Accelereer als coach of trainer met Human Design

Guide by Design is voor coaches, kennisexperts en trainers die hun expert status willen vergroten door hun kennis te combineren met Human Design. Je gaat op een eenvoudige manier klanten aantrekken en gidst hun sneller en makkelijker door hun transformatieproces. 

“Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.” ~ Rian Sevenhuijsen

Marleen kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken. Triggerend, maar super leerzaam.” ~ Ela Grooteman

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt je leven kan veranderen”  ~ Debby Rummens

Je bent coach of trainer en je hebt de nodige kennis en ervaring in jouw vakgebied als leefstijlcoach, transformatiementor, brandingsexpert of andere vorm als coachen. Je weet grotendeels wat je wil in je business en waar je heen wilt. Je voelt dat er meer mogelijk is en je wilt meer klanten helpen met jouw expertise.  Je vraagt je af: kan het simpeler en sneller zonder consessies te doen. Ja, dat kan! In Guide by Design maak je de verbinding tussen jouw jarenlange ervaring als coach of trainer én de kennis van Human Design. Je leert hoe je in een oogopslag de unieke potentie ziet van je klant en instinctief zie je het pad om jouw klant met jouw kennis en ervaring door het transformatieproces heen te gidsen. Je ziet  glashelder wat dát deel is dat jouw energie en die van je ideale klant laat accelereren op een eenvoudige en bevrijdende manier.

Voel jij ook een ja op deze vragen?

Sleutel

Wil je jouw expertstatus op een eenvoudige manier vergroten, zodat je ideale klant direct ja zegt?

Sleutel

Wil je sneller en simpeler jouw klanten laten transformeren, zodat je tijd overhoudt voor andere leuke dingen?

Sleutel

Wil je Human Design combineren met jouw kennis en ervaring, zodat je business gaat groeien op een manier die bij jou past?

Dan is Guide by Design mogelijk jouw volgende stap. Aangezien het een ‘one size fits you’ traject is, raad ik je aan om vrijblijvend contact op te nemen met Marleen wat de mogelijkheden zijn. Dit kan variëren van een workshop of coachsessie tot aan toegang tot het Human Design database of een verdiepend traject. Voor elk verlangen en budget is een mogelijkheid. Wil je vrijblijvend meer informatie klik dan op de button en maak gratis een kennismakingsgesprek. Je ziet op de nieuw te openen pagina mijn agenda, vind een tijdstip die voor jou uitkomt en boek jouw gratis kennismakingsgesprek.

Deze vrouwen gingen je voor:

“Bedankt Marleen, ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Je hebt me geactiveerd. De tijd erna vallen nog zoveel kwartjes en ontstaat er geínspireerde actie. Whoehoe. Ik voel zoveel berusting en energie om mijn ideeën uit te werken en heb het volle vertrouwen dat dit voor mij gaat werken. Dank je wel voor wat je doet, hiermee weet ik ook wat ik te doen.”

Tiziana Romagnoli

“Mijn grootste uitdaging was dat mijn business het ene moment relaxed liep en het andere moment als hard werken voelde. Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

Margreeth Elting - Bloemsma

Wauw, voelen zonder nadenken en zien waar het heen gaat. En durven vertrouwen dat de juist creatieve flow kan ontstaan. Intussen is die lichtheid, frisheid en speelse sparkle weer helemaal terug, en stromen de fun en de sexyness weer in mijn leven en business. Ik merk hoe ik hierdoor moeiteloos klanten kan aantrekken en kan helpen. En dat is heerlijk. Dat gun ik iedereen.”

Anouk Kral

Meet Marleen Kooi

Het lezen van mijn Human Design basisprofiel triggerde ruim vijf jaar geleden een positief keerpunt in mijn business. Van hard werken en vermoeid toch proberen om mijn trajecten vol te krijgen, klikte de sleutel in het slot van de kooi waar ik mezelf in had vastgezet. Ik volgde diverse trainingen en programma in zowel Nederland als daarbuiten over Human Design en wat ik vooral deed, was de kennis toepassen en doorleven. Ik belichaam letterlijk en figuurlijk mijn eigen ‘Design’. En ik leer nog elke keer nieuwe dingen door het in te zetten als verlengstuk van mijn kennis en ervaring in mijn coachcalls.  

Vanuit respons is Lead by Design vier jaar geleden ontstaan om vrouwelijke ondernemers hun kennis en ervaring te combineren met de wijsheid uit Human Design. In 2023 is daar Guide by Design uit ontstaan waarbij ik coaches en trainers help om te accelereren als kennisexpert. Ik zie in een oogopslag hun unieke potentie, spiegel hun in hun uitdagingen en mogelijkheden en leer hun hoe ze dit bij hun eigen klanten kunnen doen. Hierdoor vinden zijn dat ene stukje in hunzelf dat hun uniek maakt en waar klanten onbewust direct ja op zeggen.

De manier van werken van mijn klanten wordt eenvoudiger en ze helpen hun eigen klanten sneller en simpeler door hun transformatieproces. Wil jij dit ook ervaren? Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek. Ik hoor graag meer over jouw expertise, hoe je jouw toekomstige business voor je ziet. Ik vertel je glashelder hoe je daar kunt komen waar jij heen wilt. Klik op de button en maak een gratis clarity call rechtstreeks in mijn agenda.

Voor wie is dit interessant

Dit traject is interessant voor kennisondernemers zoals coaches, trainers of mentors die hun expertstatus op een eenvoudige manier willen vergroten. Je voelt dat er meer mogelijk is en tegelijk weet je niet wat die stap kan zijn.

Is dit interessant voor mij?

Je voelt een ja, ook al voelt het uitdagend. Dan is dit traject interessant voor jou. Mocht je twijfelen, neem dan vrijblijvend contact op met Marleen en ontdek of er een match is. Je kunt deze call rechtstreeks inplannen via mijn agenda.

Hoe lang duurt het traject?

Dit is een ‘one size fits you’ traject en compleet afgestemd op wie jij bent, je kennis en ervaring én waar jij heen wilt groeien. Hoe lang het traject duur die bij jou past, ontdek je in een vrijblijvend clarity call. Maak vrijblijvend een afspraak met Marleen en ontdek meer over jouw persoonlijke traject. Je kunt deze call rechtstreeks inplannen via mijn agenda.

Wat levert het programma me op?

Het programma brengt je helderheid hoe je kunt accelereren met de combinatie van jouw expertise en de kennis van Human Design. Je trekt eenvoudiger klanten aan en helpt hun simpeler en sneller door hun transformatieproces.

Wat als ik nog weinig tot niets weet over Human Design?

De vraag die ik voor jou heb is: wat is weinig kennis over Human Design. Wanneer je je voelt aangetrokken tot het ontdekken van Human Design, neem dan vrijblijvend contact met me op. Mogelijk is Lead by Design een eerste stap, maar mogelijk is Guide by Design dé stap die jij nu nodig hebt. Voel diep van binnen en tap in bij je autoriteit en voel een ja of nee. (onderbuikgevoel of emotionele helderheid). Laat me weten wat het antwoord is tijdens een claritycall. Je kunt deze call rechtstreeks inplannen via mijn agenda.

Wat als ik al heel veel weet over Human Design?

Ja, juist dan is dit programma interessant. Je gaat de diepte in met je Human Design profiel. Je ontdekt elke keer dat je hiermee aan de slag gaat weer nieuwe lagen in jezelf. Zelfs na 5 jaar ontdek ik nog nieuwe dingen over mezelf. Daarbij is kennis pas waardevol wanneer je het ook gaat toepassen.

Kan ik ook een kennismakingscall krijgen met Marleen?

Ja, het is mogelijk om vooraf een 1-1 call aan te vragen wanneer je twijfels of vragen hebt. Je kunt deze call rechtstreeks inplannen via mijn agenda.