Marleen Kooi blogfoto

Wie & Waarom van Marleen Kooi

Wat leuk dat je mijn verhaal leest. Ik stel me graag kort voor. Om je mee te nemen in de Wat & Waarom ik doe wat ik doe. Mijn naam is Marleen Hollander – Kooi. Intussen al weer 14 jaar happy met Ronald. Voor mijn bedrijf gebruik ik mijn meisjesnaam. Gewoon omdat ik dat fijn vind. En omdat ik het niet hoef uit te leggen aan anderen. Ik heb immers een open G-centrum in mijn Human Design profiel. Ik kan alles zijn wat ik wil, ik ben een kameleon.

Mijn passie is ambitieuze vrouwen, helderheid geven in wie ze van nature zijn. Zodat jij, mooie vrouw, je verlangens gaat volgen. Je perfectionisme en twijfels omzet in krachtige keuzes en heldere grenzen. Omdat wij, vrouwen met onze zachtheid, sensualiteit en innerlijke kracht de wereld een mooiere plek kunnen maken.Wat ik daarbij inzet zijn Human Design, Gene Keys, Beter Ademen en Touch of Matrix. 4 bijzondere methodes gericht om beweging van binnenuit om je te laten stralen op je pad. En letterlijk dat wat je tegenhoudt om je verlangens te volgen, weg te blazen.

Dit is mijn verhaal en ben benieuwd naar die van jou. Wil je deze met me delen? Op mijn website heb ik een tool staan waarmee je rechtstreeks in mijn agenda een afspraak kunt maken. Drinken we binnenkort een virtueel kopje koffie of thee? Klik verder naar mijn agenda en ik kijk er naar uit je te ontmoeten.https://marleenkooi.nl/gratis-blikopener/

Wat leuk dat je mijn verhaal leest. Ik stel me graag kort voor. Om je mee te nemen in de Wat & Waarom ik doe wat ik doe. Mijn naam is Marleen Hollander – Kooi. Intussen al weer 14 jaar happy met Ronald. Voor mijn bedrijf gebruik ik mijn meisjesnaam. Gewoon omdat ik dat fijn vind. En omdat ik het niet hoef uit te leggen aan anderen. Ik heb immers een open G-centrum in mijn Human Design profiel. Ik kan alles zijn wat ik wil, ik ben een kameleon.

Mijn passie is ambitieuze vrouwen, helderheid geven in wie ze van nature zijn. Zodat jij, mooie vrouw, je verlangens gaat volgen. Je perfectionisme en twijfels omzet in krachtige keuzes en heldere grenzen. Omdat wij, vrouwen met onze zachtheid, sensualiteit en innerlijke kracht de wereld een mooiere plek kunnen maken.Wat ik daarbij inzet zijn Human Design, Gene Keys, Beter Ademen en Touch of Matrix. 4 bijzondere methodes gericht om beweging van binnenuit om je te laten stralen op je pad. En letterlijk dat wat je tegenhoudt om je verlangens te volgen, weg te blazen.

Dit is mijn verhaal en ben benieuwd naar die van jou. Wil je deze met me delen? Op mijn website heb ik een tool staan waarmee je rechtstreeks in mijn agenda een afspraak kunt maken. Drinken we binnenkort een virtueel kopje koffie of thee? Klik verder naar mijn agenda en ik kijk er naar uit je te ontmoeten.https://marleenkooi.nl/gratis-blikopener/

Posted in