Catalyze your bold moves

Voor (Manifesting) Generators die easygoing willen losbreken.
Yess, liberate me

“Wauw, ik snap nu waarom ik altijd zo’n worsteling en onzekerheid heb ervaren in mijn business. Ik begrijp mezelf nu veel beter, heb meer energie en maak betere en simpelere keuzes”.

“Dankzij de masterclass werd me meteen duidelijk hoe ik meer van ‘doen’ naar flow mag gaan. Human Design geeft me praktische handvatten en mijn business stroomt meer.”

Wat een herkenning, echt bijzonder. En het besef dat ik in het dagelijks leven me teveel door anderen laat leiden. Ik weet nu hoe ik meer vanuit mijn ware natuur kan ondernemen. Bedankt!”

Ontdek je 3 bevrijdende sleutels

Sleutel

Easygoing bold moves

Vanuit ease & joy bold moves maken die ook nog eens succesvol zijn.

Sleutel

Grenzen verleggen: van en/of naar en/en

Grenzen verleggen die vrijheid brengen. Ervaar hoe het en/en principe werkt.

Sleutel

Losbreken om zelf te bepalen hoe hoog je vliegt

Doorbreken van weerstand en zet met lef en vertrouwen wél die bold move.

Don’t wait but initiate, spark & catalyze

Wie is Marleen Kooi?

Als emotionele Generator 5/2 ken ik de ervaring van bold moves die verre van easygoing voelen en ook nog eens niet de vrijheid geven waar ik naar verlang.

Dankzij Human Design weet ik wat mijn bevrijdende sleutel is en dat dit geen quickfix is, maar een avontuur langs landswegen.

Ik inspireer en trigger mijn klanten om verder te kijken dan hun Generator type en te duiken in de diepere lagen. Dit is waar je jouw goud vind met de bijbehorende landkaart. 

Ik neem je mee op dit bevrijdende avontuur om met easy, joy & freedom je business te katalyseren.

 

“Bedankt Marleen, ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Je hebt me geactiveerd vanuit binnenuit.”

Tiziana Romagnoli

Wat een herkenning en het besef wat me werkelijk klein houdt . De beer is los en voel me bevrijd om mijn eigen ding te doen.”

Debby Rummens

“Het heeft me zoveel meer inzichten en handvatten gegeven, dan de Human Design reading bij anderen ooit heeft gedaan. Oprecht, dank je wel.”

Angelique Jansen

Pursue what sets your soul on fire

Take time to break free

“Het heeft mij de inzichten en bevestiging gegeven die ik nu echt nodig heb. Het is me nu eindelijk duidelijk wat en hoe ik dingen in mijn leven mag doen. Ik weet steeds beter vanuit respons nieuwe kansen aan te trekken. Ik kan beter omgaan met mijn emoties. En luister naar mijn eigen stem en laat deze veel beter en krachtiger spreken.”

Marjolein Broch

“Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

Margreet Elting-Bloemsma

“Marleen weet treffend de hoofdzaken aan te geven die als een rode draad door je leven en business lopen. En in een afgestemd gesprek, met volop ruimte voor creativiteit, komen we samen tot alledaagse en langere termijn do’s & don’ts om krachtig verder te kunnen gaan op mijn pad. Heel verhelderend en motiverend!”

Bianca Lubberts