Verdiepingsweekend

Zet concrete stappen om jouw persoonlijke doel of verlangen waar te maken.

“Be the change you wish to see in the world”

Mahatma Gandi

Waarom dit verdiepingsweekend interessant is voor jou:

Je ervaart onrust, onzekerheid en je zit niet lekker in je vel. Hierdoor neem je moeilijk keuzes en loopt je leven niet zoals jij het wilt.

Je hebt het verlangen dat het anders gaat. Tijdens het verdiepingsweekend leer je je gedachten te verstillen waardoor je de rust terug vind. Hierdoor is het niet alleen makkelijker om los te komen van oude patronen. Je gevoel komt meer in balans en je gaat je intuïtie volgen. Dit geeft ruimte voor nieuwe mogelijkheden.

Tijdens dit weekend is er volop aandacht voor jouw processen. Voor dat wat er op dit moment speelt en je behoeften.

Je gaat spanning en oude patronen loslaten. Lichamelijke of mentale blokkades doorbreken. Zodat je een stap zet naar bijvoorbeeld meer (zelf)vertrouwen, balans in je gevoel, krachtige keuzes maken, hoger energie niveau en flow in je leven & business.

Marleen Kooi 2_portretklein

Hi, mijn naam is Marleen Kooi

Verdiepingsweekenden geven je de inzichten & energie om daadwerkelijk de verandering te maken in je leven & business. En elke keer gaat er weer een laag van onzekerheid, het te goed willen doen, het gif van vergelijken en schuldgevoel af.

De processen die ik bij mezelf en anderen heb mogen ervaren zijn onbeschrijflijk. Mocht je een ja voelen, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Herken je dit?

Weinig (zelf)vertrouwen

Controle over de uitkomst

Te veel geven

Emoties die alle kanten op gaan

jezelf vergelijken met anderen

Is dit wat je eigenlijk wilt?

Krachtige grenzen

Vertrouwen

Open & ontvangend

Emoties in balans

je aantrekkelijk voelen

In het kort:

 • 2-daagse van 10.00 uur tot 17.00 uur.
 • volledig verzorgd
 • gericht op jouw persoonlijke processen
 • loslaten van stress & patronen
 • doorbreken van blokkades

Dit levert het je op:

 • Meer (zelf) vertrouwen
 • Meer je intuïtie volgen
 • Flow in je leven & business
 • Je krachtig & toch zacht voelen

Voor wie interessant?

 • Voor ambitieuze bewuste vrouwen die bereid zijn patronen te doorbreken
 • En zich willen verbinden met gelijkgesemden

Enthousiaste reacties van deelnemers ...

Angela, 27 jaar

Je invoelende, kristalheldere en duidelijke energie gaven mij vertrouwen om daar weer contact mee te maken in mij. Je opmerkingen, verhalen, aanwijzingen en tips waren precies to the point.

Jouw vertrouwen in het Universum en in de Godin in jou heeft mijn vertrouwen en de godin in mij aangeraakt. Dank je wel voor deze heldere spiegel en for holding this space.

Gerda, 44 jaar

Door allerlei dingen die spelen in mijn leven vind ik het moeilijk om bij mezelf te blijven. Tijdens deze dag heb ik ervaren hoe het is om mijn eigen plek in te nemen. Ik voel me vrij en ruim van binnen.

De zachtere en liefdevolle kant van mezelf ga ik meer laten zien. Ik heb het vertrouwen dat dit me veel gaat brengen. Wat? Dat weet ik nog niet en dat voelt goed. Ik heb weer vertrouwen in mezelf.

Henriette, 37 jaar

Ik merkte dat ik me de laatste tijd klein heb gehouden. Door de dingen in mijn leven liet ik me leiden en was de controle over mezelf kwijt.

Ik heb ervaren hoe het is om mijn grenzen op te rekken. Ik heb de moed om andere stappen te zetten. Stappen buiten mijn comfortzone zone. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ik voel me chill van binnen.

Ademworkshop training
Ademworkshop beter ademen

Praktische gegevens:

 • Een vrijdag en zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
 • Locatie in Midden-Groningen met parkeerplekken voor de deur.
 • Inclusief 2x lunch, onbeperkt thee & water en tussendoor versnaperingen
 • Volop ruimte voor jouw proces & verdieping in je leven
 • Inzichten & vernieuwde energie
 • Je krijgt toegang tot de online omgeving waar je ingesproken ademoefeningen en video's kunt bekijken.
 • De mogelijkheid om achteraf vragen te stellen via de telefoon of mail
 • Dit alles is investering in jezelf van slechts € 297,- (excl. btw)

Na het weekend, en dan?

Een verdiepingsweekend is een volgende stap na een ademworkshop. Tijdens het weekend ervaar je meerdere veranderprocessen. Deze hebben vaak ook een uitwerking in de periode ernaar. Hierdoor komt je steeds dichterbij je persoonlijke doel en verlangens. Het is mogelijk om in de 2 weken erna een gratis blikopenersessie te boeken. Hierin kun je eventuele vragen stellen of ervaringen delen.

Dit weekend is los te volgen en kan ook onderdeel zijn van een coachtraject met meerdere weekenden of individuele sessie's. Afhankelijk van jouw behoefte zal er dus een voor- of natraject zijn. Wil je hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

Wat kun je thuis doen?
Natuurlijk wil je ook thuis je hoofd leegmaken en goed blijven ademen. Om je daarbij te helpen ontvang je een digitale hand-out in de mail. Ook krijg je toegang tot het digitale platform waar je toegang hebt tot ondersteunende podcasts en video's.

Op die manier leer je ook in het dagelijks leven je gedachten loslaten en je batterij op tijd weer opladen. Zo is de methode makkelijk te integreren in je dagelijks leven.

Veel gestelde vragen

Hoe bereid ik me voor?

Voorbereiding is niet nodig. Wel is het handig om vooraf de ademworkshop te volgen. Hierdoor heb je al een basis kennis van de Beter ademen methode®. Deze methode kent 8 stappen en brengt je stap voor stap dichterbij bij waar je echt wilt zijn.

Kan ik deze investering opnemen in mijn boekhouding
Heb ik ervaring nodig met ademoefeningen?
Wat als ik verder wil met Beter ademen?
Wat als ik achteraf vragen heb?

Ben je bereidt een andere stap te zetten? Meld je dan vandaag nog aan voor het verdiepingsweekend.