijk Human Design basisprofiel.

 • 3 modules met audio, visualisatie en flowguide.

 • 3 Q&A coachcalls voor al je vragen.

 • Module 1: moeiteloos doen wat je voelt.

 • Module 2: met lef en in vertrouwen een andere keuze maken.

 • Module 3: scherpe focus en in flow om je eigen pad blijven lopen.

 • 3 Q&A coachcalls voor al je vragen.

STAP NU IN VOOR geen € 297,-, maar slechts

€ 197,-

Betalingen.png

STAP VANDAAG IN EN KRIJG OOK...

BONUS 1

E-book + audio Human Design type

Om je verder te verdiepen in jouw type heb ik voor alle 5 Human Design types een e-book geschreven van 14 pagina's en een audio van 45 minuten ingesproken. Jij krijgt als bonus toegang tot het e-book van jouw type. Je zult veel herkenning en erkenning vinden. En wat ik vaak hoor ook het besef dat je nog niet volgens je natuurlijke flow leeft. Daarom lees je ook praktische tips om direct mee aan de slag te gaan.

(t.w.v € 27,-)

Podcast ademruimte
Ondernemerstype Human Design

BONUS 2

Workshop activeer je pauwerflow

In deze online workshop van 90 minuten neem ik je mee in de 5 stappen om jouw unieke flow te activeren. Het geeft je de handvaten om meer vanuit je persoonlijke Human Design te leven en ondernemen. Een super waardevolle workshop om direct mee aan de slag te gaan. Je ontvangt binnen 3 dagen toegang tot de online workshop waardoor je alvast aan de slag kunt gaan.

(t.w.v. € 27,-)

BONUS 3

Flowbox: 10 minuten ademen naar helderheid & flow

In 10 audio's ga je stap voor stap bewuster ademen. De manier waarop je ademt, zegt veel over hoe jij het leven benaderd. Wanneer je adem in de borst zit, ervaar je je het leven gehaaster en heb je minder controle over je emoties. In 10 dagen neem ik je stap voor stap mee om jouw ademen in de buik te brengen voor meer helderheid, verbinding en flow.

(t.w.v. € 27,-)

Succesvol ondernemen

Nog meer enthousiaste woorden van klanten:

Silvia Wiggers

"Ik probeerde mijn business te starten, maar liep telkens vast. Er miste iets dat ik met mijn hoofd niet kon verklaren. Ik ben opgegroeid met hard werken. Ik was zoekende naar mijn vrouwelijke kant. Mijn grootste inzicht is dat ik niet gemaakt ben om hard te werken. Door de ademoefeningen kan ik mij veel beter verbinden met mijzelf en krijg ik moeiteloos de inzichten, die ik met mijn hoofd niet kan bedenken. En mijn levensdoel is helder!!! Ik weet wat ik te doen heb op aarde, waar ik echt voldoening van krijg. Ik heb nu de focus op wat ik wil bereiken, waar ik echt gelukkig van word. Vanuit de rust die ik nu heb, ben ik veel productiever. En durf ik ook mijn vrouwelijke kant te laten zien. Ik durf zichtbaar te zijn, omdat ik nu weet wie ik ben en wat ik moeiteloos kan bieden. Door het afstemmen op mijzelf ben ik weer mijzelf geworden!”

Sivia Wiggers / Kindercoach

Debby Rummens

“ Wat heb ik genoten van de reis de afgelopen maanden. Ik heb zoveel geleerd over wie ik ben en hoe ik het beste functioneer. Mijn allergrootste inzicht was dat ik 3 jaar geleden de juiste beslissing heb genomen om mijn loopbaan te veranderen, want wat ik nu doe, past echt bij mij. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik kan bovendien nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd. Ik raad iedereen aan eens een Human Design profiel te laten maken voor meer inzicht in jezelf, maar als je verder wilt komen in je bedrijf ga dan nog een stap verder. Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen."

Debby Rummens / BSR Heerhugowaard

HAD JIJ DEZE VRAAG OOK?

Ontvang ik ook coaching of begeleiding?

Tijdens deze training ontvang je toegang tot de Q&A coachcalls. Dit zijn in totaal 6 uur aan video's waarin je een uitgebreide uitleg ontvangt om daadwerkelijk een vertaalslag te maken waardoor je meer vanuit je Persoonlijke Human Design profiel gaat leven. Voor verdiepende coaching kun je eventueel persoonlijke afspraak maken waarbij we ingaan op jouw persoonlijke situatie.

Waarom betaal ik ook nog de BTW?

Ik richt mij vooral op vrouwelijke onderneemsters. Aangezien deze training een positief effect heeft op hun businessgroei, kunnen ze de kosten voor deze training opvoeren in hun administratie en bereken ik dus los de BTW. Ben je particulier, dan kun je ook deze training aanschaffen. Echter betaal je dan los de BTW.

Waar en hoe volg ik deze training?

Deze training is online en staat op mijn online leeromgeving. Je krijgt na betaling toegang door middel van unieke inloggegevens. Je kunt deze training volgen op elk gewenst moment en plek. Je hebt alleen een laptop/telefoon nodig en een wifi/internet verbinding.

Hoelang duurt deze training?

Deze training bestaat uit 3 modules en elke week ontvang je een mail en toegang tot een volgende les. Je kunt deze training in je eigen tijd volgen. Weet dat het leven en ondernemen vanuit je Human Design tijd en energie nodig heeft. Gun jezelf dit. Het is namelijk het meest waardevolle cadeau wat jij jezelf kunt geven.

Ik werk niet met trucjes of succesmethodes die instant succes geven. Ik werk niet met een one size fits all methode. Het draait voor mij om inzicht krijgen in je talenten, uitdagingen en mogelijkheden. Om vervolgens vanuit je unieke flow stappen te zetten die bij jou passen. En dat is voor iedereen uniek. Daarom werk ik intuïtief en afgestemd op jouw verlangens. In al mijn programma's, trainingen en coaching zit mijn volle toewijding. Wees je bewust dat niets op deze pagina of mijn berichten dan ook resultaten beloven of garanderen. De successen van mijn aanbod zijn ook afhankelijk van jouw toewijding, inzet en verlangens. Je kan immers ook geen marathon lopen met alleen nieuwe schoenen. Unlock your true nature and do what ligths you up!