Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Het 4-maanden programma start op maandag 6 juni. Maak gebruik van de (tijdelijke) creatiekorting.

Soultraveller traject

Liberate your inner pauwer and unleash your true purpose
Yes, I am in

“Er komt op een zachtere manier helderheid.  Ik doorzie meer van dat wat er is en stap uit de slachtofferrol en stap in mijn gevoel in de situatie. Ik heb veel meer regie, rust en duidelijkheid.”

“Wauw, ik snap nu waarom ik altijd zo’n worsteling en onzekerheid heb ervaren in mijn leven. Ik begrijp mezelf nu veel beter en kan met open armen omarmen wat er gaat komen in mijn leven”

“Ik durf meer van mezelf te laten zien, omdat ik nu weet wie ik echt ben en wat mijn purpose is. Mijn vibe is vrolijker, sensitiever en aantrekkelijker.”.

Je bent ondernemer en verlangt naar bevrijding.

  • Het bedenken van rationele argumenten.
  • Het wegstoppen van gevoelens en emoties.
  • Het ontkennen van je talenten en mogelijkheden.
  • Het projecteren van gevoelens en emoties op een ander.
  • Het vermijden of juist overschreeuwen van situaties.

Je bent vrouwelijke ondernemer en voelt dat het tijd is om in jezelf te investeren:  oprechte aandacht voor de potentie die in je ligt verscholen.

Je voelt dat er meer aanwezig is dan dat je tot nu toe laat zien, maar je vind het ook spannend. Want je hoofd vind er het nodige van en dit leidt tot twijfel, overdenken en uitstellen.

Je hebt al stappen gezet op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Je intuitie en sensitiviteit is je kracht en tegelijk een valkuil.

Je voelt het verlangen om je vleugels uit te slaan en de vrijheid tegemoet te vliegen. In praktijk voel je een ketting om je enkels en blijft het vaak bij laag vliegen en dat gaat gepaard met de nodige bumbs & struggles.

Je wilt losbreken van verwachtingen, overtuigingen en oordelen. Je hoeft niet gefixt te worden, you are not broken, you are work in progress.

Gene Keys geeft je helderheid in je ware natuur en wanneer je dit mengt met een  dosis ademwerk en schaduwwerk en een sausje à la Marleen erover heen: ontstaat losbreken uit hét patroon die je tot nu toe klein houdt.

 

Je voelt dat er meer ‘in je zit’ dan dat er nu uitkomt en dat nu tijd is dit te gaan ontdekken. Alleen heb je geen idee waar te beginnen.

Je wilt meer je innerlijke drive volgen en blijft nu te vaak hangen in twijfel, compromis en oordelen.

Je denkt “wie ben ik nou?” en je vind het spannend om jezelf te laten zien en je voluit uit te doen wat goed voelt in het moment.

Ik hoor je! It’s time to break free.

Vind je eigen weg naar méér helderheid, purpose en bevrijding. Take a leap of faith en ga  next level!

Stel je voor, op een ochtend word je uitgerust wakker en je bent bevrijd uit de kooi waarin je je eerder gevangen voelde.

Je bruist van de energie en de ketting om je enkels is losgebroken zodat je in vrijheid je vleugels uitslaat.

Je bepaalt je eigen ritme en loopt in vertrouwen en in vrijheid je eigen pad.

Je omgeving bepaalt niet langer hoe jij leeft en wat je doet. Dat bepaal jezelf zonder uitstel, compromis of twijfel.

Tegelijk maak je meer plezier, ervaar je meer bliss en je nieuw hervonden energie stelt je in staat om je volledige pauwer te gebruiken die ontwaakt is.

Je angsten zijn er nog, maar je intuïtie is sterker. Je gevoeligheid is je kracht en je hebt het lef om je innerlijke kompas te volgen. Het maakt je authentiek, eigenzinnig en onderscheidend. Eindelijk kun je vanuit je volledige potentieel leven.

 

Every journey begins with just a single step.

Wie is Marleen Kooi?

Mijn naam is Marleen Kooi en en ik weet uit ervaring dat je eigen pad lopen een weg is met uitdagingen en mogelijkheden. Uitdagingen horen nou eenmaal bij het leven en het is aan mij in hoeverre ik me hierdoor laat (af)leiden. Vaak zijn het de aangeleerde patronen die ons onbewust weghouden van dat wat het liefst willen.

De rode lijn in mijn leven is hoe zachter ik omga met mezelf en dat wat op mijn pad komt, hoe meer ik in flow ga. Dit was niet altijd zo. Ik kon in mijn jeugd al best hard zijn voor mezelf. Ik wilde vooral doorzetten, zelfs als ik moe was of ergens geen zin in had. En als iemand zei dat ik iets niet kon, nou dan ging ik bewijzen dat ik het wel kon. Patronen die me onbewust harder maakten en ik het leven soms best als ‘hard en moeilijk’ ervaarde.

Fastforeward naar eind 2019 ontdekte ik Gene Keys. 11 sleutels die mijn ware potentie beschrijven op basis van mijn geboortegegevens. Ik las met verbazing mijn lifeswork/missie: Gene Key 39 met archetype ‘The Liberator”.  De schaduw van deze Gene Key gaat over opgesloten zitten in je eigen gevoel. Best grappig als je weet dat mijn achternaam Kooi is. Want door het leven als hard en moeilijk te ervaren had ik me opgesloten in mijn eigen gevoel. Ik voelde me snel afgewezen, gaf bij tegenslagen te snel op en deed de dingen in het leven zoals ik ze geleerd had. Ik leefde vooral in mijn hoofd en liep regelmatig vast in overdenken en compromis maken.

Het verdiepen in mijn Gene Keys heeft me geleerd dat ik mijn schaduwkanten mag omarmen. Het zijn mijn overlevingsmechanismes die ik me eigen had gemaakt. De wijsheid uit de gaven geven me vrijheid om te leven zoals het voor mij bedoeld is. Ik heb me letterlijk en figuurlijk ‘bevrijd’ van mijn aangeleerde patronen die me klein hielden,

Mijn wijsheid over Gene Keys, mijn ervaring met ademwerk en mijn releasesessies met schaduwwerk komen samen in dit bijzondere programma. Speciaal voor vrouwen die vanuit hun volledige potentie willen leven, al voelt dat nu spannend en grensverleggend.

In dit programma ga je ver om dichtbij jezelf te komen. Je vindt de diepere betekenis van je leven en doorbreekt de patronen die je voorheen klein hielden. Waardoor je jouw volledige potentie activeert, omarmt en bevrijdt.

Soultraveller

Je kunt geen vrijheid ervaren als je blijft doen zoals je altijd doet. Je kunt niet je eigen pad lopen als je blijft kijken naar anderen. Je kunt niet vrijuit vliegen wanneer er nog een ketting om je enkels hangt.

 Je mag stoppen met doen zoals het ‘heurt’. Je mag stoppen met jezelf klein houden. Je mag stoppen met oordelen over jezelf én anderen.

Het is  tijd om los te breken van ‘oude’ overtuigingen, af te slaan van de gebaande paden en je te bevrijden van hét patroon dat je onbewust klein houdt.

In het Soultraveller programma neem je een deep dive in de mooiste persoon op deze aarde: jezelf. Je ontdekt je purpose, gaves en doorbreekt het patroon waarom je je op dit moment nog inhoudt.

Je verdient het om in vrijheid je eigen pad te lopen en je volledige potentie te benutten. Het Soultraveller programma bestaat uit een optionele 3 daagse Shift & Shine die draait om release the old en unleash true potential voor de vrouwen die bereidt zijn a leap of faith te nemen. Je komt terug in een vernieuwde versie van jezelf.

Het programma bestaat uit twee delen. Deel 1 is gebaseerd op de activatiereeks van Gene Keys en activeert je purpose op aarde. Het geeft helderheid in wat jij te doen hebt, je uitdaging die dé doorbraak geeft waar je naar verlangt en het activeren van je purpose. Je ontvangt in 4 maanden: 8 modules, 8 coachcalls en er is een community om je vragen te stellen.

Deel 2 is een verdiepende optie wanneer je voelt dat dit voor jou bedoelt is en is gebasseerd op de liefdesreeks van Gene Keys. Het geeft je de moed en het vertrouwen om je hart te openen voor joy, liefde en bliss. Je ontvangt in 6 maanden: 12 modules en 12 coachcalls.

 

Start soultravelling

Gene Keys

Je neemt een deep dive in je Gene Keys aan de hand van een online training, video’s en coachsessies. Om de week is er een coachsessie van 120 minuten met ruimte voor je vragen, ervaringen en doorbraak.  Deel 1 is gebaseerd op de activatiereeks van ‘The golden path” en is een reis van 4 maanden. Deel 2 is een optionele verdieping van 6 maanden en is gebaseerd op de liefdesreeks van ‘The golden path”.

Vrouwelijke versus mannelijke energie

Door de overtuigingen die we ons vaak onbewust eigen maken staan we vooral in de actie stand en vaak meer klaar voor de ander dan dat we aandacht besteden aan onze eigen behoeften. Vrouwelijk energie gaat over de zachte tedere kant in onszelf die ons een oerkracht geeft om onszelf te zijn. Gene Keys, ademwerk en schaduwwerk is een krachtige tool om een gezond balans te creëren tussen vrouwelijke en mannelijke leiderschap.

Shift & Shine (optioneel)

In deze 3-daagse shift & shine transformatie retraite ga je met je aandacht naar binnen om helderheid te krijgen in het patroon dat je tot nu toe (vaak onbewust) klein houdt. Op een zachte pauwerfull manier doorbreken we samen het patroon om het pad vrij te maken zoals het voor jou is bedoeld. Je bent als een briljant en hebt aandacht en schuring nodig om te kunnen shinen.

Licht schijnen op schaduw, gaves en mogelijkheden.

Een lotus komt pas tot bloei als het zich door de modder heen worstelt naar het licht. Ik zie de lotus als jouw ware potentie die verlangt om tot bloei te komen. Om je hier bij te ondersteunen ontdek jij hoe je eigen adem, lichaamsbewustzijn en schaduwwerk je hierbij kunnen ondersteunen. Juist het licht schijnen op de ‘donkere’ delen geeft je de doorbraak waar je naar verlangt.

“Mijn grootste uitdaging was om mijn speelse sparkle niet te verliezen, door te veel te overdenken en in mijn hoofd te gaan zitten. Mijn grootste inzicht is: voelen zonder nadenken en zien waar het heen gaat. En daarop kunnen vertrouwen, dat er dan juist creatieve flow kan ontstaan. Intussen is die lichtheid, frisheid en speelse sparkle weer helemaal terug, en stromen de fun en de sexyness weer in mijn leven en business. Ik merk hoe ik hierdoor moeiteloos klanten kan aantrekken en kan helpen. En dat is heerlijk. Dat gun ik iedereen.”

Anouk Kral

Brand Activator

“ Mijn grootste uitdaging was dat mijn business het ene moment relaxed liep en het andere moment als hard werken voelde. Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

Margreet Elting - Bloemsma

Belevingsexpert

“Mijn grootste inzicht is dat ik niet gemaakt ben om hard te werken en dat ik slimmer mag werken als Projector. Dankzij dit traject is mijn levensdoel helder!!! Ik weet wat ik te doen heb op aarde, waar ik echt voldoening van krijg. Ik heb nu de focus op wat ik wil bereiken, waar ik echt gelukkig van word. Vanuit de rust die ik nu heb, ben ik veel productiever. En durf ik ook mijn vrouwelijke kant te laten zien. Ik durf zichtbaar te zijn, omdat ik nu weet wie ik ben en wat ik moeiteloos kan bieden. Door het afstemmen op mijzelf ben ik weer mijzelf geworden!”

Silvia Wiggers

Coach voor moeders met jonge kinderen

May you live like the lotus, at ease in muddy waters

Reisopties:

Journey: 4 maanden reis

€ 555,- ex. BTW

Of

In 3 termijnen van

€ 197,- ex. BTW

8 online modules met video, audio en werkboek.

Deep dive in activatiereeks Gene Keys.

8 coachsessies van 120 minuten.

BONUS: Soultraveller membership voor adem, bewustzijn en transformatie.

Trail: 3-daagse + 4 maanden reis

€ 1111,- ex. BTW

Of

In 2 termijnen van

€ 555,- ex. BTW

Alles uit de 'journey' met de onderstaande extra's:

3-daagse shift & shine van 16/5 - 18/5.

2 nachten op 1p kamer inclusief unleash programma, eten, drinken en sauna bezoek.

BONUS: live dag ter afsluiting van de reis.

Expeditie: 12 mnd deep dive

€ 2222,- ex. BTW

Of

In 4 termijnen van

€ 555,- ex. BTW

Alles uit 'trail' met de onderstaande extra's:

Deep dive in liefdereeks Gene Keys van 6 maanden

12 online module met video, audio en werkboek.

12 extra coachsessie's (in totaal 20x).

BONUS: 1 op 1 Human Design reading

Start nu met Soultraveller

Helderheid in je ware natuur

Neem een deep dive in je Gene Keys en krijg helderheid in je ware potentie.

Release the old

Bevrijd van de (vaak onbewuste) patronen die je tot nu toe klein houden en sla je vleugels uit om je leven te leven zoals het voor je is bedoeld.

Unleash true potential

Ontketen je ware potentie die als een briljant al aanwezig is in jouw. Shift the old en shine with pauwer.

Wat is Gene Keys? En wat kun je ermee?

Gene Keys is een tool waarbij je op basis van je geboortegegevens een blauwdruk krijgt van je ware potentie. Wanneer je weet wat je ware potentie is met de bijhorende struggles, gaven en mogelijkheden doorbreek je de struggle van hard werken, kijken naar anderen en twijfelen. Het is voor mij de meest waardevolle tool geweest in mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Ik ben al bekend met Gene Keys, is dit programma dan wel wat voor mij?

Mijn persoonlijke ervaring is dat elke keer je je verdiept in je Gene Keys weer nieuwe dingen ontdekt aan jezelf. Je gaat telkens een laag dieper om next level te gaan in je leven. Dit heb ik zelf ervaren nadat ik met meerdere coaches het ‘golden path van Gene Keys” heb gelopen. En dit zie ik ook terug bij mijn klanten. Een tweede keer bij mij of bij een andere coach, geeft hun helderheid in hun Gene Keys.

Is de 3-daagse optioneel?

De 3-daagse shift & shine is onderdeel van het trail pakket. Het is een deep dive in de mooiste persoon op aarde: jezelf. Mogelijk voel je dat het nu niet je tijd is op deze leap of faith te nemen en kies je liever voor de journey. Dan kun je je aanmelden voor de 4 maanden journey met 8 online modules en 8 coachsessies.

Ik kan niet live aanwezig zijn bij de coachsessie, komt er een opname?

Ja, elke coachsessie wordt opgenomen en is binnen 24 uur beschikbaar in de online omgeving.  Wanneer je er niet live bij bent, kun je vooraf je vraag stellen en dan beantwoordt ik hem tijdens de sessie. De coachcalls zijn om de woensdag  van 10.00 uur tot 12.00 uur.