Marleen Kooi: intuitief, energiek, empatisch & krachtig

Waarom ik doe wat ik doe

Twaalf jaar geleden volgden een aantal intense gebeurtenissen elkaar in een rap tempo op. In anderhalf jaar tijd trouwde ik, kocht een ander huis, overleed mijn moeder, kreeg ik een miskraam, werd mijn derde jaarcontract niet verlengt en kreeg ik het stempel ‘chronisch ziek’. Van geluk naar verdriet.

Ik had het gevoel dat ik alle ballen hoog moest houden om er voor anderen te zijn. Hierin vergat ik mezelf te vaak. Ik voelde me uitgeput, alleen, onrustig en de hectiek van de dag die me opslokte. Ik herkende de persoon in de spiegel niet meer terug.

Ik kon niet anders dan letterlijk alles los laten. Ik leerde nee zeggen tegen de dingen die ik eigenlijk helemaal niet wilde en zocht meer de rust op. Ik ging op ontdekkingsreis wie ik eigenlijk wilde zijn. Ik leerde dat mijn gevoeligheid, juist mijn kracht is. En ik ervaarde hoe ik deze in kon zetten zonder energieverlies voor mezelf. En hoe mijn lichaam heel duidelijk de grenzen aangeeft en dat het aan mij is daarnaar te luisteren. Ik barst weer van de energie en creativiteit. Dit is ook mijn wens voor jou.

Marleen Kooi 14_portretklein
Ik koos voor mijn eigen weg en liet me hierbij opleiden door geschoolde coaches. Eerst vooral gericht om mezelf nieuwe inzichten te geven. Daarna voor mijn functie als leidinggevende en nu als ademtrainer en transformatiecoach.

We hangen zelf de slingers op in ons leven en hebben een keuze om het anders te doen. Ook al lijkt het soms zwaar en onmogelijk er zijn altijd lichtpuntjes. Ik geef je graag inzicht om meer helderheid te krijgen in dát wat je echt wilt. Zodat je meer je intuïtie gaat volgen en meer rust, energie en passie ervaart.

Met mijn persoonlijke verhaal wil ik andere vrouwen inspireren hetzelfde te doen.

Mijn werkwijze

Mijn skills: mijn intuitie, heler weten, luisteren en oordeelloos zien.

Mijn tools die ik hierbij inzet zijn:

- Beter ademen: om de rust en energie weer terug te krijgen en te behouden

- Human Design: waardoor je weet wie je van nature bent.

- Touch of Matrix: om beweging te creeren in dat wat er is

- Gene Keys: om schaduw stukken in je leven, lichter en zachter te maken

- Beter ademen: om patronen en belemmering los te laten en vrij te bewegen in een richting die voor jou goed voelt

Mijn werkwijze reflecteert mijn persoonlijkheid: intuitief, energiek, empatisch en krachtig. Hierin zijn mijn kennis en ervaring met diverse methode verweven. Zoals Beter ademen, cursus in wonderen, Human Design en Touch of Matrix. Mijn talent is luisteren en oordeelloos zien. Hierdoor kom ik snel tot de kern. En kan ik je helderheid geven in je talenten, gaven en mogelijkheden.

Iedereen loopt haar eigen pad, jij en ik dus ook. Het leven kent mooie momenten en ook uitdagingen. En ja dan vallen we terug op oude patronen en ook eens in een valkuil. Dat is een proces die ik maar al te goed (her)ken.

Uitleg Be clear minded

Net zoals een reis heb je tussenstops voordat je op je eindbestemming aankomt. Dat is de reden waarom je bij mij de keuze hebt aan een adempauze, hartstarter of een soultraveller.

Dit is wat het in het kort inhoudt:

  • Adempauze, een moment van rust en ontspanning. Juist in de rust vind je de antwoorden waar je naar zoekt.
  • Hartstarter, een kickstart van je verlangens. Ontdek helderheid in de stappen naar dat wat je echt wilt.
  • Soultraveller, vanuit vertrouwen doen wat je hier te doen hebt. Jouw unieke pad geeft je vrijheid, energie en voldoening.

Het één is niet meer of minder belangrijker dan het andere. Zoals je ziet in de afbeelding rechts zijn alle drie de items met elkaar verbonden.

Be fearles in the pursuit what sets your soul on fire

Lijfspreuk Marleen

Dit is hoe klanten Be clear minded ervaren

Lees hun liefdevolle woorden

"Ik heb veel meer duidelijk. Ik weet wat ik wil en de stappen ernaar toe zijn glashelder"

— Sylvia

"Door de rust in mijn hoofd kan ik beslissingen maken vanuit mijn hart"

— Annemiek

"Mijn emoties heb ik onder controle. Huilbuien en wakker liggen is voorbij. Mijn lichaam voelt soepeler"

— Hennie

"Jouw manier van praten vind ik heerlijk. Rustig & duidelijk. Je geeft een fijne energie door."

— Ingrid

"De ademoefeningen zijn een vast anker in de ochtend. En heb ik de hele dag profijt van."

— Anneke

"Ik kom beter voor mezelf op en kan meer genieten."

— Mariël

"Dieper en later ademen werkt erg goed bij mij. Mijn onrust in verdwenen. Ik kan veel meer genieten."

— Richard

"Je invoelende, kristalheldere en duidelijke energie gaven mij vertrouwen om daar weer contact mee te maken in mij. Je opmerkingen, verhalen, aanwijzingen en tips waren precies to the point."

— Germa