Liberate

Liberate your wild, willing & wealthy side for (Manifesting) Generators
Yess, liberate me!

“Ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Marleen, je hebt me geactiveerd. Mijn energie stroomt voluit en ik maak mooie stappen.”  Tiziana Romagnoli

“De fun en de sexyness stromen weer in mijn leven en business. Oelala, ik trek nu de leukste klanten aan op mijn nieuwste aanbod.” Anouk Kral

“Wat een herkenning en het besef wat me werkelijk klein houdt . De beer is los en voel me bevrijd om mijn eigen ding te doen.” Debby Rummens

Liberate mentorship voor (Manifesting) Generators

Dit is hét bevrijdende mentorship voor leiders, visionairs, game changers & pioneers die vanuit hun wild, willing & wealthy side willen excelleren. Je ziet het leven en je business als een avontuur waarbij je vanuit toewijding stappen maakt om meer vertrouwen, vrijheid & overvloed aan te trekken. 

Je weet dat je een (Manifesting) Generator type bent en je hebt al wat geëxperimenteerd met ‘wachten op respons’. Alleen (af)wachten is niet jouw ding. Je bruist van de ideeën, je onderbuik zegt ja en je wilt in actie komen. Maar hoe neem je initiatief als ‘wachten op respons’ je natuurlijke strategie is? En geeft je meer de ruimte en aandacht aan de pure versie van je wilde kant. Dat is een vraag die ik vaak hoor van (Manifesting) Generators.

Human Design brengt helderheid in je natuurlijke manier van doen, denken en handelen. Heel fijn om in het dagelijks leven meer handvatten te ervaren. Echter vind je jouw bevrijdende sleutel in jouw Gene Keys profiel, die ook werkt op basis van je geboortegegevens. Jouw unieke (Gene Keys) sleutel kent naast je gaves en kernwaardes ook jouw (vaak onbewuste) overlevingsmechanismen. Deze combinatie excelleert bevrijding op een diepere laag op een praktische wijze. Gene Keys brengt helderheid en bevrijding van jouw unieke kernwaardes, oneindige kansen en unieke potentieel. 

Het Liberate mentorship bestaat uit verdieping van je Gene Keys aan de hand van een (Nederlands) e-book en afgestemde audio’s in combinatie met 3 of 5 1-1 calls van een dagdeel. De calls zijn offline of online om een laag dieper te duiken in je Gene Keys en we sluiten de call af met een afgestemde hypnose of breathwork. Hypnose brengt dé bevrijding van dat (vaak onbewuste) deel die verlangt om los te breken. Je krijgt een wingwoman die je triggert in je passie, klankbord voor je uitdagingen & katalysator in je kansen en mogelijkheden. 

Take an exciting leap of faith in yourself

Liberated Generator

Gene Keys als bevrijdende spiegel

Gene Keys kun je zien als ‘het zusje van’ Human Design. Human Design gaat meer over de mannelijke energie hoe je van nature denkt, voelt en handelt. Gene Keys is meer de vrouwelijke energie en tonen je de bevrijding van je ware potentie, je uitdagingen én de vrijheid om schaamteloos jezelf te zijn.  Mijn ervaring is dat Gene Keys dieper gaat door de wijsheid over je schaduwen en gaves.

Deze wijsheid brengt helderheid en werkt ook als een spiegel. Je ziet je mooie kanten, gaves en mogelijkheden en óók de delen die je liever verstopt. Die donkere delen die je ‘lam leggen’ of ‘dwars zitten’.  En juist daar ligt je goud. I tell you why. 

Bevrijding gaat over de diepere laag aanraken die nodig is om de (onbewuste) pijnpunten te ontdekken en ze liefdevol te bevrijden. Hypnose kan je hier op een simpele en effectieve manier bij begeleiden. Ik hoor je, dit kan best spannend voelen in het moment. Een compassievolle hand die je moed en vertrouwen geeft zijn dan zeer welkom.

In het ‘Liberate mentorship’ ga je ervaren dat wanneer je jouw schaduwen durft aan te kijken, ze een belangrijke boodschap hebben die je dichterbij je verlangens brengt. Het is jouw goud waar je ideale klant op af komt en je voor wilt betalen.

 

If your are brave enough to feel it, you can heal it

Deze bold Generators ging je voor:

“Bedankt Marleen, ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Je hebt me geactiveerd. De tijd erna vallen nog zoveel kwartjes en ontstaat er geínspireerde actie. Whoehoe. Ik voel zoveel berusting en energie om mijn ideeën uit te werken en heb het volle vertrouwen dat dit voor mij gaat werken. Dank je wel voor wat je doet, hiermee weet ik ook wat ik te doen.”

Tiziana Romagnoli

“Mijn grootste uitdaging was dat mijn business het ene moment relaxed liep en het andere moment als hard werken voelde. Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

Margreeth Elting - Bloemsma

Wauw, voelen zonder nadenken en zien waar het heen gaat. En durven vertrouwen dat de juist creatieve flow kan ontstaan. Intussen is die lichtheid, frisheid en speelse sparkle weer helemaal terug, en stromen de fun en de sexyness weer in mijn leven en business. Ik merk hoe ik hierdoor moeiteloos klanten kan aantrekken en kan helpen. En dat is heerlijk. Dat gun ik iedereen.”

Anouk Kral

Waarom dit mentorship anders is

 • Omdat jij anders bent en het verdient om een mentorship te volgen die dat eert en erkent.
 • Omdat het helderheid brengt in  jouw persoonlijke sleutel tot bevrijding.
 • Omdat je als Generator een sensuele en creatiekracht hebt en like wise mag aantrekken.
 • Omdat bevrijding een proces is en geen einddoel. Daarom ligt de focus op wat jij nu nodig hebt.

 

Voor wie is dit interessant?

 • Voor (Manifesting) Generators die al een business hebben.
 • Het idee hebben vast te lopen in zichzelf of hun business.
 • Verlangen naar helderheid en bevrijding op een diepere laag.
 • Denken in en/en in plaats van en/of.
Liberated Generator

Meet Marleen Kooi

Ik ben een emotionele Generator 5/2, 39|38 / 51|57. Gene Keys 39 is de liberator die je triggert om los te breken van wat je nu nog klein houdt. 

Vanuit Gene Keys 59 voel en zie ik feilloos wat je blinde vlekken zijn, waar je je onbewust inhoudt en hoe je dit kan losbreken.

Met een missie als ‘vrouwen bevrijden van oude overtuigingen om in vrijheid hun passie te volgen’ weet ik als geen ander wat vrijheid, grenzen verleggen en uitdagingen zijn. Ik leef mijn eigen missie en het is mijn grootste verlangen om jou te laten ervaren hoe jij de pure versie van jezelf kan zijn met al je rauwe randen.

Als mentor voor vrouwelijke leiders ga ik in op de diepere laag voor een blijvende gedragsverandering voor de langere termijn. Je transformeert letterlijk jezelf én hoe je naar je omgeving kijkt

Ik ben je wingwoman de komende tijd om los te breken uit je gouden kooi. Ik ben je luisterend oor, geef je een zakdoek voor je tranen (van het lachen of opgekropte verdriet) en geef je een liefdevolle schop onder je kont om in actie te komen.

Ik sta te popelen om je aan de hand mee te nemen en je te laten ervaren hoe het is om los te breken uit je gouden kooi.

Dit levert het je op:

 • Bevrijding van je next level versie.
 • De moed en vertouwen om te initiëren vanuit respons.
 • Uncage your shadow and claim your true potential.
 • Deep dive in je Gene Keys om te blijven groeien.
 • Je vuur laten branden, ook als het uitdagend voelt. 

Mijn verlangen voor jou:

 • Dat je loskomt van dat wat je nu nog vasthoudt.
 • Dat je ontdekt waar jouw vuur van gaat branden.
 • Dat je gaat doen wat je voelt dat je te doen hebt.
 • Dat je manifesteert vanuit en/en i.p.v. en/of.
 • Dat bevrijding ‘a way of life’ gaat worden.

Mentorship opties:

3 mnd Game changer

For the adventurer who wants to explore something new

€ 1997,- ex. BTW (of 2 termijnen van € 1111,-)

Sleutel

3 x 1-1 met Marleen van 2 - 2,5 uur (offline of online)

Sleutel

3 maanden toegang tot coaching via spraakberichten via Voxer.

Sleutel

Bevrijdende audio's en e-books afgestemd op je Human Design & Gene Keys.

6 mnd Trailblazer

For the pioneers who wants to make her own new path

€ 3333,- ex. BTW (of 3 termijnen van € 1211,-)

Sleutel

1x Kennismakingscall om je thema helder te maken.

Sleutel

5 x 1-1 met Marleen van 2 - 2,5 uur (offline of online)

Sleutel

6 maanden toegang tot coaching via spraakberichten via Voxer.

Sleutel

Bevrijdende audio's en e-books afgestemd op je Human Design & Gene Keys.

Sleutel

Human Design & Gene Keys profiel t.w.v. € 197,-

9 mnd Deep dive

For the visionair who wants to live her truth and make a change

€ 5555,- ex. BTW (of 3 termijnen van € 1997,-)

Sleutel

1x Kennismakingscall om je thema helder te maken.

Sleutel

5 x 1-1 met Marleen van 2 - 2,5 uur (offline of online)

Sleutel

9 maanden toegang tot coaching via spraakberichten via Voxer.

Sleutel

'Uncage yourself dag' t.w.v. € 997,-

Sleutel

'Liberate retraite' all-in t.w.v. € 2222,-.

Sleutel

Bevrijdende audio's en e-books afgestemd op je Human Design & Gene Keys.

Sleutel

Human Design & Gene Keys profiel t.w.v. € 197,-

Deze enthousiaste dames gingen je voor:

“Marleen is heerlijk recht door zee en neemt je mee aan de hand van herkenbare anekdotes. Ze kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken bij mensen.

Confronterend, maar super leerzaam. En als je er open voor staat, kan je er meteen actie op ondernemen.”

Ela Grooteman

“Nogmaals mijn complimenten voor je geweldige programma! Ik weet niet precies wat er gebeurt, maar mijn leven is zo in beweging en het is allemaal goed!

Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.”

Rian Sevenhuijsen

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

Debby Rummens

Hoe lang duurt het mentorship?

Je hebt de keuze uit 1, 3 of 5 1-1 verdiepende calls in een periode van 2 – 9 maanden. Tussendoor kun je jouw vragen stellen zodat je jouw proces de ruimte kan geven. Je voelt zelf waar je nu behoefte aan hebt en hebt de mogelijkheid om te verlengen en nog dieper te duiken in je Gene Keys profiel. 

Wat als ik nog weinig tot niets weet over Human Design?

Wanneer je je voelt aangetrokken tot het ontdekken van Human Design, maar twijfelt of een deep dive voor nu wel handig is, heb ik een tip voor je. Start met het membership en ontdek meer over de basis en verdieping van je Human Design.  Tap in je autoriteit en voel een ja of nee. (onderbuikgevoel of emotionele helderheid).

Wat als ik al heel veel weet over Human Design?

Ja, juist dan is dit programma interessant. Je gaat de diepte in met je Human Design profiel én je gaat aan de slag met je Gene Keys profiel. Je ontdekt elke keer dat je hiermee aan de slag gaat weer nieuwe lagen in jezelf. Zelfs na ruim 3 jaar ontdek ik nog nieuwe dingen over mezelf. Daarbij is kennis pas waardevol wanneer je het ook gaat toepassen.

Komt er een opname van de coachsessies?

Ja, je hebt de mogelijkheid om de online coachsessie’s op te nemen. Deze vinden plaats in Zoom en met 1 klik zet jij de opname op je harde schijf of cloud. Ik raad het je zeker aan om te doen zodat je het op een later moment nog kan terugkijken.

Hoeveel vrouwen gingen me voor?

De afgelopen vier jaar gingen ruim 200 vrouwen je voor. Al deze vrouwen ervaren een vernieuwde en bevrijdende versie.