Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

‘Uncage membership’ start op 6 juli voor € 39,- per maand of kies voor de DIAMOND versie voor € 139,- per maand . 

Uncage membership

Voor (Manifesting) Generators die hun pure & wilde kant willen bevrijden.
Yess, uncage me!

“Ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Marleen, je hebt me geactiveerd. Mijn energie stroomt voluit en ik maak mooie stappen.”  Tiziana Romagnoli

“De fun en de sexyness stromen weer in mijn leven en business. Joehoe, ik trek nu de leukste klanten aan op mijn nieuwste aanbod.” Anouk Kral

“Wat een herkenning en het besef wat me werkelijk klein houdt . De beer is los en voel me bevrijd om mijn eigen ding te doen.” Debby Rummens

Sleutel

Human Design & Gene Keys

Je pure en rauwe randen laten zien vanuit moed & vertrouwen. 

Sleutel

Uncage bold leadership

Bold moves maken en blijven staan voor wat jij belangrijk vindt.

Sleutel

Your Generator vibe attracts

Vanuit passie nieuwe dingen neerzetten en de leukste klanten aantrekken.

Human Design als tool voor bevrijding, hoe doe je dat?

Human Design gaat ervan uit dat iedereen uniek is en toch kijken we onbewust naar een ander om succesvol te zijn. Dit raakt me, want weten wie je bent voorkomt blijven hangen in pushen en veilige keuzes die energie, tijd en geld kosten.

Wanneer je weet wat je natuurlijke talenten, uitdagingen en mogelijkheden zijn, lost de ruis op en ontstaat de pure versie van jezelf met al haar mooie en rauwe randen. Deze versie brengt je de vrijheid en voldoening waar je naar verlangt.

Met je blauwdruk in de hand weet je hoe je van nature handelt, doet en denkt. Het is spot on en brengt bevrijding van dat wat je nu klein houdt. Human Design brengt je meer passie, joy & pleasure in je dagelijkse leven.

 Je verlangt naar liberation, devotion en impact

Je weet wat je een Generator type bent en wilt je verder verdiepen in Human Design (én Gene Keys). Je voelt de innerlijke drive om de pure en gepassioneerde versie van jezelf te laten zien en uit te breken uit je gouden kooi.

Je bent nieuwsgierig naar Human Design en Gene Keys. Beide tools werken aan de hand van je geboortegegevens en vullen elkaar haarfijn aan om je ware natuur te ontdekken met al je pure en rauwe randen.

Hoe zou het voor je zijn dat,

  • Je een natuurlijke beweging creëert waarbij je minder hard hoeft te werken.
  • Je ontdekt wat je natuurlijke vibe is waarmee je impact, joy & pleasure ervaart.
  • Je weet hoe je krachtige keuzes maakt en grenzen verlegt om je aanbod eenvoudiger neer te zetten.

Gene Keys als spiegel

Gene Keys kun je zien als ‘het zusje van’ Human Design. Mijn ervaring is dat Gene Keys dieper gaat door de wijsheid over je schaduwen en gaves.

Deze wijsheid brengt helderheid en werkt ook als een spiegel. Je ziet je mooie kanten, gaves en mogelijkheden en óók de delen die je liever verstopt. Die donkere delen die als een draak soms je ‘dwars’ liggen.  En juist daar ligt je goud. I tell you why. 

Je vleugels uitslaan gaat over de diepere laag aanraken die nodig is om de (onbewuste) pijnpunten te ontdekken en ze liefdevol te bevrijden. Ik hoor je, dit kan best spannend voelen in het moment. Een compassievolle hand die je moed en vertrouwen geeft zijn dan zeer welkom.

In ‘Uncage’ ga je ervaren dat wanneer je jouw schaduwen durft aan te kijken, ze een belangrijke boodschap hebben die je dichterbij je verlangens brengt. Het is jouw goud waar je ideale klant op af komt en je voor wilt betalen.

 

Passie & pleasure als startmotor

De startmotor van Generators zit in het sacrale centrum met haar ontembare sensuele en creatiekracht.  Dit centrum kun je zien als het pauwerhouse van je leven en je business en is onbewust vaak de grootste blokkade.

In het sacrale centrum zit je passie en pleasure energie en oooh daar zitten vaak  bepaalde overtuigingen, verwachtingen op en verzanden we in  compromissen.

In jouw chart leer je te ontdekken waar jouw ware goud zit waar je consistent en consequent je business op kan bouwen. Ook als je een off-day hebt, kan je business vol doordraaien. No more: wegkruipen onder een dekentje of met de tanden op elkaar doorduwen.

Wanneer je weet en ervaart waar je goud zit kun je op een eenvoudigere manier meer joy & pleasure ervaren in business én de leukste klanten aan trekken.

 

Deze bold woman ging je voor:

“Bedankt Marleen, ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Je hebt me geactiveerd. De tijd erna vallen nog zoveel kwartjes en ontstaat er geínspireerde actie. Whoehoe. Ik voel zoveel berusting en energie om mijn ideeën uit te werken en heb het volle vertrouwen dat dit voor mij gaat werken. Dank je wel voor wat je doet, hiermee weet ik ook wat ik te doen.”

Tiziana Romagnoli

“Mijn grootste uitdaging was dat mijn business het ene moment relaxed liep en het andere moment als hard werken voelde. Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

Margreeth Elting - Bloemsma

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

Debby Rummens

Voor wie is dit interessant?

  • Voor (Manifesting) Generators die al ondernemer zijn of (door)starten in hun business.
  • Weten dat je vibe gerelateerd is aan hoe je klanten aantrekt.
  • Dat blijvend succes niet komt door te kijken naar anderen.
  • Denken in en/en in plaats van en/of.

Voor wie niet?

  • Wanneer je NIET bereidt bent te kijken in de spiegel.
  • De overtuiging hebben dat succes een formule of methode is.
Liberated Generator

Meet Marleen Kooi

Ik ben een emotionele Generator 5/2, 39|38 / 51|57. Mijn unieke businesspauwer zit verbonden in het emotionele centrum en het 6-59 kanaal. Wanneer ik dit verbind met mijn Gene Keys, wauw dan begint mijn energie volluit te stromen..

Vanuit het 6-59 kanaal voel en zie ik feilloos wat je blinde vlekken zijn, waar je je onbewust inhoudt en hoe je dit kan losbreken.

Met een missie als ‘vrouwen bevrijden van oude overtuigingen om in vrijheid hun passie te volgen’ weet ik als geen ander wat vrijheid, grenzen verleggen en uitdagingen zijn. Ik leef mijn eigen missie en het is mijn grootste verlangen om jou te laten ervaren hoe jij de pure versie van jezelf kan zijn met al je rauwe randen.

Ik ben je wingwoman de komende tijd om los te breken uit je gouden kooi. Ik ben je luisterend oor, geef je een zakdoek voor je tranen (van het lachen of een andere emotie) en geef je een liefdevolle schop onder je kont om in actie te komen.

Ik sta te popelen om je aan de hand mee te nemen en je te laten ervaren hoe het is om los te breken uit je gouden kooi.

2 uncage opties:

Uncage groepsprogramma: is een 9 maanden traject voor dé Generator die ‘a leap of faith’ durft te nemen. Ik loop met je mee en we gaan met de frisse wind door je business zodat jij met je wings of liberation kunt uitvliegen.

Dit traject is deels een krachtige basis neerzetten voor je business en deels om je onbewuste triggers te ontwortelen. Na dit traject vlieg jij met moed en vertrouwen uit om je business naar grotere hoogte te brengen. De volgende groep start in april. Wil je op de ‘uncage the earlybird list’, mail dan naar info@marleenkooi.nl

Uncage 1-op-1 mentorship: waarbij we samen de diepte ingaan op een specifiek thema om jouw key to liberation te vinden. Je hebt zelf al een basis staan in je business en merkt dat deze krachtiger, helderder en meer feminine mag zijn.

Aan de hand van je Gene Keys, schaduwwerk & hypnose kom je los van dat wat je klein houdt. Je activeert  je vuur en passie die je abundance & pleasure brengen in je business. Je kunt de coaching verdelen over max 9 maanden. Naast de online calls is er ook een 1-1 liberate yourself dag.   Je kunt op elk moment starten met een 1-1 mentership. Maak een vrijblijvende call in mijn agenda om te ervaren of er een klik is.

Uncage jaarmembership

Membership GOLD

€ 39,- per maand ex. BTW  (of betaal in 1x en krijg 2 maand gratis) 

Sleutel

12 maanden adventure voor feminine bold business.

Sleutel

4 x deep dive masterclasses voor belichamen van je Gene Keys.

Sleutel

6 modules met verdieping in Human Design & Gene Keys.

Sleutel

4 bevrijdende audio's afgestemd op je Gene Keys sleutel

Membership DIAMAND

€ 139,- per maand ex. BTW  (of betaal in 1x en krijg 2 maand gratis) 

Sleutel

12 maanden deep dive voor feminine bold business.

Sleutel

11 online coachcalls

Sleutel

Wekelijkse Q&A.

Sleutel

4 x deep dive masterclasses voor belichamen van je Gene Keys.

Sleutel

6 modules met verdieping in Human Design & Gene Keys.

Sleutel

4 bevrijdende audio's afgestemd op je Gene Keys sleutel

Deze enthousiaste dames gingen je voor:

“Het lijkt wel te bruisen. Veel ideetjes gekregen die ik rustig wil uitwerken dus is het wel fijn dat ik deze maand daar mij rustig op kan focussen.

Ik wil nog even kwijt dat ik jouw manier van praten heerlijk vind. Rustig en duidelijk een hele fijne energie geef jij mee, daar wilde ik jou nog voor bedanken. Je hebt echt een heel mooi programma gemaakt waar veel mensen zich inspireert zullen raken. Top Marleen.”

Bianca

“Je invoelende, kristalheldere en duidelijke energie gaven mij vertrouwen om daar weer contact mee te maken in mij.

Je opmerkingen, verhalen, aanwijzingen en tips waren precies to the point. Jouw vertrouwen in het Universum en in de Godin in jou heeft mijn vertrouwen en de Godin in mij aangeraakt.

Dank je wel voor deze heldere spiegel en for holding this space!!!!”

Germa

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

Debby

Waarom heb je het over bevrijding, ik verlang naar activatie

Interessante vraag, activatie is een belangrijke sleutel in businesssucces. Een stap die we te vaak overslaan is loskomen van ‘oude’ overtuigingen, patronen en denkwijzes waardoor we wel activeren, maar niet daadwerkelijk vooruit komen. Zie het als uitvliegen met een ketting om je enkels. Je doet je best en hebt de juiste instelling alleen ver kom je niet. Daarom is bevrijding voor mij iets wat hand in hand gaat met activatie.

Wat als ik nog weinig tot niets weet over Human Design?

Wanneer je je voelt aangetrokken tot het ontdekken van Human Design, maar twijfelt of een deep dive voor nu wel handig is, heb ik een tip voor je. Start eerst met Get uncaged. In dit programma ontdek je meer over de basis van je Human Design profiel en het neemt je stap voor stap mee in de verdieping. Tap in je autoriteit en voel een ja of nee. (onderbuikgevoel of emotionele helderheid).

Wat als ik al heel veel weet over Human Design?

Ja, juist dan is dit programma interessant. Je gaat de diepte in met je Human Design profiel én je gaat aan de slag met je Gene Keys profiel. Je ontdekt elke keer dat je hiermee aan de slag gaat weer nieuwe lagen in jezelf. Zelfs na ruim 3 jaar ontdek ik nog nieuwe dingen over mezelf. Daarbij is kennis pas waardevol wanneer je het ook gaat toepassen.

Komt er een opname van de coachsessies?

Ja, je 24 uur na de call komt de opname beschikbaar in de online omgeving. Je houdt toegang tot de opname zolang je toegang hebt tot de online omgeving.

Ik wil graag 1-1 een deep dive maken met Gene Keys, kan dat?

Ja, dat is zeker mogelijk. Ik adviseer je op een kennismakingsgesprek met Marleen in te plannen. Samen kijken we of er een klik is en wanneer we beide een ja voelen start je met de 1-1 deep Dive in je Gene Keys. Super interessant voor de ondernemer die als mooie stappen heeft gezet in haar business.