Podcast #1 mijn eerste stap naar mijn droomleven

Yess, de eerste eigenwijze podcast staat klaar om beluisterd te worden. Ik ben een grote fan van podcasts. Lekker als ik het huis aan het opruimen ben of koken. Of als ik in de tuin lig. Heerlijk! Inspiratie en toch geen video niet me afleidt.

Deze podcast gaat over mijn 1e stap naar mijn droomleven. Elke keer kom ik een stap dichterbij waar ik als kind van droomde. Ik geloof dat we mogen dromen en onze verlangens mogen uitspreken. Je wordt niet ‘s ochtends wakker en je zit in je droomleven. Nee, dat is elke dag keuzes maken die je dichtbij brengen.

Ik begon met NEEE zeggen tegen de dingen die ik niet leuk vond. Poeh dat was wennen. Ik merkte dat ik in een patroon zat van sociaal gewenste antwoorden. Gewoon omdat ik dacht dat ik een ander daarmee een plezier deed en omdat het van me werd verwacht. Tsja, daar zit niet iedereen op te wachten. Weerstand, twijfel en onzekerheid kwam om de hoek zetten. Het was aan mij om bij mezelf te blijven en mijn omgeving te laten wennen dat ik stopte met de dingen die ik niet zo leuk vond.

Het was voor mij de opening om meer tijd en energie vrij te maken om aan mijn dromen en verlangens te werken. De struggles en uitdagingen vertel ik je meer over in mijn 1e podcast. Luister en laat het je inspireren.

Marleen Kooi lekker eigenwijs · Podcast #1 Mijn eerste stap naar mijn droomleven

Posted in

Jouw Voornaam