Empower met Human Design

 • Wil je weer in contact komen met dat vuurtje binnenin?
 • Wil je krachtige keuzes maken en grenzen verleggen?
 • Wil je initiatief nemen en vrijheid ervaren in je leven en  business?

“Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.” ~ Rian Sevenhuijsen

Marleen kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken. Triggerend, maar super leerzaam.” ~ Ela Grooteman

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt je leven kan veranderen”  ~ Debby Rummens

Hou zou het voor je zijn dat:

 • Je op een easygoing way je eigen businesspad loopt in plaats van doen wat anderen doen.
 • Je een natuurlijke beweging creëert waarbij je minder hard hoeft te werken.
 • Je ontdekt wat je natuurlijke vibe is die je aantrekkelijk maakt voor klanten.
 • Je weet hoe je krachtige keuzes maakt en grenzen verlegt.
 • Je weet hoe zonder compromis of geduw dingen afrond.
 • Je business eenvoudiger is en joy & pleasure brengt.

Liberated Generator

Human Design om te empoweren, hoe doe je dat?

Human Design gaat ervan uit dat iedereen uniek is en toch kijken we onbewust naar een ander om succesvol te zijn. Dit raakt me, want weten wie je bent voorkomt blijven hangen in pushen en veilige keuzes die energie, tijd en geld kosten. Wanneer je weet wat je natuurlijke talenten, uitdagingen en mogelijkheden zijn, lost de ruis op en ontstaat de pure versie van jezelf met al haar mooie en rauwe randen. Deze versie brengt je de vrijheid en voldoening waar je naar verlangt.

Met je blauwdruk in de hand weet je hoe je van nature handelt, doet en denkt zonder de invloed van je omgeving. Het maakt dat je meer easygoing leeft en bold moves maakt om je grenzen te verleggen. Je ervaart weer het plezier, enthousiasme en vrijheid die je de.  Get uncaged is spot on omdat het je het programma met één klik afstemt op jouw persoonlijke profiel. Het brengt je bevrijding van dat wat je nu klein houdt en opent de deur naar oneindige kansen en mogelijkheden. 

Vraag jij je dit ook af?

Wanneer 70% van de wereld Generator is:

 • Hoe val je op en maakt je het verschil met je business?
 • Hoe neem je initiatief op je gepassioneerde ideeën?
 • Hoe werkt respons, wanneer je weinig reactie ontvangt?
 • Hoe maak je krachtige keuzes wanneer er zoveel van je gevraagd wordt zowel in je business als thuissituatie?

Als initiëren niet je natuurlijke strategie is:

 • Wat doe je dan met je gepassioneerde business ideeën en hoe houd je momentum?
 • Hoe lanceer je dan nieuw aanbod?
 • Hoe bereik je je ideale klant zonder te initiëren?
 • Hoe voorkom je opgeven wanneer respons uitblijft?

 

Wanneer 70% van de wereld (Manifesting) Generator en wacht op respons, wanneer kom je dan in actie?

Waarom kiezen voor Get uncaged?

 • Direct toegang tot je persoonlijke Human Design profiel. 
 • Met één klik is de inhoud afgestemd op jouw profiel.
 • 6 uur video’s en audio’s volgen in je eigen tempo en tijd.
 • E-books en werkboeken voor helderheid in bevrijdende moves.
 • Extra bonussen met praktische bevrijdende tools bij uitdagingen.

Dit levert het je op:

 • Helderheid in initiatief nemen vanuit respons.
 • Het lef en vertrouwen de pure versie met haar rauwe randen te laten zien.
 • Meer toewijding voor bevrijdende moves.
 • Krachtige keuzes maken vanuit het en/en principe in plaats compromis met en/of.
 • Meer klanten die passen bij jouw vibe waardoor je meer ease, joy en freedom ervaart in je business.

 

Je bent zoveel meer dan je Human Design type

De wijsheid over je Human Design type en de bijbehorende strategie maakt niet wie je bent. Het is jouw impuls om in actie te komen en de vrijheid te ervaren. Er is nog zo meer te ontdekken over jouw pure versie met al haar rauwe randen. Zoals je talenten in je ingekleurde centrums, je valkuilen in je open centrums en jouw kanalen met je natuurlijke groeipotentie.

Met je blauwdruk in de hand weet je hoe je van nature handelt, doet en denkt zonder de invloed van je omgeving. Het maakt dat je meer easygoing leeft en bold moves maakt om je grenzen te verleggen. Je ervaart weer het plezier, enthousiasme en vrijheid die je de.  Get uncaged is spot on omdat het je het programma met één klik afstemt op jouw persoonlijke profiel. Het brengt je bevrijding van dat wat je nu klein houdt en opent de deur naar oneindige kansen en mogelijkheden. 

Enthousiaste verhalen van deelnemers:

“Bedankt Marleen, ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Je hebt me geactiveerd. De tijd erna vallen nog zoveel kwartjes en ontstaat er geínspireerde actie. Whoehoe. Ik voel zoveel berusting en energie om mijn ideeën uit te werken en heb het volle vertrouwen dat dit voor mij gaat werken. Dank je wel voor wat je doet, hiermee weet ik ook wat ik te doen heb.”

Tiziana Romagnoli

“Mijn grootste uitdaging was dat mijn business het ene moment relaxed liep en het andere moment als hard werken voelde. Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met vanalles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

Margreet Elting - Bloemsma

Wauw, voelen zonder nadenken en zien waar het heen gaat. En durven vertrouwen dat de juist creatieve flow kan ontstaan. Intussen is die lichtheid, frisheid en speelse sparkle weer helemaal terug, en stromen de fun en de sexyness weer in mijn leven en business. Ik merk hoe ik hierdoor moeiteloos klanten kan aantrekken en kan helpen. En dat is heerlijk. Dat gun ik iedereen.”

Anouk Kral

Pursue what sets your soul on fire

Generator adventures membership

Meet Marleen Kooi?

Ik ben een emotionele Generator 5/2.  Mijn twee belangrijkste poorten van Human Design zijn de 39 en 38. Poort 39: the liberator en poort 38: the warrior. Best grappig voor iemand met een achternaam Kooi, want ik heb dit niet altijd zo ervaren in mijn leven.

Ik liep regelmatig vast in struggles, mindbugs en weerstand. Hoe harder ik mijn best deed, me aanpaste of me er tegen verzette, hoe meer ik het gevoel van vastzitten ervaarde.

Dankzijn Human Design  weet ik hoe ik schaamteloos en in vrijheid mijn eigen pad loop (en kan blijven lopen). Het is letterlijk mijn missie om de passie, pijn & pleasure van vrouwelijke ondernemers te bevrijden.

Ik doorleef mijn missie en kijk mijn schaduwen en draken in de ogen om de diepere betekenis vol vertrouwen te embracen. Tsja, dit gaat met de nodige hobbels, bobbels en tranen. Uit ervaring weet ik dat dit proces simpeler, zachter en krachtiger kan met je Human Design profiel in de hand.

Nog meer enthousiasme:

“Marleen weet waar ze het over heeft. Ze weet je te triggeren en aan te zetten tot verandering. Het is haar kwaliteit dat ze afgestemde antwoorden weet te geven die ook meteen zeer praktisch zijn waardoor je er meteen mee aan de slag kunt.”
Chantal

Als je duidelijkeheid wilt over Human Design dan kun je dit heel goed en duidelijk bij Marleen ophalen. Het waren fijne, diepe gesprekken. Marleen voelt goed aan waar je zit.

Janneke

Marleen is heerlijk recht door zee en neemt je mee aan de hand van herkenbare anekdotes. Ze kijkt, luister en weet daardoor precies de juiste plekken te raken bij mensen. Confronterend, maar super leerzaam en als je er open voor staat kan je er meteen actie op ondernemen.”

Ela

NU in het jouw tijd!

Ontdekkingsreis

€ 147,- ex. BTW (of 2x € 88,-)

Sleutel

Uitleg over Human Design tool en hoe je het praktisch kunt toepassen.

Sleutel

Basisprofiel met type, strategie, centrums en profiel.

Sleutel

Ingesproken audio van 1 uur over jouw basisprofiel.

Sleutel

BONUS: masterclass connecting the dots uit je basisprofiel.

Empowered

€ 555,- ex. BTW (of 2x € 297,-)

Sleutel

Basisprofiel met e-book over type, strategie en autoriteit.

Sleutel

Verdiepend profiel met o.a. centrums, kanalen en poorten.

Sleutel

Ingesproken audio's van in totaal 2 uur over jouw Human Design.

Sleutel

Intake om je thema helder te krijgen.

Sleutel

1-1 call van 2 uur met Marleen.

Sleutel

BONUS: masterclass initiatief nemen voor Generators.

Empowerd VIP

€ 1997,- ex. BTW (of 2x € 1011,-)

Sleutel

Basisprofiel met e-book over type, strategie en autoriteit.

Sleutel

Verdiepend profiel met o.a. centrums, kanalen en poorten.

Sleutel

Ingesproken audio's van in totaal 2 uur over jouw Human Design.

Sleutel

Intake om je thema helder te krijgen.

Sleutel

3x 1-1 call hoe je Human Design kunt toepassen in je leven, werken of business.

Sleutel

Toegang tot databank met Human Design info over alle types, centrums en profielen.

Sleutel

BONUS: masterclass initiatief nemen voor Generators.

Sleutel

BONUS: interactie in groepen en met klanten.

“Verhelderend en super krachtig. Ik weet nu hoe ik tijdens lanceringen en de dagelijkse werkzaamheden beter afgestemd kan blijven op mijn eigen energie.”

Ellen Daenen

Mijn purposel is helder!!! Ik weet wat ik te doen heb op aarde, waar ik echt voldoening van krijg. Ik heb nu de focus op wat ik wil bereiken, waar ik echt gelukkig van word. Vanuit de rust die ik nu heb, ben ik veel productiever. En durf ik ook mijn vrouwelijke kant te laten zien. Ik durf zichtbaar te zijn, omdat ik nu weet wie ik ben en wat ik moeiteloos kan bieden. Door het afstemmen op mijzelf ben ik weer mijzelf geworden!

Silvia Wiggers

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

Debby Rummens

Krijg ik direct toegang tot de training?
Hoelang houd ik toegang tot de training?
Wat als ik nog weinig tot niets weet over Human Design?

Deze training is een fijne kennismaking met Human Design met achtergrond info over Human Design, praktische handvatten om het in te zetten in je leven. Voel je enthousiasme en nieuwsgierigheid dan is dit echt wat voor jou.

Wat als ik al heel veel weet over Human Design?

Het jaartraject gaat de verdieping in van je Human Design profiel, wanneer het resoneert kan dat een goede optie zijn. Een super gaaf alternatief is te kiezen voor Uncage waarbij je een deep dive maakt in je Gene Keys. Wil je hier meer over weten, kijk dan op www.marleenkooi.nl/uncage

Voor welke types is dit interessant?

Deze training is interessant voor alle types met een emotionele, sacrale of miltautoriteit.

Hoe zit het met updates van de training?

Je krijgt ook toegang tot eventuele updates van de training.

Is verdieping ook mogelijk?

Ja, het is mogelijk om je verder te verdiepen, Voel je dat het tijd is om die diepere laag aan te raken dan adviseer ik je om verder te gaan met Gene Keys in bijvoorbeeld het Uncage programma. Je leest hier meer over op www.marleenkooi.nl/uncage