Ontdek je natuurlijke beweging vanuit Human Design ~ GRATIS Movementbox

GRATIS MOVEMENTBOX Ontdek je natuurlijke beweging met Human Design

De gratis Movementbox geeft antwoord op de vragen:

  • Wat is mijn natuurlijke flow zonder de struggle van hard werken?
  • Hoe open ik moeiteloos deuren die voorheen gesloten leken?
  • Hoe maak ik krachtige keuzes zonder te twijfelen?

De movementbox bevat een flowsheet die je een helder overzicht geeft van jouw natuurlijke energie en een audio voor meer beleving. En natuurlijk afgestemd op wie jij bent! Want zelfkennis is de sleutel naar geluk. Klik op de button en beantwoord de 3 vragen. En ontvang een afgestemde flowsheet binnen 5 minuten in je mailbox.

 
 

GRATIS MOVEMENTBOX Ontdek je natuurlijke beweging met Human Design

De gratis Movementbox geeft antwoord op de vragen:

  • Wat is mijn natuurlijke flow zonder de struggle van hard werken?
  • Hoe open ik moeiteloos deuren die voorheen gesloten leken?
  • Hoe maak ik krachtige keuzes zonder te twijfelen?

De movementbox bevat een flowsheet die je een helder overzicht geeft van jouw natuurlijke energie en een audio voor meer beleving. En natuurlijk afgestemd op wie jij bent! Want zelfkennis is de sleutel naar geluk. Klik op de button en beantwoord de 3 vragen. En ontvang een afgestemde flowsheet binnen 5 minuten in je mailbox.

 
 
7
Human Design flowsheet g
7
Human Design flowsheet g
Afb Marleen 1000 px x 1000 px_6

Even voorstellen Mijn naam is Marleen Kooi

Ik neem je mee naar Maart 2019. Ik had al vele mooie stappen gezet in mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling. En toch had ik het idee dat ik een puzzelstuk miste. Ik kwam een oproep tegen op social media: wie wil een Human Design basisprofiel ontvangen? Het bericht trok mijn aandacht. Mijn hoofd dacht: wat is dat dan en wat moet je ermee? En mijn gevoel zei: jaaa. Ik luisterde naar mijn gevoel en startte een ontdekkingsreis naar de mooiste persoon in mijn leven: mezelf!.

Ik ontdekte dat Human Design ervan uit gaat dat iedereen uniek is. En toch praktische handvaten geeft om leiderschap te nemen. Op basis van je geboortegegevens krijg je een blauwdruk van jezelf. Met je natuurlijke talenten, uitdagingen en mogelijkheden. Deze zijn aangeboren en kun je moeiteloos benutten. Echter hangt er vaak een waas omheen van patronen die we gedurende het leven ons eigen hebben gemaakt. Totdat je op een punt komt, dit werkt niet meer.

Ruim 2 jaar verder heb ik deze Human Design Movementbox speciaal voor jou gemaakt. Beantwoord de 3 vragen en ontvang jouw persoonlijke en afgestemde flowsheet in je mailbox.