Uncage podcast- en videoserie

Bold moves to liberate your wild side

Check de laatste aflevering uit de ‘Uncage’ podcastserie van Marleen Kooi.

De 3 levenslessen die mijn moeder me meegaf na haar dood

Dit is een weer een persoonlijke podcast waarin ik mijn moeder in het zonnetje zet. Vandaag, 16 oktober 2023 zou mijn moeder 71 jaar zijn worden. En deze podcast is een ode aan onze relatie. Helaas is mijn moeder in 2006 overleden en ondanks dat ze al een tijdje niet meer fysiek bij me is, ervaar ik haar energie nog wel.

Ik heb me sinds 2015 verdiept in familielijnen en heb diverse oude patronen doorbroken. Zoals hoe mijn moeder alles analyseert met haar ingekleurde mindcentrum en ik hierin vastliep rond mijn 30e verjaardag. En ook hoe mijn oma dacht over geld verdienen als ondernemer en helemaal als vrouwelijke ondernemer. Mijn oma heeft namelijk de familiezaak overgenomen en voortgezet samen met mijn opa.

In deze podcast neem ik je mee in de 3 levenslessen die mijn moeder me meegaf na haar dood. Ik leg je uit hoe ik tot deze lessen ben gekomen en hoe ik ze bijna dagelijks toepas. 

Hypnose, wat is het en waarom is het zo bevrijdt?

Hypnose, voor sommigen een manier van entertainment voor anderen een bevrijdende tool. Misschien ken jij het van de shows op tv met Rasti Rostelli of Beau van Erven Dorens. Ik ken het daar persoonlijk niet van. Ik krijg van dit soort shows een knagend gevoel in mijn onderbuik. Een duidelijke NEE, voor mij als Generator.

Wel ben ik sinds 2016 een groot fan van hypnose als bevrijdende tool.​​ 
Het afgelopen half jaar heb ik mijn hypnose kennis uit de kast gepakt en weer opgepoetst. Dit keer niet via het HIN van Edwin Selij (Hypnose Insituut Nederland), maar de energetische hypnose opleiding van Mark Ringnalda.

Het was echt een super gave reis. Het afgelopen half jaar heb ik verschillende bestaande en nieuwe klanten mee mogen nemen in hun innerlijke onbewuste wereld. Ze kregen inzicht in patronen en triggers en most of all: ze openen zich voor meer eigenwaarde, zelfvertrouwen en passie. 

Vooral de combi met Human Design/Gene Keys en Hypnose​ is ‘mind blowing’. Met Human Design en Gene Keys krijg je helderheid in wie je van nature bent, je gaves/mogelijkheden en ook je valkuilen/uitdagingen. Met Hypnose doorbreek je het belemmerende patroon en bevrijd je jouw pure versie met al haar rauwe randen. Simpel en effectief. En ja ik ben een 5/2 en vanuit Human Design is mijn natuurlijke manier van werken simpel en effectief. Hypnose pas echt als een jas bij mij en het programma Uncage.

Ik heb er een podcast over opgenomen.​​​ Hypnose, wat is het en waarom is het zo bevrijdend? In het kort is hypnose een tool om het hoofd en mind te omzeilen en de aandacht te richten op je innerlijke gevoelens en gedachten. Daar in die binnenwereld zit de sleutel tot bevrijding. De triggers komen uit de buitenwereld waardoor we geneigd zijn om de focus buiten onszelf te legen. En dit is dé reden waarom triggers, ongewenste emoties en gedoe terug blijft komen.

Wil jij ook een losse 1-1 sessie van 2 uur voor meer eigenwaarde, zelfvertrouwen of passie? Dan kun je t/m 9 oktober een losse sessie boeken. Deze kun je tot eind november inplannen. Voor die tijd kun je je verdiepen in je basis Human Design profiel van 18 bladzijdes en verdiepende audio t.w.v. 97,-. Die je er als bonus gratis bij krijgt. ​Heb je al een profiel van me ontvangen, dan is de keuze uit een andere training ook mogelijk.​


Voor e333,-  gaan we samen de diepte in op het thema die op dit moment bij jou en in je business speelt. Gegarandeerd dat jij na de Uncage call je bevrijdt voelt. Wil je ook een 1-1 sessie inplannen, klik dan op de rode button. Je krijgt een mail met de verder te zetten stappen en wie weet ontmoeten wij elkaar bij mij op de locatie of online via Zoom. 

Is een 1-1 sessie voor nu een stap te ver. En wil je eerst meer weten over wat hypnose is en hoe ik het inzet als bevrijdende tool​, check dan de podcast op Spotify of de video op You tube. Je vindt de links naast dit bericht.

Vergeet niet dat aanbieding van een losse 1-1 Uncage call met afsluitende hypnose én Human Design basisprofiel afloopt op maandag 9 oktober. Daarna kun je het alleen als deelnemer van Uncage boeken of als verdiepend 1-1 traject. Voel je een ja, wacht niet langer en open je voor meer eigenwaarde, zelfvertrouwen en passie.

De uncage podcast & youtube serie is speciaal voor Generator leiders (to be), visionairs of pioneers. Het neemt je mee in de wereld van Human Design, Gene Keys  & bevrijding van jouw hoogste potentieel.

Het brengt je de ingredienten om te excelleren vanuit je ware potentieel en de wereld voor jezelfm jouw omgeving en jouw klanten te transmuteren.

Klik op de button en beluister alle afleveringen of zoek de aflevering die voor nu resoneert. Onderstaand vind je de buttons naar de losse podcasts.

Videoserie Uncage op YouTube

De uncage podcast & youtube serie is speciaal voor Generator leiders (to be), visionairs of pioneers. Het neemt je mee in de wereld van Human Design, Gene Keys  & bevrijding van jouw hoogste potentieel.

Het brengt je de ingredienten om te excelleren vanuit je ware potentieel en de wereld voor jezelfm jouw omgeving en jouw klanten te transmuteren.

Klik op de button en beluister alle afleveringen of zoek de aflevering die voor nu resoneert. Onderstaand vind je de buttons naar de losse podcasts.