Pauwervrouw in business ~ Marleen Kooi

Ontdek in 6 maanden jouw persoonlijke Human Design en creëer een krachtige businessflow voor meer plezier, vertrouwen & impact

Jij verdient het dat de struggle en het gedoe stopt, zodat je bedrijf groeit.
En je de klanten en het geld aantrekt waarnaar je verlangt!

Je bent goed in wat je doet en je hebt al veel geprobeerd.
en toch heb je het idee dat je wat mist.

Jouw gouden sleutel vind je niet door om je heen te kijken, te zoeken of te blijven proberen. Nope, deze zit verborgen in jou. 

Human Design, jouw eigenwijsheid en de zachtheid van vrouwelijk leiderschap geven je de doorbraak waar je nu naar verlangt.

JE ONTDEKT IN DIT PROGRAMMA : 

Hoe jij vanuit je persoonlijke Human Design jouw business creëert die je purpose, plezier en pleasure geeft.

Hoe je vanuit passie en flow dat aantrekt wat echt bij je past.

Hoe je met dat knagende gevoel 'er is toch meer mogelijk' omgaat en leert hoe je krachtige keuzes maakt.

Hoe je volledig durft te gaan voor je passie en verlangens zodat je jouw droombusiness neerzet.

Wat jou als vrouw en ondernemer aantrekkelijk maakt.

Hoe je voorbij de afleiding, struggle en gedoe komt en daadwerkelijk doet wat je graag wilt doen.

Hoe je een krachtige basis neerzet vanuit eigenheid waarop je jouw business verder laat groeien en bloeien.

Hoe je klanten moeiteloos kunt helpen en zei met smart op zitten te wachten.

Hoe je jouw boodschap op een eigenwijze vertelt en daadwerkelijk  impact maakt.

Hoe je een woestaantrekkelijk aanbod creëert waar klanten direct ja tegen zeggen.

Hey, mijn naam is Marleen Kooi,

Afb Marleen 1000 px x 1000 px_6
Beeldscherm mockup
Afb Marleen 1000 px x 1000 px_8

Sinds 5 jaar werk ik als coach voor Pauwervrouwen en breng ik helderheid in wie zij van nature echt zijn. Pauwervrouwen staan voor intuïtie, eigenwijs en Feminine leiderschap. Mijn eigen pad lopen was een uitdaging totdat ik aan de hand van mijn Human Design  Chart ontdekte wie ik van nature echt ben. Twijfel, afleiding en schuldgevoel zorgden ervoor dat ik niet deed wat ik echt wilde doen. Daarom trok ik ook niet aan waar ik echt naar verlangde. Nu ik mijn ware nature (h)erken ervaar ik meer passie, purpose en plezier. Daarom is Human Design een belangrijk onderdeel geworden van mijn nieuwste programma.

Een Human Design chart reken je uit op basis van je geboortegegevens en is dus voor iedereen uniek! Human Design geeft mij het inzicht, het vertrouwen en de roadmap om volledig mezelf te zijn in mijn leven én mijn business. Ik weet dat ik op mijn superpower emoties mag vertrouwen. Zij geven mij de beste keuze die me ook daadwerkelijk verder brengt. Voorheen liet ik me nog wel eens (nou ja best vaak) overspoelen door mijn emoties en onderdrukte ik ze in bepaalde situaties. En maakte ik beslissingen op basis van mijn onderbuik. En daardoor gingen dingen niet altijd zoals ik wilde. Misschien herken je dat? Frustratie ervaren en denken dat je hard moest werken om dingen voor elkaar te krijgen. Ik ook! Dankzij Human Design weet ik wat mijn natuurlijke flow is en trek ik meer plezier, geluk en voldoening aan.

Ook weet ik dat ik een spiegel ben voor anderen en de weg mag wijzen op hun unieke pad. Dit doe ik door mijn dynamiek, mijn tomeloze energie en toewijding. Ik ben een inspirator voor anderen door intuitief mijn ervaring te delen en mijn verlangens te volgen. Dit staat letterlijk in mijn Human Design. En dit heeft in de zichtbaarheid van mijn business veel helderheid, duidelijkheid en voldoening gegeven. En een omzetgroei!

Het valt me op dat veel vrouwen zoekende zijn in wat hun talenten, kansen en mogelijkheden zijn. En daardoor kijken naar anderen, zich inhouden en niet volledig voor hun verlangens durven te gaan. En dat is zonde van je tijd, geld en energie. Daarom heb ik speciaal voor jou dit unieke programma ontwikkeld. Zodat jij voorbij de afleiding gaat en gaat leven en ondernemen zoals het voor jou bedoeld is.

“Doubt kills more dreams than faillure ever will"

~ Marleen Kooi

Na 6 maanden weet jij hoe je:

een woest aantrekkelijk bedrijf creëert
waar je ideale klanten moeiteloos ja tegen zeggen.

compassievol omgaat met de struggle en krachtige keuzes maakt.

jouw boodschap op een eigenwijze vertelt en daadwerkelijk impact maakt.

Het 'Pauwervrouwen in Business' programma:

Bestaat uit:

 • 8 coachcalls van 90 minuten voor afgestemde coaching.
 • 8 modules uit het online programma 'Unleash your businesspauwer" om zelf mee aan de slag te gaan.
 • Persoonlijk & business profiel o.b.v. je Human Design profiel.
 • LIVE workshop 'Break the chain' om je patronen te doorbreken.
 • LIVE dag 'Activeer je Businesspauwer' om vanuit je Human Design jouw business te activeren.
Unleash your businesspauwer module 1
Unleash your businesspauwer module 2
Unleash your businesspauwer module 3
Unleash your businesspauwer module 4
Unleash your businesspauwer module 5
Unleash your businesspauwer module 6
Unleash your businesspauwer module 7
Unleash your businesspauwer module 8

Deze dames gingen je voor:

Anouk Kral / Brand activator

1

"Mijn grootste uitdaging was om mijn speelse sparkle niet te verliezen, door te veel overdenken en in mijn hoofd te gaan zitten. Mijn grootste inzicht is: voelen zonder nadenken en zien waar het heen gaat. En daarop kunnen vertrouwen, dat er dan juist creatieve flow kan ontstaan. Intussen is die lichtheid, frisheid en speelse sparkle weer helemaal terug, en stromen de fun en de sexyness weer in mijn leven en business. Ik merk hoe ik hierdoor moeiteloos klanten kan aantrekken en kan helpen. En dat is heerlijk. Dat gun ik iedereen.”

Margreet Elting - Bloemsma / De belevingsexpert

2

“ Mijn grootste uitdaging was dat mijn business het ene moment relaxed liep en het andere moment als hard werken voelde. Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

Marleen Kooi 3_
Afb Marleen 1000 px x 1000 px_5

Mijn grootste doorbraak dankzij mijn Human Design profiel

In april 2019 ontving ik mijn eerste persoonlijke Human Design profiel. Wauw wat een herkenning. Het was alsof ik een handleiding over mezelf las. En het was ook een eyeopener. Ik herkende namelijk ook waarom ik telkens vastliep in mijn leven en business. Ik herkende de frustratie, de emoties en de afleiding.

Mijn grootste inzicht is dat ik me klein hield en daardoor een gevoel van opgesloten zitten ervaarde. Best grappig als je bedenkt dat mijn achternaam Kooi is. Want dat is wat ik ervaarde. Opgesloten zitten in een kooi en kijken naar de wereld om me heen waar ik graag deel van wilde uitmaken. Hunkerend naar bevrijding, mijn vleugels uitslaan en nieuwe dingen ontdekken.

In mijn Human Design staat een patroon beschreven waarbij ik mijn eigen grootste vijand ben. Ik worstel met de dingen vanuit een lage energie. Terwijl ik juist meer mag spelen. Letterlijk mijn innerlijke kleine meisje mag volgen. Lekker gek doen en dansen. Dit is voor mij dé grote doorbraak in mijn leven.

Zo ziet het programma eruit:

 • 6 maanden coaching
 • Persoonlijk Human Design profiel t.w.v. € 147,-
 • Businessflow profiel o.b.v. je Human Design profiel t.w.v. € 247,-
 • 8x groepscoachcalls
 • 8x online modules
 • Een community met gelijkgestemden (24/7)

Dit is interessant voor vrouwen die:

 • passie hebben voor dat wat ze doen.
 • een richting in willen die beter bij hun past.
 • die bereid zijn een andere stap te zetten (ook al voelt dat spannend).
 • die eigenwijs zijn om naar zichzelf te kijken.

En dit gaat niet voor je werken:

 • Als je een one-size-fits all succesformule zoekt.
 • Als je NIET bereid bent naar jezelf te kijken.
 • Als je denkt dat moeiteloos ondernemen betekent dat je niets hoeft te doen.

Yess, ik start 27 september en krijg deze fantastische bonussen erbij van ruim € 850,-

Module 1
Module 1 (2)
Module 1 (3)

“Ontvang de energie en het vertrouwen om eindelijk dé stap te zetten om door te breken."

~ Marleen Kooi

Deze dames gingen je voor:

Silvia Wiggers / Kindercoach

Silvia Wiggers

"Ik probeerde mijn business te starten, maar liep telkens vast. Er miste iets dat ik met mijn hoofd niet kon verklaren. Ik ben opgegroeid met hard werken. Ik was zoekende naar mijn vrouwelijke kant. Mijn grootste inzicht is dat ik niet gemaakt ben om hard te werken. Door de ademoefeningen kan ik mij veel beter verbinden met mijzelf en krijg ik moeiteloos de inzichten, die ik met mijn hoofd niet kan bedenken. En mijn levensdoel is helder!!! Ik weet wat ik te doen heb op aarde, waar ik echt voldoening van krijg. Ik heb nu de focus op wat ik wil bereiken, waar ik echt gelukkig van word. Vanuit de rust die ik nu heb, ben ik veel productiever. En durf ik ook mijn vrouwelijke kant te laten zien. Ik durf zichtbaar te zijn, omdat ik nu weet wie ik ben en wat ik moeiteloos kan bieden. Door het afstemmen op mijzelf ben ik weer mijzelf geworden!”

 

Debby Rummens / BSR Heerhugowaard

Debby Rummens

“ Wat heb ik genoten van de reis de afgelopen maanden. Ik heb zoveel geleerd over wie ik ben en hoe ik het beste functioneer. Mijn allergrootste inzicht was dat ik 3 jaar geleden de juiste beslissing heb genomen om mijn loopbaan te veranderen, want wat ik nu doe, past echt bij mij. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik kan bovendien nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd. Ik raad iedereen aan eens een Human Design profiel te laten maken voor meer inzicht in jezelf, maar als je verder wilt komen in je bedrijf ga dan nog een stap verder. Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen."

 

smartmockups_kcf03x2d.png
Mock-up-flow-guide-Design.png
Projector-profiel-mock-up.png

Wil jij dit ook? Start 27 september met:

PAUWERVROUWEN IN BUSINESS

 • 6 maanden coaching
 • in kleine groep van max. 12 dames
 • 8 coachcalls
 • Persoonlijk Human Design profiel van 30 pagina's.
 • 8 modules met video & werkboeken
 • Community voor inzichten, motivatie en inspiratie.
 • BONUS: 2 LIVE dagen

Wil jij dit ook? Start 27 september met:

PAUWERVROUWEN IN BUSINESS

 • 6 maanden coaching
 • in kleine groep van max. 12 dames (optioneel 1-op-1)
 • 8 coachcalls
 • Persoonlijk Human Design profiel van 30 pagina's.
 • 8 modules met video & werkboeken
 • Community voor inzichten, motivatie en inspiratie.
 • BONUS: 2 LIVE dagen

Veel gestelde vragen:

Er is genoeg te vinden over Human Design, waarom zou ik dan geld investeren in een traject.

Het klopt dat er veel te vinden is over Human Design op het internet. En er zijn diverse boeken over geschreven. Waarom zou je dan investeren in een traject. Goede vraag. Omdat weten wie je bent, nog niet leven en ondernemen vanuit je ware natuur is. Het gaat over toepassen van de Human Design kennis.

Dit is een stap die je niet leert uit een boek of met informatie op het internet. Weet dat de trajecten die ik aanbied bij mijn klanten hun al meer tijd en geld hebben opgeleverd in hun leven en business dan dat ze in dit traject hebben geïnvesteerd. Door hun motivatie en nieuwsgierigheid hebben zij mooie stappen gemaakt en blijven zij zichzelf verder ontwikkelen. Dit wil jij toch ook?

Kost het niet heel veel tijd? Wat tijd is schaars.

Tijd kun je maar 1x investeren. En daarom wil je dus ook dat dingen gaan werken. Human Design kan snel dingen veranderen in je leven op een positieve manier.

Jouw inzet is hierbij de sleutel. Want ga jij toepassen wat bij je past en je handleiding volgen dan gaat Human Design je enorm veel tijd en geld besparen.

Waarom zou ik geld investeren in een gebruiksaanwijzing over mezelf?

Weten wie je van nature echt ben is super waardevol. Het geef je het goud in handen voor een gelukkig leven en succesvolle business.

Naast het weten gaat het ook over het toepassen. En dat is waar ik je graag in meeneem. Leven vanuit jouw unieke Human Design gaat over stappen zetten en belemmerende patronen doorbreken. En dit is waar ik een specialist in ben.

Daarom adviseer ik altijd om een (aantal) coach sessies te boeken om je kennis in praktijk toe te passen.

Kan ik Human Design als investering in mijn business opvoeren?

Jaaa, je kan je Human Design opvoeren in je administratie als coaching. Het geeft je de tools om je business verder te laten groeien.

Wat als het het profiel niet blijkt te kloppen?

Human Design is specifiek en klopt altijd. Het is immers op basis van de door jou aangeleverde geboortegegevens. Dat gaat om je geboortedatum, -plaats en -tijdstip. Wees dus correct in het aanleveren van je gegevens. Mocht uiteindelijk blijken dat de geboortegegevens die je hebt aangeleverd niet kloppen. Dan ontvang je tegen meerprijs een aangepast profiel.

Ik weet wie ik ben alleen in praktijk gaat het anders.

Deze vraag krijg ik vaak tijdens een intake gesprek. Daarom bied ik naast Human Design profielen ook coaching aan. Tijdens de coach calls gaan we dieper in om te leven en ondernemen vanuit je ware natuur. Weet dat dit een proces is waarin je telkens nieuwe inzichten krijgt om andere (natuurlijk aanvoelde) stappen gaat zetten.

Ik werk niet met trucjes of succesmethodes die instant succes geven. Ik werk niet me een one size fits all methode. Het draait voor mij om inzicht krijgen in wie je van nature echt bent om vervolgens vanuit je unieke flow stappen te zetten die bij jou passen. En dat is voor iedereen uniek. Daarom werk ik intuïtief en afgestemd op jouw verlangens. In al mijn programma's, trainingen en coaching zit mijn volle toewijding.  Wees je bewust dat niets op deze pagina of mijn berichten dan ook resultaten beloven of garanderen. De successen van mijn aanbod zijn ook afhankelijk van jouw toewijding, inzet en verlangens. Je kan immers ook geen marathon lopen met alleen nieuwe schoenen. Unlock your true nature and do what ligths you up!