Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Birthdayprice van € 42, – per maand i.p.v. € 55, -.

Of het voordelige jaarmembership van € 420, – (BONUS Human Design profiel t.w.v. € 97, -).

Liberated businessadventures

Membership voor Generators die willen losbreken om hun business ideeën te activeren.
Yess, liberate me!

“Ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Marleen, je hebt me geactiveerd. Mijn energie stroomt voluit en ik maak mooie stappen.”  Tiziana Romagnoli

“De fun en de sexyness stromen weer in mijn leven en business. Joehoe, ik trek nu de leukste klanten aan op mijn nieuwste aanbod.” Anouk Kral

“Wat een herkenning en het besef wat me werkelijk klein houdt .  De beer is los en voel me bevrijd om mijn eigen ding te doen.” Debby Rummens

Je verlangt naar méér passie & bevrijding.

Human Design is op je pad gekomen en je weet dat je een Generator type bent. Je bent nieuwsgierig en leest over strategie, autoriteit en not-self theme, maar komt er niet uit met de info op het internet.

Human Design geeft helderheid in je natuurlijke patronen op basis van je geboortegegevens, zoals je natuurlijke manier van doen, je valkuilen en je talenten. 

Je wilt helderheid in je persoonlijke Human Design profiel en wilt loskomen van de patronen die je nu nog klein houden.

Je voelt het aan alles dat het tijd is om te gaan staan voor jouw gepassioneerde businessideeën, maar je zit ook met vragen.

  • Hoe behoud ik mijn passie & innerlijk vuur met de kansen en uitdagingen die op mijn pad komen, bijvoorbeeld bij lanceringen of op social media?
  • Hoe maak ik krachtige keuzes wanneer er weerstand komt vanuit de omgeving, bijvoorbeeld in de balans met mijn gezin of nieuwe klanten?
  • En hoe maak ik een helder kader zodat ik weet welke stap voor nu belangrijk is, bijvoorbeeld om meer impact te maken?

Generator adventures membership

Je bent nieuwsgierig & gepassioneerd en je ben je óók bewust dat jij je nu nog klein houd.

  • Je wilt weten hoe je jezelf kunt bevrijden van constant hard werken en een gezond balans creëert tussen je business, je gezin en me-time.
  • Je wilt jezelf zijn met al jouw prachtige rauwe randen en impact maken om de leukste klanten aan te trekken.
  • Je wilt weten hoe je vanuit passie nieuwe dingen neerzet die zorgen voor een gezonde moneyflow.

Maar hoe dan? Want je leest dat 70% van de wereld een (Manifesting) Generator is; wat maakt jouw business wel succesvol kan worden? En je Human Design strategie is ‘wachten op respons’, wat doe je dan met de innerlijke drive om jouw gepassioneerde ideeën de wereld in te brengen?  

Dit is wat ik vaak hoor van Generators. Herken je dat ook?

Wanneer 70% van de wereld Generator is:

Hoe ga je op met gepassioneerde ideeën wanneer je weerstand ervaart?

Hoe werkt die respons, wanneer er weinig reactie is op je social media of je aanbod?

Hoe val je op 'in the croud' en maakt je een heldere en krachtige boodschap?

Hoe maak je krachtige keuzes als er zoveel van je gevraagd wordt zowel in je business als thuis?

Als initiëren niet je natuurlijke strategie is:

Wat doe je dan met je gepassioneerde business ideeën en houd je momentum?

Hoe lanceer je dan nieuw aanbod als je moet 'wachten op respons'?

Hoe bereik je je ideale klant zonder te initiëren?

Hoe voorkom je opgeven of doorduwen wanneer respons uitblijft?

Ik hoor je! Je zit met vragen en je wilt weten hoe Human Design je vanuit passie kan activeren.

Je wilt jezelf zijn met al jouw prachtige rauwe randen en vanuit pure passie je klanten helpen.  You’re a girl on a mission. Ik herken je passie en struggle en heb iets leuks voor je. Hoe zou het voor je zijn dat je de kans krijgt om samen op te trekken en te sparren én met de focus op je eigen business?

Speciaal voor jou plek is er een plek vrij in het Membership: Liberated businessadventures. Met maandelijkse activatie workshops, wekelijkse Q&A’s en een online Generator activatie training (compleet afgestemd op jouw persoonlijke profiel). Zie het als je wekelijkse inspiratiebron met maandelijkse activatie’s én de (com)passievolle schop onder de kont om over te gaan op geïnspireerde actie.

Dit membership, speciaal voor Generators, geeft je net dát steuntje in de rug wanneer je business even niet lekker stroomt, triggert je om je eigen pad te maken (ook als het moeilijk voelt, zijn we er voor elkaar) en het brengt helderheid in businessthema’s op basis van Human Design

Je verlangt naar:

Helderheid in je Human Design en hoe je vanuit passie jouw businessideeën kunt activeren.

Support, inspiratie en activatie van gelijkgestemde Generators.

Wekelijks de mogelijkheid om praktische businessvragen te stellen.

Maandelijkse activatie om meer vanuit Human Design je business te activeren.

Dit is wat je nu nodig hebt:

Met één druk op de knop, toegang tot afgestemde info uit de Human Design activatietraining.

De energie van de 24/7 online community voor support & activatie.

Wekelijkse Q&A met Marleen om helderheid te brengen in je Human Design.

Maandelijkse Human Design activatieworkshop met diverse thema's.

Enthousiaste verhalen van (oud) deelnemers:

“Bedankt Marleen, ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Je hebt me geactiveerd. De tijd erna vallen nog zoveel kwartjes en ontstaat er geínspireerde actie. Whoehoe. Ik voel zoveel berusting en energie om mijn ideeën uit te werken en heb het volle vertrouwen dat dit voor mij gaat werken. Dank je wel voor wat je doet, hiermee weet ik ook wat ik te doen.”

Tiziana Romagnoli

““ Mijn grootste uitdaging was dat mijn business het ene moment relaxed liep en het andere moment als hard werken voelde. Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

Margreeth Elting - Bloemsma

Wauw, voelen zonder nadenken en zien waar het heen gaat. En durven vertrouwen dat de juist creatieve flow kan ontstaan. Intussen is die lichtheid, frisheid en speelse sparkle weer helemaal terug, en stromen de fun en de sexyness weer in mijn leven en business. Ik merk hoe ik hierdoor moeiteloos klanten kan aantrekken en kan helpen. En dat is heerlijk. Dat gun ik iedereen.”

Anouk Kral

Follow your passion and let the adventure unfold. 

Liberated Generator

Meet Marleen Kooi?

Ik ben een emotionele Generator 5/2.  Emoties en onderbuik gevoel zijn een belangrijke motor in mijn leven en business. Hoe meer ik mijn emoties toelaat en naar mijn onderbuik luister, hoe meer mijn business stroomt. Dit was best spannend in het begin.

Als kind was ik geleerd dat emoties niet voluit geuit mochten worden en dat ik vooral verstandige keuzes moest maken. Deze oude overtuigingen zorgden ervoor dat ik mijn rauwe randje niet liet zien en mijn passie niet volluit volgende. Dit zag ik ook terug in mijn business.Ik voelde me soms letterlijk in een kooi vastzitten. Best grappig als je weet dat mijn achternaam Kooi is.

Ruim drie jaar geleden kwam Human Design vanuit respons op mijn pad. Een belangrijk keerpunt in mijn business en de start van een bijzonder avontuur om meer passie en bevrijding te ervaren. 

Met een missie om ’te bevrijden van oude overtuigingen om in vrijheid mijn passie te volgen’ weet ik als geen ander wat vrijheid, grenzen verleggen en uitdagingen zijn. Ik leef mijn eigen missie en het is mijn grootste verlangen om jou te laten ervaren hoe jij de pure versie van jezelf kan zijn met al je rauwe randen.

Ik nodig je van harte uit om aan te sluiten bij deze fijne groep en mee te gaan op avontuur. 

Waarom deze online Human Design training anders is

Over Human Design is veel te vinden op het internet en er zijn vele boeken over geschreven. Je ziet de laatste jaren dat er steeds meer programma’s en trainingen ontwikkelt worden: Waarom zou je dan deze training volgen? Goede vraag.

Wat ik vaak terug krijg van Generators is dat ze weten wat hun natuurlijke businessstrategie en keuze strategie is.  Ze hebben hun chart (gratis) aangevraagd en naar bruikbare info gezocht op het internet. Wanneer ik verder met hun in gesprek ga, merk ik dat ze vaak blijven hangen in initiëren, pushen en veilige keuzes om hun business te activeren. Ze ervaren frustratie en weerstand en dat raakt me wat ik voel ook de brandende passie die ze hebben voor dat wat ze doen.

Ja, als Generator ben je het energieke doe type, maar dat betekent niet dat je moet duwen of ‘werken’ om je business te activeren. Het volgen van de respons gaat over de passie volgen en ik merk dat hier een belangrijke sleutel ligt die nog te weinig wordt gebruikt. Want wanneer je passie verbindt met het wachten op respons blijft je vuur branden, ook bij uitdagingen en weerstand. Deze sleutel is waar dit membership het verschil maakt.

Je krijgt ook toegang tot de Human Design activatietraining

Module 1: Doen vanuit passie

Deze module gaat in op je type & strategie. Je ontdekt hoe je energie en passie van nature stroomt en hoe je deze volluit kunt laten stromen zodat deuren openen die voorheen gesloten bleven.

Module 2: Dare to choose

Deze module gaat in op je innerlijke autoriteit. Je ontdekt hoe je van nature krachtige keuzes maakt en daarvoor gaat staan. Je zult merken dat kiezen makkelijker wordt en dat je omgeving enthousisast aanmoedigd. 

Module 3: Struggle or strenght

Deze module gaat in op je open centrums. Het is het deel van jezelf waarin je open staat voor je omgeving. Het kan de struggles, valkuilen en weerstand geven die je mogelijk nu ervaart. In deze module ontdek je hoe je jouw open centrums als een verborgen kracht inzet en de ander spiegelt in plaats van absorbeerd. 

Module 4: Talenten en gaves

Deze module gaat in op je ingekleurde centrums . Je ontdekt wat je natuurlijke talenten en gaven zijn en hoe je deze krachtig kunt inzetten om de leukte klanten aan te trekken.

Module 5: Your businesspath

Deze module gaat in op je profiel. Je ontdekt hoe jouw eigen businesspad loopt die je de vrijheid geeft om jezelf te zijn in je business. Dit is het enige pad dat je de passie en vrijheid geeft waar je naar verlangt.

Module 6: Businessactivation

Deze module gaat in op jouw persoonlijke businessactivatie vanuit pure passie zodat je met al je rauwe randjes de leukste klanten aantrekt. Deze activatie geeft je elke keer de vibe om te knallen in je business.

“Verhelderend en super krachtig. Ik weet nu hoe ik tijdens lanceringen en de dagelijkse werkzaamheden beter afgestemd kan blijven op mijn eigen energie.”

Ellen Daenen

“Mijn purposel is helder!!! Ik weet wat ik te doen heb op aarde, waar ik echt voldoening van krijg. Ik heb nu de focus op wat ik wil bereiken, waar ik echt gelukkig van word. Vanuit de rust die ik nu heb, ben ik veel productiever. En durf ik ook mijn vrouwelijke kant te laten zien. Ik durf zichtbaar te zijn, omdat ik nu weet wie ik ben en wat ik moeiteloos kan bieden. Door het afstemmen op mijzelf ben ik weer mijzelf geworden!”

Silvia Wiggers

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

Debby Rummens

Adventure is waiting for you!

Claim NU je plek

Maand membership

€ 55, € 42,- ex. BTW/per maand

Toegang tot maandelijkse activatieworkshops

Wekelijkse Q&A voor vragen om je business weer te laten stromen.

Generator bliss activatie training met elke maand een nieuwe module.

24/7 toegang tot Pauwervrouwen in business community voor vragen, inspiratie of delen van ervaringen.

Jaar membership

€ 555, € 420,- ex. BTW/per jaar

BONUS: Persoonlijke Human Design profiel t.w.v. € 97,-.

INSIDE INFO over startdatum van de jaarlijkse Mastermind, live dagen én de mogelijkheid om met korting deel te nemen.

Toegang tot maandelijkse activatieworkshops + opnames uit online omgeving.

Wekelijkse Q&A voor vragen om je business weer te laten stromen.

Generator activatie training met 6 online modules en ruim 4 uur aan audio.

24/7 toegang tot Pauwervrouwen in business community voor vragen, inspiratie of delen van ervaringen.

Waarom een membership en geen programma?

Tijd is kostbaar, dat snap ik. Een membership geeft je de vrijheid om op een zelf gekozen plek en tijdstip je te verdiepen in je persoonlijke Human Design en toch te verbinden met andere Generators. Het beste van beide werelden.

Wat als ik nog weinig tot niets weet over Human Design?

Wanneer je als Generator nieuwsgierig bent om meer te ontdekken over Human Design dan is dit membership een mooie kennismaking. Het is een avontuur door je persoonlijke Human Design met achtergrond info over Human Design, praktische handvatten om het in te zetten in je business. Als Generator is jouw onderbuikgevoel een belangrijke pijler. Voel je enthousiasme en nieuwsgierigheid dan is dit echt wat voor jou.

Wat als ik al heel veel weet over Human Design?

Ja, zeker. Zelfs na ruim 3 jaar ontdek ik nog nieuwe dingen over mezelf. Daarbij is kennis pas waardevol wanneer je het ook gaat toepassen en ik weet zeker dat er nog vele mogelijkheden zijn om te ontdekken. En in combinatie met de maandelijkse activatieworkshop vanuit een Human Design thema zul je ervaren dat er nog vele kansen en uitdagingen zijn om te benutten. Het is een bron van inspiratie om je business nog meer te laten stromen vanuit je eigenzinnige natuur.

Waarom alleen voor Generators?

Deze training is specifiek voor Generator omdat het mijn favorite type is als emotionele Generator. Ik heb me de afgelopen drie jaar veel verdiept in hoe de energie stroomt en hoe je vanuit je natuurlijke vibe het fijnst kunt ondernemen. Al mijn wijsheid, kennis en ervaring zit in dit membership.

Is dit ook voor Manifesting Generators

Ja, het is ook mogelijk om als Manifesting Generator in te stappen in dit membership. Als MG stroomt jouw energie (bijna) hetzelfde als de Generators met een vleugje van de Manifestor. Jij bent meer een sprinter en stuiterbal en een Generator is meer een diesel en een energiebal. Tijdens de training ontdek hoe jouw specifieke energie stroomt.

Waar en hoe volg ik de workshop?

De workshop vindt plaats in het online systeem Zoom waarbij we elkaar kunnen zien en horen. Deze gratis software kun je downloaden op je laptop of telefoon. Het enige wat je nodig hebt is een internet verbinding en een camera. Na aanmelding ontvang je een welkomstmail met een uitgebreide uitleg over o.a. de software e.d.

Welke vragen kan ik stellen tijdens de Q&A?
Welke vragen kan ik niet stellen tijdens de Q&A?
Komt er een opname van de workshop?

Ja, er komt een opname van de workshop en daar houdt je 5 dagen toegang toe. Live aanwezig zijn is het meest waardevol en krachtige. De opname is ervoor om nog eventuele aantekeningen te maken of dingen terug te luisteren.

Waarom live aanwezig zijn?

Tijdens de workshop kun je live vragen stellen en krijg je afgestemd antwoord van mij. Dit werkt het meest krachtig en waardevol voor jou omdat ik afgestemd ben op jou. Je kunt natuurlijk ook vragen stellen tijdens de wekelijkse Q&A.

Is verdieping ook mogelijk?

Ja, het is mogelijk om je verder te verdiepen in Human Design. Je kunt dit 1-op-1 doen of in de mastermind: unlock your true businesstrail. De mastermind is een groep eigenzinnige ondernemers die de 8 sleutels unlocken om in vrijheid hun business te runnen zoals het voor hun werkt en klanten aan te trekken die hun energie geven. Je neemt een deep dive in Human Design, Gene Keys en vrouwelijke energie. Neem voor meer info contact op via mail (info@marleenkooi.nl) of het contactformulier.

Waarom je hier, juist nu, bij moet zijn:

Je wilt het anders, maar hoe?

Als Generator ben je een echte bezige bij. Je hebt creatieve ideeën en voelt dat er meer mogelijk is. Je hebt al veel geprobeerd en gedaan en toch blijf je zoeken naar je gouden sleutel. Het is het elke keer net niet. Je kijkt naar anderen, blijft hangen in twijfel en compromis in de situatie. Je verlangt naar helderheid in wie je van nature echt bent zodat je je eigen weg kunt gaan, maar hoe? Human Design kan je daar helderheid in brengen op basis van je geboortegegevens.

Wat is Human Design

Human Design is een vrij ‘nieuw’ systeem. Het is een holistische tool en brengt oude en moderne wetenschappen bij elkaar, zoals: astrologie, I-ching, Kabbalah, Kwantum mechanica en Astronomie.

Human Design geeft op basis van je geboortegegevens een persoonlijke blauwdruk van je talenten, uitdagingen en mogelijkheden. Met dit blauwdruk in de hand ken je je natuurlijke manier van doen, keuze strategie en ontketen je jouw natuurlijke pauwer.

Waarom is Human Design krachtig

Met Human Design krijg je helderheid in je aangeboren patronen oftewel je natuurlijke talenten, uitdagingen en mogelijkheden. Deze geven je de natuurlijke flow en kun je eindeloos benutten. Echter hangt er vaak een waas omheen van patronen die we gedurende het leven ons eigen hebben gemaakt. Totdat we op een punt komen, “dit werkt niet meer voor mij!”En dan is het tijd om je Human Design te ontdekken.

Ontketen je ware natuur

Jouw ware natuur is wie je van nature bent. Het geeft je het gevoel van flow, joy en pauwer. De basis van je Human Design is je type, strategie en autoriteit. Dit geeft je antwoord op de vragen op de vragen:

  • Hoe volg ik mijn innerlijke drive en weet ik intuïtief  wanneer ik wel en wanneer niet in actie mag komen.
  • Hoe maak ik krachtige keuzes die mooier uitvallen dan ik nu met mijn hoofd kan bedenken.
  • Hoe kan ik zonder compromis, aanpassen of ‘doen zoals het hoort’ gerichte stappen zetten om mijn eigenzinnige business te laten groeien.