Marleen Kooi

Marleen Kooi: intuitief, energiek, empatisch & krachtig

Hey, mijn naam is Marleen en

Ik creeer Pauwer bij ambitieuze bewuste vrouwen. Pauwer gaat verder dan power. Het staat voor intuitief, vrouwelijke leiderschap en innerlijke schoonheid. Wij Pauwervrouwen mogen meer vanuit onze eigen unieke flow leven en ondernemen.

Het is mijn missie om op een natuurlijke manier beweging te creëren in dat deel van je leven of business dat nodig is om vanuit vertrouwen je passie en verlangens te volgen.

Het raakt me als ik ambitieuze bewuste vrouwen zie twijfelen of zich inhouden. Omdat ergens gedurende het leven ons hebben laten weghouden bij dát wat we diep van binnen willen. Door onzekerheid, schaamte of schuldgevoelens.

Iedereen heeft haar eigen verhaal. Een verhaal die langs een weg gaat met mooie uitzichten, genietmomenten en passie. En dit gaat ook over uitdagingen, kuilen en obstakels.

Om je eigen pad te vinden gaat het volgens mij over verzachting, verheldering en verwondering. Dit is waar ik je bij kan helpen door een tijdje met je mee te lopen.

Marleen Kooi 14_portretklein

Dit is mijn persoonlijke verhaal...

Twaalf jaar geleden volgden een aantal intense gebeurtenissen elkaar in een rap tempo op. In anderhalf jaar tijd trouwde ik, kocht een ander huis, overleed mijn moeder, kreeg ik een miskraam, werd mijn derde jaarcontract niet verlengt en kreeg ik het stempel ‘chronisch ziek’. Van geluk naar verdriet.

Ik had het gevoel dat ik alle ballen hoog moest houden en zat vooral in de "doe en doorzetten" stand. Hierin vergat ik mezelf te vaak. Ik voelde me uitgeput, alleen, onrustig en de hectiek van de dag die me opslokte. Totdat er een moment kwam dat ik de persoon in de spiegel niet meer herkende. De verhalen die men over mij vertelde, herkende ik evenmin. Ergens was ik afgedwaald van mijn eigen pad.

Ik kon niets anders dan letterlijk alles los laten. Ik leerde nee zeggen tegen de dingen die ik eigenlijk helemaal niet wilde en zocht meer de rust op. Ik ging op ontdekkingsreis wie ik eigenlijk wilde zijn of eigenlijk wie ik in van nature ben. Ik leerde dat mijn gevoeligheid, juist mijn kracht is. En ik ervaarde hoe ik deze in kon zetten zonder energieverlies voor mezelf. En hoe mijn lichaam heel duidelijk de grenzen aangeeft en dat het aan mij is daarnaar te luisteren. Ik barst weer van de energie en creativiteit. Dit is ook mijn wens voor jou.

Ik koos voor mijn eigen weg en liet me hierbij opleiden door geschoolde coaches. Eerst vooral gericht om mezelf nieuwe inzichten te geven. Daarna voor mijn functie als leidinggevende en nu als Flow Creator voor ambitieuze bewuste vrouwen.

We hangen zelf de slingers op in ons leven en hebben een keuze om het anders te doen. Ook al lijkt het soms zwaar en onmogelijk er zijn altijd lichtpuntjes. Ik geef je graag inzicht om meer verzachting, verheldering en verwondering te krijgen in dát wat je echt wilt en wie je van nature bent.

Met mijn persoonlijke verhaal wil ik andere vrouwen inspireren hetzelfde te doen. Vanuit mijn ervaring, opleiding en eigen ontwikkeling is de 5D FLOW methode ontstaan. Deze gaat over vanuit de 3D naar de 5D leven. Oftwel van doen, duwen en doorgaan naar Dromen, Durven, Doen, Doorzetten en Dankbaar. Deze methode bestaat uit 5 fasen en vult iedereen voor zichzelf in om meer flow en succes te ervaren in haar leven.

Van 3D naar 5D geel
5D flow methode
Mijn manier van werken

Ik heb de overtuiging dat we voorheen vooral vanuit de 3D ons eigen leven leiden. We hebben dromen en om deze uit te laten komen, gaan we in de doe-stand. En als het nog niet gaat zoals we willen, gaan we duwen en trekken om daar te komen. Oftwel doen, duwen en doorgaan zoals ik de 3D omschrijf.

De wereld verandert en we mogen meer vanuit de 5D leven. Voor mij is dat Dromen, Durven, Doen, Doorzetten en Dankbaar. Deze benadering gaat over verzachting, verheldering en verwondering.

Zoals je in de afbeelding kunt zien is dit een continue proces. Je hebt alle vijf de fases nodig om daar te komen waar je wilt zijn. Ik loop graag een stukje met je mee om meer 5D Flow te leven.

Mijn skills & tools

Mijn skills zijn mijn intuitie, helder weten, luisteren en oordeelloos zien. Intuitief en vanuit een innerlijk weten, weet ik wat jij nodig hebt in dit moment. Dit is een aangeboren skill die ik de afgelopen jaren door opleiding en ervaring heb verfijnd.

Mijn tools die ik hierbij inzet zijn:

  • Beter ademen: om de verzachting en energie weer terug te krijgen en te behouden (sinds 2019 gecertificeerd Beter ademen® trainer en coach)
  • Human Design: waardoor je weet wie je van nature bent en hoe je dit praktisch kan toepassen. (sinds 2019 een liefhebber en heb ik bij diverse trainers mijn kennis verdiept)
  • Touch of Matrix: om vanuit verzachting en verwondering beweging te creëren. (sinds 2016 gecertificeerd Touch of Matrix coach)
  • Gene Keys: om schaduw stukken in je leven, lichter en zachter te maken (door een verdiepende training van 10 maanden en mijn eigen schaduwwerk is dit voor mij een tool geworden om bij verdiepende trajecten succesvol in te zetten)
  • Beter ademen: om patronen en belemmering los te laten en vrij te bewegen in een richting die voor jou goed voelt. (sinds 2019 gecertificeerd Beter ademen® trainer en coach)

Mijn werkwijze reflecteert mijn persoonlijkheid: intuitief, energiek, empatisch en krachtig. Hierin zijn mijn kennis en ervaring met diverse methode verweven. Zoals Beter ademen®, Human Design, Gene Keys en Touch of Matrix. Mijn talent is luisteren en oordeelloos zien. Hierdoor kom ik snel tot de kern. En kan ik je verzachting, verheldering en verwondering brengen in je talenten, gaven en mogelijkheden.

Het lijkt me leuk om eens kennis te maken met jou! Wat is jouw verhaal? Wil je vrijblijvend een blikopener sessie met me inplannen. Het geeft je inzicht, overzicht en uitzicht om dat wat er speelt in je leven en business.

Be fearles in the pursuit what sets your soul on fire

Lijfspreuk Marleen

Dit is hoe klanten Be clear minded ervaren

Lees hun liefdevolle woorden

"Ik heb veel meer duidelijk. Ik weet wat ik wil en de stappen ernaar toe zijn glashelder"

— Sylvia

"Door de rust in mijn hoofd kan ik beslissingen maken vanuit mijn hart"

— Annemiek

"Mijn emoties heb ik onder controle. Huilbuien en wakker liggen is voorbij. Mijn lichaam voelt soepeler"

— Hennie

"Jouw manier van praten vind ik heerlijk. Rustig & duidelijk. Je geeft een fijne energie door."

— Ingrid

"De ademoefeningen zijn een vast anker in de ochtend. En heb ik de hele dag profijt van."

— Anneke

"Ik kom beter voor mezelf op en kan meer genieten."

— Mariël

"Dieper en later ademen werkt erg goed bij mij. Mijn onrust in verdwenen. Ik kan veel meer genieten."

— Richard

"Je invoelende, kristalheldere en duidelijke energie gaven mij vertrouwen om daar weer contact mee te maken in mij. Je opmerkingen, verhalen, aanwijzingen en tips waren precies to the point."

— Germa