Selecteer een pagina

Generator adventures

Membership

Speciaal voor eigenzinnige Generators vol sprankelende ideeën op businessavontuur buiten de gebaande paden.

Human Design is op je pad gekomen en je weet dat je een Generator type bent. Je bent nieuwsgierig en leest over strategie, autoriteit en not-self theme. Het brengt meer vragen dan antwoorden op hoe je jouw business méér kunt laten stromen.

Je wilt helderheid, activatie en afstemming op jouw persoonlijke Human Design profiel.

Ontdek de angel waarom de energie nu nog niet vrijuit stroomt in je business. Doorbreek de dagelijkse rush met je Human Design profiel in de hand en ontdek wat wel en wat niet werkt voor jou.

Naast de maandelijkse activatieworkshop en wekelijkse Q&A krijg je ook toegang tot de Generator activatietraining met 6 modules.

Businessliberation

1-op-1 activatietraject of liberationtraject

 

Businessactivatie en liberation gaat voor mij hand in hand. Want zonder bevrijding van je innerlijke vuur kunt je niet succesvol activeren. Hoe denk je dat een raket wordt gelanceerd? Zonder bevrijding van dat wat je klein houdt blijf je tegen dichte deuren aanvliegen. Human Design en Gene Keys geven je helderheid in hoe dit voor jou werkt.

In dit 1-op-1 traject kun je kiezen voor een Business Activation van 4 maanden of een Business Liberation van 12 maanden. We duiken samen in je Human Design en Gene Keys profiel en in de calls gaan we samen de diepte in.

In het najaar 2022 gaat er weer een nieuwe mastermind starten. 1-op-1 kan op elk moment. Wil jij op de wachtlijst  voor de mastermind of wil je nu al 1-op-1 starten? Stuur een mail naar info@marleenkooi.nl of maak een clarity call rechtstreeks in mijn agenda.

 

Liberation, bevrijd je van het onbewust patroon die je nu nog klein houdt.

Dit speels, sensitieve en sensuele programma van 5 maanden is reis naar binnen aan de hand van Gene Keys, feminine pauwer en schaduwwerk. Je doorloopt de 10 modules in je eigen tijd en tijdens de 10 coachcalls gaan we de diepte in.

Dat wat jij voelt, ervaart en je triggert is alle ruimte voor: de boosheid, het verdriet en de weerstand. Ik zorg voor een veilige bedding en space zodat jij de ruimte krijgt om hét patroon te doorbreken die je nu nog (onbewust) klein houdt.

Je verdient het om je eigen pad te lopen en die van jou is anders dan van mij. Dankzij Gene Keys kun jij feilloos jouw eigen pad vinden. En met een sausje van Marleen met schaduwwerk en feminine pauwer kun jij in vertrouwen en vrijheid jouw eigen pad loepn.

Take a leap of faith and liberate your true pauwer. Wil jij deelnemen aan de volgende editie? Na de zomer start er weer een groep deelnemers. Naast de 10 modules is er ook een live dag. We werken dus in kleine groepen. Stuur me een mail en je ontvangt alvast wat meer info.