Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Maak gebruik van de pre-lancering korting en betaal slechts € 1111,- en krijg 3x een 1-op-1 met Marleen .

Het business Liberation programma is een next level versie van het Pauwervrouwen in business programma.

Business liberation

Voor Emotionele en Sacrale kiezers die willen losbreken uit hun gouden kooi.
Yess, liberate me!

“Ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Marleen, je hebt me geactiveerd. Mijn energie stroomt voluit en ik maak mooie stappen.”  Tiziana Romagnoli

“De fun en de sexyness stromen weer in mijn leven en business. Joehoe, ik trek nu de leukste klanten aan op mijn nieuwste aanbod.” Anouk Kral

“Wat een herkenning en het besef wat me werkelijk klein houdt . De beer is los en voel me bevrijd om mijn eigen ding te doen.” Debby Rummens

Je verlangt naar bevrijding & activatie

Je weet dat je een Emotionele of een Sacrale autoriteit hebt en voelt dat er mee te halen is uit je Human Design profiel. Je voelt de innerlijke drive om de pure en gepassioneerde versie van jezelf te laten zien en uit te breken uit je gouden kooi.

Je bent nieuwsgierig naar Human Design en Gene Keys. Beide tools werken aan de hand van je geboortegegevens en vullen elkaar haarfijn aan om je ware natuur te ontdekken met al je pure en rauwe randen.

Human Design geeft inzicht in je natuurlijke flow, keuze strategie, talenten, valkuilen en groeipotentie. Het geeft een helder kader van wie je bent en wat je te doen hebt.

Gene Keys kun je zien als het ‘zusje van’  en is meer gericht op de feminine kant van je business. Het geeft helderheid in het doorbreken van je schaduwkanten, business activatie en potentie (je pot met goud).

Hoe zou het voor je zijn dat,

 • Je jezelf laat zien met al jouw prachtige rauwe randen en impact maakt.
 • Je bent  bevrijdt van dat wat je klein houdt en moed en vertrouwen uit  je gouden kooi vliegt.
 • Je weet hoe je vanuit passie nieuwe dingen neerzet en de leukste klanten aantrekt.

Human Design als spiegel

Je kent al leuke successen in je business en je bent nieuwsgierig naar de kansen, mogelijkheden en uitdagingen die Human Design je kunnen geven. Maar hoe dan? Want weten wat je type is en van daaruit stappen zetten maakt nog niet dat je loskomt van dát wat je nu nog klein houdt.

Human Design en Gene Keys  toepassen in je business brengt helderheid en werkt ook als een spiegel. Je ziet je mooie kanten, gaves en mogelijkheden en óók de delen die je liever verstopt.  En juist daar ligt je goud. I tell you why.

 

Spread your wings

Je vleugels uitslaan gaat over de diepere laag aanraken die nodig is om de (onbewuste) pijnpunten te ontdekken en ze liefdevol te bevrijden. Ik hoor je, dit kan best spannend voelen in het moment. Een compassievolle hand die je moed en vertrouwen geeft zijn dan zeer welkom.

In ‘Business libertion’ ga je ervaren dat wanneer je jouw schaduwen durft aan te kijken, ze een belangrijke boodschap hebben die je dichterbij je verlangens brengt. Het is jouw goud waar je ideale klant op af komt en je voor wilt betalen.

Enthousiaste verhalen van deelnemers:

“Bedankt Marleen, ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Je hebt me geactiveerd. De tijd erna vallen nog zoveel kwartjes en ontstaat er geínspireerde actie. Whoehoe. Ik voel zoveel berusting en energie om mijn ideeën uit te werken en heb het volle vertrouwen dat dit voor mij gaat werken. Dank je wel voor wat je doet, hiermee weet ik ook wat ik te doen.”

Tiziana Romagnoli

“Mijn grootste uitdaging was dat mijn business het ene moment relaxed liep en het andere moment als hard werken voelde. Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

Margreeth Elting - Bloemsma

Wauw, voelen zonder nadenken en zien waar het heen gaat. En durven vertrouwen dat de juist creatieve flow kan ontstaan. Intussen is die lichtheid, frisheid en speelse sparkle weer helemaal terug, en stromen de fun en de sexyness weer in mijn leven en business. Ik merk hoe ik hierdoor moeiteloos klanten kan aantrekken en kan helpen. En dat is heerlijk. Dat gun ik iedereen.”

Anouk Kral

Voor wie is dit interessant?

 • Voor Emotionele en Sacrale kiezers, die al stappen hebben gezet in hun business.
 • Weten dat je vibe gerelateerd is aan hoe je klanten aantrekt.
 • Dat blijvend succes niet komt door te kijken naar anderen.
 • Denken in en/en in plaats van en/of.

Voor wie niet?

 • Wanneer je NIET bereidt bent te kijken in de spiegel.
 • De overtuiging hebben dat succes een formule of methode is.
Liberated Generator

Meet Marleen Kooi

Ik ben een emotionele Generator 5/2, 39|38 / 51|57. Mijn natuurlijke kracht om je te laten groeien zit in mijn 20-57 kanaal de ‘Brainwave’ waarmee ik feilloos zie wat jouw unieke business pad is en de stappen om te komen waar je wilt zijn.

Vanuit het 6-59 kanaal voel en zie ik feilloos wat je blinde vlekken zijn, waar je je onbewust inhoudt en hoe je dit kan losbreken.

Met een missie als ‘vrouwen bevrijden van oude overtuigingen om in vrijheid hun passie te volgen’ weet ik als geen ander wat vrijheid, grenzen verleggen en uitdagingen zijn. Ik leef mijn eigen missie en het is mijn grootste verlangen om jou te laten ervaren hoe jij de pure versie van jezelf kan zijn met al je rauwe randen.

Ik ben je side-kick de komende tijd om los te breken uit je gouden kooi. Ik ben je luisterend oor, geef je een zakdoek voor je tranen (van het lachen of een andere emotie) en geef je een liefdevolle schop onder je kont om in actie te komen.

Ik sta te popelen om je aan de hand mee te nemen en je te laten ervaren hoe het is om met je ‘wings of liberation’ uit te vliegen.

Drie bevrijdende opties:

 • Business activatie: voor een afgestemde activatie vanuit je persoonlijk Human Design profiel. Je krijgt in 90 minuten helderheid in je Human Design en antwoord op het thema die nu speelt in je business. Dit is een online call waarin we samen een helder kader maken voor je business en je gaat naar huis met een praktisch activatieplan.

 • Business Liberation: is een 6 maanden activatietraject om vanuit je business Human Design met een verfrissende blik naar je business te kijken. Naast Human Design maak je ook kennis met de basis van je Gene Keys profiel. Je ontvangt 6 modules,  een businessprofiel om zelf mee aan de slag te gaan én een maandelijkse inspriratiesessie. Dit geeft je een bak aan wijsheid over jezelf en hoe je jouw business kunt activeren. In 3 sessie’s van 60 minuten gaan we aan de slag met een afgestemd activatieplan voor meer flow & impact. Ik ben 6 maanden je side-kick om je business vanuit Human Design te activeren.

Maak dé keuze waar jij ja op voelt!

Business activatiecall

€ 555,- ex. BTW

T/m 9 september € 497,-

1x online sessie van 60 minuten (inclusief opname).

Human Design business basisprofiel, t.w.v. € 97,-.

E-book: businessactivatie vanuit je HD type.

BONUS: check-in van 30 minuten na 4 weken.

Business Liberation

€ 555,- ex. BTW/ in 3x

of

€ 1497,- ex. BTW in 1x

T/m 9 september € 1111,-

Human Design verdiepend businessprofiel.

3x 1-op-1 sessie van 60 minuten (inclusief opname).

Wekelijkse Q&A voor vragen tussentijds.

6 modules voor Business Liberation.

6 inspiratiesessie's.

BONUS Live & online workshop 'Uncage your business' t.w.v.€ 397,-.

Business Liberation (vip)

€ 1111,- ex. BTW/ in 3x

of

€ 2997,- ex. BTW in 1x

T/m 9 september € 1997,-

Human Design verdiepend businessprofiel.

Gene keys activatieprofiel + audio

6x 1-op-1 sessie van 60 minuten (inclusief opname).

Wekelijkse afgestemde inspiratie in de vorm van voicemessenges.

6 modules voor Business Liberation.

BONUS Live & online workshop 'Uncage your business' t.w.v.€ 397,-.

BONUS wings of liberation sessie (op locatie) t.w.v.€ 497,-.

Enthousiaste woorden van deelnemers:

“Verhelderend en super krachtig. Ik weet nu hoe ik tijdens lanceringen en de dagelijkse werkzaamheden beter afgestemd kan blijven op mijn eigen energie.”

Ellen Daenen

“Mijn purposel is helder!!! Ik weet wat ik te doen heb op aarde, waar ik echt voldoening van krijg. Ik heb nu de focus op wat ik wil bereiken, waar ik echt gelukkig van word. Vanuit de rust die ik nu heb, ben ik veel productiever. En durf ik ook mijn vrouwelijke kant te laten zien. Ik durf zichtbaar te zijn, omdat ik nu weet wie ik ben en wat ik moeiteloos kan bieden. Door het afstemmen op mijzelf ben ik weer mijzelf geworden!”

Silvia Wiggers

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

Debby Rummens

Waarom heb je het over bevrijding, ik verlang naar activatie

Interessante vraag, activatie is een belangrijke sleutel in businesssucces. Een stap die we te vaak overslaan is loskomen van ‘oude’ overtuigingen, patronen en denkwijzes waardoor we wel activeren, maar niet daadwerkelijk vooruit komen. Zie het als uitvliegen met een ketting om je enkels. Je doet je best en hebt de juiste instelling alleen ver kom je niet. Daarom is bevrijding voor mij iets wat hand in hand gaat met activatie.

Wat als ik nog weinig tot niets weet over Human Design?

Het Business Liberation programma is een vervolg op de Human Design activatie. Een 3 stappen training die je meeneemt in de basis van je Human Design profiel én met praktische e-books en werkboeken zodat je ook daadwerkelijk de stap neemt om te gaan leven vanuit je Human Design profiel.

Wat als ik al heel veel weet over Human Design?

Ja, juist dan. Er is nog zoveel meer te ontdekken over Human Design en elke coach heeft haar eigen expertise. (Die ze zelf natuurlijk feilloos weet dankzij Human Design). Zelfs na ruim 3 jaar ontdek ik nog nieuwe dingen over mezelf. Daarbij is kennis pas waardevol wanneer je het ook gaat toepassen. 

Komt er een opname van de coachsessies?

Ja, je krijgt de mogelijkheid om de (online) coachsessie op te nemen. Je kunt nadat je aanwezig bent in het programma ‘Zoom’ zelf op de knop klikken om het op te nemen. Ik hoor vaak terug dat het waardevol is om de call op een later moment nog eens terug te luisteren.