Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

‘Uncage the early bird’ t/m 8 augustus en betaal € 55,-  per maand i.p.v. € 97,-  per maand. De prijs waarvoor je nu instapt gaat nooit omhoog.

Uncage

Speciaal voor bold (Manifesting) Generators die hun bold en wilde kant willen bevrijden.
Yess, uncage me!

“Ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Marleen, je hebt me geactiveerd. Mijn energie stroomt voluit en ik maak mooie stappen.”  Tiziana Romagnoli

“De fun en de sexyness stromen weer in mijn leven en business. Oelala, ik trek nu de leukste klanten aan op mijn nieuwste aanbod.” Anouk Kral

“Wat een herkenning en het besef wat me werkelijk klein houdt . De beer is los en voel me bevrijd om mijn eigen ding te doen.” Debby Rummens

Uncage voor (Manifesting) Generators

Dit is hét bevrijdende membership voor (Manifesting) Generators die meer vanuit hun bold en wilde kant willen leven én ondernemen.  Passie en (onderbuik)gevoel en leiden je intuïtief naar de mooiste en uitdagende kansen. Je kent jouw momenten dat je in ‘high vibes’ zit en je het ene succes na het andere aantrekt. Je voelt dat je ‘unstoppable’bent en ervaart de ease, joy & freedom. 

Je hebt al het één en ander gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je weet dat wanneer je een laag dieper gaat er een ‘zachtere, stoerdere en wildere kant’ zichtbaar wordt. Je voelt aan alles dat je deze versie meer de vrijheid, vertrouwen en toewijding wil geven. Je kent ook de terugtrekkende beweging van volluit gaan en dat ene wat je graag wilt maar niet doet.  Het triggert gedoe, ongewenste emoties en frustratie. De vraag is: ‘hoe doorbreek je dit patroon?’ Hoe kun je jezelf bevrijden en vind je jouw sleutel naar oneindige mogelijkheden.

Je wilt  dit avontuur aangaan in verbinding met andere Generators, maar wel met de focus op je eigen proces. Binnen het Uncage membership kies je je eigen tempo, ritme en diepgang. Waardoor je de modules in je eigen tijd zonder 1-1 coaching kunt volgen. En door extra bonussen en zelf te kiezen modules, stem je het nog meer af op jouw persoonlijke behoefte. Uiteraard is er een community om je vragen, inzichten en ervaringen te delen met een wekelijkse Q&A. Kies je voor meer diepgang dan is er ook een maandcall en 4x per jaar een deep dive op een specifiek thema. 

Don’t wait but initiate, spark & catalyze

Sleutel

Freedom to make bold moves

Zet in vertrouwen stappen die je de vrijheid geven je eigen pad te maken. 

Sleutel

Uncage your inner warrior

Ga op een zachte doch krachtige manier om met de uitdagingen en blijf staan voor waar je in gelooft.

Sleutel

Spark your inner fire

Fire up your spark die een natuurlijke magneet is voor je verlangens.

Sleutel

Liberate your wild side

Leef vanuit je wilde ongetemde kant met beide voeten op de grond.

Het ‘Uncage membership’  is geen snelweg met quickfixes voor instant succes.

Het is een bevrijdend avontuur over landwegen met grenzeloze mogelijkheden en opwindende uitzichten.

Human Design & Gene Keys

Zowel Human Design als Gene Keys geven op basis van je geboortegegevens een persoonlijke chart. Jouw chart is een weergave van hoe jouw energie op een natuurlijke manier stroomt. Het is de spark van je innerlijke vuur die magnetisch werkt voor jouw verlangens en manifestaties.

Toch is er een duidelijk verschil tussen beide tools. Human Design brengt inzicht in je natuurlijke strategie, talenten en groeipotentie. Zie dit als je mannelijke doe en focus-energie.

Gene Keys is meer de vrouwelijke energie en tonen je de bevrijding van je bold en wilde kant. Het brengt je de vrijheid om schaamteloos jezelf te zijn én te blijven staan ook als het uitdagend voelt.

Bevrijding van je pure versie met al haar rauwe randen gaat over de diepere laag aanraken.  Ik hoor je, dit kan best spannend voelen in het moment. Een compassievolle hand die je moed en vertrouwen geeft zijn dan zeer welkom.

Het ‘Uncage membership’  is een verbindende community voor (Manifesting) Generators én een persoonlijk bevrijdend avontuur in één. 

 

Your mind is keeping you caged

Your body will set you free

Waarom dit membership anders is:

  • Met één klik is de inhoud afgestemd op je persoonlijke profiel.
  • Alle modules bingewatchen in je eigen tempo.
  • Kies je eigen ritme & diepgang (en dus betaalbaar).
  • Verborgen sleutels voor bonus trainingen die je zelf uitkiest.
  • Verbindende community én focus op je eigen proces.

Wat dit membership je gaat brengen:

  • Verdieping in Human Design & Gene Keys.
  • Bevrijding van je wilde kant met beide voeten op de grond.
  • Denken en leven in en/en i.p.v en/of.
  • Je innerlijke vuur laten branden, ook als het uitdagend voelt.
  • ‘Safe space’ om je pure versie met al haar rauwe randen te tonen.

“Bedankt Marleen, ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Je hebt me geactiveerd. De tijd erna vallen nog zoveel kwartjes en ontstaat er geínspireerde actie. Whoehoe. Ik voel zoveel berusting en energie om mijn ideeën uit te werken en heb het volle vertrouwen dat dit voor mij gaat werken. Dank je wel voor wat je doet, hiermee weet ik ook wat ik te doen.”

Tiziana Romagnoli

“Mijn grootste uitdaging was dat mijn business het ene moment relaxed liep en het andere moment als hard werken voelde. Ik lees zoveel herkenning in mijn profiel. Mijn grootste inzicht is bewust rust nemen. Dat vind ik erg lastig. Ik ben een Manifesting Generator dus altijd vol met van alles bezig. Door rust te nemen en te genieten van de reis, ontstaan nu de mooiste creaties en voelt het niet meer als hard werken. Alles gaat dan in flow.”

Margreeth Elting - Bloemsma

Wauw, voelen zonder nadenken en zien waar het heen gaat. En durven vertrouwen dat de juist creatieve flow kan ontstaan. Intussen is die lichtheid, frisheid en speelse sparkle weer helemaal terug, en stromen de fun en de sexyness weer in mijn leven en business. Ik merk hoe ik hierdoor moeiteloos klanten kan aantrekken en kan helpen. En dat is heerlijk. Dat gun ik iedereen.”

Anouk Kral

Meet Marleen Kooi

Ik ben een emotionele Generator 5/2, 39|38 / 51|57. Mogelijk zegt je deze ‘Human Design’ taal nu nog weinig. Dus een korte voorstelronde.

In het dagelijkse leven volg ik mijn innerlijke vuur & intuïtie. Mijn emoties geven mij de mooiste beleving. Ik heb daarbij mijn eigen tijd, ruimte en ritme nodig om helderheid, vrijheid & bevrijding te ervaren.

De sleutel 39 is de bevrijder van de bold & wild feminine. De sleutel 38 is warrior die vecht voor wat ze belangrijk vindt. Vanuit sleutel 57 voel en zie ik feilloos waar anderen zich (vaak onbewust) inhouden en hoe ze dit op een zachte manier kunnen doorbreken. 

Mijn missie is ‘vrouwen begeleiden om hun wilde kant te bevrijden zodat ze in vertrouwen hun innerlijke vuur gaan volgen’. Ik weet als geen ander dat dit gepaard gaat met  grenzen verleggen, uitdagingen én de moed om kansen te nemen.

Het is mijn verlangen om de komende tijd jouw wingwoman te zijn zodat jij de pure versie van je wilde kant kan bevrijden. Een avontuur die jij in je eigen tempo, ritme en diepgang mag volgen met een community van (Manifesting) Generators.

Time to uncage yourself

Binnen het jaarmembership is ruimte om je eigen tempo, ritme & diepgang te kiezen. Naast de 6 Uncage modules kun je zelf een keuze maken uit diverse losse trainingen. Bijvoorbeeld verdieping in open centrums, kanalen of ademtraining. Hierdoor krijg je een afgestemd membership op wat jij nodig hebt ’to uncage yourself’.

Je krijgt toegang tot wekelijkse Q&A’s voor jou korte vragen zodat jij direct weer verder kunt. Daarnaast ga je maandelijks de verdieping in tijdens de maandcall. Je brengt je eigen vraag of thema is en je krijgt persoonlijke coaching van Marleen. 

Tijdelijk zijn er 2 bonussen: 1x 1-1 call met Marleen én een Liberate me dagdeel.

LET OP: tijdelijk instappen in de Trailblazer versie voor € 55,-  per maand i.p.v. € 97,-. Wanneer je vóór 8 augustus instapt ga je nooit meer betalen dan € 55,-  per maand of € 555,- per jaar voor deze versie .

Trailblazer

€ 97,-

€ 55,- ex. BTW per maand

Sleutel

Membership for the pioneers who want to make her own new path

Sleutel

Toegang tot Uncage programma met zes modules.

Sleutel

Kies bonus lessen + modules vanuit behoefte.

Sleutel

4 Gene Keys uitgewerkt in het Nederlands.

Sleutel

Online community om 24/7 je vraag, ervaring te delen.

Sleutel

Maandelijkse coachcall.

Sleutel

BONUS: 'Liberate me' dagdeel t.w.v. € 147,-.

Sleutel

Betaal in 1x en ontvang 2 maanden gratis.

Deze wilde vrouwen gingen je voor:

“Marleen is heerlijk recht door zee en neemt je mee aan de hand van herkenbare anekdotes. Ze kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken bij mensen.

Confronterend, maar super leerzaam. En als je er open voor staat, kan je er meteen actie op ondernemen.”

Ela Grooteman

“Nogmaals mijn complimenten voor je geweldige programma! Ik weet niet precies wat er gebeurt, maar mijn leven is zo in beweging en het is allemaal goed!

Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.”

Rian Sevenhuijsen

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

Debby Rummens

Hoe lang duurt het membership?

Het membership duurt een jaar en wordt (indien niet vooraf opgezegd) verlengt. Je krijgt elk jaar toegang tot meer content om een laag dieper in je Gene Keys profiel te duiken. In totaal is er 3 jaar ana content beschikbaar om stap voor stap te doorlopen.

Kan ik tussendoor het membership wijzigen?

Ja, het is mogelijk om tijdens je membership een up-grade te nemen. De meerprijs wordt berekend per maand en in rekening gebracht. Bijvoorbeeld kies je na 3 maanden voor het trailblazer level in plaats van game changer level, dan betaal je de overige 9 maanden het trailblazer tarief.

Wat als ik nog weinig tot niets weet over Human Design?

Wanneer je je voelt aangetrokken tot het ontdekken van Human Design, maar twijfelt of een deep dive voor nu wel handig is, heb ik een tip voor je. Start met het membership en ontdek meer over de basis en verdieping van je Human Design.  Tap in je autoriteit en voel een ja of nee. (onderbuikgevoel of emotionele helderheid).

Wat als ik al heel veel weet over Human Design?

Ja, juist dan is dit programma interessant. Je gaat de diepte in met je Human Design profiel én je gaat aan de slag met je Gene Keys profiel. Je ontdekt elke keer dat je hiermee aan de slag gaat weer nieuwe lagen in jezelf. Zelfs na ruim 3 jaar ontdek ik nog nieuwe dingen over mezelf. Daarbij is kennis pas waardevol wanneer je het ook gaat toepassen.

Kan ik ook 1-1 werken binnen het membership?

Ja, het is mogelijk om binnen het membership 1-1 sessie’s te boeken. Je plant deze zelf in in een online boekingssysteem.  Je kunt dit los of in een bundel aanschaffen. Het is ook mogelijk om een 1-1 live dag te boeken.

Komt er een opname van de coachsessies?

Ja, je alle coachcalls worden opgenomen en worden binnen 24 uur toegevoegd aan de online omgeving.

Hoeveel vrouwen gingen me voor?

De afgelopen vier jaar gingen ruim 200 vrouwen je voor. Al deze vrouwen ervaren een vernieuwde en bevrijdende versie.