Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

16 april de lancering van de Human Design vuurstarter. Ontdek de vonk van je innerlijke vuur.

Ontdek de vonk van je innerlijke vuur

Laat je (business)vuur ontvlammen met Human Design. Neem vanuit je innerlijke impulsen initiatief en ervaar voldoening en vrijheid in je leven en werk.

“In deze training heb ik meer waarde en helderheid ontvangen dan in een persoonlijk profiel die ik bij iemand anders had. Want een kracht zit erin, onbeschrijfelijk.” ~ Angelique

“Vanuit de rust die ik nu heb, ben ik veel productiever. Ik durf zichtbaar te zijn omdat ik nu weet wie ik ben. Door het afstemmen op mijzelf ben ik weer mijzelf geworden!” ~ Silvia

“Verhelderend en super krachtig. Ik weet nu hoe ik tijdens mijn werk en de dagelijkse bezigheden beter afgestemd kan blijven op mijn eigen energie. Dank je wel hiervoor.” ~ Ellen

Vrijheid is één van je kernwaarden in het ondernemerschap en heeft voor jou een specifieke betekenis. Het is een gevoel die je van binnen ervaart en mogelijk ook al kunt omzetten in woorden en acties om je business te laten groeien. Wat ik vaak hoor van vrouwelijke ondernemers is dat wanneer het uitdagend voelt ze onbewust overschakelen naar handelen zoals het ‘zou moeten’ of zoals ‘verwacht wordt’.  Achteraf balen ze hiervan. Ze hebben al zulke mooie stappen gezet in persoonlijke ontwikkeling en toch vallen ze soms terug op oude diepgewortelde patronen. Weet dat je niet de enige bent en wees mild voor jezelf als je toch weer in die valkuil stapt. Hoe zou het voor je zijn dat je jouw persoonlijke sleutel naar vrijheid in handen hebt zodat je dit belemmerde patroon kunt doorbreken? Je ontdekt jouw persoonlijke antwoord in ‘The Key’ gebaseerd op de Gene Keys (en wordt ook wel gezien als het zusje van Human Design).

Human Design is speciaal voor vrouwelijke ondernemers die meer voldoening en vrijheid willen om hun eigen keuzes te maken en zich willen verdiepen in de basis van hun Gene Keys. Deze online training is compleet in het Nederlands en je ontvangt toegang tot de masterclass ‘ontdek jouw sleutel naar vrijheid, e-book waarin je ontdekt hoe je jouw sleutel succesvol kunt ontgrendelen én een compleet uitgewerkte persoonlijke Gene Keys sleutel. Dit laatste maakt ‘The Keys’ uniek, waardevol en praktisch toepasbaar.  Je kunt namelijk heel specifieke aan de slag met je eigen pad naar vrijheid en voldoening. Wil je meer verdieping dan kun je kiezen voor een 1-1 call van 1,5 uur. Vanaf half april komen er ook live (online en offline) workshops. De online training is in de vorm van ‘volg het in je tempo-training’ en kun je direct starten. 

    

   Voel jij ook een ja op deze vragen?

   Sleutel

   Wil je krachtige keuzes maken en blijven staan wanneer het uitdagend voelt?

   Sleutel

   Wil de deur openen naar oneindige mogelijkheden die voldoening brengen?

   Sleutel

   Wil je (meer) vrijheid ervaren in je business?

   “Met Gene Keys heb je jouw persoonlijke sleutel in handen om de vrijheid, innerlijke vrede en voldoening te vinden waar je naar zoekt.

   Wat is Gene Keys en hoe werkt het?

   Gene Keys is een krachtige transformatieve tool die helderheid geeft in de zoektocht naar meer bewustzijn, leiderschap en vrijheid. Je kunt het inzetten voor persoonlijke – en ondernemersgroei om antwoorden krijgen op levensvragen of als katalysator in je businessgroei. Gene Keys kent 64 sleutels naar vrijheid die elke hun eigen specifieke uitdaging, gave en bevrijdende energie kennen. In ‘The Key’ krijg jij inzicht welke sleutels voor jou van toepassing zijn. Je hebt hiermee jouw persoonlijke sleutel in handen om de vrijheid, innerlijke vrede en voldoening te vinden waar je naar zoekt.

   De Gene Keys werkt op basis van je geboortegegevens en hierdoor krijg je een energetische weergave van wie jij van nature echt bent. De specifieke Gene Keys uit jouw chart tonen je de bevrijding van je natuurlijke gaves, je uitdagingen én de vrijheid om ongetemd jezelf te zijn. In de diepere laag van jouw specifieke Gene Key vind je het bewustzijn van diepgewortelde patronen die zorgen voor een onbalans in je leven, vervelende gevoelens en emoties die je kunnen overspoelen. Wanneer je meer helderheid heb in deze patronen, kun je ze stap voor stap doorbreken. 

   Heeft Gene Keys een connectie met Human Design?

   Ja, er is een connectie tussen Gene Keys en Human Design en ook een groot verschil. Ik neem je mee in een korte toelichting. De connectie met Human Design is dat beide tools werken op basis van je geboortegegevens. Hierdoor krijg je een unieke blauwprint, die je kunt inzetten als routekaart op je levens- en business avontuur. Vaak wordt Gene Keys gezien als een verdieping of aanvulling op je Human Design chart. Echter hoef je geen voorkennis te hebben over Human Design om te kunnen starten met je Gene Keys avontuur. Het verschil tussen Gene Keys en Human Design zit in het resultaat dat je eruit haalt. Human Design gaat voornamelijk over hoe je van nature denkt, voelt en handelt (de mannelijke ‘doe’ energie). Gene Keys tonen je de sleutels om in vrijheid volledig ongetemd jezelf te zijn en dát aan te trekken waar je naar verlangt (de vrouwelijke ‘ontvangst’ energie).

   Je ervaart dat je:

   • Jezelf klein houdt door je soms te verbergen.
   • Vastloopt in harde en energievragende keuzes.
   • Je in allerlei bochten wringt om niet afgewezen te worden.
   • Het uitdagend vindt om te blijven staan voor wat je voelt.
   • Bij weerstand en uitdagingen vervelende gevoelens ervaart.

   Zo kan het ook:

   • Lef om krachtige keuzes te maken.
   • Intitiatief nemen om je grenzen verleggen.
   • Je eigen tempo en ritme bepalen..
   • De moed om te blijven staan voor wat je denkt en voelt.
   • Daadkracht om je vuur te laten branden.

   Waarom kiezen voor The Key?

    

   Sleutel

   Compleet in het Nederlands

   Deze training is compleet in het Nederlands met een masterclass en een e-book. Daarbij krijg je toegang tot de specifieke inhoud over jouw persoonlijke sleutels. Deze is uiteraard ook in het Nederlands.

   Sleutel

   Met één klik afgestemd op jou

   Door de extra toevoeging voeg je met één klik je persoonlijke Gene Keys toe. Hierdoor kun je op een simpele, tijdsbesparende en effectieve manier in je sleutel nar vrijheid duiken.

   Sleutel

   Uniek: Nederlands uitgewerkte Gene Keys sleutel

   Heel concreet en praktisch is jouw persoonlijke sleutel uitgewerkt in de vorm van een Nederlands ingesproken audio, overzicht met de kern van de Gene Keys en een uitgebreide geschreven toelichting. Dit is uniek in Nederland.

   Sleutel

   Volgen in eigen tijd en tempo

   Je kunt deze online training volgen in je eigen tijd, tempo én op de plek waar jij je fijn en comfortabel voelt. Kies je voor een aanvullende 1-1 sessie of workshop dan kun je deze binnen 6 maanden na start nog inplannen.

   Waarom NU kiezen voor The Key?

   Het is nu meer dan ooit de tijd om je unieke vrouwelijke vuur te laten branden en de vrijheid te creëeren om je eigen keuzes te maken. Gene Keys is een vuurstarter voor onze vrouwelijke kracht. We bouwen voort op de verandering die onze moeders en oma’s in werking hebben gezet. Ik geloof oprecht dat wij deze verandering mogen doorzetten voor onze kinderen en kleinkinderen. Je hoeft dit niet alleen te doen. Alleen ga je sneller, maar met de kracht van een sisterhood sta je krachtiger. Daarom krijg je in The Keys ook toegang tot de Wild Woman Sisterhood voor inspiratie, support en verbinding. Je gaat een nieuwe realiteit van vrijheid en voldoening voor jezelf creëeren. De innerlijke drang die jij nu voelt in je onderbuik is jouw startsein om te starten met The Key.

   Wat levert het je op:

    

   Sleutel

   Je weet hoe je de deur open zet naar vrijheid, voldoening en succes.

   Sleutel

   Je kent je unieke sleutel om je eigen keuzes te maken ongeacht wat je omgeving hiervan vindt.

   Sleutel

   Je ziet deuren openen naar gave mogelijkheden en je weet exact welke kans jij wilt pakken.

   Sleutel

   Je voelt meer innerlijke vrede wanneer uitdagingen op je pad komen.

   Sleutel

   Je durft meer van jezelf te laten zien en trekt beter passende klanten aan.

   “Wanneer stop jij met je in allerlei bochten te wringen

   omdat je niet afgewezen wilt worden.”

   Deze vrouwen gingen je voor:

   “Marleen is heerlijk recht door zee en neemt je mee aan de hand van herkenbare anekdotes. Ze kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken bij mensen.

   Confronterend, maar super leerzaam. En als je er open voor staat, kan je er meteen actie op ondernemen.”

   Ela Grooteman

   “Nogmaals mijn complimenten voor je geweldige programma! Ik weet niet precies wat er gebeurt, maar mijn leven is zo in beweging en het is allemaal goed!

   Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.”

   Rian Sevenhuijsen

   Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

   Debby Rummens

   Meet Marleen Kooi

   Gene Keys kwam in 2019 op mijn pad en het bleek een vuurstarter te zijn voor mijn vrouwelijke ontembare kracht. In een periode van een aantal maanden volgde er een reeks van transformaties. Tot het moment dat alles veranderde in mijn leven en mijn business. Ik voelde diep van binnen dat er ‘andere’ vrouw aan het ontwaken was. Een wilde ontembare vrouw die wilde dansen met blote voeten en haar eigen keuzes wilde maken ongeacht wat haar omgeving daarvan vond.  Dit moment is niet te beschrijven met woorden. Wel zie ik het op een eigen unieke manier terug bij de vrouwen die ik begeleid tijdens hun Gene Keys avontuur.

   Mijn vier eerste Gene Keys zijn de 39, 38, 51 en 57. In het kort is dit waar ze voor staan. De sleutel 39 is de bevrijder van de wilde ontembare vrouw. De sleutel 38 is warrior die vecht (met gelijkgestemden) voor dat wat ze belangrijk vindt. Vanuit sleutel 57 voel en zie ik feilloos waar anderen zich (vaak onbewust) inhouden en hoe ze dit op een zachte manier kunnen doorbreken.  De sleutel 51 zorgt voor opschudding en opwinding in mijn leven. Want ik ben hier op aarde om een nieuwe beweging te creëeren waarbij vrouwen losbreken uit de gouden kooi van zoals het hoort.

   In The Key ga jij jouw eerste sleutel ontdekken op het pad naar vrijheid. Het is aan de ene kant een transformatieve training en aan de andere kant heel praktisch en aards. Voel jij de roep om je te verdiepen in jouw persoonlijke Gene Keys, start vandaag nog met ‘The Key’

   De basis: ontdek de vonk van je innerlijke vuur

   Sleutel

   Ontdek hoe Human Design je vuur laat ontvlammen zonder je te overwhelmen door gevoelens t.w.v. € 14,-

   Dit is een empowerment training om meer helderheid te krijgen in je meest pure versie. Het geeft je de tools en inzichten om je businessvuur te ontvlammen.

   Deze training is in de vorm van: ‘volg het in je eigen tempo-training’. Je kunt de masterclasses, audio’s en video’s binge watchen op elke plek met een internet verbinding.

   In je eigen tempo ga jij aan de slag met het basisprofiel, de e-books en de werkboeken.

   Stap voor stap verdiep jij je in je persoonlijke Human Design en en laat je jouw businessvuur weer volluit branden zonder je laten dempen door vervelende emoties.  

   Sleutel

   Ontdek jouw type, strategie en autoriteit in een Human Design basisprofiel t.w.v. € 27,-

   Dit is een verdiepingstraject waarbij je ontdekt hoe je meer vanuit je meest pure versie kunt leven en ondernemen. Je gaat in je eigen tempo en tijd aan de slag met de modules.

   Stap voor stap verdiep jij je in je persoonlijke Human Design en maak je de koppeling met Gene Keys. Je maakt een reis door je centrums, profiel, kanalen en poorten. Vragen en inzichten deel je in de wild woman sisterhood.

   Tijdens de Q&A calls en masterclasses ga jij aan de slag met een specifiek thema uit je business. Elke keer ga jij een laag dieper om inzicht te krijgen in je meeste pure versie met al haar rauwe randen. Dit traject geeft je de vleugels om vol moed uit te vliegen.

    

   Sleutel

   Vuurstarter bundel met masterclass, basisprofiel én een gepersonaliseerde audio van 30 min t.w.v. €44,-

   Dit is een verdiepingstraject waarbij je ontdekt hoe je meer vanuit je meest pure versie kunt leven en ondernemen. Je gaat in je eigen tempo en tijd aan de slag met de modules.

   Stap voor stap verdiep jij je in je persoonlijke Human Design en maak je de koppeling met Gene Keys. Je maakt een reis door je centrums, profiel, kanalen en poorten. Vragen en inzichten deel je in de wild woman sisterhood.

   Tijdens de Q&A calls en masterclasses ga jij aan de slag met een specifiek thema uit je business. Elke keer ga jij een laag dieper om inzicht te krijgen in je meeste pure versie met al haar rauwe randen. Dit traject geeft je de vleugels om vol moed uit te vliegen.

    

   De verdieping: laat je vuur branden ook als het uitdagend voelt

   Sleutel

   Verdieping in je open centrums en ontdek de valkuilen waardoor jij je vuur laat dimmen t.w.v. € 27,-

   Dit is een empowerment training om meer helderheid te krijgen in je meest pure versie. Het geeft je de tools en inzichten om je businessvuur te ontvlammen.

   Deze training is in de vorm van: ‘volg het in je eigen tempo-training’. Je kunt de masterclasses, audio’s en video’s binge watchen op elke plek met een internet verbinding.

   In je eigen tempo ga jij aan de slag met het basisprofiel, de e-books en de werkboeken.

   Stap voor stap verdiep jij je in je persoonlijke Human Design en en laat je jouw businessvuur weer volluit branden zonder je laten dempen door vervelende emoties.  

   Sleutel

   Verdieping in je ingekleurde centrums en ontdek hoe jij je vuur volluit kan laten branden t.w.v. € 27,-

   Dit is een verdiepingstraject waarbij je ontdekt hoe je meer vanuit je meest pure versie kunt leven en ondernemen. Je gaat in je eigen tempo en tijd aan de slag met de modules.

   Stap voor stap verdiep jij je in je persoonlijke Human Design en maak je de koppeling met Gene Keys. Je maakt een reis door je centrums, profiel, kanalen en poorten. Vragen en inzichten deel je in de wild woman sisterhood.

   Tijdens de Q&A calls en masterclasses ga jij aan de slag met een specifiek thema uit je business. Elke keer ga jij een laag dieper om inzicht te krijgen in je meeste pure versie met al haar rauwe randen. Dit traject geeft je de vleugels om vol moed uit te vliegen.

    

   Sleutel

   Bundel centrum en ontdek hoe jij je vuur volluit kan laten branden ook met de uitdagingen op je pad t.w.v. € 44,-

   Dit is een verdiepingstraject waarbij je ontdekt hoe je meer vanuit je meest pure versie kunt leven en ondernemen. Je gaat in je eigen tempo en tijd aan de slag met de modules.

   Stap voor stap verdiep jij je in je persoonlijke Human Design en maak je de koppeling met Gene Keys. Je maakt een reis door je centrums, profiel, kanalen en poorten. Vragen en inzichten deel je in de wild woman sisterhood.

   Tijdens de Q&A calls en masterclasses ga jij aan de slag met een specifiek thema uit je business. Elke keer ga jij een laag dieper om inzicht te krijgen in je meeste pure versie met al haar rauwe randen. Dit traject geeft je de vleugels om vol moed uit te vliegen.

    

   Next level : neem initiatief vanuit je vurige energie

   Sleutel

   Ontdek je Human Design profiel en krijg helderheid in je leiderschapsstijl t.w.v. € 44,-

   Dit is een empowerment training om meer helderheid te krijgen in je meest pure versie. Het geeft je de tools en inzichten om je businessvuur te ontvlammen.

   Deze training is in de vorm van: ‘volg het in je eigen tempo-training’. Je kunt de masterclasses, audio’s en video’s binge watchen op elke plek met een internet verbinding.

   In je eigen tempo ga jij aan de slag met het basisprofiel, de e-books en de werkboeken.

   Stap voor stap verdiep jij je in je persoonlijke Human Design en en laat je jouw businessvuur weer volluit branden zonder je laten dempen door vervelende emoties.  

   Sleutel

   Ontdek je Human Design kanalen en krijg helderheid in jouw groeipotentieel t.w.v. € 67,-

   Dit is een verdiepingstraject waarbij je ontdekt hoe je meer vanuit je meest pure versie kunt leven en ondernemen. Je gaat in je eigen tempo en tijd aan de slag met de modules.

   Stap voor stap verdiep jij je in je persoonlijke Human Design en maak je de koppeling met Gene Keys. Je maakt een reis door je centrums, profiel, kanalen en poorten. Vragen en inzichten deel je in de wild woman sisterhood.

   Tijdens de Q&A calls en masterclasses ga jij aan de slag met een specifiek thema uit je business. Elke keer ga jij een laag dieper om inzicht te krijgen in je meeste pure versie met al haar rauwe randen. Dit traject geeft je de vleugels om vol moed uit te vliegen.

    

   Sleutel

   Ontdek je Human Design poorten en krijg helderheid in je hoogste potentieel t.w.v. €67,-

   Dit is een verdiepingstraject waarbij je ontdekt hoe je meer vanuit je meest pure versie kunt leven en ondernemen. Je gaat in je eigen tempo en tijd aan de slag met de modules.

   Stap voor stap verdiep jij je in je persoonlijke Human Design en maak je de koppeling met Gene Keys. Je maakt een reis door je centrums, profiel, kanalen en poorten. Vragen en inzichten deel je in de wild woman sisterhood.

   Tijdens de Q&A calls en masterclasses ga jij aan de slag met een specifiek thema uit je business. Elke keer ga jij een laag dieper om inzicht te krijgen in je meeste pure versie met al haar rauwe randen. Dit traject geeft je de vleugels om vol moed uit te vliegen.

    

   Bundels: leven vanuit je pure versie met al haar rauwe randen

   Sleutel

   Bundel: Nieuw leiderschap t.w.v. € 97,-

   Dit is een empowerment training om meer helderheid te krijgen in je meest pure versie. Het geeft je de tools en inzichten om je businessvuur te ontvlammen.

   Deze training is in de vorm van: ‘volg het in je eigen tempo-training’. Je kunt de masterclasses, audio’s en video’s binge watchen op elke plek met een internet verbinding.

   In je eigen tempo ga jij aan de slag met het basisprofiel, de e-books en de werkboeken.

   Stap voor stap verdiep jij je in je persoonlijke Human Design en en laat je jouw businessvuur weer volluit branden zonder je laten dempen door vervelende emoties.  

   Sleutel

   Bundel: Hoogste potentieel t.w.v. € 197,-

   Dit is een empowerment training om meer helderheid te krijgen in je meest pure versie. Het geeft je de tools en inzichten om je businessvuur te ontvlammen.

   Deze training is in de vorm van: ‘volg het in je eigen tempo-training’. Je kunt de masterclasses, audio’s en video’s binge watchen op elke plek met een internet verbinding.

   In je eigen tempo ga jij aan de slag met het basisprofiel, de e-books en de werkboeken.

   Stap voor stap verdiep jij je in je persoonlijke Human Design en en laat je jouw businessvuur weer volluit branden zonder je laten dempen door vervelende emoties.

   Sleutel

   1-1 calls met bundel: Nieuw leiderschap t.w.v. € 55,-

   Dit is een verdiepingstraject waarbij je ontdekt hoe je meer vanuit je meest pure versie kunt leven en ondernemen. Je gaat in je eigen tempo en tijd aan de slag met de modules.

   Stap voor stap verdiep jij je in je persoonlijke Human Design en maak je de koppeling met Gene Keys. Je maakt een reis door je centrums, profiel, kanalen en poorten. Vragen en inzichten deel je in de wild woman sisterhood.

   Tijdens de Q&A calls en masterclasses ga jij aan de slag met een specifiek thema uit je business. Elke keer ga jij een laag dieper om inzicht te krijgen in je meeste pure versie met al haar rauwe randen. Dit traject geeft je de vleugels om vol moed uit te vliegen.

    

   Voor wie is dit interessant

   Dit programma is interessant voor vrouwelijke ondernemers die zowel in hun leven als business willen losbreken van hoe het ‘zou moeten’ en hun eigen keuzes willen bepalen.

   Is dit interessant voor mij?

   Je voelt een ja, ook al voelt het uitdagend. Dan is deze training interessant voor jou. Mocht je twijfelen, neem dan vrijblijvend contact op met Marleen en ontdek of er een match is.

   Hoe lang duurt de training?

   Het is een online training die je in je eigen tempo kunt volgen. De ene deelnemer doorloopt de training in een aantal weken en de ander in een aantal maanden. Wel krijg ik van iedere deelnemers terug dat ze de training vaker terugkijken en elke keer weer nieuwe dingen ontdekken.

   Wat levert de training me op?

   Het programma brengt je helderheid in jouw sleutel naar vrijheid aan de hand van je Gene Keys profiel. Met deze sleutel in handen doorbreek jij diepgewortelde patronen die je klein houden. Je ervaart de vijheid om je eigen keuzes te bepalen.

   Hoelang houd ik toegang?

   Je houd onbeperkt toegang tot de modules zolang het online staat en mijn bedrijf actief is.

   Kan ik ook 1-1 werken met Marleen?

   Ja, het is mogelijk om een 1-1 call  te plannen om die diepere laag samen op te zoeken. Ook is het mogelijk om een 1-1 traject te boeken. Dit doe ik in de vorm van Uncage waarbij we een serie Gene Keys gaat duiken. Wil je meer weten? Plan dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek met Marleen. Voordat we het traject starten is er altijd een intakegesprek om te kijken of er een klik is. Je kunt deze call rechtstreeks inplannen via mijn agenda.

   Kan ik ook een losse 1-1 sessie boeken?

   Ja, het is mogelijk om in combinatie met de online training ‘The Key’ 1x een 1-1 te boeken. Wil je meer verdieping in de vorm van een 1-1 traject dan adviseer ik te kiezen voor het Uncage traject waarbij je dan meerdere Gene Keys gaat ontdekken.

   Hoeveel vrouwen gingen me voor?

   De afgelopen vijf jaar gingen ruim 400 vrouwen je voor. Al deze vrouwen ervaren een vernieuwde en bevrijdende versie van hun wilde ontembare kant.