Meld je aan voor ’the uncage list voor ontembare vrouwen” en ontvang als eerste vrijblijvend meer info + startdatum 2023. Je ontvangt direct al  inspiratie in je mailbox.

Uncage jouw ontembare vrouw

Take an exciting leap of faith and liberate your wild side

“What if your wild side is what sets yourself and your moneyflow on fire?”.

“Your sensual spark attracts your deepest secret desires. “

“Take a leap of faith in your Gene Keys and spread your wings of liberation.”

Sleutel

1-1 deep dive

Compleet afgestemd op jouw en je business.

Sleutel

Jouw ongetemde versie bevrijden

De draak in de ogen kijken en temmen vanuit je vibe. Gene Keys aangevuld met breathwork & shadowwork.

Sleutel

Jouw naakte waarheid voortleven

Wat als jij je ongefiltert en ongelikt uitspreekt en hier grenzeloos naar handelt?

“Don’t ask her why she needs to be so free.

She’ll tell you it’s the only way to be”.

Wie is Marleen Kooi?

Het vuur van passie en pleasure ontsteken dat in je ligt te smeulen. Jouw ware bevrijding zit in de ongetemde vrouw die haar naakte waarheid leeft. Dit is een pad die voor iedere vrouw anders loopt en juist dat maakt dat ik vol passie mijn werk doe.

Mijn pad gaat onder andere over de Gene Keys 39 (the liberator), 38 (the warrior), 57 (the intuitive) en de 59 (the sensual playmate). Wanneer deze energiën samenkomen met mijn transformatieve achtergrond ontstaat een sensuele vuur om andere vrouwen hun ‘wings of liberation’ te laten ontvouwen. 

 

Tell me more

Voel je dat het jouw tijd is om vanuit je ongetemde versie je naakte waarheid te leven, meld je dan aan voor ’the uncage list voor ontembare vrouwen’. Je ontvangt als eerste de startdatum van de volgende mastermind. Meanwhile ontvang je al super gave inspiratie ’to uncage jouw ontembare vrouw’.

Wil je (direct) 1-1 starten, dat kan. Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in. Dan kunnen we intunen op jouw thema en kijken of er een klik is. Klik op de button en maak rechtstreeks in mijn agenda een afspraak die voor jou werkt.