Nieuwetijds leiderschap: gelijkwaardige verbindingen met oog voor eigen behoeften

Deze veranderende tijd vraagt om een gezond balans tussen zelfleiderschap, verbinding binnen teams en oog voor talenten.

“Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.” ~ Rian Sevenhuijsen

Marleen kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken. Triggerend, maar super leerzaam.” ~ Ela Grooteman

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt je leven kan veranderen”  ~ Debby Rummens

Nieuwetijds-leiders een term die misschien wat vaag klinkt, maar je aandacht trekt als leider, manager of professional.  In deze vernieuwende tijd draait het om gelijkwaardige verbindingen waarbij oog is voor individuele talenten en behoeften. We willen niet langer taken uitvoeren, de lat verhogen of harder werken voor waardering. Je voelt dat jij als moderne leider hierin een missie hebt te vervullen. Alleen hoe kun je hier eenvoudig, praktisch en succesvol mee aan de slag? Human Design is een tool die in één oogopslag de talenten, kansen en groeipotentie van jezelf en je team duidelijk maakt. Je ziet glashelder waar de aandachtspunten liggen en waar het team elkaar completeert zonder de eigen behoeften uit het oog te verliezen. Binnen het team is verbinding, begrip en een gezonde werk dynamiek. 

Lead by Design is voor vrouwelijke leiders, managers en professionals die op zoek zijn naar betekenis en diepgang in hun werk. Vol passie aan de slag gaan op een werkplek waar hun energie wordt gevoed en niet leeggezogen. Ze verlangen naar een vernieuwende teamdynamiek waarbij gelijkwaardige verbinding is met oog voor individuele talenten en behoeften. Je kunt direct starten met de startbundel, kiezen voor een 1-op-1 call of een teamworkshop. 

Voel jij ook een ja op deze vragen?

Sleutel

Wil je een werkplek die je voedt, niet leeggezogen.

Sleutel

Wil je krachtige keuzes maken waar klanten makkelijker ja op zeggen?

Sleutel

Wil je initiatief nemen en vrijheid ervaren in je business?

“Deze tijd vraagt om een one size fits you aanpak die als een simpele puzzel jouw team completeert”

Hoe werkt Human Design?

Human Design werkt op basis van je geboortegegevens (datum, plaats en tijdstip). Jouw geboortemoment is de poort naar je unieke en vurige persoonlijkheid. Human Design maakt gebruik van oude wijsheden en moderne wetenschappen en brengt alles voor je samen in een concrete chart. Dit wordt ook wel jouw persoonlijke blauwdruk genoemd.Human Design is een tool die inzicht geeft in je talenten, kansen en groeipotentieel. Het spiegelt glashelder wat je uniek maakt zonder na te hoeven denken wat je moet doen of wat anderen van je verwachten. Je krijgt in één oogopslag helderheid in je meest pure versie voor een gelukkiger en vrijer leven. Het is niet een vast omlijnt stappenplan of vaststaande route die je moet volgen. Human Design geeft je een routekaart. Jij bepaalt je eigen route en loopt je pad in je eigen tempo.

 

 

Helderheid in jouw Human Design

Human Design wordt steeds populairder onder moderne leiders.  Daarmee groeit ook de (gratis) informatie op het internet wat kan aanvoelen als een doolhof. Of als een kleurplaat met figuren, cijfers en symbolen wanneer je naar je gratis chart kijkt. Wil je concreet weten hoe Human Design voor jou kan werken? In Lead by Design ga je praktisch aan de slag, voeg je met simpele klik jouw persoonlijke chart toe (en bijbehorende inhoud van dit programma) en leg je de verbinding in eigen dynamiek en die van het team.

Wat levert het je op:

 

Sleutel

Je ziet deuren openen naar gave mogelijkheden en je weet exact welke kans jij wilt pakken.

Sleutel

Je zit vol creatie-energie om jouw businessidee succesvol te initiëren.

Sleutel

Je trekt supergave klanten aan die makkelijker ja zeggen.

Sleutel

Je voelt meer innerlijke vrijheid wanneer uitdagingen op je pad komen.

Sleutel

Je ervaart dat de moneyflow weer in je business stroomt.

Deze vrouwen gingen je voor:

“Bedankt Marleen, ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Je hebt me geactiveerd. De tijd erna vallen nog zoveel kwartjes en ontstaat er geínspireerde actie. Whoehoe. Ik voel zoveel berusting en energie om mijn ideeën uit te werken en heb het volle vertrouwen dat dit voor mij gaat werken. Dank je wel voor wat je doet, hiermee weet ik ook wat ik te doen.”

Tiziana Romagnoli

“Mijn grootste uitdaging was dat mijn business het ene moment relaxed liep en het andere moment als hard werken voelde. Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

Margreeth Elting - Bloemsma

Wauw, voelen zonder nadenken en zien waar het heen gaat. En durven vertrouwen dat de juist creatieve flow kan ontstaan. Intussen is die lichtheid, frisheid en speelse sparkle weer helemaal terug, en stromen de fun en de sexyness weer in mijn leven en business. Ik merk hoe ik hierdoor moeiteloos klanten kan aantrekken en kan helpen. En dat is heerlijk. Dat gun ik iedereen.”

Anouk Kral

Tevreden deelnemers

Gemiddelde evaluatiecijfer

Meet Marleen Kooi

Het lezen van mijn Human Design basisprofiel triggerde in 2019 een positief keerpunt in mijn business. Van hard werken, anderen (onbewust) over mijn grenzen laten gaan en vermoeid toch proberen om mijn trajecten vol te krijgen, klikte de sleutel in het slot van de kooi waar ik mezelf in had vastgezet. Ik zoog alle informatie over Human Design op en paste het toe. Vanaf het eerste moment ervaarde ik dat er gave kansen naar me toekwamen waar ik al lang naar verlangde.

Mijn klanten wilden er ook meer van weten en vanuit respons voegde ik Human Design toe aan mijn trajecten en programma’s. Omdat ik mijn eigen profiel door en door kende en in één oogopslag de kern zag van mijn klanten, wist ik hoe ik dit wilde aanpakken: een programma schrijven die met één druk op de knop compleet afgestemd is op de persoonlijke Human Design van de deelnemer.

Van daaruit is het programma Lead by Design ontstaan waarin ik de deelnemers meeneem in dát deel van hun Human Design die hun helpt accelereren bij de kansen en uitdagingen die spelen in hun leven en business. Zodat je heel gericht kunt werken en direct resultaat ervaart. Mijn klanten gaan veel sneller door hun transformatieproces en hun moneyflow stroomt weer.

Waarom nu starten

 

In boeken en op vele websites kun je informatie vinden over Human Design. Je hoofd stroomt over en je weet niet wat wel gaat werken voor jou. Wanneer je nu start met Lead by Design krijg je direct toegang tot dat deel van je Human Design die je persoonlijke vuur weer laat branden. Je ontdekt jouw talenten, jouw belemmerende uitdaging én helderheid in hoe je deur opent naar die kans waar je al een tijdje naar verlangt. Je kunt dus eenvoudiger aan de slag met Human Design en kunt het toepassen op de kansen en uitdagingen die je nu tegenkomt in je leven en business. Het is dus heel gericht, makkelijk toepasbaar en direct resultaat.

It is time to take the lead

 

Sleutel

Met één klik afgestemd op je persoonlijke profiel

Door de extra toevoeging aan dit programma voeg je met één klik je persoonlijke profiel toe en krijg je toegang tot extra audio’s. Hierdoor kan je op een simpele, tijdsbesparende en effectieve manier in je Human Design duiken.

Sleutel

Complete en praktische modules

De modules hebben een video, e-book, masterclass en werkboek. Hierdoor kun je vanuit verschillende invalshoeken aan de slag met je persoonlijke Human Design en direct praktisch aan de slag.

Sleutel

Binge watchen in eigen tijd en tempo

Je kunt de modules binge watchen in je eigen tijd en tempo. Kies je eigen ritme om in korte tijd te versnellen of te vertragen en ruimte te geven aan jouw behoeftes en verlangens.

Sleutel

Support tijdens programma

Tijdens het programma krijg je support van de Lead by Design community met gelijkgestemde ondernemers. Hier kan je 24/7 terecht voor inspiratie, support en te delen. Marleen is actief in de groep aanwezig voor Q&A’s.

Sleutel

Kies je eigen bonussen

In het programma vind je verborgen sleutels die toegang geven tot exclusieve bonussen. Je kiest zelf voor de bonussen waar jij behoefte aan hebt. Zoals een masterclass om je eigenwaarde te boosten of een masterclass over je vrijuit uitspreken of een bundel verbindend ademen om vanuit rust en helderheid concrete stappen te zetten. 

Sleutel

Optioneel: 1-op-1 coaching

Speciaal voor Lead by Design-ers is er een mogelijkheid om 1-op-1 met Marleen te werken. Naast de aanvullende online workshops kun je kiezen voor losse 1-op-1 calls om de diepte in te gaan op een specifiek thema in je business.

Op welke bundel voel jij een ja?

Sleutel

Startbundel: inzicht in hoe je jouw passie kunt omzetten in concrete stappen voor businessgroei € 47,-.

In je eigen tempo ga jij aan de slag met het je Human Design type, strategie en autoriteit. Je krijgt een basisprofiel in de vorm van een e-book met een verdiepende audio van 30 min. Ter afsluiting ga je aan de slag met het werkboek om daadwerkelijk concrete stappen te zetten voor businessgroei.

Wat levert het je op?:

 • Inzicht in hoe Human Design in het ondernemerschap voor je kan werken.
 • Helderheid in je meest pure versie.
 • Stapsgewijs verdieping in de Human Design wijsheid.
 • Vrijheid om je eigen businesspad te maken.
 • Voldoening in het aantrekken van meer klanten.
Sleutel

Activatiecall: inzicht in je talenten en groeipotentie met 1-op-1 call € 247,-.

Je gaat een stap verder met je Human Design strategie en autoriteit en duikt in de wereld van initiëren vanuit respons om grenzen te verleggen en nieuwe klanten aan te trekken. Je krijgt toegang tot de masterclass ‘in 3 stappen succesvol initiëren’ en een hand-out van alle 64 Human Design poorten.

Wat levert het je op?:

 • Helderheid in je strategie zonder af te wachten.
 • Concrete stappen om je eigen grenzen te verleggen.
 • De moed om initiatief te nemen om nieuwe klanten aan te trekken.
 • Weten en ervaren hoe je deuren kunt openen die voorheen gesloten leken.
 • Persoonlijke sleutel om initiatief te nemen én succesvol zijn.
Sleutel

Teamworkshop: een gezonde teamdynamiek met oog voor eigen behoeften € 347,-

In je eigen tempo duik je in jouw Human Design type, strategie, autoriteit, centrums, profiel en kanalen. Je krijgt helderheid in je natuurlijke groeipotentie en hoe je deze op een praktische manier kunt toepassen om succesvol een groei te realiseren in je business.

Wat levert het je op?

 • Helderheid in je natuurlijke groeipotentie.
 • Inzicht in groepsdynamiek met klanten en interactie met leads.
 • (Veer)kracht om op beide benen te blijven staan bij uitdagingen en kansen.
 • Potentie eenvoudig omzetten in concrete stappen om nieuwe klanten aan te trekken.
 • Een duurzame groei vanuit een krachtige fundering. Zodat je groeicurve na groeicurve doormaakt.

Deze enthousiaste ondernemers gingen je voor:

“Marleen is heerlijk recht door zee en neemt je mee aan de hand van herkenbare anekdotes. Ze kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken bij mensen.

Confronterend, maar super leerzaam. En als je er open voor staat, kan je er meteen actie op ondernemen.”

Ela Grooteman

“Human Design is complex, maar een bron van herkenning. Ik zie, lees en voel dat alles klopt. De inzichten houden mij op het pad om mijn eigen koers te varen.

Ik duik het onderzoek weer in, ga ervaren, toepassen en de flow verder uitbreiden. Dit kan ik iedereen aanbevelen.”

Karin Weening

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

Debby Rummens

It is time to take the lead

Maak je keuze, klik op de button en krijg direct toegang tot de bundel van jouw keuze.

Startbundel

€ 47,- ex. BTW

.

Sleutel

Human Design

Uitleg over de Human Design tool, hoe je jouw chart leest en hoe je deze praktisch kunt toepassen.

Sleutel

Basisprofiel

Ontvang een basisprofiel met een toelichting over je type, strategie en autoriteit.

Sleutel

Audio van 30 min

Ontvang een verdiepende audio met praktische tips.

Sleutel

Werkboek

Ga praktisch aan de slag om jouw passie om te zetten in concrete stappen om je business te laten groeien.

Activatie

€ 147,- ex. BTW

of betaal in 2 termijnen van  € 97,-

Sleutel

Human Design

Uitleg over de Human Design tool, hoe je jouw chart leest en hoe je deze praktisch kunt toepassen.

Sleutel

Basisprofiel

Ontvang een basisprofiel met een toelichting over je type, strategie en autoriteit.

Sleutel

Audio van 30 min

Ontvang een verdiepende audio met praktische tips.

Sleutel

Masterclass: in 3 stappen initiëren vanuit respons

Een deepdive van 2 uur waarin jij jouw unieke sleutel vind om te initieren en grenzen te verleggen voor businessgroei.

Sleutel

Hand-out 64 poorten

Met deze hand-out krijg jij inzicht in de voor jouw belangrijke poorten en hoe je deze krachtig kunt inzetten in je business.

Sleutel

BONUS: gedrukt exemplaar van basisprofiel

Ontvang in je brievenbus een fysiek exemplaar van je basisprofiel zodat je deze altijd bij de hand hebt..

Sleutel

OPTIE: 1-op-1 activatie

Na de intake plannen we een 1-op-1 call van 1,5 uur om samen de diepte in te gaan op een actueel thema uit jouw business.  Betaal voor deze complete bundel incl 1-op-1 € 444,-.

Katalysator

€ 347,- ex. BTW

of betaal in 3 termijnen van  € 147,-

Sleutel

Human Design

Uitleg over de Human Design tool, hoe je jouw chart leest en hoe je deze praktisch kunt toepassen.

Sleutel

Basisprofiel

Ontvang een basisprofiel met een toelichting over je type, strategie en autoriteit.

Sleutel

Audio van 30 min

Ontvang een verdiepende audio met praktische tips.

Sleutel

Masterclass: in 3 stappen initiëren vanuit respons

Een deepdive van 2 uur waarin jij jouw unieke sleutel vind om te initieren en grenzen te verleggen voor businessgroei.

Sleutel

Hand-out 64 poorten

Met deze hand-out krijg jij inzicht in de voor jouw belangrijke poorten en hoe je deze krachtig kunt inzetten in je business.

Sleutel

5 modules uit Lead by Design

In de module ga je praktisch aan de slag met je Human Design type, strategie, autoriteit, centrum, definition, kanalen en poorten.

Sleutel

BONUS: gedrukt exemplaar van basisprofiel

Ontvang in je brievenbus een fysiek exemplaar van je basisprofiel zodat je deze altijd bij de hand hebt..

Sleutel

BONUS: patronen doorbreken

Krijg toegang tot de extra module patronen doorbreken met 4 delige training om het patroon die je nu nog klein houdt te doorbreken.

Sleutel

OPTIE: 1-op-1 katalysator

Ontvang een persoonlijke audio van 30 minuten van Marleen waarin jij helderheid krijgt op een actueel thema uit je business. Daarna ga je nog samen 1,5 uur de diepte in tijdens een 1-op-1 call. Betaal voor deze complete bundel incl. 1-op-1 € 777,-.

Liever eerst kennismaken voordat je jouw 1-op-1 call boekt, maak vrijblijvend een kennismakingscall met Marleen. Klik op de button en ga rechtstreeks naar de agenda van Marleen en plan een moment die voor jou werkt.

Voor wie is dit interessant

Dit programma is interessant voor vrouwelijke ondernemers die al een basis hebben staan in hun bedrijf en tegen een glazenplafond aanlopen, kennisexperts of doorstartende ondernemers

Is dit interessant voor mij?

Je voelt een ja, ook al voelt het uitdagend. Dan is dit programma interessant voor jou. Mocht je twijfelen, neem dan vrijblijvend contact op met Marleen en ontdek of er een match is.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma is een 6 maanden mentortraject met een maandelijkse 1-1 coachall van 1,5 uur.

Wat levert het programma me op?

Het programma brengt je de helderheid en energie om je meest pure versie met al haar rauwe randen te bevrijden. Jouw unieke versie wordt glashelder wanneer jij in de diepere lagen van je Human Design duikt. Deze tool werkt op basis van geboortegegevens en geven een unieke blauwprint van wie je van nature al bent.

Hoelang houd ik toegang tot de modules

Je houd onbeperkt toegang tot de modules. Eventuele update die aan het programma worden toegevoegd krijg jij gratis toegang toe.

Wat als ik nog weinig tot niets weet over Human Design?

Wanneer je je voelt aangetrokken tot het ontdekken van Human Design, dan is dit het meest afgestemde programma die je kunt vinden. Het is een combi van een persoonlijk profiel, afgestemde coaching én werken aan je persoonlijke thema. Voel diep van binnen en  tap in bij je autoriteit en voel een ja of nee. (onderbuikgevoel of emotionele helderheid).

Wat als ik al heel veel weet over Human Design?

Ja, juist dan is dit programma interessant. Je gaat de diepte in met je Human Design profiel. Je ontdekt elke keer dat je hiermee aan de slag gaat weer nieuwe lagen in jezelf. Zelfs na 5 jaar ontdek ik nog nieuwe dingen over mezelf. Daarbij is kennis pas waardevol wanneer je het ook gaat toepassen.

Kan ik ook 1-1 werken met Marleen?

Ja, het is mogelijk om een 1-1 traject te volgen waarbij je de diepte ingaat op jouw thema, business en verlangen. Je gaat in 3 sessie’s in je eigen tempo aan de slag. Je krijgt toegang tot de online modules/persoonlijk profiel. In een tijdsbestek van maximaal 6 maanden plan je de 3 1-1 sessie’s wanneer het jou uitkomt. Wil je meer weten? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met Marleen. Voordat we het traject starten is er altijd een intakegesprek om te kijken of er een klik is. Je kunt deze call rechtstreeks inplannen via mijn agenda.

Hoeveel vrouwen gingen me voor?

De afgelopen vier jaar gingen ruim 300 vrouwen je voor. Al deze vrouwen ervaren een vernieuwde en bevrijdende versie.

Kan ik ook een kennismakingscall krijgen met Marleen?

Ja, het is mogelijk om vooraf een 1-1 call aan te vragen wanneer je twijfels of vragen hebt. Je kunt deze call rechtstreeks inplannen via mijn agenda.