Uncage the earlybird

Dit is de ‘wachtlijst’ voor het Uncage jaarprogramma. Ik noem het liever de ‘uncage the earlybird’ lijst. 3x per jaar gaan de deuren voor een korte periode open.

Speciaal voor (Manifesting) Generators die meer willen leven en ondernemen vanuit hun wilde kant met beide benen op de grond.

Schrijf je vrijblijvend in en hoor als eerste wanneer de deuren open zijn en waar dit membership precies over gaat.

Zeg je vervolgens JA , dan krijg je een voordelige prijs met bevrijdende bonus.

Dit is hét bevrijdende jaarprogramma voor (Manifesting) Generators die meer vanuit de pure versie van hun wilde kant willen leven én ondernemen. 

Passie en (onderbuikgevoel) en leiden je intuïtief naar de mooiste en uitdagende kansen. Je kent jouw momenten dat je in ‘high vibes’ zit en je het ene succes na het andere aantrekt. Je voelt dat je ‘unstoppable’bent en ervaart de ease, joy & freedom. 

Je hebt al het één en ander gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Je weet dat wanneer je een laag dieper gaat er een ‘zachtere, stoerdere en wildere kant’ zichtbaar wordt. Je voelt aan alles dat je deze versie meer de vrijheid, vertrouwen en toewijding wil geven.

Je kent ook de terugtrekkende beweging van volluit gaan en dat ene wat je graag wilt maar niet doet.  Het triggert gedoe, ongewenste emoties en frustratie. De vraag is: ‘hoe doorbreek je dit patroon?’ Hoe kun je jezelf bevrijden en vind je jouw sleutel naar oneindige mogelijkheden.

Je wilt  dit avontuur aangaan in verbinding met andere Generators, maar wel met de focus op je eigen proces. Binnen het Uncage membership kies je je eigen tempo, ritme en diepgang

Anouk Kral ~ Brand activator

“Mijn grootste uitdaging was om mijn speelse sparkle niet te verliezen, door te veel te overdenken en in mijn hoofd te gaan zitten. Mijn grootste inzicht is: voelen zonder nadenken en zien waar het heen gaat. En daarop kunnen vertrouwen, dat er dan juist creatieve flow kan ontstaan. Intussen is die lichtheid, frisheid en speelse sparkle weer helemaal terug, en stromen de fun en de sexyness weer in mijn leven en business. Ik merk hoe ik hierdoor moeiteloos klanten kan aantrekken en kan helpen. En dat is heerlijk. Dat gun ik iedereen.”

Silvia Wiggers ~ Coach voor moeders

“Ik probeerde mijn business te starten, maar liep telkens vast. Er miste iets dat ik met mijn hoofd niet kon verklaren. Ik ben opgegroeid met hard werken. Ik was zoekende naar mijn vrouwelijke kant. Mijn grootste inzicht is dat ik niet gemaakt ben om hard te werken. Door de ademoefeningen kan ik mij veel beter verbinden met mijzelf en krijg ik moeiteloos de inzichten, die ik met mijn hoofd niet kan bedenken. En mijn levensdoel is helder!!! Ik weet wat ik te doen heb op aarde, waar ik echt voldoening van krijg. Ik heb nu de focus op wat ik wil bereiken, waar ik echt gelukkig van word. Vanuit de rust die ik nu heb, ben ik veel productiever. En durf ik ook mijn vrouwelijke kant te laten zien. Ik durf zichtbaar te zijn, omdat ik nu weet wie ik ben en wat ik moeiteloos kan bieden. Door het afstemmen op mijzelf ben ik weer mijzelf geworden!”

Debby Rummens ~ Leefstijl voor de 40+ vrouw

“ Wat heb ik genoten van de reis de afgelopen maanden. Ik heb zoveel geleerd over wie ik ben en hoe ik het beste functioneer. Mijn allergrootste inzicht was dat ik 3 jaar geleden de juiste beslissing heb genomen om mijn loopbaan te veranderen, want wat ik nu doe, past echt bij mij. En mijn reis is nog lang niet afgelopen. Ik mag nog meer stappen gaan maken om mijn bedrijf zo in te richten dat ik werk zoals ik wil en met de juiste klanten die ik met mijn kwaliteiten kan helpen. Ik kan bovendien nu betere keuzes maken omdat ik weet waar ik op moet letten als ik keuzes maak. Meer vanuit mijn buik, i.p.v. mijn hoofd. Ik raad iedereen aan eens een Human Design profiel te laten maken voor meer inzicht in jezelf, maar als je verder wilt komen in je bedrijf ga dan nog een stap verder. Marleen weet je op de juiste manier te inspireren en te triggeren, waardoor je ook echt kan veranderen.”

Review 4

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Sleutel

Freedom to make bold moves

Zet in vertrouwen stappen die je de vrijheid geven je eigen pad te maken. 

Sleutel

Uncage your inner warrior

Ga op een zachte doch krachtige manier om met de uitdagingen en blijf staan voor waar je in gelooft.

Sleutel

Spark your inner fire

Fire up your spark die een natuurlijke magneet is voor je verlangens.

Sleutel

Liberate your wild side

Leef vanuit je wilde ongetemde kant met beide voeten op de grond.

Het ‘Uncage membership’  is geen snelweg met quickfixes voor instant succes.

Het is een bevrijdend avontuur over landwegen met grenzeloze mogelijkheden en opwindende uitzichten.

Sleutel

Wat is Human Design & Gene Keys

Zowel Human Design als Gene Keys geven op basis van je geboortegegevens een persoonlijke chart. Jouw chart is een weergave van hoe jouw energie op een natuurlijke manier stroomt. Het is de spark van je innerlijke vuur die magnetisch werkt voor jouw verlangens en manifestaties.

Toch is er een duidelijk verschil tussen beide tools. Human Design brengt inzicht in je natuurlijke strategie, talenten en groeipotentie. Zie dit als je mannelijke doe en focus-energie.

Gene Keys is meer de vrouwelijke energie en tonen je de bevrijding van je bold en wilde kant. Het brengt je de vrijheid om ongetemd jezelf te zijn én te blijven staan ook als het uitdagend voelt.

Bevrijding van je pure versie met al haar rauwe randen gaat over de diepere laag aanraken.  Ik hoor je, dit kan best spannend voelen in het moment. Een compassievolle hand die je moed en vertrouwen geeft zijn dan zeer welkom.

Uncage  is een verbindende community voor (Manifesting) Generators én een persoonlijk bevrijdend avontuur in één.