Uncage podcast- en videoserie

Bold moves to liberate your wild side

Beluister de nieuwste aflevering van de Uncage podcastserie. Klik op de button aan de rechterkant.

Wil je nog meer triggerende inspiratie dan vind je hieronder alle afleveringen van de Uncage podcastserie.

#29 Het nieuwjaar met Human Design op 21 januari, wat houdt dit in?

Op 1 januari proosten we op het nieuwe jaar en wensen we elkaar zoveel moois voor het nieuwe jaar. Energetisch start op 21 januari weer een nieuw jaar. Op 31 december heb je nog vier Human Design poorten en Gene Keys sleutels die je begeleiden om het oude af te sluiten en je klaar te maken voor een nieuw energie jaar. Aan de hand van de energie van Human Design en Gene Keys ontdek je in deze podcast hoe je kunt loskomen van de laatste eindjes van het oude jaar. En weer vol zachte energie start aan een nieuw jaar om jouw verlangens te realiseren.

#28 3 bevrijdende inzichten uit 2023 (Yule, 12 rauwe nachten)

Yule nachten ook wel bekend als de 12 rauwe nachten eind december. Voor mij persoonlijk is dit altijd een periode om naar binnen te gaan. Het geeft mij inzicht in mijn groei van het afgelopen jaar. Welke oude patronen ik heb doorbroken en hoe ik ben gegroeid. Ik neem je mee in drie van mijn bevrijdende inzichten uit 2023.

#27 de 3 levenslessen die mijn moeder me meegaf na haar overlijden.

Vandaag, 16 oktober 2023 zou mijn moeder 71 jaar zijn worden en deze podcast is een ode aan onze relatie. Helaas is mijn moeder in 2006 overleden en ondanks dat ze al een tijdje niet meer fysiek bij me is, ervaar ik haar energie nog wel.

Ik heb me sinds 2015 verdiept in familielijnen en heb diverse oude patronen doorbroken. Zoals hoe mijn moeder alles analyseert met haar ingekleurde mindcentrum en ik hierin vastliep rond mijn 30e verjaardag. En ook hoe mijn oma dacht over geld verdienen als ondernemer en helemaal als vrouwelijke ondernemer. Mijn oma heeft namelijk de familiezaak overgenomen en voortgezet samen met mijn opa.

In deze podcast neem ik je mee in de 3 levenslessen die mijn moeder me meegaf na haar dood. Ik leg je uit hoe ik tot deze lessen ben gekomen en hoe ik ze bijna dagelijks toepas.

#26 hypnose, wat is het en waarom is het zo bevrijdend?

Het afgelopen half jaar heb ik verschillende bestaande en nieuwe klanten mee mogen nemen in hun innerlijke onbewuste wereld. Ze kregen inzicht in patronen en triggers en most of all: ze openen zich voor meer eigenwaarde, zelfvertrouwen en passie. 

Vooral de combi met Human Design/Gene Keys en Hypnose​ is ‘mind blowing’. Met Human Design en Gene Keys krijg je helderheid in wie je van nature bent, je gaves/mogelijkheden en ook je valkuilen/uitdagingen. Met Hypnose doorbreek je het belemmerende patroon en bevrijd je jouw pure versie met al haar rauwe randen. Simpel en effectief. En ja ik ben een 5/2 en vanuit Human Design is mijn natuurlijke manier van werken simpel en effectief. Hypnose pas echt als een jas bij mij en het programma Uncage.

Ik heb er een podcast over opgenomen.​​​ Hypnose, wat is het en waarom is het zo bevrijdend? In het kort is hypnose een tool om het hoofd en mind te omzeilen en de aandacht te richten op je innerlijke gevoelens en gedachten. Daar in die binnenwereld zit de sleutel tot bevrijding. De triggers komen uit de buitenwereld waardoor we geneigd zijn om de focus buiten onszelf te legen. En dit is dé reden waarom triggers, ongewenste emoties en gedoe terug blijft komen.

#25 wie is Marleen en wat is Uncage precies?

We hebben allemaal nieuwe luisteraars mogen verwelkomen. Tijd om mezelf weer voor te stellen. En ook ik heb weer een mooie persoonlijke reis mogen maken. En wat is nu eigenlijk de link tussen Uncage en mijn achternaam Kooi. Check deze podcastaflevering en voel je welkom om jezelf voor te stellen door een mail te sturen of een pb te sturen.

#24 Met de billen bloot met mijn 5e aya/plantmedicijn reis

Ayahuasca is een plantmedicijn om trauma te helen die me in het dagelijks leven triggert. Triggert in bijvoorbeeld dat ik me klein houdt en niet doet wat ik echt wil doen. Of juist mijn hysterische kant die naar buiten komt op momenten dat ik het liever niet heb. 

Ontdek in deze podcast wat Ayahuasca is en waarom ik het doe. En ik deel je heel open over mijn 5e reis.

#23 Hoe herken je de dunne lijn tussen je wilde en je hysterische kant

Het zijn altijd die momenten dat je er niet op zit te wachten en toch neemt je hysterische kant het over. Je zegt woorden waarvan je later denkt, dat had ik niet willen zeggen. Of je barst in tranen uit en kunt niet meer stoppen met huilen of je schreeuwt het letterlijk uit. En toch kun je het voorkomen dat je hysterische kant het overneemt. Het zit in hoe jij leert omgaan met je emoties in je dagelijks leven.

Hoe meer jij je verantwoordelijkheid neemt voor je gevoel, je emoties en het gedrag die getriggert wordt, hoe meer jouw wilde kant zich vrijvoelt. Hoe dit precies werkt en hoe je de dunne lijn tussen je wilde en je hysterische kant herkent, ontdek je in deze podcast..

Videoserie Uncage op YouTube

De uncage podcast & youtube serie is speciaal voor Generator leiders (to be), visionairs of pioneers. Het neemt je mee in de wereld van Human Design, Gene Keys  & bevrijding van jouw hoogste potentieel.

Het brengt je de ingredienten om te excelleren vanuit je ware potentieel en de wereld voor jezelfm jouw omgeving en jouw klanten te transmuteren.

Klik op de button en beluister alle afleveringen of zoek de aflevering die voor nu resoneert. Onderstaand vind je de buttons naar de losse podcasts.