Human Design in 2 uur ~ Marleen Kooi

Heldere, bewust en krachtige stappen om je passie te volgen

Ontdek in 2 uur jouw persoonlijke Human Design en (h)erken je natuurlijke talenten, uitdagingen en mogelijkheden.

Voor vrouwen met pit & passie die vooruit willen zetten zonder hard te werken.

Afb Marleen 1000 px x 1000 px_8

Heldere, bewust en krachtige stappen om je passie te volgen

Ontdek in 2 uur jouw persoonlijke Human Design en (h)erken je natuurlijke talenten, uitdagingen en mogelijkheden.

Voor vrouwen met pit en passie die vooruit willen zonder hard te werken.

HERKEN JE DIT?

 • Je kijkt naar anderen omdat je niet weet wat jouw flow is

 • Je laat niet alles van jezelf zien omdat je niet weet wat je talenten en mogelijkheden zijn
 • Je blijft twijfelen en weet niet wat je moet kiezen
 • Je gaat alle kanten op omdat je niet weet wat echt bij je past
 • Je laat je afleiden van jouw pad en mist de regie

JE BENT HIER ECHT NIET ALLEEN IN!

Dat is wat ik bijna dagelijks hoor van vrouwen. Vrouwen die middenin het leven staan en toch voelen: 'er is meer mogelijk, maar wat?' Daar kan Human Design je bij helpen.

Human Design geeft een blauwprint van je natuurlijke talenten, uitdagingen en mogelijkheden. Deze zijn aangeboren en kun je moeiteloos benutten. Echter hangt er vaak een waas omheen van patronen die we gedurende het leven ons eigen hebben gemaakt. Als je weet wat jouw natuurlijke talenten en mogelijkheden zijn creëer je meer focus, flow en fun in je leven. Je Human Design profiel bereken je op basis van je geboortegegevens en is dus voor iedereen uniek. Net als jij dus!

Speciaal voor jou heb ik deze praktische 5 stappen training ontwikkeld over Human Design. Je ontvangt een uitleg hoe je jouw Human Design chart leest, je ontvangt de informatie over jouw persoonlijke Human Design profiel én inspiratie audio's om daadwerkelijk vanuit je blauwdruk te gaan leven. Je kunt dit alles thuis achter je computer of via je telefoon volgen. Met de vragenlijkst uit de eerste module vult zich de training met alleen de informatie die past bij jouw persoonlijke Human Design profiel. Wel zo overzichtelijk.

HOE ZOU HET ZIJN DAT ALLES WAT JE DOET, CREËERT en AANTREKT IN JE LEVEN & BUSINESS OOK ECHT BIJ JOU PAST?

Ben je klaar met de afleiding, struggle en gedoe? Dan is Human Design your life echt iets voor jou!

Unfold your true nature breed

In 5 praktische stappen krijg jij inzicht in wat wél werkt voor jou. Want Human Design gaat ervan uit dat iedereen uniek is. Jij dus ook.

Je ondekt stap voor stap hoe je vanuit je ware natuur dát aantrekt waar je al een tijdje naar verlangt.

Beeldscherm mockup
Mock up print print versie
Mock up invulbare versie
Header Marleen smal 2000 x 555_5
Marjolein Broch

"Het heeft mij de inzichten en bevestiging gegeven die ik nu echt nodig heb. Het is me nu eindelijk duidelijk wat en hoe ik dingen in mijn leven mag doen. Ik weet steeds beter vanuit respons nieuwe kansen aan te trekken. Ik kan beter omgaan met mijn emoties. En luister naar mijn eigen stem en laat deze veel beter en krachtiger spreken."

Marjolein Broch / Ademtrainer

Silvia Wiggers

"Het is zo fijn om eindelijk te begrijpen dat welke cursus je ook volgt, welke verandering je ook wilt doorvoeren, het zal geen blijvend succes zijn als het niet daadwerkelijk bij je past. Nu ik weet waar mijn kracht ligt en ook waar in beïnvloedbaar ben, ben ik beter is staat te kijken wat echt bij mij past en wat succesvol is voor de lange termijn. Geen quick-fix meer, maar blijvend resultaat!"

Silvia Wiggers / Kinder Coach

Afb Marleen 1000 px x 1000 px_6

Even Voorstellen Mijn naam is Marleen Kooi,

Sinds 5 jaar coach ik intuitieve vrouwen met pit en passie die moeiteloos nieuwe mogelijkheden willen manifesteren. Het valt me op dat veel vrouwen zoekende zijn in wat nou echt bij hun past. Ze weten niet wat hun natuurlijke talenten, uitdagingen en mogelijkheden zijn. En kijken daardoor naar anderen, houden zich in of voelen zich schuldig. Dit kan anders. Vanuit Human Design ontvang je een blauwdruk op basis van je geboortegegevens. Human Design gaat ervan uit dat iedereen uniek is. Jij dus ook!

Om Human Design toegankelijker te maken voor een breder publiek heb ik deze praktische training ontwikkeld. In de introductiemodule vraag je jouw Human Design chart aan en vervolgens vul je jouw gegevens in. Hierdoor ontvouwt de training zich automatisch met video's en audio's die passen bij jouw persoonlijke profiel. Deze training stemt zich dus volledig af op jou in plaats van andersom. Hoe gaaf is dat. Dit scheelt je enorm veel tijd, verwarring en frustratie. Het geeft je hands-on tips, tools & motivatie om daadwerkelijk de stap te zetten waar je al een tijdje naar verlangt.

Mijn kennis en ervaring heb ik gestopt in deze praktische training die je vanuit huis kunt volgen. Op een moment die voor jou het beste uitkomt. En het gave is: je kunt meteen beginnen. Heb je het verlangen om moeiteloos nieuwe mogelijkheden te manifesteren. Start vandaag dan met deze bijzondere training en krijg GRATIS toegang tot de online workshop: activeer je pauwerflow. Hierin ontdek jij met deze 5 stappen moeiteloos nieuwe mogelijkheden manifesteert. En voor de pauwervrouw met lef, heb ik een plek vrij op 1 van de 3 'hotseats'.

Je doorloopt de Human Design training aan de hand van: 

 • VIDEO's

  Video's over de achtergrond van Human Design en hoe je jouw persoonlijke Human Design profiel aanvraagt.

 • AUDIO'S

  Ontvang 90 minuten aan audio's die je kunt beluisteren op een moment die voor jou uitkomt.

 • AFGESTEMDE INFORMATIE

  Je ontvangt alleen de informatie die past bij jouw persoonlijke profiel. Zo kun je gericht stappen maken.

 • FLOWGUIDE

  Hierin verwerk je jouw unieke route langs de mogelijkheden die jij moeiteloos gaat manifesteren.

Dit ga je leren:

Human Design your life

Ontdek in 5 praktische stappen jouw persoonlijke Human Design profiel

Je ontvangt diverse video's, audio's en afbeeldingen. Je ontdek hoe Human Design je meer helderheid en overzicht geeft in je dagelijkse leven. Dit alles ga jij verwerken in het bijgeleverde flowguide zodat je inzicht krijgt in jouw unieke route. En check ook de bonussen die je bij deze trainingen krijgt.

De 5 stappen uit de training op een rij:

 • Je ontdekt hoe Human Design voor jou werkt
 • Je ontdekt jouw unieke flow, uitdagingen en mogelijkheden
 • Je ontdek hoe je de beste keuzes maakt.
 • Je ontdekt wat jou het meeste afleidt
 • Je ontdekt je unieke talenten en hoe je deze succesvol inzet.
 • 2 bonussen: werkflow boekje om je eigen route te maken + masterclass 'activeer je pauwerflow'
Afb Marleen 1000 px x 1000 px_3
"Deze praktische training geeft je de hands-on tips, tools & motivatie om daadwerkelijk de stap te zetten waar je al een tijdje naar verlangt.

Marleen Kooi ~ Coach ~ Human Design 

Marjolein Matters

"Ik merk dat ik het afgelopen jaar heel veel heb gedaan vanuit de mannelijke energie. Ik merk dat ik meer in de flow mag komen. En met de kennis over Human Design werd het me meteen duidelijk hoe het bij mij werkt. "

Marjolein Matters

Anouk Kral blog

"Ik zie nu weer de mogelijkheden in mijn business. Ideeën die al een tijdje op de planken lagen, ontvouwen zich in rap tempo. Dank je wel, Marleen!"

Anouk Kral / Brand Activator

Zet vandaag dé glasheldere krachtige stap die voor jou werkt!

Human Design in praktijk
HDYL m1
HDYL M2
HDYL M3
HDYL M4

2 bonussen

Bonus creeer je unieke route naar fun, flow en focus
Bonus Masterclass

Kies vanaf nu voor jezelf geen € 55,-.

Slechts € 47,-

Betalingen.png

STAP VANDAAG IN EN KRIJG OOK...

BONUS

BONUS Workshop activeer je pauwerflow

In deze online workshop van 90 minuten neem ik je mee in de 5 stappen om jouw unieke flow te activeren. Er is ruimte voor 3 'hot seats' zodat je jouw vraag live kunt stellen. Deze workhop geeft je de handvaten om meer vanuit je persoonlijke Human Design te leven.

(t.w.v € 47,-)

Afb Marleen 1000 px x 1000 px_9

HAD JIJ DEZE VRAAG OOK?

Maak NU gebruik van dit aantrekkelijk aanbod!

Kies vanaf nu voor jezelf geen € 55,-.

Slechts € 47,-

Betalingen.png
Ik werk niet met trucjes of succesmethodes die instant succes geven. Ik werk niet me een one size fits all methode. Het draait voor mij om inzicht krijgen in wie je van nature echt bent om vervolgens vanuit je unieke flow stappen te zetten die bij jou passen. En dat is voor iedereen uniek. Daarom werk ik intuïtief en afgestemd op jouw verlangens. In al mijn programma's, trainingen en coaching zit mijn volle toewijding.  Wees je bewust dat niets op deze pagina of mijn berichten dan ook resultaten beloven of garanderen. De successen van mijn aanbod zijn ook afhankelijk van jouw toewijding, inzet en verlangens. Je kan immers ook geen marathon lopen met alleen nieuwe schoenen. Unlock your true nature and do what ligths you up!