Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Pauwervrouw in business traject

Unlock your businesstrail naar impact, vrijheid & bliss vanuit Human Design, Gene Keys & vrouwelijke leiderschap.
Yess, ik wil next level

“Voelen zonder nadenken en ervaren waar het heen gaat. De fun en de sexyness heb ik weer terug gevonden in mijn leven en business, thnx Marleen.”

“Marleen weet me op de juiste manier te triggeren, waardoor ik heldere keuzes maak en gerichte stappen zet. En meer vrijheid en bliss ervaar.”

“Ik durf zichtbaar te zijn, omdat ik nu weet wie ik ben en wat ik moeiteloos kan bieden. Ik durf mijn vrouwelijk kant te laten zien”.

Je bent ondernemer en verlangt naar impact.

Je hébt waarschijnlijk al succes. Je werkt hard en gaat ver voor je klanten, maar je voelt ook dat er meer mogelijk is.

Je hebt een innerlijke drive, je ziet kansen en ook uitdagingen. De ene keer gaat het in flow de andere keer is het hollen en stilstaan.

Je wilt impact maken omdat je voelt dat het nu tijd is om te gaan staan voor je expertise. En vaak blijf je hangen in compromis en twijfel.

Je bent gaan ondernemen omdat je verlangt naar vrijheid en in praktijk stroom het niet. Soms vraag je je af waarvoor je het ook alweer doet.

En dan nog iets: je hebt een sterke intuïtie. Je voelt dingen duidelijk aan. Dit is je kracht en tegelijk is het ook je valkuil.

Je vind het spannend om:

  • volledig te vertrouwen op je intuitie,
  •  je voluit uit te spreken zoals het voor je voelt,
  • zonder compromis je innerlijke drive te volgen.

Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd en kijkt naar anderen voor helderheid en antwoorden.

Je wilt groeien met je bedrijf, maar mist een heldere richting en gaat alle kanten op.

Je denkt “wie ben ik nou?” en je vind het spannend om jezelf te laten zien en je voluit uit te spreken.

Ik hoor je! It’s been a Rocky Road so far.

Vind je eigen sleutel naar méér vrijheid, impact en bliss. Breng je business next level!

Stel je voor, op een ochtend word je uitgerust wakker en je bent bevrijd uit de kooi waarin je eerder gevangen voelde. Je bepaalt je eigen werkritme, ervaart flow en loopt in vertrouwen je eigen pad.

Je klanten of omgeving bepalen niet meer hoe jij werkt. Dat bepaal jijzelf zonder uitstel, compromis of twijfel. Tegelijk maak je meer impact en ervaar je meer bliss. Je merkt dat je een beweging in gang zet.

Je nieuw hervonden energie stelt je in staat om je volledige pauwer te gebruiken die ontwaakt is. Je staat meer in je vrouwelijke kracht en de tijd van twijfelen, uitstellen en hard werken is verleden tijd. Eindelijk kun je vanuit je volledige potentieel ondernemen.

Je angsten zijn er nog, maar je intuïtie is sterker. Je gevoeligheid is je kracht en je hebt het lef om je innerlijke kompas te volgen. Het maakt je authentiek, eigenzinnig en onderscheidend. De waarde die je voor de wereld creëert is groots en groeiende.

 

Only those who dare to take a change, change their destination.

Wie is Marleen Kooi?

Mijn naam is Marleen Kooi en ik weet dat het niet altijd makkelijk is, maar ik weet ook hoe het anders kan. Het is mijn missie om vrouwelijke ondernemers te empauweren hun eigen businesspad te lopen en het (vaak onbewuste) patroon dat hun klein houdt te doorbreken.

Drie jaar geleden ervaarde ik mijn business als hollen en stil staan en ik liep vast in mijn eigen overtuigingen en de klanten waar ik met smart op zat te wachten, bleven uit. Ondanks mijn 15 jaar marketing & sales kennis uit het bedrijfsleven.

Op dat moment werd me een spiegel voorgehouden aan de hand van mijn Human Design profiel. Ik ontdekte dat ik ergens in mijn enthousiasme het ondernemers pad van een andere ondernemer liep en liep letterlijk vast in hard werken om klanten aan te trekken.

Het werd me glashelder dat ik mezelf had opgesloten in een kooi, kijkend naar de wereld waar ik me geen onderdeel van voelde. Ik voelde me anders, raar

In mijn Human Design profiel, gebaseerd op mijn geboortedatum ontdekte ik de sleutel om meer vanuit eigenheid te ondernemen en mijn grootste potentieel te ondernemen. Hiermee ontgrendelde ik mijn eigenzinnige potentieel en gingen deuren open die voorheen gesloten bleven. Dit wens ik ook voor jou!

 

Unleash pauwer

Je kunt geen impact maken als je blijft kijken naar een ander. Je kunt geen vrijheid ervaren als je binnen je comfortzone blijft. Je kunt geen bliss ervaren als je blijft denken over de ‘hoe’.

Je mag stoppen met doen zoals het ‘heurt’. Je mag stoppen met jezelf klein houden. Je mag stoppen met oordelen over jezelf én anderen.

Het is  tijd om los te breken van ‘oude’ overtuigingen, af te slaan van de gebaande paden en je te bevrijden van belemmerende patronen.

Je eigen pad lopen vraagt lef en vertrouwen. Het is een avontuur met mogelijkheden en uitdagingen én kan soms eenzaam voelen. I know it’s a rocky road but it’s the only way to freedom.

Jouw unieke sleutel om je businesstrail te ontgrendelen naar impact, vrijheid en bliss vind je in het Pauwervrouwen in businesstraject. Je gaat een deep dive maken in Human Design, Gene Keys en vrouwelijk leiderschap.

In dit individuele of groepstraject ontdek je hoe je intuïtief en eigenzinnig je eigen businesstrail maakt met ruimte voor je gevoeligheid.

Je leert op een gezonde manier omgaan met de uitdagingen en mogelijkheden op je pad en bevrijd je van de patronen die je voorheen klein hielden. Intuïtief gaan we een strategisch plan maken afgestemd op jouw Human Design en Gene Keys profiel.  Je ervaart méér vrijheid, méér impact en méér bliss.

 

Become a Pauwervrouw in business

Human Design & Gene Keys

Je krijgt helderheid in je Human Design & Gene Keys profiel en praktische hulp om stap voor stap intuïtief meer eigenzinnigheid in je business te stoppen. Waardoor je business stroomt en je met lef en vertrouwen je eigen businesstrail maakt.

Vrouwelijk Leiderschap

Door de overtuigingen die we ons vaak onbewust eigen maken staan we vooral in de actie stand en vaak meer klaar voor de ander dan dat we aandacht besteden aan onze eigen behoeften. Vrouwelijk leiderschap gaat over de zachte tedere kant in onszelf die ons een oerkracht geeft om onszelf te zijn. Het gaat over flow, vertrouwen en overgave aan dat wat is.

Coachcalls & Mastermind

Wijsheid van Human Design, Gene Keys en vrouwelijk leiderschap is niets zonder het praktische toe te passen. Daarom zijn de coachcalls, afgestemde sessie’s en mastermind om daadwerkelijk de shift te maken om in vertrouwen je eigen pad te lopen en je businesspotentieel te ontgrendelen. 24/7 krijg je toegang tot de community om je vragen te stellen, inzichten te delen en elkaar te supporten.

Key to your trail

Je ontvangt het exclusieve boek: 8 keys to unlock your businesstrail. In dit boek krijg jij in 8 praktische stappen helderheid in jouw businesspotentieel, bevrijd je je van patronen die je klein houden en ontketen je jouw innerlijke pauwer om je eigen businesstrail te maken.

Intuitieve strategieplan

Gene Key 57 is mijn purpose die gaat over intuitief zien en horen. Wanneer we mijn gave combineren met jouw vibe en Gene Key profiel ontstaat een intuitief strategieplan afgestemd op jouw businesspotentieel. Dit plan geeft je inzicht in praktische stappen om je businesstrail te ontgrendelen naar meer impact, vrijheid en bliss.

Bonussen en extra's

Je krijgt direct na aanmelding toegang tot het Pauwervrouwen programma. Met één druk op de knop opent 4 uur aan korte audio’s en video’s afgestemd op jouw persoonlijke Human Design. Waarmee het regent aan inzichten en je helderheid krijgt in je ware natuur. Naast coaching ontvang je ook een uitnodiging tot de live dag: unlock feminine pauwer. En kies je voor jaarexpeditie dan ontvang je ook een uitnodiging voor de deepdive 2-daagse en de persoonlijke calls.

“Mijn grootste uitdaging was om mijn speelse sparkle niet te verliezen, door te veel te overdenken en in mijn hoofd te gaan zitten. Mijn grootste inzicht is: voelen zonder nadenken en zien waar het heen gaat. En daarop kunnen vertrouwen, dat er dan juist creatieve flow kan ontstaan. Intussen is die lichtheid, frisheid en speelse sparkle weer helemaal terug, en stromen de fun en de sexyness weer in mijn leven en business. Ik merk hoe ik hierdoor moeiteloos klanten kan aantrekken en kan helpen. En dat is heerlijk. Dat gun ik iedereen.”

Anouk Kral

Brand Activator

“ Mijn grootste uitdaging was dat mijn business het ene moment relaxed liep en het andere moment als hard werken voelde. Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

Margreet Elting - Bloemsma

Belevingsexpert

“Mijn grootste inzicht is dat ik niet gemaakt ben om hard te werken en dat ik slimmer mag werken als Projector. Dankzij dit traject is mijn levensdoel helder!!! Ik weet wat ik te doen heb op aarde, waar ik echt voldoening van krijg. Ik heb nu de focus op wat ik wil bereiken, waar ik echt gelukkig van word. Vanuit de rust die ik nu heb, ben ik veel productiever. En durf ik ook mijn vrouwelijke kant te laten zien. Ik durf zichtbaar te zijn, omdat ik nu weet wie ik ben en wat ik moeiteloos kan bieden. Door het afstemmen op mijzelf ben ik weer mijzelf geworden!”

Silvia Wiggers

Coach voor moeders met jonge kinderen

Great things never came from comfortzones

Pakketten & Prijzen

Journey: 3 maanden reis

€ 1497,- ex. BTW

Of

In 3 termijnen van

€ 555,- ex. BTW

Human Design persoonlijkprofiel in de vorm van e-book.

Human Design persoonlijke afstemming van 90 minuten.

4 strategiesessies van 90 minuten.

Bonus: 4 uur afgestemde audio's + e-boek over je Human Design.

Bonus: unlock businesstrail toolkit.

Trail: 8 maanden groepstraject

€ 1997,- ex. BTW

Of

In 4 termijnen van

€ 555,- ex. BTW

Human Design businesprofiel + e-book.

Live dag.

8 online modules.

8 verdiepende sessies.

Wekelijkse Q&A.

Membership community.

Bonus: 4 uur afgestemde audio's + e-boek over je Human Design.

Bonus: unlock businesstrail toolkit.

Expeditie: 12 deep dive

€ 3997,- ex. BTW

Of

In 4 termijnen van

€ 1111,- ex. BTW

Alles uit trail traject met de onderstaande extra's:

Human Design persoonlijke afstemming van 90 minuten.

2x tweedaagse deep dive.

4 extra coachsessie's (in totaal 12x).

4 kwartaalsessies voor eigenzinnige strategie.

Support van Mastermind van totaal 4 ondernemers.

R

Start nu met Pauwervrouwen in businesstraject:

Helderheid in je Human Design & Gene Keys.

Bevrijden van patronen die je klein houden zodat je zonder compromis, twijfel of oordeel.

Unlock je businesspotentieel in 8 praktische stappen voor meer impact, vrijheid & bliss.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.