Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Start in januari 2023. Exculsief voor 5 coaches of trainers die een diepere verbinding willen met hun (potentiele) klanten.

Human Design voor coaches & trainers

In 3 maanden een diepere connectie met (potentiële) klanten voor een wow factor én leukere klanten.
Yes, dat wil ik!

“Je wilt op een eenvoudige manier connectie maken met de leukste klanten.”

“Je wilt in één opslag weten hoe je jouw klant het snelst kan verder helpen”.

“Je wilt werken met de leukste klanten die jou voeden op elk niveau”

Hou zou het voor je zijn dat:

  • Je op een eenvoudige & simpele  manier connectie maakt met (potentiële) klanten?
  • Je jouw klanten beter en sneller begrijpt en zij jou?
  • Je Human Design inzet voor je klanten om sneller succesvol te zijn.

Human Design voor coaches & trainers, wat kun je verwachten?

Human Design ben je mee bekend als coach of trainer en hebt voor jezelf je hier al in verdiept. Je hebt zelf ervaren hoe gaaf deze tool is en hoe simpel je dingen kunt maken in je leven. Je wilt dit ook voor je klanten, maar hebt geen zin in een lang analytisch traject. Je wilt een praktische tool die je inzet om op een diepere laag connectie te maken met je klanten en hun simpeler en sneller succesvoller te zijn. Dan is deze 3 maanden training precies wat je zoekt.

Je gaat samen met 4 andere coaches en trainers leren hoe je de Human Design chart van je klant kunt lezen en hoe je hun in één oogopslag weet waar hun valkuilen en potentie zit. Hierdoor kun jij in je huidige aanbod werken met de leukste klanten en hun met een wowfactor verder brengen.

Liberated Generator

Meet Marleen Kooi?

Ik ben een emotionele Generator 5/2.  Met een 5/2 profiel ben ik praktisch, no-nonsence en kom. ik snel to the point. Ik ben in staat om in één oogopslag je design te lezen en je uit te leggen. Dit is mijn natuurlijke gave en ik wil je leren hoe jij dit kunt doen voor jouw klanten. Natuurlijk wel op je eigen manier, want ik ga je geen trucjes leren.

Wat ik je wel ga leren is hoe je de basis van Human Design praktisch en zoals ik het noem snip & snappie toe te passen in je business. Je krijgt een diepere verbinding en gaat automatisch de best passende klanten aantrekken.

Je krijgt ook toegang tot mijn Nederlandse database zodat je vrij simpel en snel een basisprofiel kunt maken voor je klant óf voor jezelf kunt inschatten tijdens een kennismakingsgesprek of jouw klant ‘jouw ideale klant’ is.

Ben je ondernemer, ken je de basis van je eigen Human Design profiel en wil je het inzetten voor je klanten, meld je dan aan voor dit 3 maanden traject speciaal voor coaches en trainers. 

Enthousiaste verhalen van deelnemers:

“Bedankt Marleen, ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Je hebt me geactiveerd. De tijd erna vallen nog zoveel kwartjes en ontstaat er geínspireerde actie. Whoehoe. Ik voel zoveel berusting en energie om mijn ideeën uit te werken en heb het volle vertrouwen dat dit voor mij gaat werken. Dank je wel voor wat je doet, hiermee weet ik ook wat ik te doen.”

Tiziana Romagnoli

“Mijn grootste uitdaging was dat mijn business het ene moment relaxed liep en het andere moment als hard werken voelde. Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

Margreeth Elting - Bloemsma

Wauw, voelen zonder nadenken en zien waar het heen gaat. En durven vertrouwen dat de juist creatieve flow kan ontstaan. Intussen is die lichtheid, frisheid en speelse sparkle weer helemaal terug, en stromen de fun en de sexyness weer in mijn leven en business. Ik merk hoe ik hierdoor moeiteloos klanten kan aantrekken en kan helpen. En dat is heerlijk. Dat gun ik iedereen.”

Anouk Kral

Pursuit what sets your soul on fire

Nog meer enthousiasme:

“Verhelderend en super krachtig. Ik weet nu hoe ik tijdens lanceringen en de dagelijkse werkzaamheden beter afgestemd kan blijven op mijn eigen energie.”

Ellen Daenen

“Mijn purposel is helder!!! Ik weet wat ik te doen heb op aarde, waar ik echt voldoening van krijg. Ik heb nu de focus op wat ik wil bereiken, waar ik echt gelukkig van word. Vanuit de rust die ik nu heb, ben ik veel productiever. En durf ik ook mijn vrouwelijke kant te laten zien. Ik durf zichtbaar te zijn, omdat ik nu weet wie ik ben en wat ik moeiteloos kan bieden. Door het afstemmen op mijzelf ben ik weer mijzelf geworden!”

Silvia Wiggers

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

Debby Rummens

HD om te connecten met de leukste klanten!

Human Design voor coaches & trainers

€ 297,- ex. BTW 

Sleutel

6 online groepssessie's.

Sleutel

Weten hoe je in één oogopslag je (potentiële) klant kunt lezen.

Sleutel

Ervaren hoe je vanuit een diepere laag connectie maakt met de leukste klanten.

Sleutel

Leren hoe je een Human Design basisreading geeft.

Sleutel

3 maanden traject mét toegang tot Nederlands database.

Inclusief 1-op-1 afstemming

€ 555,- ex. BTW 

Sleutel

Na het traject zoals links omschrijven nog een 1-op-1 sessie.

Sleutel

1-op-1 afstemmingssessie hoe je jouw business afgestemd op de potentie van jouw ideale klant.