Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

 1-1 traject, stuur me een pb voor kennismaking. 20/3 start de 5e editie met een groepstraject. ‘Uncage the early bird’ voor € 747,- € 555,- .

Wil je ook de vrijheid om je businessvuur volluit te laten branden  zonder je te laten afremmen door vervelende gevoelens?

Lead by (Human) Design is een 4 maanden traject voor vrouwelijke ondernemers die initiatief willen nemen om meer en vooral leukere klanten aan te trekken.

“Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.” ~ Rian Sevenhuijsen

Marleen kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken. Triggerend, maar super leerzaam.” ~ Ela Grooteman

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt je leven kan veranderen”  ~ Debby Rummens

Wil jij krachtige keuzes maken, je grenzen verleggen op je eigen tempo en de leukste klanten aantrekken? Dat zit je op de juiste pagina. Mogelijk loop je al een tijdje rond met een businessidee voor een nieuw aanbod, maar ervaar je geen respons. De kansen die je wel krijgt kosten je energie en gaan moeizaam. De uitdagingen triggeren vervelende gevoelens en emoties.  Het vuurtje waarmee je jouw business bent begonnen, begint langzaam te doven. Je wilt dit vuurtje weer doen ontvlammen zonder je te laten afremmen door vervelende gevoelens. De sleutel om het vuur weer aan te wakkeren zit in jou. Op dit moment is het mogelijk nog niet helder voor je omdat je nu nog niet de helderheid en vrijheid ervaart. Dan is Lead by Design jouw volgende stap om dit vervelende patroon te doorbreken.

Lead by Design is programma speciaal voor vrouwelijke ondernemers die meer en leukere klanten willen aantrekken. Dit 4-maanden traject is een combinatie van Human Design, Gene Keys, zelfacceptatie en leiderschap. Je gaat een reis maken naar binnen om op een krachtige manier initiatief te nemen, je eigen werkritme te vinden en weer de vrijheid ervaren om krachtige keuzes te maken. Het gaat je helderheid, zachte (vrouwelijke) kracht en toewijding brengen om je moneyflow weer te laten stromen. Je kunt het volgen als coachprogramma of als 1-1 traject.

    

   Voel jij ook een ja op deze vragen?

   Sleutel

   Wil je weer in contact komen met dat vuurtje binnenin?

   Sleutel

   Wil je krachtige keuzes maken waar klanten makkelijker ja op zeggen?

   Sleutel

   Wil je initiatief nemen en vrijheid ervaren in je business?

   “Durf jij jezelf toestemming te geven om je pure versie met al haar rauwe randen te laten zien?”

   Wat is Human Design en hoe werkt het?

   Human Design is een tool die inzicht geeft in je kwaliteiten, uitdagingen en potentieel. Het spiegelt glashelder wat je uniek maakt zonder na te hoeven denken wat je moet doen of wat anderen van je verwachten. Je krijgt in één oogopslag helderheid in je meest pure versie voor een simpeler, gelukkiger en vrijer leven. Het is niet een vast omlijnt stappenplan of vaststaande route die je moet volgen. Human Design geeft je een routekaart en jij bepaalt je eigen stappen die in het moment goed voelen. Het is een avontuur langs landwegen met oneindige mogelijkheden en prachtige uitzichten. Jij bepaalt je eigen route en loopt je pad in je eigen tempo.

   Human Design werkt op basis van je geboortegegevens (datum, plaats en tijdstip). Jouw geboortemoment is de poort naar je unieke en vurige persoonlijkheid met alle uitdagingen en kansen in die het leven je aanbieden. Human Design maakt gebruik van oude wijsheden en moderne wetenschappen zoals astrologie, quantumfysica, genetica, chakra, Kabbalah en I-Ching. Inhoudelijk hoef je hierover geen kennis te hebben. Human Design brengt alles voor je samen in een heldere chart die ook wel je blauwdruk wordt genoemd.  

    

   Je spiegelt jezelf en ervaart dat je:

   • Jezelf klein houdt door je soms te verbergen.
   • Vastloopt in harde en energievragende keuzes.
   • Je in allerlei bochten wringt om niet afgewezen te worden.
   • Het uitdagend vindt om te blijven staan voor wat je voelt.
   • Bij weerstand en uitdagingen vervelende gevoelens ervaart.

   Zo kan het ook:

   • Lef om meer initiatief te nemen. 
   • Krachtige keuzes die je grenzen verleggen.
   • In (bijna) alles jezelf laten zien met al je rauwe randen.
   • De moed om te blijven staan voor wat je denkt en voelt.
   • Daadkracht om je vuur te laten branden.

   Waarom kiezen voor Lead by Design?

   Het is nu de tijd om in jezelf te geloven en je dromen na te jagen. Je mag jouw plannen serieus gaan nemen en omzetten in concrete stappen. Lead by Design is een 4 maanden programma dat gericht is op jouw specifieke thema. Een businessidee, nieuwe klanten of meer zichtbaarheid. Je gaat een laag dieper doordat je jouw persoonlijke Human Design in handen hebt. Je gaat een nieuwe realiteit voor jezelf creëeren die beter bij je past. Jouw innerlijke drang die jij nu voelt in je onderbuik is jouw startsein.

   Wat levert het je op:

    

   Sleutel

   Je ontdekt dát deel in je Human Design dat jouw businessvuur volluit laat branden.

   Sleutel

   Je ziet deuren openen naar gave mogelijkheden en je weet exact welke kans jij wilt pakken.

   Sleutel

   Je zit vol creatie-energie om jouw businessidee succesvol te initiëren.

   Sleutel

   Je trekt supergave klanten aan die makkelijker ja zeggen.

   Sleutel

   Je voelt meer innerlijke vrijheid wanneer uitdagingen op je pad komen.

   Sleutel

   Je ervaart dat de moneyflow weer in je business stroomt.

   “Wanneer stop jij met je in allerlei bochten te wringen

   omdat je niet afgewezen wilt worden.”

   Deze wilde vrouwen gingen je voor:

   “Marleen is heerlijk recht door zee en neemt je mee aan de hand van herkenbare anekdotes. Ze kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken bij mensen.

   Confronterend, maar super leerzaam. En als je er open voor staat, kan je er meteen actie op ondernemen.”

   Ela Grooteman

   “Nogmaals mijn complimenten voor je geweldige programma! Ik weet niet precies wat er gebeurt, maar mijn leven is zo in beweging en het is allemaal goed!

   Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.”

   Rian Sevenhuijsen

   Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

   Debby Rummens

   Meet Marleen Kooi

   Het lezen van mijn Human Design basisprofiel triggerde vijf jaar geleden een positief keerpunt in mijn business. Van hard werken, anderen (onbewust) over mijn grenzen laten gaan en vermoeid toch proberen om mijn trajecten vol te krijgen, klikte de sleutel in het slot van de kooi waar ik mezelf in had vastgezet. Ik zoog alle informatie over Human Design op en paste het toe. Vanaf het eerste moment ervaarde ik dat er gave kansen naar me toekwamen waar ik al lang naar verlangde.

   Mijn klanten wilden er ook meer van weten en vanuit respons voegde ik Human Design toe aan mijn trajecten en programma’s. Omdat ik mijn eigen profiel door en door kende en in één oogopslag de kern zag van mijn klanten, wist ik hoe ik dit wilde aanpakken: een programma schrijven die met één druk op de knop compleet afgestemd is op de persoonlijke Human Design van de deelnemer.

   Van daaruit is het programma Lead ontstaan waarin ik de deelnemers meeneem in dát deel van hun Human Design die hun helpt bij de kansen en uitdagingen die spelen in hun leven en business. Zodat je heel gericht kunt werken en direct resultaat ervaart. De coachcalls zijn heel gericht op actuele thema’s én ik ben in staat om kort en krachtig een afgestemd antwoord te geven. Mijn klanten gaan veel sneller door hun transformatieproces en hun moneyflow stroomt weer.

   Lead draait nu vier jaar en heeft het businessvuur van ruim tweehonderd vrouwelijke ondernemers doen ontvlammen. Ze hebben het lef om initiatief te nemen als kansen op hun pad komen en ervaren meer innerlijke vrijheid bij uitdagingen. In 2024 komt er een Lead 2.0 versie waar je na je eigen Human Design reis, gaat ervaren hoe je Human Design in kan zetten voor jouw klanten. 

   Waarom nu starten

    

   In boeken en op vele websites kun je informatie vinden over Human Design. Je hoofd stroomt over en je weet niet wat wel gaat werken voor jou. Wanneer je nu start met Lead by Design krijg je direct toegang tot dat deel van je Human Design die je persoonlijke vuur weer laat branden. Je ontdekt jouw talenten, jouw belemmerende uitdaging én helderheid in hoe je deur opent naar die kans waar je al een tijdje naar verlangt. Je kunt dus gericht aan de slag met Human Design en kunt het toepassen op de kansen en uitdagingen die je nu tegenkomt in je leven en business. Het is dus heel gericht, makkelijk toepasbaar en direct resultaat.

   It is time to take the lead

    

   Sleutel

   Met één klik afgestemd op je persoonlijke profiel

   Door de extra toevoeging aan het programma voeg je met één klik je persoonlijke profiel toe. Hierdoor kan je op een simpele, tijdsbesparende en effectieve manier in je Human Design duiken.

   Sleutel

   Verdiepend Human Design profiel

   Door vooraf ingesproken audio’s kun je direct aan de slag met alle facetten uit je persoonlijke Human Design. Je legt de focus naar jezelf en blijft afgestemd op je eigen businessverlangens.

   Sleutel

   1-1 werken aan jouw specifieke thema

   Het programma is zo opgebouwd dat het de deelnemers het gevoel geeft dat ze 1-1 met Marleen werken met de focus op hun specifieke thema. Hierdoor haal jij het maximale uit dit gepersonaliseerde programma. 

   Sleutel

   Binge watchen in eigen tijd en tempo

   Je kunt de modules binge watchen in je eigen tijd en tempo. Kies je eigen ritme om in korte tijd te versnellen of te vertragen en ruimte te geven aan je bevrijdende proces.

   Waar zegt je innerlijke autoriteit ja op?

   Sleutel

   Leven en ondernemen vanuit je pure versie met al haar rauwe randen in combi met coaching t.w.v. € 555

   Dit is een verdiepingstraject waarbij je ontdekt hoe je meer vanuit je meest pure versie kunt leven en ondernemen. Je gaat in je eigen tempo en tijd aan de slag met de modules.

   Stap voor stap verdiep jij je in je persoonlijke Human Design en maak je de koppeling met Gene Keys. Je maakt een reis door je centrums, profiel, kanalen en poorten. Vragen en inzichten deel je in de wild woman sisterhood.

   Tijdens de Q&A calls en masterclasses ga jij aan de slag met een specifiek thema uit je business. Elke keer ga jij een laag dieper om inzicht te krijgen in je meeste pure versie met al haar rauwe randen. Dit traject geeft je de vleugels om vol moed uit te vliegen.

    

   Sleutel

   Bevrijding van je meest pure versie met al haar rauwe randen met 3x een 1-1 call t.w.v. € 1497,-

   Dit is een 1-1 traject voor vrouwelijke ondernemers die hun grenzen willen verleggen. Je gaat de diepte in om oude patronen die je niet meer dienen te doorbreken. Je vliegt uit met vernieuwde energie, een heldere richting en een haalbaar doel.

   Het traject is afgestemd op jou. Naast 3 contactmomenten ontvang je ook een verdiepend Human Design profiel in je mailbox en in je brievenbus.

   Dit traject is exclusief voor vrouwelijke ondernemers die hun businessvuur weer volluit willen laten branden, met klanten willen werken die hun energie geven en dit graag in een 1-1 vorm willen doen.

    

   It is time to take the lead

   Lead by Design

   € 555,- ex. BTW

   of betaal in 4x € 147,-

   Sleutel

   Human Design

   Uitleg over de Human Design tool, hoe je jouw chart leest en hoe je deze praktisch kunt toepassen.

   Sleutel

   Basisprofiel

   Ontvang een basisprofiel met een toelichting over je type, strategie en autoriteit.

   Sleutel

   6 verdiepende modules

   Ga de diepte in met je centrums, profiel, kanalen, poorten en de basis van Gene Keys.

   Sleutel

   Audio van 5 uur

   Een vooraf ingesproken audio van 5 uur over jouw verdiepend profiel.

   Sleutel

   6 masterclasses over Human Design & zelfleiderschap

   6 thema masterclasses waarbij je de verbinding legt tussen zelf-leiderschap en interactie met de buitenwereld.

   Sleutel

   10 Q&A Coachcalls

   Krijg antwoord op jouw vragen en ga actief aan de slag met het thema die nu speelt in je business.

   Sleutel

   BONUS: sisterhood

   Krijg toegang tot het online platform van de wild woman sisterhood voor support, inspiratie en verbinding. 

   1-1 Lead by Design

   € 1497,- ex. BTW

   of betaal in 3x € 555,-

   Sleutel

   Intake

   Intake om je thema helder te krijgen die we in de 1-1 gaan bespreken.

   Sleutel

   3x 1-1 call van 2 uur t.w.v. € 397,-

   Samen met Marleen duik je de diepte in op jouw specifieke thema.

   Sleutel

   Lead by Design programma

   Met 6 modules ga je de diepte in met je centrums, profiel, kanalen, poorten en de basis van Gene Keys.

   Sleutel

   Audio van 5 uur

   Een vooraf ingesproken audio van 5 uur over jouw verdiepend profiel.

   Sleutel

   Optie: Human Design coachguide

   Wil je Human Design inzetten als tool in combi met jouw expertise. Kies dan voor de Lead 2.0 versie en voeg Guide by Design toe voor € 555,-.

   Sleutel

   BONUS 1: Persoonlijk profiel

   Krijg een verdiepend Human Design profiel van t.w.v.€ 297,-. Zowel in je mailbox als je brievenbus.

   Sleutel

   BONUS 2: 6 weken 1-1 Q&A coaching t.w.v onbetaalbaar

   Je kunt tot 6 weken na de 1-1 call vragen stellen aan Marleen via Q&A coaching in de vorm van audio en tekst berichten.

   Voor wie is dit interessant

   Dit programma is interessant voor (Manifesting) Generator die bevrijding willen van hun bold en wilde kant.

   Is dit interessant voor mij?

   Je voelt een ja, ook al voelt het uitdagend. Dan is dit programma interessant voor jou. Mocht je twijfelen, neem dan vrijblijvend contact op met Marleen en ontdek of er een match is.

   Hoe lang duurt het programma?

   Het programma is een 4 maanden coachtraject met om de week een coachcall. Het is ook mogelijk om dit als 1-1 traject te volgen. Je ontvangt dan 3 1-1 calls van 2 uur die je in een tijdsbestek van maximaal 6 maanden kunt inplannen. 

   Wat levert het programma me op?

   Het programma brengt je de helderheid en energie om je meest pure versie met al haar rauwe randen te bevrijden. Jouw unieke versie wordt glashelder wanneer jij in de diepere lagen van je Human Design duikt. Deze tool werkt op basis van geboortegegevens en geven een unieke blauwprint van wie je van nature al bent.

   Hoelang houd ik toegang tot de modules

   Je houd onbeperkt toegang tot de modules zolang het online staat en mijn bedrijf actief is.

   Wat als ik nog weinig tot niets weet over Human Design?

   Wanneer je je voelt aangetrokken tot het ontdekken van Human Design, dan is dit het meest afgestemde programma die je kunt vinden. Het is een combi van een persoonlijk profiel, afgestemde coaching én werken aan je persoonlijke thema. Voel diep van binnen en  tap in bij je autoriteit en voel een ja of nee. (onderbuikgevoel of emotionele helderheid).

   Wat als ik al heel veel weet over Human Design?

   Ja, juist dan is dit programma interessant. Je gaat de diepte in met je Human Design profiel. Je ontdekt elke keer dat je hiermee aan de slag gaat weer nieuwe lagen in jezelf. Zelfs na 5 jaar ontdek ik nog nieuwe dingen over mezelf. Daarbij is kennis pas waardevol wanneer je het ook gaat toepassen.

   Kan ik ook 1-1 werken met Marleen?

   Ja, het is mogelijk om een 1-1 traject te volgen waarbij je de diepte ingaat op jouw thema, business en verlangen. Je gaat in 3 sessie’s in je eigen tempo aan de slag. Je krijgt toegang tot de online modules/persoonlijk profiel. In een tijdsbestek van maximaal 6 maanden plan je de 3 1-1 sessie’s wanneer het jou uitkomt. Wil je meer weten? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met Marleen. Voordat we het traject starten is er altijd een intakegesprek om te kijken of er een klik is. Je kunt deze call rechtstreeks inplannen via mijn agenda.

   Kan ik ook een losse 1-1 sessie boeken?

   Ja, het is mogelijk binnen het programma 1-1 sessie’s erbij te boeken. Kies voordelig de sessie’s vooraf of boek ze eventueel later bij via de online leeromgeving.

   Hoeveel vrouwen gingen me voor?

   De afgelopen vier jaar gingen ruim 300 vrouwen je voor. Al deze vrouwen ervaren een vernieuwde en bevrijdende versie.

   Kan ik ook een kennismakingscall krijgen met Marleen?

   Ja, het is mogelijk om vooraf een 1-1 call aan te vragen wanneer je twijfels of vragen hebt. Je kunt deze call rechtstreeks inplannen via mijn agenda.