Ontdek je persoonlijke sleutel om krachtige keuzes te maken die je vrijheid geven.

Voor meer vuur, voldoening en vrijheid

“Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.”

Marleen kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken. Triggerend, maar super leerzaam.” 

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt je leven kan veranderen” 

Ben je al een tijdje ondernemer en wil je de vrijheid om je eigen keuzes te maken en te werken met gave klanten die je wel voldoening brengen?Lijkt het aan de buitenkant dat je alles op orde hebt, maar ervaar je dat er aan de binnenkant vanalles speelt waar je geen grip op hebt. Misschien ervaar je zelfs dat je vastloopt in je gevoel of dat je overloopt van de emoties. Je werkt hard, maar je ervaart niet meer het vuur en de vrijheid die je voor ogen had.

Mijn naam is Marleen Kooi en ik werk met vrouwelijke ondernemers die weer het vuur in zichzelf willen aanwakkeren om krachtige stappen te zetten, voldoening willen ervaren om met de leukste klanten te werken en de vrijheid om eigen keuzes te maken. Ik zal je een geheim verklappen. De sleutel tot succes zit niet in meer doen of nog meer leren. Alles zit al in je. Je bent goed genoeg zoals je nu bent. Misschien vraag je je af ‘wat is dan de missende sleutel’? Dat zal ik je vertellen. Je mag helderheid krijgen in jouw wilde ontembare kant. Dat deel in jou die vrijuit wil bewegen met beide benen op de grond. Haar innerlijke vuur wil volgen om concrete stappen te zetten. En op een daadkrachtige manier omgaat met de uitdagingen en kansen die op haar pad komen.

Wil je:

Sleutel

weer in contact komen met je innerlijke vuur en concrete stappen zetten?

Sleutel

krachtige keuzes maken om het anders te doen?

Sleutel

ontdekken wat jouw wilde kant is die met beide benen op de grond staat?

En kun je wel wat hulp gebruiken:

  • om te ontdekken wat jouw dunne lijn is tussen je wilde en hysterische kant?
  • om te leren omgaan met terugkerende onrust die je triggert?
  • om meer krachtige keuzes te maken die je vrijheid brengen?

Doe mee met de quiz en maak kans op een empower call van 1 uur t.w.v. € 147,-. Waarin je ontdekt wat jouw wilde ontembare kant is en hoe je deze in je dagelijks leven en je business meer de vrijheid kunt geven. 

Meedoen met de vragenlijst kost je 5 minuten. Je krijgt sowieso een video’s van 8 minuten in je mailbox met jouw eerste sleutel. Je hoort binnen 2 werkdagen of jij een kanshebber bent op de gratis empower call t.w.v. 147,-.

 

Pursue whats sets your soul on fire

Waarom meedoen? Omdat het:

  • Inzicht geeft in je persoonlijke versie van je wilde ontembare kant.
  • Helderheid brengt in datgene waar jij je nu nog in klein houdt.
  • De moed brengt om je wilde kant meer de vrijheid te geven.

Meet Marleen Kooi

Hey mijn naam is Marleen Kooi, founder van Uncage. Het is mijn missie om de wilde kant te bevrijden van vrouwelijke ondernemers.

Die pure ontembare versie met al haar rauwe randen. Zodat je losbreekt van oude overtuigingen, patronen en die stem die zegt: ‘zou je dat wel doen?’  

Onbewust zijn we teveel bezig met de buitenwereld dat we zijn vergeten dat de sleutel die ons vasthoudt in onszelf zit.

Het is mijn visie dat jij je mag bevrijden uit de kooi waar jij jezelf hebt vastgezet. Met deze video wil ik je een eerste aanzet geven om jouw wilde kant meer vertrouwen en vrijheid te geven.

Deze wilde vrouwen gingen je voor:

“Marleen is heerlijk recht door zee en neemt je mee aan de hand van herkenbare anekdotes. Ze kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken bij mensen.

Confronterend, maar super leerzaam. En als je er open voor staat, kan je er meteen actie op ondernemen.”

Ela Grooteman

“Nogmaals mijn complimenten voor je geweldige programma! Ik weet niet precies wat er gebeurt, maar mijn leven is zo in beweging en het is allemaal goed!

Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.”

Rian Sevenhuijsen

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

Debby Rummens