Wil je vrijblijvend ervaren wat Uncage voor je kan betekenen, plan gratis een clarity call met Marleen. 1-1 start maandelijks, het groepstraject op 11-11-2024.

Gene Keys: laat de pure versie van de vrije vrouw in jou ontwaken

 

Uncage yourself is een jaartraject voor ondernemers die los willen breken uit hun gouden kooi en de vrijheid willen om expressie te geven aan wie ze zijn.

“Ik ben nog nooit zo on fire geweest als nu. Marleen, je hebt me aangezet. Ik durf nu krachtige stappen te zetten.”  Tiziana Romagnoli

“Marleen kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken. Triggerend, maar super leerzaam.” ~ Ela Grooteman

“Wat een herkenning en het besef wat me werkelijk klein houdt . De beer is los en voel me bevrijd om mijn eigen ding te doen.” Debby Rummens

De vrije vrouw in jou

Sleutel

Ervaart diepgaande gevoelens en kan intens liefhebben. Haar tranen vloeien net zo overvloedig als haar gelach.

Sleutel

Is zowel teder als krachtig. Vanuit een zelfgemaakt kader kan ze vrijuit bewegen.

Sleutel

Is onafhankelijk van haar omgeving en tegelijk in liefdevolle verbinding.

Sleutel

Is met al haar pure en rauwe randen zowel het grootste geschenk als de grootste uitdaging in deze wereld.

Sleutel

Is zowel praktisch als spiritueel. Ze danst in haar eigen tempo met wat het leven brengt.

Vrijheid of gevangen?

Je gedrevenheid, passie en onderbuikgevoel zijn de drijfveren in je business. Wanneer je in je high vibes zit, voel je je ‘on fire’ en ervaar je ease, joy & freedom. Je zet vol toewijding stappen die je de vrijheid geven om grenzen te verleggen. Je gaat op een zachte doch krachtige manier om met de uitdagingen en je blijft staan voor waar je in gelooft.

Just go for what sets your soul on fire. Dit is de vibe die je wilt vasthouden in je leven en business. Maar je kent ook de terugtrekkende beweging van volluit gaan en dat ene maar niet doet. Dat zijn de momenten dat jij vanuit je gouden kooi verlangend naar buiten kijkt.  Je gedachten, gevoel en gedrag gaan alle kanten op. Het triggert weerstand, ongewenste emoties en frustratie. De vraag is: ‘hoe doorbreek je dit patroon van terugkerende uitdagingen?’ Waar vind je jouw persoonlijke sleutel en bevrijd je jouw ontembare kant?

Bevrijding gaat over de diepere laag aanraken.  De laag waar je in ’the rush of the day’ het liefst ver van weg blijft omdat het emoties triggert op ongewenste momenten. Deze laag kent twee gezichten. Het is namelijk ook jouw sleutel tot bevrijding. Hoe meer je weer in contact komt met je gevoelens en emoties hoe meer je de ruimte en vrijheid ervaart. Het is tijd om los te breken en je ‘wings of liberation’ te gebruiken om uit te vliegen.

Sleutel

De vrijheid om keuzes te maken

Maak keuzes die goed voelen voor jou en zet krachtige stappen die je vrijheid geven.

Sleutel

Omarm je pure versie met haar rauwe randen

Op een zachte doch krachtige manier omgaan met de kansen en uitdagingen die het leven je brengt.

Sleutel

Het lef je eigenheid te tonen

Uiting geven aan jouw innerlijke waarheid ongeacht de reactie van de omgeving.

Uncage is het avontuur van wie je denkt te zijn naar wie je werkelijk bent.

Gene Keys de sleutel naar innerlijke vrijheid

Je hebt al het één en ander gelezen over Human Design en je weet dat je een (Manifesting) Generator bent. Je weet dat ‘wachten op respons’ je natuurlijke strategie is. Je vraagt je alleen af: “wat maakt mij uniek als 70% van de wereld een (Manifesting) Generator is? En wat doe ik met die sprankelende ideeën, intuitiëve inzichten en gedrevenheid als ik moet wachten op respons.” Het antwoord op deze vragen vind je niet in jouw Human Design type, maar in de diepere lagen van je Human Design en Gene Keys. Misschien heb je je daar al eens in verdiept en liep je vast in het doolhof aan beschikbare informatie en mogelijkheden. Daarom een concreet antwoord op jouw brandende vraag.

Beide tools geven op basis van je geboortegegevens inzicht in wie je van nature al bent. Toch is er een duidelijk verschil tussen beide tools en welk resultaat het je oplevert. Human Design brengt inzicht in je natuurlijke strategie, talenten en groeipotentie. Zie dit als je mannelijke doe en focus-energie. Gene Keys is meer de vrouwelijke energie en tonen jouw bevrijdende sleutels van overvloed, welvaart en vervullende relaties. Zie het als de vonk van je innerlijke vuur die magnetisch werkt. Gene Keys brengt je de innerlijke vrijheid om jezelf te zijn én te blijven staan ook als het uitdagend voelt. Dit is het deel wat jou uniek maakt en je de ease, joy en freedom brengt om je wilde ontembare kant te bevrijden.

Uncage is geen snelweg met quickfixes voor instant succes.

Het is een bevrijdend avontuur over landwegen met grenzeloze mogelijkheden en opwindende uitzichten.

Het is jouw persoonlijke avontuur om je pure versie met al haar rauwe randen te bevrijden.

Heb je het gevoel dat je:

  • Jezelf klein houdt door je bold en wilde kant soms te verbergen.
  • Vastloopt in harde en energievragende bold moves.
  • Hysterische kant soms jouw wilde kant overschaduwd.
  • Het uitdagend vindt om te blijven staan voor wat je voelt.
  • Bij weerstand en uitdagingen vervelende gevoelens ervaart of afgebrand voelt.

Heb je behoefte aan:

  • Lef om je bold en wilde kant meer de vrijheid geven.
  • Vertrouwen om easygoing bold moves te maken.
  • Joy om te dansen met het leven vanuit je wilde kant.
  • Ease om te blijven staan voor wat je denkt en voelt.
  • Daadkracht om je vuur te laten branden bij weerstand en uitdagingen.

It is time to Uncage the power within

 

Sleutel

Met één klik afgestemd op je persoonlijke profiel

Door de extra toevoeging aan het programma voeg je met één klik je persoonlijke profiel toe. Hierdoor kan je op een simpele, tijdsbesparende en effectieve manier in je Human Design en Gene Keys duiken.

Sleutel

1-1 werken aan jouw specifieke thema

Het programma is zo opgebouwd dat het de deelnemers het gevoel geeft dat ze 1-1 met Marleen werken met de focus op hun specifieke thema. Hierdoor haal jij het maximale uit dit gepersonaliseerde programma. 

Sleutel

Binge watchen in eigen tijd en tempo

Je kunt de 6 modules binge watchen in je eigen tijd en tempo. Kies je eigen ritme om in korte tijd te versnellen of te vertragen en ruimte te geven aan je bevrijdende proces.

Sleutel

Kies je eigen route en bestemming

Je kiest je eigen route door de diverse bonuslessen. De bonussen geven toegang tot aanvullende of verdiepende audio’s of video’s. Bijvoorbeeld extra Human Design toelichting of audio’s over je Gene Keys.

Sleutel

Sleutels en wild cards voor extra verdieping

In het programma spaar je sleutels en wild cards. Deze geven toegang tot aanvullende trainingen of verdiepende 1-1 coaching. Bijvoorbeeld trainingen over vrouwelijke kracht, de kracht van je eigen adem of een krachtig businesspotentieel.

Deze wilde vrouwen gingen je voor:

“Marleen is heerlijk recht door zee en neemt je mee aan de hand van herkenbare anekdotes. Ze kijkt, luistert en weet daardoor precies de juiste plekken te raken bij mensen.

Confronterend, maar super leerzaam. En als je er open voor staat, kan je er meteen actie op ondernemen.”

Ela Grooteman

“Nogmaals mijn complimenten voor je geweldige programma! Ik weet niet precies wat er gebeurt, maar mijn leven is zo in beweging en het is allemaal goed!

Nieuwe kansen, leuke ontmoetingen, het is er allemaal en ik weet zeker dat jouw coaching daar een grote rol in speelt.”

Rian Sevenhuijsen

Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik maak nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd.”

Debby Rummens

Meet Marleen Kooi

Ik ben een emotionele Generator 5/2, 39|38 / 51|57. Mogelijk zegt je deze ‘Gene Keys termen’ nu nog weinig. Dus een korte voorstelronde. 

In het dagelijkse leven volg ik mijn innerlijke vuur & intuïtie. Mijn emoties geven mij de mooiste beleving. Ik heb daarbij mijn eigen tijd, ruimte en ritme nodig om helderheid, vrijheid & bevrijding te ervaren.

De sleutel 39 is de bevrijder van de wilde ontembare vrouw. De sleutel 38 is warrior die vecht (met gelijkgestemden) voor dat wat ze belangrijk vindt. Vanuit sleutel 57 voel en zie ik feilloos waar anderen zich (vaak onbewust) inhouden en hoe ze dit op een zachte manier kunnen doorbreken.  En die sleutel 51 zorgt voor opschudding en opwinding in mijn leven. Want ik ben hier op aarde om een nieuwe beweging te creëeren waarbij vrouwen losbreken uit hun gouden kooi van zoals het hoort,

Mijn missie is ‘vrouwen begeleiden om hun wilde kant te bevrijden zodat ze in vertrouwen hun innerlijke vuur gaan volgen’. Ik weet als geen ander dat dit gepaard gaat met  grenzen verleggen, uitdagingen én de moed om kansen te nemen.

Het is mijn verlangen om de komende tijd jouw wingwoman te zijn zodat jij de pure versie van je wilde kant kan bevrijden. Een avontuur die jij in je eigen tempo, ritme en diepgang mag volgen met een community van (Manifesting) Generators. De vierde versie van het groepsprogramma start in november 2024. 1-1 is het mogelijk om op elk gewenst moment te starten. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

4 bevrijdende bonussen:

Sleutel

BONUS 1: Uncage yourself community (priceless)

Krijg onbeperkt toegang tot de Uncage yourself community Je kunt hier terecht voor support, inspiratie en het delen van je ervaringen. In deze bonus zit een enorme waarde omdat het verbinding, helderheid en bevrijding brengt bij gelijkgestemden.

Sleutel

BONUS 2: Om de week een Q&A t.w.v. € 444,-

Om de week kun jij je brandende vraag stellen en krijg je een afgestemd antwoord. Marleen is persoonlijk actief om elke keer een persoonlijk antwoord te geven en in te tunen op jouw persoonlijke Gene Keys profiel.

Sleutel

BONUS 3: 11 maandcalls t.w.v. € 997,-

Voor meer verdieping krijg je een afgestemd en persoonlijk antwoord op het thema die jij inbrengt in de maandcall. Er is ruimte om de diepte in te gaan en de rode lijn weer helder te krijgen. De call vindt plaats in de online omgeving en achteraf vind je de opname in de online omgeving.

Sleutel

BONUS 4: live dag met Marleen t.w.v. € 347,-.

Tijdens deze bevrijdende dag doorbreek jij het patroon van terugkomende uitdagingen. Je krijgt de energie om met je ‘wings of liberation’ uit te vliegen. Na aanmelding ontvang je een persoonlijke uitnodiging voor deze dag.

Time to uncage yourself

Binnen het Uncage programma is ruimte om je eigen tempo, ritme & diepgang te kiezen. Naast de 9 Uncage modules kun je zelf een keuze maken uit diverse losse trainingen. Bijvoorbeeld vrouwelijke leiderschap, bevrijdende hypnoses of ademtraining. Hierdoor krijg je een afgestemd programma op wat jij nodig hebt ’to uncage yourself’.

Je krijgt toegang tot Q&A’s voor jou korte vragen zodat jij direct weer verder kunt. Daarnaast ga je maandelijks de verdieping in tijdens de maandcall. Je brengt je eigen vraag of thema is en je krijgt persoonlijke coaching van Marleen. 

Uncage jaartraject

€ 1470,- ex. BTW

of betaal in 6x €267,-. en betaal in 12 x €147,-.

Sleutel

Afgestemd programma

Met één klik stem je de inhoud van het programma af op je persoonlijke Gene Keys profiel. Je volgt alles in je eigen tempo en ritme.

Sleutel

1-1 werken aan je eigen thema

Het programma is zo opgebouwd dat het lijkt alsof je 1-1 werkt met Marleen en de focus op je eigen thema kunt houden.

Sleutel

11 x thema calls van 2 uur

Tijdens deze interactieve call gaan we in op een specifiek thema of Gene Keys waar je mee aan de slag gaat. 

Sleutel

Om de week Q&A calls voor brandende vragen

Tijdens deze call krijg je antwoord op jouw vooraf ingestuurde vragen.

Sleutel

Live dagen

Deze transformatieve dag gaat over losbreken uit je gouden kooi. Na deze dag spreid jij je vleugels uit en vlieg jij zonder schroom de wijde wereld in.

Sleutel

Gene Keys uitgewerkt in het Nederlands.

Jouw persoonlijke Gene Keys zijn in het Nederlands uitgewerkt. Dit is uniek en vind je nergens anders.

Sleutel

BONUS 1: 24/7 toegang Wild Woman Sisterhood

Krijg onbeperkt toegang tot de Wild Woman Sisterhood voor support, om vragen te stellen of  inspiratie. 

Voel je de roep om uit te breken uit je gouden kooi?

Laten we dan persoonlijk kennismaken. Je kunt vrijblijvend een afspraak met mij (Marleen) inplannen. Via de rode knop ga je rechtstreeks naar mijn agenda en plan je een moment die ook voor jou goed uitkomt.  Is een persoonlijk gesprek een stap te snel voor je, dan kun je ook een vraag stellen via het contactformulier. Je krijgt dan via de mail een antwoord. Ik kijk er naar uit om jouw verhaal te horen en je meer je persoonlijk te vertellen over hoe je kunt losbreken uit je gouden kooi.

Your mind is keeping you caged

Your body will set you free

It’s time to uncage yourself

Pursue what sets your soul on fire

Voor wie is dit interessant

Dit programma is interessant voor (Manifesting) Generator die bevrijding willen van hun bold en wilde kant.

Is dit programma interessant voor mij?

Je voelt een ja, ook al voelt het uitdagend. Dan is dit programma interessant voor jou. Mocht je twijfelen, neem dan vrijblijvend contact op met Marleen en ontdek of er een match is.

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt een 8 maanden. Je blijft onbeperkt toegang houden tot het programma. Na 8 maanden kun je eventueel verlengen en krijg je toegang tot deel 2 en aanvullende coaching.

Wat levert het programma me op?

Het programma brengt je de helderheid en energie om je bold en wilde kant te bevrijden. Jouw unieke versie wordt glashelder wanneer jij in de diepere lagen van je Human Design en Gene Keys duikt. Beide tool werken op basis van geboortegegevens en geven een unieke blauwprint van wie je van nature al bent.

Hoelang houd ik toegang tot de modules

Je houd onbeperkt toegang tot de modules uit het Uncage programma. Zolang het Uncage programma online staat kun jij vol toewijding aan de slag.

Kan ik ook in delen betalen?

Ja, je kunt ook 4 of 8 delen betalen. Kies wat voor jou het beste past.

Kan ik ook een call krijgen met Marleen?

Ja, het is mogelijk om vooraf een 1-1 call aan te vragen wanneer je twijfels of vragen hebt. Je kunt deze call rechtstreeks inplannen via mijn agenda.

Wat als ik nog weinig tot niets weet over Human Design?

Wanneer je je voelt aangetrokken tot het ontdekken van Human Design, maar twijfelt of een deep dive voor nu wel handig is, heb ik een tip voor je. Start met het membership en ontdek meer over de basis en verdieping van je Human Design.  Tap in je autoriteit en voel een ja of nee. (onderbuikgevoel of emotionele helderheid).

Wat als ik al heel veel weet over Human Design?

Ja, juist dan is dit programma interessant. Je gaat de diepte in met je Human Design profiel én je gaat aan de slag met je Gene Keys profiel. Je ontdekt elke keer dat je hiermee aan de slag gaat weer nieuwe lagen in jezelf. Zelfs na ruim 3 jaar ontdek ik nog nieuwe dingen over mezelf. Daarbij is kennis pas waardevol wanneer je het ook gaat toepassen.

Kan ik ook 1-1 werken binnen Uncage?

Ja, het is mogelijk om binnen het membership 1-1 sessie’s te boeken. Je plant deze zelf in in een online boekingssysteem.  Je kunt dit los of in een bundel aanschaffen. Het is ook mogelijk om een 1-1 live dag te boeken.

Ik heb al zo weinig tijd, is dit programma wel handig.

Dat kan je zelf het beste beantwoorden. Soms is het nooit het goede moment maar als je tot hier gekomen bent is dat wellicht niet voor niets?

Het kan zijn dat je weerstand ervaart op met jezelf aan de slag te gaan. Iedereen heeft dit soort momenten. De vraag is: ‘laat jij je leider door je onzekerheid’ of ‘kies je voor jezelf’.

Komt er een opname van de coachsessies?

Ja, je alle coachcalls worden opgenomen en worden binnen 24 uur toegevoegd aan de online omgeving.

Hoeveel vrouwen gingen me voor?

De afgelopen vier jaar gingen ruim 300 vrouwen je voor. Al deze vrouwen ervaren een vernieuwde en bevrijdende versie.