Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

‘Uncage the early bird’ t/m 11 september en betaal € 55,-  per maand i.p.v. € 147,-  per maand. 

Uncage the power within

 

Sleutel

Voor (Manifesting) Generators.

Sleutel

die hun bold en wilde kant willen bevrijden.

Sleutel

Met deep dive in Human Design en Gene Keys.

“Ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Marleen, je hebt me geactiveerd. Mijn energie stroomt voluit en ik maak mooie stappen.”  Tiziana Romagnoli

“De fun en de sexyness stromen weer in mijn leven en business. Oelala, ik trek nu de leukste klanten aan op mijn nieuwste aanbod.” Anouk Kral

“Wat een herkenning en het besef wat me werkelijk klein houdt . De beer is los en voel me bevrijd om mijn eigen ding te doen.” Debby Rummens

Bold moves to liberate your wild side

Je gedrevenheid, passie en onderbuikgevoel zijn de drijfveren in je business. Wanneer je in je high vibes zit, voel je je ‘on fire’ en ervaar je ease, joy & freedom. Je zet in vertrouwen stappen die je de vrijheid geven je eigen pad te maken. Je gaat op een zachte doch krachtige manier om met de uitdagingen en je blijft staan voor waar je in gelooft.

You pursue what sets your soul on fire. Dit is de vibe die je wilt vasthouden in je leven en business. Maar je kent ook de terugtrekkende beweging van volluit gaan en dat ene wat je graag wilt maar niet doet. Je gedachten, gevoel en gedrag gaan alle kanten op. Dit is het moment dat je hysterische kant achter het stuur zit in plaats van je wilde kant. Het triggert weerstand, ongewenste emoties en frustratie. De vraag is: ‘hoe doorbreek je dit patroon van terugkerende uitdagingen?’ Waar vind je jouw persoonlijke sleutel en bevrijdt je jouw bold en wilde kant?

Bevrijding gaat over de diepere laag aanraken.  De laag die je het liefst wegstopt. De laag met je mindere kanten en onbewust ook je natuurlijke gaves zoals intuitie en je innerlijke kracht in je onderbuik. Het is tijd om los te breken en je ‘wings of liberation’ te gebruiken om uit te vliegen. 

Don’t wait but initiate, spark & catalyze

Human Design, doolhof of bevrijdend avontuur?

Je hebt al het één en ander gelezen over Human Design en je weet dat je een (Manifesting) Generator bent. Je weet dat ‘wachten op respons’ je natuurlijke strategie is. Je vraagt je alleen af: “wat maakt mij uniek als 70% van de wereld een (Manifesting) Generator is? En wat doe ik met die bold ideeën, intuïtieve inzichten en gedrevenheid als ik moet wachten op respons.” Het antwoord op deze vragen vind je niet in jouw Human Design type, maar in de diepere lagen van je Human Design en Gene Keys. Misschien heb je je daar al eens in verdiept en liep je vast in het doolhof aan beschikbare informatie en mogelijkheden. Daarom een concreet antwoord op jouw brandende vraag.

Beide tools geven op basis van je geboortegegevens inzicht in wie je van nature al bent. Toch is er een duidelijk verschil tussen beide tools en welk resultaat het je oplevert. Human Design brengt inzicht in je natuurlijke strategie, talenten en groeipotentie. Zie dit als je mannelijke doe en focus-energie. Gene Keys is meer de vrouwelijke energie en tonen jouw bevrijdende sleutels van overvloed, welvaart en vervullende relaties. Zie het als de sparkle van je innerlijke vuur die magnetisch werkt. Gene Keys brengt je de vrijheid om schaamteloos jezelf te zijn én te blijven staan ook als het uitdagend voelt. Dit is het deel wat jou uniek maakt en je de ease, joy en freedom brengt om jouw bold en wilde kant te bevrijden.

Uncage is geen snelweg met quickfixes voor instant succes.

Het is een bevrijdend avontuur over landwegen met grenzeloze mogelijkheden en opwindende uitzichten.

Het is jouw persoonlijke weg om je bold en wilde kant te bevrijden.

Heb je het gevoel dat je:

  • Jezelf klein houdt door je bold en wilde kant soms te verbergen.
  • Vastloopt in harde en energievretende bold moves.
  • Hysterische kant soms jouw wilde kant overschaduwd.
  • Het uitdagend vindt om te blijven staan voor wat je voelt.
  • Bij weerstand en uitdagingen vervelende gevoelens ervaart of afgebrand voelt.

Heb je behoefte aan:

  • Lef om je bold en wilde kant meer de vrijheid geven.
  • Vertrouwen om easygoing bold moves te maken.
  • Joy om te dansen met het leven vanuit je wilde kant.
  • Ease om te blijven staan voor wat je denkt en voelt.
  • Daadkracht om je vuur te laten branden bij weerstand en uitdagingen.

It is time to Uncage the power within

 

Sleutel

Met één klik afgestemd op je persoonlijke profiel

Door de extra toevoeging aan het programma voeg je met één klik je persoonlijke profiel toe. Hierdoor kan je op een simpele, tijdsbesparende en effectieve manier in je Human Design en Gene Keys duiken.

Sleutel

1-1 werken aan jouw specifieke thema

Het programma is zo opgebouwd dat het de deelnemers het gevoel geeft dat ze 1-1 met Marleen werken met de focus op hun specifieke thema. Hierdoor haal jij het maximale uit dit gepersonaliseerde programma.

Sleutel

Binge watchen in eigen tijd en tempo

Je kunt de 6 modules binge watchen in je eigen tijd en tempo. Kies je eigen ritme om in korte tijd te versnellen of te vertragen en ruimte te geven aan je bevrijdende proces.

Sleutel

Kies je eigen route en bestemming

Je kiest je eigen route door de diverse bonuslessen. De bonussen geven toegang tot aanvullende of verdiepende audio’s of video’s. Bijvoorbeeld extra Human Design toelichting of audio’s over je Gene Keys.

Sleutel

Sleutels en wild cards voor extra verdieping

In het programma spaar je sleutels en wild cards. Deze geven toegang tot aanvullende trainingen of verdiepende 1-1 coaching. Bijvoorbeeld trainingen over vrouwelijke kracht, de kracht van je eigen adem of een krachtig businesspotentieel.

Deze wilde vrouwen gingen je voor:

“Bedankt Marleen, ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Je hebt me geactiveerd. De tijd erna vallen nog zoveel kwartjes en ontstaat er geínspireerde actie. Whoehoe. Ik voel zoveel berusting en energie om mijn ideeën uit te werken en heb het volle vertrouwen dat dit voor mij gaat werken. Dank je wel voor wat je doet, hiermee weet ik ook wat ik te doen.”

Tiziana Romagnoli

“Mijn grootste uitdaging was dat mijn business het ene moment relaxed liep en het andere moment als hard werken voelde. Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

Margreeth Elting - Bloemsma

Wauw, voelen zonder nadenken en zien waar het heen gaat. En durven vertrouwen dat de juist creatieve flow kan ontstaan. Intussen is die lichtheid, frisheid en speelse sparkle weer helemaal terug, en stromen de fun en de sexyness weer in mijn leven en business. Ik merk hoe ik hierdoor moeiteloos klanten kan aantrekken en kan helpen. En dat is heerlijk. Dat gun ik iedereen.”

Anouk Kral

Meet Marleen Kooi

Ik ben een emotionele Generator 5/2, 39|38 / 51|57. Mogelijk zegt je deze ‘Human Design’ taal nu nog weinig. Dus een korte voorstelronde. Eigen waarde nar binnen en op een krachtige doch zachte manier de leiding terug nemen in mijn leven en mijn business.

In het dagelijkse leven volg ik mijn innerlijke vuur & intuïtie. Mijn emoties geven mij de mooiste beleving. Ik heb daarbij mijn eigen tijd, ruimte en ritme nodig om helderheid, vrijheid & bevrijding te ervaren.

De sleutel 39 is de bevrijder van de bold & wild feminine. De sleutel 38 is warrior die vecht voor wat ze belangrijk vindt. Vanuit sleutel 57 voel en zie ik feilloos waar anderen zich (vaak onbewust) inhouden en hoe ze dit op een zachte manier kunnen doorbreken. 

Mijn missie is ‘vrouwen begeleiden om hun wilde kant te bevrijden zodat ze in vertrouwen hun innerlijke vuur gaan volgen’. Ik weet als geen ander dat dit gepaard gaat met  grenzen verleggen, uitdagingen én de moed om kansen te nemen.

Het is mijn verlangen om de komende tijd jouw wingwoman te zijn zodat jij de pure versie van je wilde kant kan bevrijden. Een avontuur die jij in je eigen tempo, ritme en diepgang mag volgen met een community van (Manifesting) Generators.

4 bevrijdende bonussen:

Sleutel

BONUS 1: Online community (priceless)

Krijg onbeperkt toegang tot de Uncage community. Je kunt hier terecht voor support, inspiratie en het delen van je ervaringen. Deze bonus zit een enorme waarde omdat het verbinding, helderheid en bevrijding brengt bij gelijkgestemden.

Sleutel

BONUS 2: Wekelijkse Q&A t.w.v. € 444,-

Elke week kun jij je brandende vraag stellen en krijg je een afgestemd antwoord. De Q&A vind plaats in een online omgeving zodat je de opname kunt terugkijken.

Sleutel

BONUS 3: 12 maandcalls t.w.v. € 555,-

Voor meer verdieping krijg je een afgestemd en persoonlijk antwoord op het thema die jij inbrengt in de maandcall. Er is ruimte om de diepte in te gaan en de rode lijn weer helder te krijgen. De call vindt plaats in de online omgeving en achteraf vind je de opname in de online omgeving.

Sleutel

BONUS 4: Live dag met Marleen t.w.v. € 347,-.

Tijdens deze bevrijdende dag doorbreek jij het patroon van terugkomende uitdagingen. Je krijgt de energie om met je ‘wings of liberation’ uit te vliegen. Na aanmelding ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor deze dag.

Time to uncage yourself

Binnen het Uncage programma is ruimte om je eigen tempo, ritme & diepgang te kiezen. Naast de 6 Uncage modules kun je zelf een keuze maken uit diverse losse trainingen. Bijvoorbeeld verdieping in open centrums, vrouwelijke leiderschap of ademtraining. Hierdoor krijg je een afgestemd programma op wat jij nodig hebt ’to uncage yourself’.

Je krijgt toegang tot wekelijkse Q&A’s voor jou korte vragen zodat jij direct weer verder kunt. Daarnaast ga je maandelijks de verdieping in tijdens de maandcall. Je brengt je eigen vraag of thema is en je krijgt persoonlijke coaching van Marleen. Tijdelijk krijg je zelfs 4 extra bonussen bij het jaarprogramma.

Uncage programma

€ 147,- ex. BTW per maand

of betaal in 1x en ontvang € 267,- korting.

Sleutel

Afgestemd programma

Met één klik stem je de inhoud van het programma af op je persoonlijke Human Design en Gene Keys profiel. Je volgt alles in je eigen tempo en ritme.

Sleutel

1-1 werken aan je eigen thema

Het programma is zo opgebouwd dat het lijkt alsof je 1-1 werkt met Marleen en de focus op je eigen thema kunt houden.

Sleutel

Gene Keys uitgewerkt in het Nederlands.

Jouw persoonlijke Gene Keys zijn in het Nederlands uitgewerkt. Dit is uniek en vind je nergens anders.

Sleutel

Volg je eigen route en verdieping

Kies vanuit je eigen behoefte en verlangens verdiepende lessen en modules die passen bij jouw specifieke thema.

Sleutel

BONUS 1: Online community (priceless)

Krijg onbeperkt toegang tot de Uncage community. Je kunt hier terecht voor support, inspiratie en het delen van je ervaringen.

Sleutel

BONUS 2: Wekelijkse Q&A t.w.v. € 444,-

Elke week kun jij je brandende vraag stellen en krijg je een afgestemd antwoord. De Q&A vind plaats in een online omgeving zodat je de opname kunt terugkijken.

Sleutel

BONUS 3: 12 maandcalls t.w.v. € 555,-

Voor meer verdieping krijg je een afgestemd en persoonlijk antwoord op het thema die jij inbrengt in de maandcall. Er is ruimte om de diepte in te gaan en de rode lijn weer helder te krijgen. De call vindt plaats in de online omgeving en achteraf vind je de opname in de online omgeving.

Sleutel

BONUS 4: Live dag met Marleen t.w.v. € 347,-.

Tijdens deze bevrijdende dag doorbreek jij het patroon van terugkomende uitdagingen. Je krijgt de energie om met je ‘wings of liberation’ uit te vliegen. Na aanmelding ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor deze dag.

Deze wilde vrouwen gingen je voor:

“Marleen is heerlijk recht door zee en neemt je mee aan de hand van herkenbare anekdotes. Ze kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken bij mensen.

Confronterend, maar super leerzaam. En als je er open voor staat, kan je er meteen actie op ondernemen.”

Ela Grooteman

“Nogmaals mijn complimenten voor je geweldige programma! Ik weet niet precies wat er gebeurt, maar mijn leven is zo in beweging en het is allemaal goed!

Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.”

Rian Sevenhuijsen

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

Debby Rummens

Voor wie is dit interessant

Dit programma is interessant voor (Manifesting) Generator die bevrijding willen in hun leven en business.

Is dit programma interessant voor mij?

Dit programma is interessant voor jou wanneer je jouw bold en wilde kunt meer de easy, joy en freedom wil geven die het verdient.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt een jaar. Je blijft onbeperkt toegang houden tot het programma. Na een jaar kun je eventueel verlengen en krijg je toegang tot deel 2 en aanvullende coaching.  Je ontvangt hier aan het einde van het programma een persoonlijke uitnodiging over.

Wat levert het programma me op?

Het programma brengt je de helderheid en energie om je bold en wilde kant te bevrijden. Jouw unieke versie wordt glashelder wanneer jij in de diepere lagen van je Human Design en Gene Keys duikt. Beide tool werken op basis van geboortegegevens en geven een unieke blauwprint van wie je van nature al bent.

Hoelang houd ik toegang tot de modules

Je houd onbeperkt toegang tot de modules uit het Uncage programma. Zolang het Uncage programma online staat kun jij vol toewijding aan de slag.

Kan ik ook in delen betalen?

Ja, je kunt in 3, 6 of 12 delen betalen. Kies wat voor jou het beste past.

Wat als ik nog weinig tot niets weet over Human Design?

Wanneer je je voelt aangetrokken tot het ontdekken van Human Design, maar twijfelt of een deep dive voor nu wel handig is, heb ik een tip voor je. Start met het membership en ontdek meer over de basis en verdieping van je Human Design.  Tap in je autoriteit en voel een ja of nee. (onderbuikgevoel of emotionele helderheid).

Wat als ik al heel veel weet over Human Design?

Ja, juist dan is dit programma interessant. Je gaat de diepte in met je Human Design profiel én je gaat aan de slag met je Gene Keys profiel. Je ontdekt elke keer dat je hiermee aan de slag gaat weer nieuwe lagen in jezelf. Zelfs na ruim 3 jaar ontdek ik nog nieuwe dingen over mezelf. Daarbij is kennis pas waardevol wanneer je het ook gaat toepassen.

Kan ik ook 1-1 werken binnen Uncage?

Ja, het is mogelijk om binnen het membership 1-1 sessie’s te boeken. Je plant deze zelf in in een online boekingssysteem.  Je kunt dit los of in een bundel aanschaffen. Het is ook mogelijk om een 1-1 live dag te boeken.

Ik heb al zo weinig tijd, is dit programma wel handig.

Dat kan je zelf het beste beantwoorden. Soms is het nooit het goede moment maar als je tot hier gekomen bent is dat wellicht niet voor niets?

Het kan zijn dat je weerstand ervaart op met jezelf aan de slag te gaan. Iedereen heeft dit soort momenten. De vraag is: ‘laat jij je leider door je onzekerheid’ of ‘kies je voor jezelf’.

Komt er een opname van de coachsessies?

Ja, je alle coachcalls worden opgenomen en worden binnen 24 uur toegevoegd aan de online omgeving.

Hoeveel vrouwen gingen me voor?

De afgelopen vier jaar gingen ruim 300 vrouwen je voor. Al deze vrouwen ervaren een vernieuwde en bevrijdende versie.

Kan ik ook een call krijgen met Marleen?

Ja, het is mogelijk om vooraf een 1-1 call aan te vragen wanneer je twijfels of vragen hebt. Je kunt deze call rechtstreeks inplannen via mijn agenda.

Your mind is keeping you caged

Your body will set you free

It’s time to uncage yourself

Pursue what sets your soul on fire