Training & masterclasses

Human Design & Gene Keys voor helderheid en bevrijden van jouw meest pure versie

“Ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Marleen, je hebt me geactiveerd. Mijn energie stroomt voluit en ik maak mooie stappen.”  

“Human Design is complex en tegelijk een bron van herkenning. De inzichten houden mij op het pad om mijn eigen koers te varen.” 

“Wat een kracht in deze training. Ik heb meer waarde en helderheid ontvangen dan ooit eerder in een persoonlijk profiel” 

Krijg helderheid in jouw meest pure versie met al haar rauwe randen

Sleutel

Get uncaged basis training

Ontdek de basis van je Human Design profiel en krijg helderheid in je meest pure versie.

Get uncaged bestaat uit 5 losse trainingen waarbij je een duik neemt in een specifieke deel van Human Design. Bijvoorbeeld: je strategie & autoriteit, ingekleurde centrums of de twee cijfers uit je profiel. Je ontdekt stap voor stap meer over je persoonlijke Human Design profiel.

De trainingen brengen op een praktische en afgestemde manier helderheid in hoe je in het dagelijks leven meer vanuit je pure versie kan leven.  Zo kun je met één klik op de knop de inhoud afstemmen op jouw persoonlijke profiel. Elke training bestaat uit video’s en audio’s, praktische tips  aangevuld met een e-book en werkboek.

Get uncaged is voor vrouwelijke ondernemers die helderheid willen in hun meest pure versie met al haar rauwe randen.

Sleutel

Uncage by design masterclass

Ontdek de verdieping van Human Design en ga next level vanuit je meest pure versie.

Tijdens elke masterclass ga je de diepte in op een specifiek thema, bijvoorbeeld: ‘initiatief nemen als (Manifesting) Generator’ of ‘Bold moves to liberate your wild side’.

Het brengt je bevrijdende inspiratie aan de hand van je Human Design en Gene Keys profiel. Beide tools werken op basis van je geboortegegevens.

Human Design geeft helderheid in hoe je van nature denkt, doet en handelt. Gene Keys is meer de vrouwelijke energie en geeft bevrijding in je triggerende emoties, je natuurlijke gaves en je persoonlijke sleutel tot bevrijding.

Uncage by Design is voor de vrouwelijke ondernemer die vanuit haar meest pure versie next level wil in haar business. 

Sleutel

Verdiepende 1-1 verdiepingscall

Altijd al 1-1 willen werken met Marleen en (nog) geen zin in of tijd voor een traject? Dan is dit nu je kans. Het is mogelijk om bij de bevrijdende masterclasses een losse 1-1 call te plannen. Je gaat dan de diepte in op een specifiek thema of vraag die speelt in je leven of business. Jouw persoonlijke Human Design en Gene Keys profiel houden we bij de hand. 

Don’t wait but initiate

Get uncaged trainingen

Ontdek de basis van je Human Design profiel en krijg helderheid in je meest pure versie.

Elke training duikt in een specifiek deel van je Human Design chart zoals je strategie & autoriteit, ingekleurde centrums of de twee cijfers uit je profiel. De trainingen zijn praktisch en afgestemd. Zo kun je met één klik op de knop de inhoud afstemmen op jouw persoonlijke profiel.

Waar heb jij op dit moment behoefte aan? Onderstaand lees je een toelichting over de 5 trainingen. De losse training is € 97,-. Je kunt ook kiezen voor de complete bundel met extra bonus. De bundel is € 444,- en dan ontvang je ook  de  bonus Feminine business (t.w.v. € 97,-).

Business drive met basisprofiel type

Jouw innerlijke drive maakt of je vanuit ease actie onderneemt of struggle en teleurstelling ervaart.

In deze training maak je een deep dive in je type, strategie & autoriteit. Het geeft inzicht in hoe jouw energie (en die van je business) voluit kan stromen, je de beste keuzes maakt én hoe je daadwerkelijk productieve stappen zet in je business. Ontdek jouw innerlijke drive in het leven.

Het brengt je aan de hand van een basisprofiel (18 pagina’s), audio’s en video’s helderheid in je innerlijke drive om vanuit ease te leven en werken.

Businessdistraction met uitleg open centrums

Voorkom afleiding, triggers en vastlopen en krijg helderheid in je natuurlijke talent van spiegel.

In deze training maak je een deep dive in je open centrums. Het geeft inzicht in waar jij de energie van je omgeving ‘sponst’ en afleiding en triggers evaart. Open centrums zijn jouw gave om je omgeving te spiegel én niet te sponsen. Ontdek hoe jij dit patroon doorbreekt.

Het brengt je aan de hand van een e-book, video, verdiepende audio én een uitgebreide uitwerking over jouw persoonlijke open centrum helderheid in jouw afleidingspatronen.

Businesspower met uitleg ingekleurde centrums

Ontdek je natuurlijke talenten en hoe je deze op een praktische en intuïtieve manier inzet voor natuurlijke groei.

In deze training maak je een deep dive in je ingekleurde centrums. Het geeft inzicht in je aangeboren talenten. Het zijn de talenten die vaak zo natuurlijk zijn, dat ze je niet meer opvallen. Ontdek hoe je jouw centrums inzet als krachtig talent in je dagelijkse leven.

Het brengt je aan de hand van een e-book, video, verdiepende audio én een uitgebreide uitwerking over jouw persoonlijk ingekleurde centrum helderheid in jouw natuurlijke kracht.

Businesspath met uitleg twee cijfers uit profiel

Krijg helderheid in hoe jij op een easygoing way je eigen pad maakt.

In deze training maak jij een deep dive in de twee cijfers uit je profiel. Deze cijfers zeggen veel over jouw persoonlijkheid én je onbewuste kant die anderen super interessant vinden. Het geeft inzicht in de manier waarop jij regie neemt en krachtige stappen zet. Zie het als jouw natuurlijke manier van leiderschap in je leven en business.

Het brengt je aan de hand van een e-book, video over 12 profielen, verdiepende audio én een uitgebreide uitwerking van de twee cijfers uit jouw profiel helderheid in jouw levenspad.

Businessbreaktrough met uitleg miltcentrum

Doorbreek je oerangsten en ontdek de intuitieve boodschap voor bevrijding.

In deze training maak je een deep dive in je miltcentrum. Het geeft inzicht in lichaamsbewustzijn, intuitie en jouw natuurlijke oerangsten die ook wel de feargates worden genoemd. Wanneer je een laag dieper kijkt naar deze angsten ontdek je de verborgen boodschap voor bevrijding.

Het brengt je aan de hand van een e-book, video, verdiepende audio én een uitgebreide uitwerking over de centrums in je miltcentrum helderheid in je oerangsten.

Get uncaged bonus over feminine business

Kies voor de voordelige bundel en krijg de bonus over feminine business.

Je krijgt toegang tot alle 5 de trainingen en kunt direct aan de slag. Daarnaast krijg je toegang bonus die je meeneemt in vrouwelijke energie in je leven en business. Zoals de kracht van emoties, creëeren vanuit de maanenergie en creëer een gezond balans tussen de mannelijke doe energie en de vrouwelijke voel energie.

Wil je het hele avontuur doorlopen, kies dan voor de voordelige bundel met extra bonus. Het brengt je helderheid en bevrijding van je meest pure versie.

Deze bold woman gingen je voor:

“Marleen is heerlijk recht door zee en neemt je mee aan de hand van herkenbare anekdotes.

Ze kijk, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken bij mensen.

Triggerend, maar super leerzaam. En als je er open voor staat, kan je er meteen actie op ondernemen.”

Ela Grooteman

“Bedankt Marleen, ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Je hebt me geactiveerd. De tijd erna vallen nog zoveel kwartjes en ontstaat er geínspireerde actie. 

Ik voel zoveel berusting en energie om mijn ideeën uit te werken en heb het volle vertrouwen dat dit voor mij gaat werken. Dank je wel voor wat je doet, hiermee weet ik ook wat ik te doen.”

Tiziana Romagnoli

“Human Design is complex, maar een bron van herkenning. Ik zie, lees en voel dat alles klopt. De inzichten houden mij op het pad om mijn eigen koers te varen.

Ik duik het onderzoek weer in, ga ervaren, toepassen en de flow verder uitbreiden. Dit kan ik iedereen aanbevelen.”

Karin Weening

“Nogmaals mijn complimenten voor je geweldige programma! Ik weet niet precies wat er gebeurt, maar mijn leven is zo in beweging en het is allemaal goed!

Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.”

Rian Sevenhuijsen

Uncage by Design masterclasses

Ontdek de verdieping van Human Design en ga next level vanuit je meest pure versie.

Tijdens elke masterclass ga je de diepte in op een specifiek thema. Het brengt je bevrijdende inspiratie aan de hand van je Human Design en Gene Keys profiel. Beide tools werken op basis van je geboortegegevens. Human Design geeft helderheid in hoe je van nature denkt, doet en handelt. Gene Keys is meer de vrouwelijke energie en geeft bevrijding in je triggerende emoties, je natuurlijke gaves en je persoonlijke sleutel tot bevrijding.

Waar heb jij op dit moment behoefte aan? Onderstaand lees je een toelichting over alle masterclasses. De losse masterclass is € 147,-. Je kunt ook kiezen voor een aanvullende 1-1 sessie van 90 minuten. Je betaalt dan voor het complete pakket slechts € 555,-.

Bold moves to liberate your wild side

Bold moves kunnen verlangend, uitdagend en bevrijdend voelen. Hoe voorkom je duwen en trekken? En hoe brengen ze je wél ease, joy & freedom waar je naar verlangt?

Wanneer je helderheid hebt in jouw bevrijdende sleutel kun je deze op een easygoing manier toepassen. Je gaat op een natuurlijke manier je grenzen verleggen.

Je merkt dat jouw wilde kant meer de vrijheid krijgt. Je lef en vertrouwen groeit. In deze masterclass van 90 minuten ontdek je de essentie van bold moves en hoe je jouw wilde kant kunt bevrijden.

De masterclass brengt je:

  • Helderheid in je bevrijdende sleutels aan de hand van je persoonlijke Human Design.
  • Inzicht in hoe bold moves easygoing én succesvol kunnen zijn.
  • Hoe je direct al impact kunt maken.
  • Bevrijding van je wilde kant met beide voeten op de grond.
  • Grenzeloze bold moves die je ease, joy & freedom brengen.

Speak your inner truth and stay true to yourself

Je eigen waarheid naleven en uitspreken kan best een uitdaging zijn in een wereld waarbij het lijkt dat iedereen graag hun mening uit.

Je voelt van binnen dat je meer je innerlijke waarheid mag verkondigen en wil dit in krachtige woorden doen. Je weet dat niet iedereen het met je eens zal zijn en dat is ok. Je weet dat het tijd is om deze stap te zetten.

In deze masterclass ontdek je wat jouw natuurlijke manier van spreken is, wat jouw communicatietalenten zijn en wat jouw persoonlijke sleutel tot bevrijding is.

Deze masterclass komt in oktober 2023 beschikbaar.

Initiatief nemen als (manifesting) Generator

Hoe kom je voorbij ‘wachten op respons’ als je bruist van de ideeën? Je onderbuik zegt ja en wilt in actie komen, maar hoe neem je initiatief als ‘wachten op respons’ je strategie is?

Respons werkt het krachtigst met ja/nee vragen. Hoe stel je de juiste vragen om de respons te kunnen ervaren? En hoe neem je initiatief om je verlangens te manifesteren. Jouw antwoord vind je in jouw persoonlijke profiel.

In deze masterclass ontdek je de essentie van initiëren als (Manifesting) Generator.

De masterclass brengt je:

  • Krachtige stappen vooruit vanuit respons.
  • De moed en vertrouwen om initiatief te nemen.
  • Jouw (onbewuste) patroon waarom je dat nu nog niet doet.
  • Weten én ervaren hoe je deuren kunt openen (die voorheen gesloten leken).
  • Persoonlijke sleutel om initiatief te nemen vanuit toewijding.

Deze masterclass komt in december 2023 beschikbaar.

Deze bold woman gingen je voor:

“Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog niet afgelopen.

Ik mag nog meer stappen gaan zetten om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen”.

Debby Rummens

“Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig.

Ik ben een Manifesting Generator, dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in en flow.”

Margreet Elting - Bloemsma

“Mijn purpose is helder!!! Ik weet wat ik te doen heb op aarde, waar ik echt voldoening van krijg. Ik heb nu de focus op wat ik wil bereiken, waar ik echt gelukkig van word.

Vanuit de rust die ik nu heb, ben ik veel productiever. En durf ik ook mijn vrouwelijke kant te laten zien. Ik durf zichtbaar te zijn, omdat ik nu weet wie ik ben en wat ik moeiteloos kan bieden. Door het afstemmen op mijzelf ben ik weer mijzelf geworden!”

Silvia Wiggers

“Dit traject was een eye opener, waarbij je je eigen snelheid kan bepalen.

Ik heb er veel van geleerd. Het traject heeft me als persoon verrijkt en ook mijn business en aanbod.

Marleen is betrokken. Ze legt soms de vinger op de zere plek, maar is ook in staat je de ruimte te geven die je nodig hebt om door het proces heen te gaan. Daarnaast inspireert zij me om een laag dieper te graven.”

Angelique Jansen

Hoelang houd ik toegang?

Je houdt toegang tot de training of masterclass zolang deze online staat. En dat gaat nog heel lang duren.

Krijg ik ook toegang tot updates?

Ja, mocht deze training inhoudelijk ge-update worden dan krijg jij automatisch toegang tot deze nieuwe content.

Is 1-1 ook mogelijk?

Het is mogelijk om bij de masterclasses een verdiepende call te boeken. Je gaat dan de diepte in op een specifiek thema of vraag die speelt in je leven of business. Het is ook mogelijk om een traject of programma te volgen. Wil je hier meer over weten kijk op Uncage jaarprogramma of Liberate 1-1 mentorship

Wat als ik meer verdieping wil?

Het is mogelijk om verder te duiken in je Human Design en Gene Keys profiel. Als je voelt dat het tijd is voor een deep dive, neem dan vrijblijvend contact op met Marleen of check het Uncage jaarprogramma of Liberate 1-1 mentorship

Hoeveel vrouwen gingen me voor?

De afgelopen vier jaar gingen ruim 300 vrouwen je voor. Al deze vrouwen ervaren een vernieuwde en bevrijdende versie. Allemaal op hun eigen manier.