Helderheid in je Human Design

Stop met heen en weer gaan, weet hoe je krachtige keuzes maakt en ga vrijuit in je business.

“Verhelderend, activerend en super krachtig.”
“Focus op waar ik echt gelukkig van wordt.”
“Afgestemde antwoorden die ook zeer praktisch zijn”

Human Design is een hands-on tool die inzicht geeft in je natuurlijke kwaliteiten, unieke kansen en hoogste potentieel. Het spiegelt glashelder wat je uniek maakt zonder na te hoeven denken hoe ‘het hoort’ of wat anderen van je verwachten. Je krijgt in één oogopslag duidelijkheid in je meest pure versie voor een eenvoudiger, vrijer en succesvoller leven.

Human Design werkt op basis van je geboortemoment en brengt oude wijsheden en moderne wetenschappen op een praktische manier samen. Het geeft helderheid in je unieke en vurige persoonlijkheid met alle specifieke kansen en mogelijkheden in die het ondernemerschap je kan bieden.

 

Helderheid in jouw Human Design

Human Design wordt steeds populairder onder vrouwelijke ondernemers.  Daarmee groeit ook de (gratis) informatie op het internet wat kan aanvoelen als een doolhof. Of als een kleurplaat met figuren, cijfers en symbolen wanneer je naar je gratis chart kijkt. Wil je concreet weten hoe Human Design voor jou kan werken? Vraag vandaag nog een basisprofiel aan en ontvang er een audio bij van 30 minuten met praktische toelichting én een video over hoe alle types samenwerken. Het brengt helderheid in jouw persoonlijke Human Design en jouw natuurlijke dynamiek met je omgeving. 

Wil jij krachtige keuzes maken, je grenzen verleggen op je eigen tempo en eenvoudig de leukste klanten aantrekken? Dat zit je op de juiste pagina. Mogelijk loop je al een tijdje rond met een businessidee of een nieuw aanbod, maar ervaar je geen respons. De kansen die je wel krijgt kosten je energie en gaan moeizaam. De uitdagingen triggeren vervelende gevoelens en emoties.  Het vuurtje waarmee je jouw business bent begonnen, begint langzaam te doven. Je wilt dit vuurtje weer doen ontvlammen. De vonk om het vuur weer aan te wakkeren zit in jou.

Lead by Design is voor vrouwelijke ondernemers die hun grenzen willen verleggen en meer de vrijheid en voldoening in hun business willen ervaren.  Je bent (door)startende ondernemer of je hikt tegen dat next level aan. Dit traject is een combinatie van Human Design, zelfleiderschap en bewust-zijn. Je gaat een reis maken naar binnen om te ervaren wat jouw eigen ritme en patroon is om op een krachtige manier initiatief te nemen. Het brengt je de vrijheid om krachtige keuzes te maken in het aantrekken van de leukste klanten die sneller ja zeggen op je aanbod. Je kunt direct starten met één van de bundels en optioneel kiezen voor een 1-op-1 call met Marleen.

Voel jij ook een ja op deze vragen?

Sleutel

Je wil weten hoe je jouw ideeën omzet in concrete stappen.

Sleutel

Je wil krachtige keuzes maken en je bedrijf laten groeien.

Sleutel

Je wilt ervaren hoe Human Design je meer eenvoud, voldoening en vrijheid kan brengen.

“Wanneer vuur ontvlamt vanuit je Human Design is het een accelerator voor businessgroei”

Hoe werkt Human Design?

Human Design maakt gebruik van oude wijsheden en moderne wetenschappen en brengt alles voor je samen in een concrete chart. Je krijgt een persoonlijke chart op basis van je geboortegegevens. Dit wordt ook wel jouw persoonlijke blauwdruk genoemd.Human Design is een tool die inzicht geeft in je talenten, kansen en groeipotentieel. Het spiegelt glashelder wat je uniek maakt zonder na te hoeven denken wat je moet doen of wat anderen van je verwachten. Je krijgt in één oogopslag helderheid in kernkwaliteiten, keuzestrategie en de kansen die voor het oprapen liggen. Ondernemers die helderheid hebben in Human Design trekken eenvoudiger nieuwe klanten aan die voldoening brengen. 

 

 

Helderheid in jouw Human Design

Human Design wordt steeds populairder onder vrouwelijke ondernemers.  Daarmee groeit ook de (gratis) informatie op het internet wat kan aanvoelen als een doolhof. Of als een kleurplaat met figuren, cijfers en symbolen wanneer je naar je gratis chart kijkt. Wil je concreet weten hoe Human Design voor jou kan werken? Vraag vandaag nog een basisprofiel aan en ontvang er een audio bij van 30 minuten met praktische toelichting én een video over hoe alle types samenwerken. Het brengt helderheid in jouw persoonlijke Human Design en jouw natuurlijke dynamiek met je omgeving. 

Wat levert het je op:

 

Sleutel

Je ziet deuren openen naar gave mogelijkheden en je weet exact welke kans jij wilt pakken.

Sleutel

Je zit vol creatie-energie om jouw businessidee succesvol te initiëren.

Sleutel

Je trekt supergave klanten aan die makkelijker ja zeggen.

Sleutel

Je voelt meer innerlijke vrijheid wanneer uitdagingen op je pad komen.

Sleutel

Je ervaart dat de moneyflow weer in je business stroomt.

Deze vrouwen gingen je voor:

“Bedankt Marleen, ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Je hebt me geactiveerd. De tijd erna vallen nog zoveel kwartjes en ontstaat er geínspireerde actie. Whoehoe. Ik voel zoveel berusting en energie om mijn ideeën uit te werken en heb het volle vertrouwen dat dit voor mij gaat werken. Dank je wel voor wat je doet, hiermee weet ik ook wat ik te doen.”

Tiziana Romagnoli

“Mijn grootste uitdaging was dat mijn business het ene moment relaxed liep en het andere moment als hard werken voelde. Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

Margreeth Elting - Bloemsma

Wauw, voelen zonder nadenken en zien waar het heen gaat. En durven vertrouwen dat de juist creatieve flow kan ontstaan. Intussen is die lichtheid, frisheid en speelse sparkle weer helemaal terug, en stromen de fun en de sexyness weer in mijn leven en business. Ik merk hoe ik hierdoor moeiteloos klanten kan aantrekken en kan helpen. En dat is heerlijk. Dat gun ik iedereen.”

Anouk Kral

Tevreden deelnemers

Gemiddelde evaluatiecijfer

Meet Marleen Kooi

Het lezen van mijn Human Design basisprofiel triggerde in 2019 een positief keerpunt in mijn business. Van hard werken, anderen (onbewust) over mijn grenzen laten gaan en vermoeid toch proberen om mijn trajecten vol te krijgen, klikte de sleutel in het slot van de kooi waar ik mezelf in had vastgezet. Ik zoog alle informatie over Human Design op en paste het toe. Vanaf het eerste moment ervaarde ik dat er gave kansen naar me toekwamen waar ik al lang naar verlangde.

Mijn klanten wilden er ook meer van weten en vanuit respons voegde ik Human Design toe aan mijn trajecten en programma’s. Omdat ik mijn eigen profiel door en door kende en in één oogopslag de kern zag van mijn klanten, wist ik hoe ik dit wilde aanpakken: een programma schrijven die met één druk op de knop compleet afgestemd is op de persoonlijke Human Design van de deelnemer.

Van daaruit is het programma Lead by Design ontstaan waarin ik de deelnemers meeneem in dát deel van hun Human Design die hun helpt accelereren bij de kansen en uitdagingen die spelen in hun leven en business. Zodat je heel gericht kunt werken en direct resultaat ervaart. Mijn klanten gaan veel sneller door hun transformatieproces en hun moneyflow stroomt weer.

Waarom nu starten

 

In boeken en op vele websites kun je informatie vinden over Human Design. Je hoofd stroomt over en je weet niet wat wel gaat werken voor jou. Wanneer je nu start met Lead by Design krijg je direct toegang tot dat deel van je Human Design die je persoonlijke vuur weer laat branden. Je ontdekt jouw talenten, jouw belemmerende uitdaging én helderheid in hoe je deur opent naar die kans waar je al een tijdje naar verlangt. Je kunt dus eenvoudiger aan de slag met Human Design en kunt het toepassen op de kansen en uitdagingen die je nu tegenkomt in je leven en business. Het is dus heel gericht, makkelijk toepasbaar en direct resultaat.

It is time to take the lead

 

Sleutel

Met één klik afgestemd op je persoonlijke profiel

Door de extra toevoeging aan dit programma voeg je met één klik je persoonlijke profiel toe en krijg je toegang tot extra audio’s. Hierdoor kan je op een simpele, tijdsbesparende en effectieve manier in je Human Design duiken.

Sleutel

Complete en praktische modules

De modules hebben een video, e-book, masterclass en werkboek. Hierdoor kun je vanuit verschillende invalshoeken aan de slag met je persoonlijke Human Design en direct praktisch aan de slag.

Sleutel

Binge watchen in eigen tijd en tempo

Je krijgt om de week toegang tot een nieuwe module over een specifiek thema in combinatie met een deel van Human Design. Je kunt de module binge watchen in je eigen tijd en tempo. 

Sleutel

Support tijdens programma

Tijdens het programma krijg je support van de Lead by Design community met gelijkgestemde ondernemers. Hier kan je 24/7 terecht voor inspiratie, support en te delen. Marleen is actief in de groep aanwezig voor Q&A’s.

Sleutel

Kies je eigen bonussen

In het programma vind je verborgen sleutels die toegang geven tot exclusieve bonussen. Je kiest zelf voor de bonussen waar jij behoefte aan hebt. Zoals een masterclass om je eigenwaarde te boosten of een masterclass over je vrijuit uitspreken of een bundel verbindend ademen om vanuit rust en helderheid concrete stappen te zetten. 

Sleutel

Optioneel: 1-op-1 coaching

Speciaal voor Lead by Design-ers is er een mogelijkheid om 1-op-1 met Marleen te werken. Naast de aanvullende online workshops kun je kiezen voor losse 1-op-1 calls om de diepte in te gaan op een specifiek thema in je business.

Op welke bundel voel jij een ja?

Sleutel

Basisbundel: ontvlam je businessvuur, zet krachtige stappen en open de deur naar nieuwe mogelijkheden t.w.v. € 147,-.

Dit is een programma om meer helderheid te krijgen in je meest pure versie. Het geeft je de tools en inzichten om je businessvuur te ontvlammen.

In je eigen tempo ga jij aan de slag met het je Human Design type, strategie, autoriteit, centrums, profiel en kanalen.

In totaal krijg je toegang tot 5 modules met masterclasses, de e-books en de werkboeken. Stap voor stap verdiep jij je in je persoonlijke Human Design en en laat je jouw businessvuur weer volluit branden zodat je krachtige keuzes gaat maken.

Sleutel

Verdiepingsbundel: je vuur laten branden in de dynamiek van alle facetten van het ondernemersschap t.w.v. € 247,-

Dit is een verdiepend programma die naast de basisbundel ook toegang geeft tot vijf verdiepende masterclasses.

Tijdens deze masterclasses duik je in een specifiek thema en koppel je deze aan jouw Human Design. Je krijgt helderheid in groepsdynamiek met klanten, interactie met leads en hoe je (veer)krachtig kan blijven staan bij uitdagingen en kansen.

Je krijg in de verdiepingsbundel een spiegel hoe jij als ondernemer kunt groeien in een steeds veranderende wereld.

Sleutel

Businessbundel: ontdek je unieke business katalysator en trekt eenvoudiger je ideale klant aan t.w.v. € 555,-.

Naast een verdiepend Human Design profiel krijg je toegang tot drie extra modules gericht op het ondernemerschap met e-books, video’s en werkboeken.

Je gaat concreet aan de slag met je groeipotentieel (die werkt als businessaccelerator), jouw magnetische aantrekkingskracht voor je ideale klant en hoe je Human Design koppelt aan jouw expertise.

Dit programma is voor ondernemers die eenvoudiger klanten willen aantrekken, meer vrijheid willen en hun moneyflow volluit willen laten stromen. 

Deze enthousiaste ondernemers gingen je voor:

“Marleen is heerlijk recht door zee en neemt je mee aan de hand van herkenbare anekdotes. Ze kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken bij mensen.

Confronterend, maar super leerzaam. En als je er open voor staat, kan je er meteen actie op ondernemen.”

Ela Grooteman

“Human Design is complex, maar een bron van herkenning. Ik zie, lees en voel dat alles klopt. De inzichten houden mij op het pad om mijn eigen koers te varen.

Ik duik het onderzoek weer in, ga ervaren, toepassen en de flow verder uitbreiden. Dit kan ik iedereen aanbevelen.”

Karin Weening

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

Debby Rummens

It is time to take the lead

Maak je keuze, klik op de button en krijg direct toegang tot de bundel van jouw keuze.

Basisbundel

€ 147,- ex. BTW

of betaal in 2 termijnen van  € 97,-

Sleutel

Human Design

Uitleg over de Human Design tool, hoe je jouw chart leest en hoe je deze praktisch kunt toepassen.

Sleutel

Basisprofiel

Ontvang een basisprofiel met een toelichting over je type, strategie en autoriteit.

Sleutel

5 modules uit Lead by Design

In de module ga je praktisch aan de slag met je Human Design type, strategie, autoriteit, centrum, definition, kanalen en poorten.

Verdiepingbundel

€ 247,- ex. BTW

of betaal in  3 termijnen van  € 97,-

Sleutel

Basisbundel

Alles uit basisbundel.

Sleutel

5 thema masterclasses

5 thema masterclasses waarbij je de verbinding legt tussen jouw Human Design chart en de interactie met de buitenwereld.

Sleutel

BONUS: patronen doorbreken

Krijg toegang tot de extra module patronen doorbreken met 4 delige training om het patroon die je nu nog klein houdt te doorbreken.

Businessbundel

€ 555,- ex. BTW 

of betaal in 3 termijnen van € 197,- 

Sleutel

Verdiepingsbundel

Alles uit verdiepingsbundel.

Sleutel

Extra module: de katalysator in je business

Ontdek je unieke katalysator waardoor jij vrijuit kunt ondernemen. Met verdieping in kanalen en poorten en praktische voorbeelden.

Sleutel

Je ideale klant aantrekken

Ontdek de vonk waarbij jij jezelf en jouw ideale klant in vuur en vlam zet. Weet hoe je vanaf nu eenvoudiger je ideale klant aantrekt.

Sleutel

De weg van je hoogste potentieel

Jouw poorten zijn de weg naar vrijheid en voldoening in je business. Je hoeft alleen je eigen weg te volgen.

Voor wie is dit interessant

Dit programma is interessant voor vrouwelijke ondernemers die al een basis hebben staan in hun bedrijf en tegen een glazenplafond aanlopen, kennisexperts of doorstartende ondernemers

Is dit interessant voor mij?

Je voelt een ja, ook al voelt het uitdagend. Dan is dit programma interessant voor jou. Mocht je twijfelen, neem dan vrijblijvend contact op met Marleen en ontdek of er een match is.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma is een 6 maanden mentortraject met een maandelijkse 1-1 coachall van 1,5 uur.

Wat levert het programma me op?

Het programma brengt je de helderheid en energie om je meest pure versie met al haar rauwe randen te bevrijden. Jouw unieke versie wordt glashelder wanneer jij in de diepere lagen van je Human Design duikt. Deze tool werkt op basis van geboortegegevens en geven een unieke blauwprint van wie je van nature al bent.

Hoelang houd ik toegang tot de modules

Je houd onbeperkt toegang tot de modules zolang het online staat en mijn bedrijf actief is.

Wat als ik nog weinig tot niets weet over Human Design?

Wanneer je je voelt aangetrokken tot het ontdekken van Human Design, dan is dit het meest afgestemde programma die je kunt vinden. Het is een combi van een persoonlijk profiel, afgestemde coaching én werken aan je persoonlijke thema. Voel diep van binnen en  tap in bij je autoriteit en voel een ja of nee. (onderbuikgevoel of emotionele helderheid).

Wat als ik al heel veel weet over Human Design?

Ja, juist dan is dit programma interessant. Je gaat de diepte in met je Human Design profiel. Je ontdekt elke keer dat je hiermee aan de slag gaat weer nieuwe lagen in jezelf. Zelfs na 5 jaar ontdek ik nog nieuwe dingen over mezelf. Daarbij is kennis pas waardevol wanneer je het ook gaat toepassen.

Kan ik ook 1-1 werken met Marleen?

Ja, het is mogelijk om een 1-1 traject te volgen waarbij je de diepte ingaat op jouw thema, business en verlangen. Je gaat in 3 sessie’s in je eigen tempo aan de slag. Je krijgt toegang tot de online modules/persoonlijk profiel. In een tijdsbestek van maximaal 6 maanden plan je de 3 1-1 sessie’s wanneer het jou uitkomt. Wil je meer weten? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met Marleen. Voordat we het traject starten is er altijd een intakegesprek om te kijken of er een klik is. Je kunt deze call rechtstreeks inplannen via mijn agenda.

Hoeveel vrouwen gingen me voor?

De afgelopen vier jaar gingen ruim 300 vrouwen je voor. Al deze vrouwen ervaren een vernieuwde en bevrijdende versie.

Kan ik ook een kennismakingscall krijgen met Marleen?

Ja, het is mogelijk om vooraf een 1-1 call aan te vragen wanneer je twijfels of vragen hebt. Je kunt deze call rechtstreeks inplannen via mijn agenda.